KERESÉS search-close

házassági szerződés

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "házassági szerződés"

Miért jó a házassági szerződés?

Három évvel ezelőtt boncolgattuk azokat a kérdéseket, hogy vajon érdemes-e kötni házassági szerződést, illetve mi szól ellene és mi mellette? Erről kérdeztünk hírességeket, és egy ügyvédet, akihez a párok természetszerűen már akkor érkeznek, amikor egy házasság véget ér, és az anyagiak kerülnek előtérbe.

A házasság egy vagyonjogi intézmény?

Leginkább azért mondjuk ki a boldogító igent, mert azzal a valakivel akarjuk leélni az életünket. Ám sajnos az a megdöbbetnő statisztika, hogy manapság már minden második házasság válással végződik. Ez elsülhet jól és rosszul is, csak rajtunk múlik. Anna és Miki vendége a Magyar Országos Közjegyzői Kamara közjegyzője, Böröcz Helga volt, akivel a házassági szerződéről beszélgettek.

Házasság első látásra ma este 18:55-től az RTL Klubon!

Reggeli 2017-05-02


szerző:
2017.05.02. 07:15
Ez történt az 50. héten

Ágnes próbálja titkolni, hogy mi történt közte és Ludwig között.  Zsófi ki akarja békíteni Ádámot és Hannát. Vajon helyrehozható a kapcsolatuk? Miklós bevallja Vilmosnak, hogy sosem fogja tudni elengedni Nórát. Gizella komoly elhatározásra jut a házasságával kapcsolatban. Nóra házassági szerződést kötne Róberttel. Egy új ügyfél jelenik meg, aki izgalmas lehetőséget ajánl Attilának, ám megdöbbentő információk derülnek ki róla. Krisztián és Rudi megfenyegetik Róbertet. Júlia meglepő felfedezésre lel a saját hitvesi ágyában.
 

Előző rész (2015. december 9.)

Sikerül Róbertnek túltennie magát a házassági szerződésen? Rendbe jöhet-e Gizella és László kapcsolata? Júlia féltékeny lesz, de vajon tényleg van rá oka?

Trükkös válás – hogyan ne legyünk kisemmizve?

Pécsi Ildikó fiának és feleségének, Pártos Csillának a házassága 2013 szeptemberében ért mélypontra. A férfi egy hónappal a költözés után 10 ingatlant íratott szülei nevére. Mivel így elesett több százezres bevételtől, állítása szerint már gyerektartást sem tudott fizetni a feleségének. Hogyan tudunk egy válásból a legjobban kijönni, és mivel tudjuk védeni és bizonyítani az igazunkat, egy ügyvéd, dr. Berényi András elmondta.

Fókusz 15-03-12


szerző:
2015.03.12. 19:20
Fókusz 15-03-12

Fókusz: Eltemették - Gáspár Győző édesanyját ma délután. A búcsúztatón Zámbó Jimmy dalai szóltak, a több száz gyászoló között hírességek is megjelentek. Lopni tilos! - Magyarországon mennyit lehet kaszálni azzal, ha lemásolunk egy híres dallamot? Egy világsztárt tegnap 2 milliárd forintra büntettek! Tönkreteszlek! - Hogyan védhetjük ki, hogy a házastársunk kisemmizzen válás esetén? És miért tabu a házassági szerződés? Mi beszélünk a kínos kérdésről!

Ha véget ér a szerelem...avagy kell-e házassági szerződés?

Vajon érdemes kötni házassági szerződést? Mi szól ellene és mi mellette? Erről kérdeztünk hírességeket, és egy ügyvédet, akihez a párok természetszerűen már akkor érkeznek, amikor egy házasság véget ér, és az anyagiak kerülnek előtérbe. Vannak országok, ahol a házassági szerződésnek már óriási hagyománya van, mi egyelőre nem tartozunk közéjük.

Házassági szerződés: kössünk vagy ne kössünk?

Vajon érdemes kötni házassági szerződést? Mi szól ellene és mi mellette? Erről kérdeztünk hírességeket, és egy ügyvédet, akihez a párok természetszerűen már akkor érkeznek, amikor egy házasság véget ér, és az anyagiak kerülnek előtérbe. Vannak országok, ahol a házassági szerződésnek már óriási hagyománya van, mi egyelőre nem tartozunk közéjük. Temesvári Csilla riportja.

KORDA GYÖRGY ÉS KLÁRIKA:

Korda György és Balázs Klári 35 éve házasok. Amikor Klárika hozzáment Gyuri bácsihoz, ő már elismert és jómódú énekes volt, köztük mégse merült fel soha a házassági szerződés gondolata. Egyrészt akkoriban még nem volt divat, másrészt abszolút nem foglalkoztak a pénzzel.

HÁZASSÁGI SZERZŐDÉS: Miért érdemes kötni?

Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd szerint, amikor valami megházasodik általában hatalmas a szerelem, és el sem tudják képzelni, hogy ez talán nem mindig lesz így. A házassági szerződés viszont sok kellemetlenségtől tudja megóvni a feleket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való