KERESÉS search-close

háztartás

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "háztartás"

Próbára tettük a Barátok közt színészeit!

A Barátok közt színészeit próbára tettük háztartási kvízünkkel! Vajon hány kérdésre tudták a helyes választ a fiúk?

Ki mozog otthonosabban a háztartásban?

Bódi Margó, Csonka Bandi, Magyar Attila és Szerednyey Béla közösen mentek neki a háztartási kvízünknek - íme az eredmény!

Háztartási gyorstalpaló Konyhafőnök módra!

Hódosi Máté, A Konyhafőnök II. helyezettje nem csak magánéletéről és terveiről mesélt nekünk, hanem háztartási tudását is teszteltük!

Vastag vs. Vastag - Összecsapnak a testvérek!

Vastag Csaba és Vastag Tamás összemérte tudását nagy háztartási kvízünkben! Vajon melyikük mozog otthonosabban a témában?

Hajas László vs. Steiner Kristóf!

Hajas László és Steiner Kristóf összecsapott - ki tud többet a háztartási teendőkről? Most kiderül!

Teszteltük Pribelszki Norbi háztartási ismereteit!

Hogy boldogul a háztartással, hogy él túl pasiként egyedül a Barátok közt színésze, Pribelszki Norbi, akihez nemrég egy kiskutyus költözött? Most kiderül!

Háztartásom hulladék nélkül


szerző:
2018.02.14. 08:11
Háztartásom hulladék nélkül

Milyen lehetőségeink vannak, ha környezettudatosan szeretnénk vezetni a háztartásunk? Tóth Andi blogger, a Háztartásom Hulladék Nélkül című blog írója válaszol a kérdésekre!

Story Extra 2017-07-07


szerző:
2017.07.07. 17:25

Robotok a háztartásban


szerző:
2016.01.10. 20:41
Robotok a háztartásban

Megmutatjuk, mert nem hinné, milyen közel van, amikor az ön háztartásának gépei egymással és az ön autójával, telefonjával is kommunikálnak. Robotok segíthetnek az időseknek, önvezető autók járnak az utakon. Az informatika forradalma életünk minden részét megváltoztatja – beleértve az oktatást is. Szakértőkkel egy világkiállításról.
 

Dolgozzon a nő, vagy legyen háztartásbeli?

Egy felmérés szerint dolgozni küldenék a japán férfiak a nejüket. A nők ott inkább támogatják az „apa dolgozik, anya főz” szerepet. Vajon mit gondol erről két igen határozott nő, Marjai Judit és Fésűs Nelly, és mit mond, a párkapcsolati tanácsadó, Aranyos Zsolt arról, hogy nálunk mi a helyzet? Elárulták reggel.

Évről-évre egyre több a háztartási mérgezés

Főleg tavasszal fordul elő gyakran, hogy a gyerekek beleisznak valamilyen vegyszerbe, vagy megeszik az elöl hagyott gyógyszereket, mosókapszulát. A felnőttek is gyakran mérgezik meg magukat otthon, sokszor azért, mert összeöntik a takarítószereket.

Bátyjával költözik össze Nagy Ricsi

Mivel a Nagy családban kicsi a korkülönbség a fiúk között, így a három srác: Ricsi, Rudolf és Tibi mindig sok időt töltött együtt. Az előbbi két fiúnál ez az időtöltés hamarosan még inkább megsokszorozódik, ugyanis nemsokára összeköltöznek. 

Dolly nagyon spórolós

A Dolly Roll együttes énekesnője szerint fontos, hogy már gyermekkorban megtanuljunk spórolni. Rengeteg praktikát osztott meg velünk túlélési szakértőnk is, így a háztartásban is takarékosabbak lehetünk, ha egy kicsit odafigyelünk.

Sütő Enikő mindenre jó csodaszere a szódabikarbóna

Sütő Enikő életének eddig minden területén csodákat tett a szódabikarbóna. Az anyagot már régóta széles körben alkalmazzák. Enikő a szer jótékony és hasznos hatásairól beszélt és arról, hogy hogyan is hat egészségünkre.

Reggeli - Csak csajok 12-06-11

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-04-23


szerző:
2012.04.23. 20:50
Fókusz 12-04-23

Fókusz: Puzsér beszólt - Nem csak a kiesettek könnyeztek a Csillag Születik szombati döntőjében. Kiket bántott meg a kíméletlen kritikus? Bugyimustra - Sehi, Dya és Jerzy mutatta be Kiszel Tünde extrém, ugyanakkor felbecsülhetetlen fehérneműit. Guruló négylábúak - Kutyák és macskák, akiknek fogyókúrára lenne szükségük. De miért bűn, ha valaki túleteti a kedvencét?

Milyenek lesznek a jövő háztartásai?

Elképzelte már, hogy milyen lesz a jövő? Hogyan fog közlekedni, dolgozni, vagy éppen szórakozni? És hogyan fog kinézni a nappalija néhány évtized múlva? A Fókusz utánajárt.

Jobban megfontoljuk, hogy mit veszünk meg

Egyre kevesebbet megyünk vásárolni - derült ki a GfK Hungária tanulmányából.

Sok a szingli az EU-ban


szerző:
2011.03.08. 13:52
Sok a szingli az EU-ban

Egy felmérés szerint az EU háztartásainak 17,4 százalékát az egyedülálló nők, 3,7 százalékát pedig a gyermeküket egyedül nevelő nők adják.

Csillagászati összegű villanyszámlát kaptak

Csaknem 1 millió 300 ezer forintos villanyszámlát kapott egy négytagú család Alsónémediben az éves leolvasás után.

Jön az intelligens mérőóra


szerző:
2009.10.19. 07:43
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való