KERESÉS search-close

hőlégballon

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hőlégballon"

Geszti Péter és Papp Gergő hőlégballonnal érkezett a Reggeli stúdiójába

A Hőlégballon Találkozó alkalmából a Reggeli stúdiójánál is a magasba repült egy hőlégballon. Vannak veszélyei a hőlégballonozásnak? Hogyan lehet valakiből hőlégballon pilóta? Többek között erről is beszélgettünk Császár Dalmával, amíg a háttérben landolt Geszti Péter és Papp Gergő.

Lorán Barnabás finoman összecsokizta magát a félelemtől

Részlet a 17. évad 1. részéből

A hőlégballon nem játék, pláne akkor, ha már rohad az alja, a vezetője pedig a magasban püföli a gázpalackot, miközben te inkább elsírnád magad a félelemtől. A landolás persze annak rendje és módja szerint mocskosra sikerült.

Többszáz hőlégballon a magasban

Sivatagi kaleidoszkóp volt az idei új-mexikói hőlégballon-parádé témája. Több mint 500 ballon emelkedett a magasba, közülük többnek volt szokatlan formája. A legszerencsésebbek a Rio Grande folyó felett repülhettek el.

FELHŐK FELETT: Új-mexikói hőlégballon-parádé

Tökéletes időjárás volt az idei hőlégballon-parádén az új-mexikói Albuquerque-ben. A világ minden tájáról érkeztek a különleges formájú ballonok: több mint 500 emelkedett a magasba. Volt például madár-, és tehénalakú is. Néhány hőlégballont a Rio Grande folyó felé irányították és a kosarukat belemártották a vízbe. A benne ülők ezzel felejthetetlen élményt élhettek át. Idén negyvenötödik alkalommal rendezték meg a ballonünnepet Új-Mexikóban: a mostani főtéma a sivatagi kaleidoszkóp volt. A színes kavalkádot több kilométerről is lehetett látni.

LÁTVÁNYOS: Hőlégballonok fényjátékán ámulhattak Szegeden

Zenére komponálva villantak fel a hőlégballonok pénteken sötétedés után a Szegedi Repülőnapokon. A negyedórás showműsorban nyolc ballon fényjátékában ámulhattak a nézők. A földön rögzített óriásokat az emelkedéshez használt fáklyával világították meg, a pilóták a zenészekhez hasonlóan, egy kottát követve adagolták a fényárhoz szükséges gázt. A 22 méter magas ballonok közül a fehérnek volt a legnagyobb sikere, ez világított a legfényesebben.

Senki nem élte túl a tragédiát

Soha nem történt még olyan súlyos hőlégballon-baleset az Egyesült Államokban, mint most Texasban. 16-an haltak meg, amikor lezuhant egy hőlégballon. A légijármű kigyulladt és a földbe csapódott. Senki nem élte túl a tragédiát.

Kényszerleszállás egy hajó fedélzetén

Kényszerleszállást hajtott végre egy turistákat szállító hőlégballon egy hajó fedélzetén, Ausztrália déli részén. Erről amatőr felvételek is készültek. A ballon üzemanyaga kifogyóban volt az óceán felett, és a pilóta attól félt, hogy lezuhannak, ezért segítséget kért a parti őrségtől.

Fókusz 13-03-05


szerző:
2013.03.05. 19:55
Fókusz 13-03-05

Fókusz: Az utolsó videó - Felvették, hogyan szállnak fel az utasok a tragikus sorsú hőlégballonra. A csoport jókedvűen indult a magasba. A lógás magasiskolája - Rejtett kamerával az iskolakerülők nyomában. Van, aki idén még egyszer sem ment be órára. Duciból Adonisz - Szerelmi bánatában 40 kilót fogyott és kigyúrta magát. Jön Zoltán csodamódszere!

Eddig nem látott felvételek a hőlégballon-tragédiáról

Egy héttel ezelőtt 21 turista egy életre szóló emlékért emelkedett a magasba: az egyiptomi Luxorban szálltak egy hőlégballon kosarába, hogy megcsodálják a napfelkeltét. A levegőben viszont felrobbant a gázpalack, lezuhantak, és 19-en életüket vesztették.

Havazin 12-02-26


szerző:
2012.02.26. 12:40
Havazin 12-02-26

Havazin: Extrém snowboardos élmények, hőlégballonozás, száguldás a sípályán és azon kívül Müller Attilával, Szlovákia három népszerű síterepén. Világi Péter pedig válogatott kézilabdázónknak, Temesi Bernadettnek ad síleckéket az ausztriai Semmeringen.

Élő adásban zuhant le a kötéltáncos

Két léghajó között "kötéltáncolt" át Kínában egy férfi, ám csak a főpróbán sikerült neki.

Törzsutas: Kiskőrös


szerző:
2011.06.19. 12:00
Törzsutas: Kiskőrös

A Törzsutas legutóbbi célpontja Kiskőrös volt, ahol többek között Petőfi Sándor szülőházát, a magyar kultúra egyik szentélyét is megcsodálhattuk.

Meglett az eltűnt hőlégballonosok holtteste

Egy olasz halászhajó legénysége hétfőn megtalálta a szeptemberben eltűnt két hőlégballonosnak a holttestét.

Különös kényszerleszállás a fővárosban

Hőlégballon landolt szerdán reggel Budapest egyik többemeletes házának tetején.

Még keresik a két eltűnt hőlégballonost

A két amerikai szerádn versenyzés közben, egy viharban tűnt el az Adria felett, a partiőrség még keresi őket.

Rajzfilmfigurák lebegtek Brüsszelben

Látványos hőlégballon parádét rendeztek a belga fővárosban.

Hőlégballonnal szelik át a csatornát

Három francia férfi indul el vasárnap, hogy megismételje a híres pilótanő által megtett utat.

2 halott a hőlégballon-balesetben

Lezuhant egy hőlégballon az Egyesült Arab Emírségekben vasárnap két ember halálát okozva.

Hőlégballonokkal az idegenforgalomért

A H1N1 miatt elriadt turistákat akarták így visszacsalogatni Mexikóba.

Megtalálták a halottnak hitt fiút

A kisfiúról azt hitték, hogy egy hőlégballonra felszállt és lezuhanva szörnyethalt.

Hőlégballon tragédia Törökországban

Lezuhant egy hőlégballon Törökországban, egy turista meghalt, tízen megsérültek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való