KERESÉS search-close

házimunka

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "házimunka"

Hogy osztják meg a házimunkát a szülők?

Kétszáz családot kérdeztek meg,- mindenhol van egy hét évnél fiatalabb gyerek,- hogy szerintük anya vagy apa dolgozik többet otthon. Mutatjuk, mi lett a végeredmény ahhoz képest, hogy mit éreztek magukról a megkérdezettek?

Hatalmas baki a Villában

Ez történik, ha a villalakó fiúk végzik a házimunkát…

Garantált a nevetés! VV Roli sajátságos módját választotta a felmosásnak!

VV Roli úgy mosta fel a Villát, mintha még sohasem fogott volna a kezében felmosórongyot. A srác ki sem csavarta a vizet a rongyból, ráadásul azonnal összejárkálta a frissen feltakarított padlót. A hab a tortán VV Vivi feltűnése volt!

A Stolen Beat a házimunkában is tehetséges?

Mosás, mosogatás és vasalás? A fiatal fiúk nagy önállóságot tanultak az elmúlt hetekben...

Edzés helyett takarítás: vajon melyik házimunka égeti a legtöbb kalóriát?

Mindenki szereti azt az érzést, amikor egy alapos takarítás után ragyognak a szobák, még ha a végkimerülésig is raktuk rendbe őket. De úgy tűnik nem csak emiatt érdemes takarítani. A Good Housekeeping Institute nyilvánosságra hozott egy tanulmányt, miszerint a házimunka intenzív formái nagy mennyiségű kalóriát képesek elégetni. Sőt! De hogyan zajlik a házimunka sztárjainknál?

„Nálunk a munkamegosztás úgy néz ki, hogy én kiosztom a munkát a Vivinek”

Most kiderül, hogy mennyire megy a házimunka megosztása a pároknak! Míg a lányok vasalnak és palacsintát sütnek egyszerre, a fiúk a kivasalt ruhákat hajtogatják össze és megtöltik lekvárral a kész palacsintákat.

Ami az adásból kimaradt: „Hogyan tudnám rávenni Tomit, hogy kicsit háziasabb legyen?”

Dóri arra kérte Tomit, hogy vágja fel neki a dinnyét, a műsorvezető srác azonban még egy pár percet ejtőzött a kanapén. Dóri azonban nem tudott tovább várni, ezért megkérte Fecsót, hogy segítsen neki.

Hogyan házimunkáznak a sztárok?


szerző:
2018.04.25. 08:40
Hogyan házimunkáznak a sztárok?

Egy kutatás szerint a háztartási feladatok közül a mosogatáson vitatkoznak legtöbbet a párok. Ez jelentősen befolyásolhatja a kapcsolat élettartamát, hogy a férj és a feleség miként osztja meg egymás között a házimunkát. Mi a helyzet Tücsiéknél és Cooky-éknál?

Családjával nyaralt Bereczki Zoltán

A színész egy hétre elszökött a világ elől, hiszen Szicílián pihent édesapjával és testvérével, ahonnan kipihenten és emlékekkel gazdagodva tért haza. Zoli lelkesen mesélt élményeiről, ráadásul mivel hamarosan új házba költözik, Mikiék próbára tették tudását.
 

Malaca rak rendet helyette


szerző:
2018.01.31. 19:45
Malaca rak rendet helyette

A nap felvételén egy kismalac éppen a gazdája helyett végzi a házimunkát, és összeszedi a széthagyott játékait. Azt nem tudjuk, hogy mennyi idő alatt tanította meg ezt neki a gazdája, de Paul- ugyanis így hívják a malacot, már nagyon ügyes, vezényszóra pakolni kezd. Nem mindennapi látvány, ahogy a világ egyik legkoszosabbjának tartott állata éppen rendet rak.

Puskás Peti és Eke Angéla mindent maguk mögött hagytak?

A népszerű sztárpáros Szécsénybe költözött, ahol a természet közelsége mindkettejükre frissítően hatott. Na de mit keresnek ott?

Gábor lustaságával az őrületbe kergeti édesanyját

Zsuzsa igyekszik mindent megtenni fiáért, azonban Gábor teljesen kikészíti őt a lustaságával. Az édesanya szeretné, ha fia néha besegítene neki a házimunkában. A következő időszakban bizonyítania kell Gábornak, ha továbbra is szeretne otthon lakni...

Jozsó szeretné, ha Niki konyhatündérré változna!

Jozsó és párja, Niki öt hónapja vannak együtt. A fiú azért jött az Anikó Show-ba, hogy megkérje szerelmét, legyen egy kicsit háziasabb, ugyanis Jozsó attól fél, hogyha összeköltöznek, mindent neki kell majd csinálnia. Jozsó mosogatószivaccsal és gumikesztyűvel is készült, Niki pedig megígérte, hogyha szerelme is kiveszi a részét, ő is több időt áldoz házimunkára.

HÁZIMUNKA: minden a nők vállán

A családban a legtöbb házimunkát a nők végzik – állították Baló György vendégei a szerdai Magyarul Balóval című műsorban.

HÁZIMUNKA: minden a nők vállán

A családban a legtöbb házimunkát a nők végzik – állították Baló György vendégei a szerdai Magyarul Balóval című műsorban. Egy felmérés szerint szegény családok körében még akkor is a nőé a házimunka, ha neki van állása, a férfi pedig munkanélküli.

Kuncze Gábor elmesélte vécés balesetét

Egy felmérés szerint a nők nagyrésze azért dönt párjuk megcsalása melett, mert az nem veszi ki a részét a házimunkából. Erről a volt belügyminiszternek is eszébe jutott egy történet, amiből kiderült bizony sokba kerül, ha Kuncze Gábor segít a házkörül!

Kell-e egy gyereknek házimunkát végeznie?

Hasznos vagy káros? Munka vagy inkább segítség? Nemrég parázs vita robbant ki egy közösségi oldalon egy michigani anyuka miatt, aki 6 éves fiáról osztott meg olyan képeket, amiken különböző házimunkát végez.

Szabó Zsófinak még sohasem ment ennyire nehezen a teregetés

Teregetni öröm, főleg ha van az embernek segítsége. Azonban az eső és a csúszós talaj néha meg tudja nehezíteni a ruhák kiakasztását. Nézd meg, hogyan teljesített Szabó Zsófi és Kis Zsolti!

Valkó Eszternek még sohasem ment ennyire nehezen a teregetés

Teregetni öröm, főleg ha van az embernek segítsége. Azonban az eső és a csúszós talaj néha meg tudja nehezíteni a ruhák kiakasztását. Nézd meg, hogyan teljesített Valkó Eszti és Radócz Peti!

Peller Annának még sohasem ment ennyire nehezen a teregetés

Teregetni öröm, főleg ha van az embernek segítsége. Azonban az eső és a csúszós talaj néha meg tudja nehezíteni a ruhák kiakasztását. Nézd meg, hogyan teljesített Peller Anna és Lukács Mikike!

Valkó Eszti és Radócz Peti fejjel lefelé mosogat

Fejjel lefelé lógni egy dolog, fejjel lefelé házimunkát végezni - ráadásul mosogatni - pokolian nehéz. Radócz Petinek például sikerült összetörnie egy poharat.

Szabó Zsófi és Kis Zsolti fejjel lefelé mosogat

Fejjel lefelé lógni egy dolog, fejjel lefelé házimunkát végezni - ráadásul mosogatni - pokolian nehéz. Szabó Zsófi ráadásul majdnem pánikrohamot kapott.

Peller Anna és Lukács Mikike fejjel lefelé mosogat

Fejjel lefelé lógni egy dolog, fejjel lefelé házimunkát végezni - ráadásul mosogatni - pokolian nehéz. Főleg, ha egy kis mosogatószer is az ember szemébe folyik; erről Peller Anna tudna mesélni...

És mi a helyzet a házimunkával?

Kevés olyan ember létezik, aki nagyon szeret takarítani. De vajon a hazai hírességek közül ki az, aki semmilyen házimunkát nem vállal el? És hogyan osztják meg családtagjaikkal a feladatokat?

Fókusz 2016-05-12


szerző:
2016.05.12. 17:25
KÓBOR JÁNOS:

Kóbor Jánosék a „Gazdálkodj okosan!” társasjátékkal tanulják a takarékoskodás és a pénzköltés alapjait, mert ezt sem elég hamar megtanítani a gyerekeknek. Léna zsebpénzét az alapján kapja, hogy mennyit segített otthon.

A fiúk sokat őrlődnek a fehér por miatt

A Farmerek a lisztet bizony nem a szupermarket polcáról szerzik be, hanem a két kezükkel őrlik meg. Gábor malmozása olyan jól sikerült, hogy Norbi szerint csak a púderhez hasonlítható a finomsága...

Házimunka: évi 130 nap ingyen robot

A Központi Statisztikai Hivatal, a KSH keddi konferenciájáról két meghökkentő szám: 2009 és 2010 között, egy év alatt, a 15 és 84 év közötti magyar lakosság minden egyes tagja naponta átlagosan 164 percet töltött olyan munkával, amiért fizettek és ennél jóval többet, napi 214 percet, azaz több mint három és fél órát olyan munkával, amiért senki nem fizetett. Erről, a láthatatlan munkáról beszélgetünk.

A háziasszonyok nem csak a mesében léteznek

Bár a valóságban talán már jobb dolguk van, mint Hamupipőkének, azért még így is tele vannak feladatokkal. A sztárok életében sem mindig könnyű összeegyeztetni a gyermeknevelést, a házimunkát a próbákkal és a fellépésekkel.

Story Extra 2016-04-06


szerző:
2016.04.06. 16:55
Robi még egy ruhaszárítóval sem képes elbánni, nemhogy a mosógéppel

Az Edinával töltött éjszaka után vidáman ébredő énekes ki nem állhatja a házimunkát és úgy tűnik nem is ért hozzá. Miután a lány a segítségére siet, mindketten megállapítják, hogy egymásról álmodtak. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Ide kattints!

Hogyan álljunk neki a tavaszi nagytakarításnak?

Egy rutinos háziasszonynak már nem okoz gondot a tavaszi nagytakarítás, ám egy kezdőnek bizony nem árt néhány jó tanács és egy jó rendszer.

Nagytakarítás ízületkímélő módon

Nyakunkon az év vége, és bizony az ünnepekre mindenki szeretné puccba vágni otthonát. A házimunka nem csupán fárasztó, de mint az élsport, minden egyes porcikánkat megmozgatja. Hogyan tehetjük könnyebbé a munkát, hogy közben egészségünket is szolgáljuk?

„Érezd a testem, fogd meg a seggem”: házimunka villalakó módra

Nem mondhatnánk, hogy a VV lányok csirkepucolásra termettek volna, de ezt a feladatot is megoldották, ki-ki a saját módján. Persze a fiúk sem maradtak ki a buliból, ők a lányok fehérneműit mosták erotikus módon. Szerintetek melyik csapatnak megy jobban a „házimunka”?

Reggeli - Csak csajok 12-03-07

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Érzékeny robotpénztáros állt munkába

A Willow Garage által fejlesztett PR2 robot bármit megfog, felemel, akár segíthet a háztartási munkában is.

Delhusának egyedül nem megy


szerző:
2010.07.29. 07:49
Delhusának egyedül nem megy

A társát kereső trubadúr bevallotta, a háztartásban nem igazán boldogul önállóan.

Kevesebb a válás, ahol házias a férj

Egy tanulmány szerint harmonikusabb egy házasság, ha a férfi gyakran vásárol be, és foglalkozik a gyerekekkel.

Hálaadás napján lőtte agyon fiát

Összevesztek a házimunkán, ezért lőtte le fiát egy 76 éves apa az Egyesült Államokban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való