KERESÉS search-close

hűvös

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hűvös"

Idén még nem volt hőségriadó

Itthon 10 fokkal hűvösebb, Finnországban viszont 10 fokkal melegebb a nyár, idén még hőségriadó sem volt Magyarországon. A Balatonnál hatalmas hullámokat okozott a szél, Szegeden pedig a szökőkút vizét fordította a fényképezkedő turisták ellen. A Híradónknak nyilatkozó meteorológus szerint az elmúlt évek extrém időjárása miatt tűnik hűvösebbnek az idei nyár.

A strandolók is örülhetnek a hétvégén

A hétvégén végig szép időre lehet majd számítani: nem lesz nagy hőség, és hűvös sem, és még a strandolók is örülhetnek, mert a vizek hőmérséklete is kellemes.

Egyre több a megfázott gyerek

Megviseli a szervezetet a sokszor 10 fokos hőmérséklet ingadozás egy napon belül. Ezt monda a Híradónknak nyilatkozó gyerekorvos. A szakértő szerint az ősz eleje tipikusan a megfázások időszaka, nála egyre több gyermek fordul meg emiatt a rendelőben. Ennek egyik oka, hogy a reggeli és esti hűvös órákban sokan még most is túl nyáriasan öltözködnek, és így könnyen meghűlnek.

Sport hidegben is


szerző:
2015.11.12. 09:34
Sport hidegben is

A hideg idő beköszöntével sem kell felhagyni a szabadban való sportolással. Csupán néhány alapszabályt kell betartani ahhoz, hogy sérülés nélkül is sportolhassunk a friss levegőn. Hogy melyek ezek, azokat most elárulta nekünk Szentgyörgyi Rómeó.

Mik a téli szoknyaviselés szabályai?

Szoknyaimádók figyelem! Szerencsére télen sem kell a szekrényünk legmélyére száműzni a szívünknek oly’ kedves darabokat, mivel télen is bártan hordhatjuk őket, sőt vannak kifejezetten a hűvösebb napokra való szoknyák, szóval bátran kísérletezhet az is, aki eddig nem igazán hordta, csak fontos, hogy megtaláljuk az alkatunkhoz illő fazont. Ebben kértük most Petz-Molnár Lénárd segítségét!
 

Őszi bőrfrissítő technikák

Az ősze egy igen kényes időszak bőrápolási szempontból, mert vannak bizony már hűvösebb, csípősebb reggelek, ugyanakkor napközben, még előfordul, hogy éget a nap, így több fronton is oda kell figyelni a bőrápolásra. Pontosan hogyan? Tugyi Márta, kozmetikus megmutatta.

Fáznak a Balatonnál


szerző:
2015.04.28. 18:25
Fáznak a Balatonnál

Fáztak a horgászok és a turisták kedden a Balatonnál. Az ország nyugati részében már délelőtt 10 fokot esett a hőmérséklet a hétfőihez képest. Három ciklon is elvonul felettünk a héten. Aztán melegfront, majd újra hideg jön. A változékony idő megviseli az emberek szervezetét.

Ázunk-fázunk keddig


szerző:
2011.03.19. 17:48
Ázunk-fázunk keddig

A hirtelen érkezett hidegfront miatt többfelé havazott, az ilyekor szokásosnál pedig 4-5 fokkal hűvösebb van.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való