KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "házasság"

Szofi Tamásnak: „Én most alkalmatlan vagyok az esküvőre!”

Szofi lelkiismeret-furdalástól gyötörten elhitette magával, hogy össze tudja hangolni a fodrászat megmentési akcióját és az esküvőt. Amikor azonban ellopták a parti styling buszukat, Szofi az összeomlás szélére került. Tamás éppen ebben a szerencsétlen pillanatban hozakodott elő azzal, hogy új esküvői helyszínt talált, amit azonnal meg is akart mutatni párjának. Az elgyötört Szofiból kirobbant, hogy ő most éppenséggel „képtelen” az esküvőre koncentrálni, majd arra kérte Tamást, hogy halasszák el az esküvőt. Tomi azt gondolta, hogy a párja már nem is akarja őt, Szofi pedig kétségbe esett: elrontotta volna a kapcsolatukat?

Hűha! Egy anyuka száz gyerekkel?

Bár Katika alig néhány hónapja kezdett el porcelánbabákat gyűjteni, mára már közel 100 babára tett szert. A család kezdetben furcsállta a családanya újdonsült hobbiját, de jelenleg teljes a béke. Vagy mégsem?

Ed Sheeran titokban megházasodott?

Ha a puszta tény – hogy eljegyezte barátnőjét – nem lett volna már éppen fájdalmas az énekes rajongóinak, a napokban felmerült a gyanú, hogy már oltárhoz is álltak.

Semmi sem tökéletes, de ha akarjuk, működik

Három házaspár mesélt a házasságról. Arról hogy a munka, a karrier, a pénz, az egészség, a gyerekek, szóval a hétköznapi mókuskerék mennyi gondot okozott, okoz a számukra, és hogyan tudják ezeket megoldani. És arról, hogy hányszor és miért gondolták azt, hogy jobb lenne mással, jobb lenne válni, elég ebből az egészből. Mégis együtt vannak.

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet

Hónapok óta mindenkit az foglalkoztat, hogy hogyan alakul az ország legeredményesebb úszónője, Hosszú Katinka, és Shane Tusup kapcsolata. Ma azonban a Blikk azt írta: Katinka beadta a válókeresetet. A háromszoros olimpiai bajnok úszó öt éve ment férjhez amerikai edzőjéhez. Együtt érték el sikereiket, de mi történhetett karácsony előtt, amit Katinka nem tudott megbocsájtani?

Lánykérés répával?

Blaner Attila ékszerész egy online felmérés eredményeit osztotta meg velünk, melyben a lánykérési szokásokat vizsgálták Magyarországon. És hogy mi köze a répának mindehhez? Most kiderül!

A meleg párnak adtak igazat

El kell ismerni a külföldön kötött melegházasságokat Magyarországon, bejegyzett élettársi kapcsolatként. Így döntött a Fővárosi Törvényszék. Egy leszbikus magyar-amerikai pár perelte be a budapesti kormányhivatalt, mert az nem ismerte el Belgiumban kötött házasságukat az Igazságügyi Minisztérium álláspontjára hivatkozva.

 

Tamás kételkedni kezdett az esküvőben?

Szofi idegei pattanásig feszültek, mivel záros határidőn belül el kellett hagynia a fodrászatot. Miután csúnyán összeveszett Tamással, a lány bevallotta, hogy mi a helyzet az üzlettel. Amikor Tamás megtudta, hogy Szofi Teóval már beszélt a csődről, vele viszont nem, nagyon megbántódott, és már-már azt kérdezte magától, hogy egyáltalán feleségül vegye-e a lányt, aki hónapokon keresztül hazudott neki. Végül aztán meg tudott bocsátani neki, és még a papírokat is átnézte, amikből rájött, hogy a fodrászat menthetetlen.

Baba esküvő nélkül? Erről mesélnek a sztárpárok!

Manapság már egyáltalán nem az esküvő a szerelmesek elsőszámú célja, sokszor találkozhatunk olyan párokkal, akik előbb babáznak, minthogy egy papírral foglalkozzanak. Istenes Bencét és Dobó Ágit is kifaggattuk!

Máris új színésznővel jár Chris Pratt?

Tavaly meglepődhettek a rajongói, amikor a minta apa és minta férj titulusokkal is büszkélkedő színész bejelentette, hogy elválnak feleségével. Most jött az újabb hír hullám, sokan úgy gondolják, máris megvan a következő Mrs. Pratt.

Hosszú Katinka érdeklődve hallgatta Tusup könnyes beszédét

Habár Katinka és Shane eredményes évet tudhat magamögött, a 2017 nem éppen örömben és békességben ért véget a számukra. 

Lili elárulja Kornélt...

A Herczegné váratlanul toppant be a virágboltba, legalábbis Piros számára biztos, hogy váratlan volt. Lili úgy döntött, ismét kezébe veszi az irányítást, hiszen mégiscsak családjáról, pontosabban a fia jövőjéről van szó.

Mi a helyzet Hosszú Katinkáékkal?

Már december vége óta foglalkoztatja az országot, hogy mi történik Hosszú Katinka és Shane Tusup között, sokan rebesgetik, hogy válságba került a házasságuk. Katinka nemrég érkezett haza Miaim-ból, ahova nem tréningezni utazott, és a férje sem kísérte el, ám most, hazatérése után sem jelentek meg együtt az edzéseken...

Tamara és Dávid újra megpróbálják együtt

Dávid és Tamara együtt takarították a buli romjait, Dávid pedig felhozta a visszaköltözés témáját. Dávid elmondta, hogy ő romantikát akar és szerelmet, Tamara viszont ezzel ellentétben valami egészen mást. A válótársak újra egymásnak estek, de Noémi hatására úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt.

Ellen Page egybekelt szerelmével!

Ellen Page egybekelt szerelmével, a táncosként dolgozó Emma Portnerrel. A Junoból ismert színésznő 2004-ben beszélt arról először nyilvánoson, hogy saját neméhez vonzódik.Akkor úgy fogalmazott, belefáradt már a sok hazugságba.

Bréking! Ellen Page megházasodott!

A színésznő egy ideje már egy párt alkot barátnőjével, Emma Portner koreográfussal, akivel most ki is mondták a boldogító igent!

Dalma drasztikus döntést hoz

Miután Tamara meglátogatta Dalmát, a doktornő teljesen elbizonytalanodott, és úgy döntött, Coloradoba utazik egy évre. Dalma azzal nyugtatta Dávidot, hogy mindkettőjüknek jót fog tenni ez az egy év, legalább lesz ideje rájönni, mit akar Tamarától. A vacsora után Dalma kézfogással búcsúzott Dávidtól, aki felajánlotta, hogy vele tart Amerikába. Miután Dalma ezt az ötletet is elvetette, Dávid könnyekben tört ki.

Péter Bálintnak: „Soha többé nem bánthatod meg Zsófit”

Bálint durva anyagi problémával küzd, ami egyre inkább rányomja bélyegét hétköznapjaira, így kénytelen kölcsönkérni öccsétől, Pétertől. Végül Péter úgy dönt, hogy ad neki 10 milliót, egyetlen feltétellel: ha soha többé nem bántja meg Zsófit.

Íme 2017 legszívszorítóbb sztárszakításai

A sztárvilágban sajnos már megszokhattuk, hogy a kapcsolatok csak úgy jönnek-mennek, és ez idén sem volt másképp!

Egybekelt a hétvégén szerelmével Antal Timi

Az X-Faktor harmadik szériájának második helyezett énekesnője instagramján jelentette be az örömhírt, két fotóval kiegészítve.

 

Mi lesz a családi viszály vége?

Zolit nagyon megviseli szülei megromlott házassága, ugyanis testvéreivel úgy tudják, hogy édesanyjuk hűtlen volt. A fiatal fiú a mai napig sem hiszi el, hogy anyukája félrelépett, így most egyenes választ remélve érkezett Anikóhoz…

Novák Laci: „Tudod mit, váljunk el!”

Az egyik vita hevében Laci olyat mond a feleségének, amit nem szabadott volna.

Tamás nem akarja felvenni Szofi nevét?

Tamás megalázva érezte magát, amiért Szofi azt akarta, hogy az ő családnevét vegye fel Tomi is. Miután összevesztek ezen az anyakönyvi hivatalban, úgy döntöttek, hogy egy játékkal döntik el, melyikük nevét vegye fel a másik.

Jay-Z bevallotta a megcsalást!

Jay-Z valóban megcsalta  Beyoncét 9 éves házasságuk alatt. Korábban is lehetett ezt már sejteni, de a zenészek kétértelmű dalszövegein túl egyelőre nem lehetett konkrétat tudni az ügyben. Jay-Z most a New York Times-nak vallotta be: egy nehéz időszakban annyira bezárkózott érzelmileg, hogy a következő lépés már a megcsalás volt.

Amikor a szerelem túlságosan vak

Miután Feri megházasodott, a nővérei sehogy sem tudták elfogadni újdonsült feleségét. Hűtlenséggel vádolták, de a férfi „csak ment a saját feje után”. Végül mégis beigazolódott az igazuk, így Feri elérkezettnek látja az időt arra, hogy ismét kibéküljön nővéreivel.

Harry herceg megnősül

Újabb esküvő lesz a brit királyi családban. Harry herceg eljegyezte kedvesét, a színésznő, Meghan Markle-t. Ez a frigy nem is olyan régen még elképzelhetetlen lett volna.

Az ismert színésznő jövő nyárra tervezi az esküvőjét!

Mint két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon megtudtuk a Reflektor akkori adásából, hogy Ladinek Judit akkor egy éve alkotott egy párt színészkollégájával, Molnár Lászlóval. Aztán kiderült, hogy bizony már az eljegyzésre is sor került.

Jubilálnak Douglasék

17 éve él boldog házasságban Cathrine Zeta Jones és Michael Douglas. A színésznő instagramján is megemlékezett élete legboldogabb pillanatáról, amikor mindketten kimondták az igent a templomban is. Jones azt írta posztjában, hogy nem hitte volna, de a nagy nap óta csak egyre boldogabb párja mellett.

Laci: ˝Szerinted gallyra ment a házasságunk?˝

Úgy tűnik, nagyobb a baj, mint gondoltuk volna…

Angéla: ˝...hogyha Hajni helyett engem veszel el...˝

Márk határozott szándékkal kereste meg Angélát. Arra azonban biztos, hogy nem számított, amit leendő sógornője ajánlott neki.

Laurence Fishburne benyújtotta a válókeresetet

A CSI: A helyszínelők sztárja és párja már tavaly különköltöztek, azonban csak idén ősszel hozták nyilvánosságra, hogy házasságuk zátonyra futott. Laurence pedig a minap a válókeresetet is benyújtotta.

Gizi aljas húzásán Laci nem tud túllépni?

Úgy tűnik, Laci és Gizi között egyre több a veszekedés és a félreértés.

Férjhez ment a szupermodell!

Férjhez ment Kate Upton, ezzel férfi rajongók ezreinek szívét törve össze. A szupermodell egy baseball-játékosba, Justin Verlanderbe szeretett bele három évvel ezelőtt, tavaly május óta pedig már jegyben is járnak. Az esküvő sztárságukhoz mérten nem volt nagy felhajtás, de a környezet gyönyörű volt: egy olasz faluban mondták ki a boldogító igent.

Mi Józsi titka - Lágyéksérv vagy szerető?

József és Bernadett 2 éve házasok, de a férfi már nem boldog a kapcsolatban. Józsi szerint felesége mindig meg akarja őt változtatni, és mivel nem képesek kompromisszumot kötni, így folytonosak az otthoni viták közöttük. Ráadásul Józsi lágyéksérve miatt szexuális életük is kudarcba fulladt, Bernadett pedig azzal vádolja férjét, hogy szeretője van. Józsi - hogy bebizonyítsa ártatlanságát - ismét megkéri felesége kezét!

Apa csak egy van!

Mariann olyan hibát követett el az életében, amit a mai napig nem tudott megbocsájtani magának. 6 évvel ezelőtt ugyanis nem hívta meg az esküvőjére édesapját, Jánost, mert attól tartott, hogy megakadályozza a házasságkötést. A lány bármit megtenne, hogy helyrehozza megromlott kapcsolatukat.

Kasza Tibi titokban összeházasodott a kedvesével!

A Comet legjobb social média szereplő kategóriájában jelölt Kasza Tibi április közepén élő adásban kérte meg szerelme, Andrea kezét, mostanra pedig már az esküvőn is túl vannak.

Ez lesz a férjből az idő múlásával?

Angélának sikerült összetörnie Hajnal legromantikusabb álmait? Az biztos, hogy a legidősebb Erdész lánynak teljesen más elképzelései vannak a férfiakról... 

 

A teljes adásért kattints IDE!

12 évvel fiatalabb szerelméért hagyja el feleségét a színész!

Újabb sztárválásnak lehetünk szemtanúi! Úgy tűnik, Ewan McGregor búcsút mond a gyönyörű feleségének.

Véget ért Chris Pratt és Anna Faris házassága

Bár 8 éves házassága hivatalosan is véget ért Chris Prattnak és Anna Farisnek, a jövőben is számítanak egymásra. A színésznő új könyve bemutatóján beszélt volt férjéről: és mondataiból úgy tűnik, nem csak udvariaskodott, amikor Pratt került szóba.

 

Igaz a pletyka!

Valóban összeházasodott Michael Fassbender és Alicia Vikander a hétvégén. Ibizai nyaralásuk szűk körű menyegző is volt egyben, erősítette meg több forrás is.

Hivatalos: bekötötték Michael Fassbender fejét!

A 40 éves színész három év után úgy döntött, hogy elveszi feleségül színésznő kedvesét. Már régóta benne volt ez a házasság a levegőben. A két gyönyörű ember Ibizán mondta ki a boldogító igent egymásnak.

Joe Jonas eljegyezte barátnőjét!

Az énekes és Sophie Turner egy éve alkot boldog párt, és a nemrég posztolt Insta-fotók alapján úgy tűnik, révbe ért a kapcsolatuk!

Kínos botrány a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon a Rózsában egy igen különleges esemény volt. Berényi András és Illés Júlia esküvői fogadását tartották éppen, mikor András ex-neje, Zsuzsa tűnt fel. A szőkeség úgy érezte, hangot kell adnia csalódottságának, és fájdalmának, a szomorú ténynek, hogy András mást választott. A drámának végül Claudia vetett véget.

Barbi és a párja újra összeházasodnak!

Barbit óriási meglepetés érte, amikor meglátta a tengerparton felé közeledő férjét, Istvánt. A házasok 10 éve esküdtek meg, és most kiderült, hogy hamarosan újra egybekelenek!

Végre bekötik Evelin fejét?

Evelin az utóbbi időben teljes mértékben elégedett az életével, hiszen mindene megvan a boldogsághoz. Felhőtlen örömét csakis az eljegyzés hiánya árnyékolja be, és alig várja, hogy Laci végre megkérje a kezét. Több olyan alkalom is adódott már a mindnenapjaikban, mikor a szerelmes lány meg volt róla győződve, hogy elérkezett a nagy pillanat, de mindig csalódnia kellett. Evelin most Anikónál kerít alkalmat arra, hogy megérdeklődje kedvese szándékát.

Megtörte a csendet Rékasi Károly!

Négy évvel ezelőtt a színész megelégelte a magánélete körül kialakult hercehurcát és úgy döntött, kiáll a kamerák elé és elmondja egy közleményben: újra szerelmes lett, méghozzá Pikali Gerdába.

Ha egy popélet beindul...

Az Emanuel sikere mindent felbolygatott a színész életében, mégis, nála mindig a szerelem volt az első. Hogyan élte meg akkoriban a nők rajongását? És milyen hatása volt ennek az akkori házasságára?

Ha Gergelyék együtt dolgoznak, kitörnek a harcok

Robi és felesége sokszor dolgoznak együtt, és annak ellenére is gyakoriak az összezördülések, hogy imdáják egymást. Hogy ez miért lehet? Pimaszúrnak elmesélték!

Segítség, a férjem egy fiúba szerelmes!

Józsi volt szerelmét, Józsefet szeretné elszámoltatni. A két férfi egy évig volt együtt, viszont Józsefről kiderült, hogy felesége és két gyereke is van. Habár József felesége tudott férje biszexualitásáról, Józsit a mai napig fenyegeti. A férfi most végleg le szeretné zárni a Józseffel való zavaros kapcsolatát.

Mihrimah: ˝jól hallottad anyám, elválok Rüsztemtől˝

Eljött hát a pillanat, amikor a fiatal és gyönyörű szultána úgy döntött, kilép szörnyű házasságából, és szembenéz a sorsával, és ezáltal Hürremmel is. A kérdés csak az, mit fog ehhez szólni a Valide és maga Rüsztem pasa?

Barátok közt: Miklós még mindig szereti Nórát?

Nóra és Miklós pontosan háromszor házasodtak össze. Hiába, ha két ember ennyiszer köti össze az életét, akkor annak már van oka. Egyszerűen mi is úgy gondoljuk, hogy ők összertartoznak, és mindig drukkolunk nekik, hogy újból kerüljenek egymás mellé. Annak meg hat éve, hogy Miklós ismét bevallotta magának, hogy még mindig szereti Nórát.

Közös pénztárca: károsítja vagy elmélyíti a kapcsolatot?

Dr. Belső Nóra, pszichiáter a "közös kassza" kérdését járta körül: vajon egy párkapcsolatban jobb egy pénztárcából gazdálkodni, vagy mindkét félnek legyen egy kis "dugipénze"? Természetesen Anna és Mikike sem hagyhatta szó nélkül a témát.

Bárdosi Sanyi és felesége elárulták a hosszú házasság titkát!

A Reggeli első vendégei Bárdosi Sándor és felesége, Ildikó voltak. Elmesélték, hogy Sanyi edzőterme hogyan vált bababaráttá, és házasságukat is próbára tették egy teszttel, a házastársi értékelés világnapja alkalmából.

Annamari sírva küzd családjáért

Annamari 11 éve van együtt férjével, Istvánnal. A lány úgy érzi, Pisti tökéletes férj, de szülei nem tudják őt elfogadni. A kétségbeesett lány évek óta harcol szüleivel, akik ráadásul új fiúkat is bemutatnak neki, hátha elhagyja férjét. Most azonban eljött az idő, hogy Pisti és anyósa megküzdjön egymással…

Heti Hetes: Farkasházy felesége sikítozott a nászéjszakán

Három évvel ezelőtt Teddy esküvőjéről mesélt a többieknek, később pedig cserére ajánlotta fel feleségét Para-Kovács Imrének. A reakció naná, hogy mindenkit meglepett.

Megható videót osztottak meg rajongóikkal Peller Annáék!

A Reggeli egyik házigazda párosa immár 8 éve alkot boldog házaspárt. A tegnapi házassági évforduló alkalmából egy gyönyörű esküvői videót tettek nyilvánossá közösségi oldalukon.

Hadas Krisztánál már kétszer jött a baba!

Az RTLII műsorvezetője három évvel ezelőtt mesélt arról, hogy fiatalon, 22 éves korában szülte első gyerekét, Sárát, akit tizenhat évvel később követett a második gyerek, a most négyéves Zsigmond. Kriszta azt mesélte, hogy mindig is tudta, hogy azzal tesz a legjobbat a lányának, ha megbízik benne.

Timi titkos vágya:

Timi és párja hét éve vannak együtt, és a nő a mai napig úgy érzi, szerelmes. Timi azért jött a műsorba, hogy elmondja férjének titkos vágyát: szeretné kipróbálni, milyen együtt lenni egy nővel. Timi már meg is tette a kezdő lépést ezzel kapcsolatosan, ugyanis interneten keresztül felvette a kapcsolatot egy hölggyel. Vajon mit foog szólni ehhez Timi férje, Attila?

Zsolt szerint az Ágival való kapcsolata egy

Ági még csak 23 éves, de már három gyermek boldog édesanyja. Jelenlegi párjával nincs túl jóba, és bár már nem szerelmes gyermekei apjába, szeretné helyrehozni vele a kapcsolatát. Zsolt bevallotta, hogy nagyon keveset van otthon, de nem igazán értett egyet Ági véleményével...

Előző rész (2017. szeptember 01.)

Hogyan vált Ágnes és Ludwig kapcsolata azzá, ami? Ágnes vagy Ludwig éli túl kettőjük harcát?

Következő rész (2017. szeptember 1.)

Hogyan vált Ágnes és Ludwig kapcsolata azzá, ami? Ágnes vagy Ludwig éli túl kettőjük harcát?

Férjhez ment a csinos úszónő!

Jakabos Zsuzsanna, Európa-bajnok úszó, olimpikon, három nappal a vizes vb után Győrben, a helyi élményfürdőben mondta ki az igent! A sportoló beszélt jövőbeli terveiről, a modellkedésről, de szóba került a családalapítás is!

Előző rész (2017. augusztus 28.)

Joe, Tamara, Alexa, Lali és Gábor Montenegróba utaznak. Milán reggel még mindig meg akarja akadályozni Kíra és Bécy házasságát. Maja teljesen lejáratja magát a lakók szemében. 

A

Létezik-e jó válás? Régi kérdés ez, amire sokan nemmel felelnek, mert a válás mindig fájdalmas. Ráadásul sokkal nehezebb meghozni ezt a döntést, ha van gyermek is. A felek sok felesleges sérülést elkerülhetnek, ha felkészülten, az indulatokat félretéve vágnak bele a procedúrába.

Következő rész (2017. augusztus 28.)

Joe, Tamara, Alexa, Lali és Gábor Montenegróba utaznak. Milán reggel még mindig meg akarja akadályozni Kíra és Bécy házasságát. Maja teljesen lejáratja magát a lakók szemében. 

 

Kíra kimagyarázza eltűnését, és kibékül Bécyvel

Milán egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Milán már azt hiszi, a lány őt választotta, de a lány végül elhagyja, és visszamenekül Bécy karjaiba.

Liza: „ha nem akarod, hogy meghaljak, teljesítened kell egy feladatot”

Ludwig kezd tényleg becsavarodni? Egyre durvább üzenetekkel bombázza Ágit.

Kíra:

Milánnak véletlenül sikerül egy kompromittáló videót készítenie Bécyről, amitől újra feltámad benne a remény, de mikor megmutatja a felvételt Kírának, a lány nem úgy reagál, ahogy Milán várta...

Előző rész (2017. augusztus 23.)

Milánt szerelmi bánat gyötri, mert Kíra feleségül akar menni Bécyhez. Gábor véletlenül megsebesül, Zoé ápolja és kórházba viszi. Evelin próbálja elérni Bécynél, hogy valami komolyabb munkát kapjon a klubban.

 Meddig halogassuk a házasságot?

Mit gondolnak manapság hány év együttélés után szánják rá magukat a párok arra, hogy anyakönyvezető előtt hivatalosan is megerősítsék kapcsolatukat? A leghosszabb jegyben járás, amiről tudunk eddig 58 év, de villámházasságról is hallott a világ, amikor például Gábor Zsazsa már 24 óra után, Britney Spears meg 55 óra elteltével döntött a válás mellett. Pedig a szerelemnek állítólag jól kiismerhető dinamikája van.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Garantáltan sírni fogsz a Vámpírnaplók sztárjának megható vallomásán!

Azt gondoltuk, Ian Somerhalder már nem tud ennél jobban meggyőzni bennünket arról, hogy tökéletes férj és immáron apa is. A szívtipró azonban ismét emelt egyet a téten, mi pedig zsepikért kapkodunk!

Válás helyett lánykérés: Enikő adott még egy esélyt hűtlen férjének

István és párja hét éve házasok, de az utóbbi időben nincs minden rendben közöttük. A férfi többször félrelépett, és most azért jött a műsorba, hogy helyre tegye mindazt, amit elrontott. István egy új jegygyűrűt is hozott Enikőnek, annak reményében, hogy kap még egy utolsó esélyt gyermekei anyjától.

Zsolt: „Kitartunk egymás mellett!

Kitti és párja, Zsolt öt évvel ezelőtt egy társkereső oldalon ismerték meg egymást. Van egy két és fél éves kisfiuk, de Kittinek elege van abból, hogy férje nem segít a gyereknevelésben. Kitti azért jött a műsorba, hogy megkérje párját, változzon meg a kedvéért.

 

#szevaszteso: Íme 4 fura dolog Új-Zélandról!

Visszatérő vloggereink, Gyuri és Kata egy ideje Új-Zélandon vannak, és egyre több furcsasággal találják szembe magukat.

Márkot és Rebekát csak a közös gyerek köti össze?

Rebeka még csak 18 éves, de egy négy hónapos gyermeket nevel, és feleségként éli mindennapjait. A lány férje, Márk nem foglalkozik eleget vele és a kisgyerekkel, és Rebeka attól tart, hogyha így folytatják, teljesen tönkremegy a házasságuk. Márk bevallotta, hogy ha tehetné, visszapörgetné az időt, és visszacsinálná a dolgokat, Rebi pedig őszintén elmondta férjének, hogy már nem szerelmes belé.

Szilágyi Áron megnősült!

Szinte napra pontosan öt évvel azután, hogy megismerte kedvesét, el is vette feleségül. A kétszeres olimpiai bajnok vívó és szerelme Zalacsányon mondta ki a boldogító igent, szűk családi körben. A friss feleség, Szántó Betti korábban szintén vívó volt, Áronnal a londoni olimpia után találtak egymásra.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Joe:

Amikor Joe megérkezik a műhelybe, Barbi szíve majd megszakad, de végleg lezárja a kapcsolatukat. Joe összetörik, de elengedi szerelmét, abban bízva, hogy idővel majd visszatalál hozzá.

Bécy térden állva kéri meg Kíra kezét

Bécy a Magdától megkapja a magáét: Bécynek úgy fog elmúlni az élete, hogy örökké magányos marad! Bécyt nem hagyja nyugodni a jóslat, és mivel nem szeretné Kírát elveszíteni, házassági ajánlatot tesz neki, amit Kíra boldogan el is fogad.

Barbi:

Barbi végre rászánta magát, hogy beszéljen Joe-val, ezért elment a műhelybe, és könnyek közt vetett véget a házasságának...

Következő rész (2017. augusztus 11.)

Barbi szíve majd megszakad, de szakít a Joe-val. Bécy házassági ajánlatot tesz neki, amit Kíra boldogan el is fogad. Szilvinek elfogy a türelme, és ivászatba kezd új lakótársa, Andor társaságában.

Joe: „Végtelen fájdalmat érzek...”

Joe és Barbi kirándulni mennek, ahol a férfi megpróbálja megbeszélni a kapcsolatuk jövőjét. Mikor Barbi bejelentette, hogy már nem akar a férjével együtt maradni, Joe rosszul lett és kórházba kellett őt szállítani.

Itt a vége Joe és Barbi házasságának?

Joe és Barbi közös programot szerveznek, ahol a férfi rákérdez a kapcsolatuk jövőjére. Barbi válasza annyira feldúlja őt, hogy Joe-t végül kórházba kell szállítani.

Nyári Dia összeházasodott a párjával!

A Barátok közt színésznője és riporter kedvese a minap kimondták a boldogító igent, és szerelmüket gyűrűvel is megpecsételték.

Joe: „Hova jutott a házasságunk?”

Mikor Joe és Barbi végre találkoznak, a lány kikerül minden kérdést, ami a kapcsolatukra irányul. Végül a lány ledöbbenti Joe-t amikor kijelenti, inkább az anyjánál alszik és nem nála.

Vilmos nem veszi komolyan felesége félelmeit

Vilmos nagyon szeretné, ha felesége úrrá lenne a félelmein, ugyanis szerinte Debóra nem fóbiás, csak hisztis, és a gyíkokra fogja, hogy nem segít a kerti munkákban. Vili azért jött el a műsorba, hogy tesztelje Debórát, és ha szerelme kiállja a próbát, megkapja az utolsó boxba rejtett meglepetést.

Rudolf retteg a házi kaszáspókoktól, és a 2.0-s repülő kaszáspókoktól

Kitti és párja négy éve alkotnak egy párt, egy éve pedig össze is házasodtak. A lánynak már kicsit terhes férje fóbiája, ugyanis Rudolf retteg a kaszáspókoktól. A férfi tudja, hogy nem bántanak ezek az állatok, mégis minden este lefekvés előtt reflektorral nézi körbe a szobát.

Joe: “Barbi nemcsak fizikailag van távol tőlem, hanem lelkileg is.”

Az esti videochat alkalmával Joe kiönti a szívét Barbinak, de a lány nem igazán veszi zokon férje bánatát.

Joe: „Elmentél, itt hagytál, pokolian érzem magam!”

Joe minden egyes gondolata Barbi körül forog, és hiába bonyolódott össze Zoéval, sehogy sem tudja elfelejteni feleségét.

Újra esküdik Schobert Norbi és Rubint Réka!

Schobert Norbi és Rubint Réka ismét kimondja a boldogító igent szeptemberben – ezzel a 15. házassági évfordulójukat teszik még különlegesebbé. Norbi idén nyáron első randijuk helyszínén kérte meg újra felesége kezét, méghozzá egy különleges gyűrűvel. Párizsból származik az ékszer, és négyféle aranyat tartalmaz. A fitneszguru tervei szerint a nagy napon ugyan azt az öltönyt fogja viselni, amelyet a 15 évvel ezelőtti szertartáson – igaz, ehhez le kell adnia néhány kilót. A házaspárt ismerve ez nem okozhat gondot neki – Réka biztos ellátja majd pár tippel.
 

Joe: „Ne tedd ezt velem, kérlek!”

Barbi megdöbbentő lépésre szánja el magát, és felkészül arra, hogy tudassa Joe-val fájdalmas döntését.

Donát:

Donát 23 éves és még szűz. A fiatal srác úgy döntött, hogy a házasságig vár az első szexuális együttléttel. Döntésének okairól és tudatosságának lépcsőfokairól ő maga mesélt nekünk.

Barbi:

Barbi a rádióban gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja. Joe megalázottságában éktelen haragra gerjed, kőkeményen kiosztja Barbit, és szó nélkül lelép.

Joe éktelen haragra gerjed, és lelép otthonról

A kezdeti lámpaláz után Barbi megtáltosodott a felvétel során, és amikor egy betelefonáló lány a magánéleti problémáiról kezdett beszélni, Barbi gátlások nélkül kitálalt mindent, ami a szívét nyomja...

Melinda:

Norbi három éve ismerte meg Melindát az interneten keresztül, másnap pedig már össze is költöztek a szerelmesek. Egy darabig minden rendben volt kettejük között, viszonyuk azonban egy ideje megromlott... Melinda elköltözött párjától egy televíziós megkeresés miatt, és hiába próbálta őt győzködni a férfi, a nőnek esze ágában sincs helyrehozni kapcsolatukat.

Stevie Wonder újra megnősült!

A Grammy-díjas zenész hétvégén mondta ki a boldogító igent, immár harmadik alkalommal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!