KERESÉS search-close

házi őrizet

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "házi őrizet"

Nyolc hónap magánzárka után házi őrizetben Czeglédy Csaba

Csak hétközben és naponta két órára hagyhatja el a lakását Czeglédy Csaba, akit szombaton engedett ki a börtönből a bíróság, azóta házi őrizetben van. Nyilatkozott híradónknak, és azt mondja, az utóbbi nyolc hónapot magánzárkában töltötte. Az MSZP volt szombathelyi elnökét és önkormányzati képviselőjét először csalással gyanúsították, amit utóbb felbujtásra módosítottak. A teljes interjút elérheti: ITT.

Czeglédy Csaba háziőrizetben nyilatkozott nekünk

Szombaton engedték ki a börtönből Czeglédy Csabát, az MSZP volt szombathelyi elnökét és önkormányzati képviselőjét, most házi őrizetben van. Több mint 6 milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsították, amit utóbb felbujtásra módosítottak. Hosszasan mesélt nekünk börtönbeli és itthoni hétköznapjairól is.

Nem csak orvoshoz, kávézni is járt a házi őrizetében M. Richárd

Nemcsak orvoshoz, kávézni is ment. Letartóztatták a tavaly májusi Dózsa György úti baleset egyik gyanúsítottját. A férfi eddig házi őrizetben volt, otthonról csak orvoshoz mehetett volna, de ezt a szabályt már többször is megszegte. Februárban még csak pénzbüntetést kapott emiatt, most azonban letartóztatták.

Megalapozott a gyanú, de kiengedik Gyárfást

Gyárfás Tamás, akit kiengedtek az előzetesből, a gyanúsítás és a bűnügyi őrizet elrendelése ellen is panaszt jelentett be.

Kiszabadult az őrizetből Gyárfás Tamás

Az ügyészség nem indítványozza előzetes letartóztatását, csak házi őrizetet kérnek az úszószövetség volt elnökére, ezért a szabályok szerint délután megszüntették az őrizetét. Gyárfás szabadulásakor nyilatkozott az újságíróknak. Azt mondta, ártatlan.

RTLII Híradó 2018-01-15


szerző:
2018.01.15. 21:30
Bilincsben érkezett, de szabadon távozott

Bilincsben érkezett, de szabadon távozott a bíróságról a Dózsa György úti baleset gyanúsítottja. Nem helyezték előzetesbe, házi őrizetet kapott. Otthon azonban nem kell nyomkövetőt viselnie. Május 15-én két kocsi ütközött a Dózsa György úton. Két ember halt meg a balesetben. A baleset okozásával gyanúsított férfit szombaton vették őrizetbe, a szakértők szerint több, mint 130-al száguldott az ütközés előtt, ráadásul kokaint is találtak a szervezetében.

VV Indián vidáman mesélt házi őrizetéről

Meglepően jókedvűen, sőt nevetgélve mesélt a Fókusz riporterének VV Indián arról, hogy házi őrizetben él, mert húsz gramm kábítószerrel fogták el a rendőrök, akik terjesztéssel vádolják. Ő azt mondja magának vette. Na, nem mintha az jó lenne. Mindenestre most éjjel-nappal műholdas nyomkövető van a lábán, így még a közeli kocsmába se tud kimenni, és ezt nagyon bánja.

Tasnádi mindent tagad


szerző:
2017.03.26. 18:13
Tasnádi mindent tagad

Semmi köze nem volt a lopott luxusautóhoz – ezt mondta szombaton a bíróságon Tasnádi Péter. A ’90-es évek hírhedt bűnözőjét csütörtökön vették őrizetbe. A gyanú szerint társával egy nagy értékű, lopott autó tulajdonosának ajánlották fel, hogy visszavásárolhatja tőlük a kocsit. A bíróság házi őrizetbe helyezte az egykori vállalkozót, akit hetente négyszer ellenőriznek majd a rendőrök, de nyomkövetőt nem kell viselnie.

Házi őrizetbe helyezték Tasnádi Pétert

A '90-es évek hírhedt bűnözőjét a rendőrök hetente négyszer ellenőrzik, de elektronikus nyomkövetőt nem kell viselnie. A férfit legutóbb csütörtökön vették őrizetbe a Liszt Ferenc repülőtéren. A gyanú szerint Tasnádi és társa egy nagy értékű lopott autó tulajdonosának ajánlotta fel, hogy segítenek visszavásárolni a kocsit. Erről a Nemzeti Védelmi Szolgálat is értesült és mindkét férfit őrizetbe vették. Társát szombaton előzetes letartóztatásba helyezték, Tasnádi azonban hazamehetett. 

Mindent tagad a volt joghallgató

Tagadja, hogy ő lövöldözött volna – erről beszélt utolsó szó jogán az a fiatalember, aki a vád szerint csaknem négy éve többször is a plafonba lőtt egy budai gyorsétteremben, a Móricz Zsigmond körtéren. Korábban egyszer már elítélte a bíróság, mert a vád szerint tömegmészárlásra készült az egyetemén. Akkor 50 nap közmunkát kapott. Jelenleg házi őrizetben van.

Kiengedték a zuglói gázolót

Bocsánatkérő levelet írt és áldozata temetését is kifizetné a zuglói gázoló. A Bors mai cikkében azt írja, hogy a 25 éves nőt - aki november hetedikén halálra gázolt egy férfit majd elmenekült - hazaengedték a börtönből, házi őrizetbe került. Eddig kétszer harminc napot töltött előzetesben. Az ügyészség fellebbez a döntés ellen, mert szerintük a nő korábbi ügyei miatt nagy a szökés veszélye.

Ceglédi Zoltán örülne, ha tudná, merre járnak a politikusok

Az újságíró elárulta, hisz abban, hogy a közeljövőben bizonyos technikai okokból kifolyólag pontosan megfogják tudni mondani, hogy melyik politikus hol tartózkodik, így pedig sokkal könnyebb lesz őket megkörnyékezni, ha az ember azt szeretné, hogy csurranjon-cseppenjen neki is valami.

Roncsoló golyót használhatott

Milyen lövedéket használt a Csepelen lövöldöző volt rendőr - ezt vizsgálja a nyomozó ügyészség. Felmerült a gyanú, hogy olyannal lőtt, amely sokkal súlyosabb roncsolást okozhat, mint a normál lőszerek. A volt alezredest ittasan egy társasházi takarítóra támadt csütörtökön. Már előzetesben van, de a döntés egyelőre nem jogerős, mert a volt rendőrtiszt házi őrizetbe szeretne kerülni.

Nem vizsgálják, honnan van a 250 millió

Az eddigi legnagyobb összegű óvadékot kérte a bíróság, de ezt a negyedmilliárd forintot is kifizették Vizovicki Lászlóért. A budapesti volt szórakozóhely tulajdonos ma már otthon van. Elektronikus lábbilincset kapott. A hatóságok azt nem árulják el, hogy ki tette le az óvadékot. Azt pedig senki sem vizsgálja, hogy honnan volt a pénz erre.

15 millió óvadékért hazamehetnek a börtönből

Fejenként 15 millió forintért házi őrizetbe kerül a Buda Cash Brókerház két volt vezetője. A bíróság pénteken döntött arról, hogy óvadék ellenében kijöhetnek a börtönből. Az egykori cégvezető ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: a pénzt a család és ismerősök dobják majd össze. A Buda Cash volt vezetőit egyebek mellett összesen 115 milliárd forintos sikkasztással vádolja az ügyészség.

Házi őrizetben is árulta a drogot

Házi őrizetben volt, de otthonról is árulta a kábítószert az a díler, akit a múlt héten fogtak el a rendőrök. Korábban is kábítószer kereskedelem miatt indult ellene eljárás. A bíróság már kétszer is elítélte, akkor felfüggesztett börtönt kapott.

Házi őrizetbe került Szeremley Huba

Arany- és gyémántlelőhelyeket keresett Afrikában, sós vízből édeset állított elő Iránban, kórházat alapított és finanszíroz Nigériában, rendszeresen vitorlázik az óceánokon, tengereken – most viszont saját birtokát sem hagyhatja el a világhírű magyar borász, Szeremley Huba legalább egy hónapig.

Házi őrizetben a Quaestor-vezér


szerző:
2015.09.24. 18:29
Házi őrizetben a Quaestor-vezér

Megszüntette a bíróság Tarsoly Csaba előzetes letartóztatását. A nagy értékű csalással gyanúsított Quaestor-vezér házi őrizetbe kerülhet. Az RTL Híradó úgy tudja, Tarsoly azt kérte, egy második kerületi budai luxusvillában tölthesse a házi őrizetét. A döntés még nem jogerős, az ügyészség fellebbezett.

Korrupt pénzügyőrök előzetesben és házi őrizetben

Döntött a bíróság a záhonyi pénzügyőrökről. A gyanú szerint a záhonyi határátkelőnél pár ezer forintért, italért vagy cigiért cserébe nem vizsgáltak át autókat. Így csempészhettek át többen is cigarettát a határon. Kilenc pénzügyőr előzetesbe került, nyolcat pedig házi őrizetbe helyeztek. Három civilt is letartóztattak. Ők lehetnek a csempészek, akik lefizették a pénzügyőröket.

Egy kétségbeesett édesanya megrázó története

Éva ellen semmilyen jogerős ítélet sincs. Jelenleg egy bírósági eljárás van folyamatban vele szemben. Házi őrizetben pedig azért van, mert annak idején nem adta át a gyermekeket az apának. Ebben az ügyben még csak vádemelés sem történt ellene. Egyetlen kapcsolata a külvilággal az internet és a telefonon, hiszen nem mehet sehová. Heti kétszer 5 perc telefon, ennyi jut a kapcsolattartásból az édesanyának. A házi őrizetben lassan telnek a napok, a gyerekek pedig gyorsan nőnek. Éva már 8 hete nem találkozott gyermekeivel.

A gyerekek sínylették meg szüleik háborúzását

Vajon mit keres két kiskorú gyermek egy befogadó otthonban, miközben egy évvel ezelőtt még családban éltek. Éva nemrég Szlovákiába menekült, mivel a gyerekeket az apánál helyezte el a bíróság. Mivel őt és a gyermekeket körözték, a kicsik egy nevelőintézetbe kerültek, a Komáromhoz közeli Hurbanovóba, Ógyallára. Czakó József riportja.

 Házi őrizetben a volt hivatali vezetők

Már a vidékfejlesztési hivatal két volt vezetője is házi őrizetben van a földalapú támogatásokkal kapcsolatos csalássorozat miatt. Az ügyben összesen 79 embert gyanúsítanak, akik másfél milliárd forint uniós támogatást akartak felvenni jogosulatlanul.

Forró nyomon 13-01-23


szerző:
2013.01.23. 22:00
Forró nyomon 13-01-23

Forró nyomon: Hogyan legyen egy szülő óvatos a gyereke helyett is? És ha bajba kerül, hogyan mentheti meg? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a Forró nyomonban, ahol egy abszurd történetnek is utánajárunk, és rejtett kamerával megmutatjuk, hogy sok idős embernek milyen körülmények között kell befejeznie végigdolgozott életét.

Ismét házi őrizetben Tasnádi

Súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy hónapra házi őrizetbe helyezte Tasnádi Pétert.

Karácsonyig házi őrizetben marad Geréb Ágnes

A bábát még márciusban ítélte a bírság első fokon 2 év fogházbüntetésre két, tragikusan végződött otthonszülés miatt.

Megszökött a Cozma-ügy negyedrendű vádlottja

Az RTL Híradó információi szerint Pál Gábor kedd reggel szökött meg egy budapesti lakásból.

Nincs már házi őrizetben Wieszt János

Megszüntette Wieszt János volt szocialista politikus házi őrizetét a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

Letették a rekord, 30 milliós óvadékot

Házi őrizetbe került a Pécsi Tudományegyetem volt gazdasági főigazgatója, aki korábban előzetes letartóztatásban volt.

Kiengedték, de nem beszélhet


szerző:
2011.06.26. 11:56
Kiengedték, de nem beszélhet

Szabadon engedték Hu Csia emberjogi aktivistát Kínában. Csiát három és fél évre ítélték 2008-ban.

A volt IMF-vezér elhagyta luxusbörtönét

Dominique Strauss-Kahn pénteken rövid időre elhagyta manhattani rezidenciáját, ahol házi őrizetben van.

Kijött a börtönből a volt IMF-vezér

Elhagyhatta a Rikers Island börtönt a Nemzetközi Valutaalap volt vezérigazgatója.

Veszélytelen volt a fegyvergyűjtemény

Ártalmatlanok voltak azok a fegyverek és bombák, amelyeket múlt héten foglaltak le a Terrorelhárítási Központ munkatársai Isaszegen.

Mégsem menekült el Mubarak?


szerző:
2011.03.28. 16:45
Mégsem menekült el Mubarak?

Házi őrizetben van Hoszni Mubarak elűzött egyiptomi elnök és családja.

Házi őrizetben Hagyó Miklós


szerző:
2011.02.23. 18:57
Házi őrizetben Hagyó Miklós

Házi őrizetbe helyezte a bíróság Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester helyettest, aki tavaly február óta előzetes letartóztatásban volt.

Házi őrizetbe kerülhet Geréb Ágnes

Egyelőre nem tudni, miért változott az ügyészség álláspontja.

Házi őrizetben a kínai Nobel-díjas felesége

Saját lakásán tartják fogva a béke Nobel-díjjal kitüntetett kínai ellenzéki feleségét.

Tasnádi ismét házi őrizetben


szerző:
2010.10.03. 13:56
Tasnádi ismét házi őrizetben

Házi őrizetbe helyezte a bíróság vasárnap délután Tasnádi Pétert.

Házi őrizetben Horváth Éva


szerző:
2010.09.23. 13:38
Házi őrizetben Horváth Éva

Hagyó Miklós volt sajtósa ellen különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt indult nyomozás.

Fókusz 10-07-14


szerző:
2010.07.14. 20:40
Fókusz 10-07-14

Fókusz: Zimány Linda segélyén csámcsog a média. Kozsó verdája a vámosok kezében. Nálunk ad megakoncertet az A-HA! Voga Viki lehet az új magyar popcsillag. Polanski házi őrizetben is alkotott.

Házi őrizetben Berlusconi „hölgyszállítója”

Az üzletember körülbelül 30 nőnek fizetett azért, hogy részt vegyenek az olasz miniszterelnök partijain.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való