KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "házasság"

Csekka majdnem férjhez ment Las Vegasban?

A Mozipercek közben Csekkának beugrott, hogy egy izgalmas sztorit még elfelejtett elmesélni: mindenkit lesokkolt vele, hogy hiába nem annyira házasságpárti, Amerikában csak az időhiány miatt nem mondta ki a boldogító igent.

Robi visszahódíthatja férjétől szerelmét?

Robi két évig volt együtt Kittivel, aki akkoriban szakított a férjével, Gergővel, azonban nem váltak el tőle. Azóta Robiék kapcsolata is véget ért, viszont a férfi nem tudja elfelejteni exét. Most a mindhárman az Anikó Showban tisztázták problémáikat.

Iszonyú menő lett Beyoncé és Jay-Z közös albuma!

A világnak hatalmas meglepetést okozott a sztárpár, mikor pár nappal ezelőtt az idei turnéjukon váratlanul bejelentették, hogy annyi év után egy közös albummal rukkoltak elő.

Válassz: a telefon vagy a család?

Alexa már nem tud szemet hunyni férje játékfüggősége felett, hiszen Robi szinte éjjel-nappal a telefonját bújja. A nő komoly ultimátummal érkezett, és választás elé állította párját.

Megvan Tücsi esküvőjének időpontja!

Tücsi és párja nemrég olyan videót posztolt, ami alapján úgy tűnt, egybekeltek. Később kiderült, hogy ez nincs így, a Reggeliben viszont elárulták, mikor kerül sor a jeles alkalomra!

Andrea: „Mondd meg az igazat, vagy lecsaplak!”

Andrea hét éve ismerkedett meg párjával, Sámuellel, aki azóta sem vált el feleségétől, pedig már több közös gyermekük is született Andreával. Az állítólagos megcsalásokból és a válás halogatásából viszont elege lett Andreának, egyet akar: Kriszti és Sámuel váljanak el!

Mariah Carey megvált jegygyűrűjétől

A 35 karátos gyémántgyűrű jócskán veszített az eredeti értékéből: 2016-ban még 2,5 milliárd forintnyi dollárt ér, most viszont ennek csupán ötöde ütötte az énekesnő markát.

Megnősült a Harry Potter sztárja

A Neville Longbottom-t alakító Matthew Lewis a minap mondta ki a boldogító igent. Nem is akárhol...

Miért teregette ki felesége félrelépését Shane Tusup?

Shane Tusup részletesen teregette ki magánéletüket közösségi oldalán, arról ír, többek közt, hogy felesége megcsalta őt. Hosszú Katinka nem reagált férje vádjaira. Ma hajnalban egy bejegyzéssel jelentkezett, miszerint törölték Facebook oldalát, amihez csak neki és férjének volt hozzáférése, ám mint írja, kettejük közül nem ő törölte azt.

Mi történik Hosszú Katinkáékkal?

Katinka edzőtársával csalta meg, többször is - állt Shane Tusup közleményében, melyet a Facebookra írt tegnap este.

Vége Hosszú Katinkáék kapcsolatának!

Hosszú Katinka ma délután Facebook posztjában jelentette be: férjével, Shane Tusuppal nem sikerült rendbe hozni kapcsolatukat, ezért a továbbiakban nem az ő vezetésével készül az olimpiai bajnok úszónő.

Válás után ismét házasság?

Józsi és Erika 11 évig voltak házasok, ám a parányi lakás miatt csak egyre nőtt a feszültség közöttük, és egy idő után eltávolodtak egymástól. A férfi viszont még a válásuk után is reménykedik, és vissza szeretné hódítani ex feleségét.

Megnősült az X-Faktor énekese

A Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójában - zenekarával együtt - feltűnt énekes élete újabb mérföldkőhöz érkezett. 

Én vagyok az egyetlen?

Mikor Zoli összejött Kingával, nem is sejtette, hogy újdonsült barátnője még ki sem lépett előző párkapcsolatából. A férfi emiatt a mai napig sem bízik meg teljesen feleségében.

Ha enyém nem lehet, másé se legyen?

Antal sehogy sem tud belenyugodni felesége, Amelita új párkapcsolatába, és mivel papíron még házasok, el sem szeretne válni tőle, nehogy a nő hozzámenjen jelenlegi barátjához.

Juli lebukott Attila előtt?

Egyre bizonyosabb, hogy Júlia egyáltalán nincs túl még Miklóson, és az érzelmeit már Attila előtt sem tudja takargatni.

Titkos SMS-ek a férjem telefonjában

Mikor Beatrix megkapta férje, Attila régi telefonját, több száz SMS-t talált benne. Attila ugyanis több nővel folytatott beszélgetéseket, és volt, akivel találkozott is. Beatrix bizalma teljesen megingott, és nem tudja, bízhat-e még férjében.

A boldog házasság titkát keressük!

A mai világ azt diktálja, ha valami már nem úgy működik, ahogy szeretnénk, azt dobjuk el, és cseréljük le. Pont ugyanez a helyzet a házasságokkal is. Sokan mondanak le róla könnyen, noha csak küzdeniük kellene kicsit, és jobban elfogadni a másikat. Egy évvel ezelőtt a Fókuszban ismert emberek mondják el, náluk mi vált be.

Döbbenet: Novák Laci kiütötte Mayer Ottót!

Mint egy őrült, úgy viselkedett Laci, mikor meglátta andalogni Gizit és „szeretőjét”.

Madár őszintén mesélt családjáról, gyermekeiről és válásáról

Nehéz időszakon van túl Erdei Zsolt. A profi ökölvívó nyíltan mesélt gyermekeiről és küzdelmeiről Barabás Évinek, Papp Gergőnek és Lukács Mikinek a Reggeliben.

Barátok közt: Hanna és Peti összeházasodnak!

Pontosan három évvel ezelőtt történt, hogy Illés Peti bejelentette Julinak és Attilának, hogy megkérte Hanna kezét. A meglepődött szülők először fel sem fogták, mit mondott a fiatal fiú, de később sem nyugodhattak meg, ugyanis kiderült, hogy Hanna pedig igent mondott.

Meghan Markle testvére szerint rossz ötlet a házasság!

Meghan Markle balhés féltestvére alaposan felkavarta a közelgő királyi esküvő előkészületeit. Az 51 éves Thomas Markel Jr. nem tartja a kapcsolatot Meghannel, egyáltalán nincsenek jóban, de a véleménye megvan húga terveiről.

 

Házasság első látásra – működhet?

Pont egy évvel ezelőtt egy ország előtt mondták ki első látásra a boldogító igent. Működhet a házasságuk a reality-show párjainak, ami első látásra köttetett? És ha ez nem lenne elég, akkor egy újabb pár állt vakon az anyakönyvvezető elé!

Feleségül veszi szerelmét a valóságshow-hős!

2016. augusztus 29-én ismerhette meg az ország azt az ex-villalakót, aki a játék óta komoly döntésre szánta rá magát, ami hamarosan az egész életét megváltoztatja.

Joe: „Nem tudok nélküled élni!”

Úgy tűnik, Joe túl későn ébredt rá, hogy visszafordíthatatlan hibát követett el a párkapcsolatában. A férfi ki szeretné békíteni a feleségét, Nikit, aki viszont egyáltalán nem hajlandó megbocsátani Joe-nak.

Harmadjára is megnősült Richard Gere!

A 68 évesen is szívtipró színész egy nála 33 évvel fiatalabb nőt vett el, közel egy héttel ezelőtt.

 

A hétvégén egybekelt Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk

Decemberben jelentették be, hogy jegyben járnak, a hétvégén pedig valószínűleg egybe is kelt Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk. A ceremónia természetesen nem volt nyilvános, de a vendégek érkezésekor rengeteg sztárt kaptak le a lesifotósok.

Mérai Kata egy rajongójához megy feleségül?

A színésznő igyekszik válaszolni a rajongói levelekre, de sajnos ez nem mindig olyan egyszerű. Sőt, az is előfordult már, hogy valaki házasságot ajánlott fel neki…

Heves(i) szerelem: Hogyan tartják életben a tüzet?

Szerelmesek hete a Reggeliben: A mai szerelmespár eddig még nem nagyon nyilatkozott magánéletüket illetően, sőt nem is igazán jelennek meg együtt kamerák előtt. Hevesi Kriszta és Hevesi Tamás most mégis őszintén meséltek kapcsolatukról Mariannak és Mikinek.

Tóth Eduárd megtanít az életre!

Részlet a 21. évad első részéből:

Mitől jó a házasság? Mik a tejfakasztó buli veszélyei? Mi az a„rántott segg”? Edu választ adott minden kérdésre!

A teljes adást itt tudod megnézni!

Sosem látott bosszúhadjárat a Mátyás király téren

Három éve történt, hogy Berényi András özvegye, Zsuzsa úgy dönt, nem folytatja így tovább, ugyanis megboldogult férjének az alapítványi pénzalapja már pedig őt illeti. Mikor Nóra meghallja Zsuzsa tervét, egyszerűen nem jut szóhoz, hitetlenkedve hallgatja végig.

Kiss Ramóna csaknem Las Vegasban házasodott

Kis híján összeházasodott Kiss Ramóna és Lékai Máté Las Vegasban - vallotta be a Reggeli adásában Papp Gergővel beszélgetve a műsorvezető.  

 

A világhírű énekesnő 10 évig élt terrorban férje mellett

Tavaly számoltunk be arról, hogy Mel B-t több éven keresztül bántalmazta és terrorban tartotta a férje. A Spice Girls egykori énekesnője tavaly megszerezte gyerekeinek felügyeleti jogát és megkapta a távoltartási végzést. Az énekesnőt fizikailag és lelkileg is bántotta férje, volt, hogy az ausztrál X-Xaktor felvétele után ököllel arcon csapta. Nemcsak az életét, a karrierjét is tönkre akarta tenni. Volt párja azzal is megfenyegette, hogy kiteregeti korábbi közös házi videóikat.

Először mutatta meg gyermekeit a Barátok közt sztárja

Annak ellenére, hogy férjével, Kinizsi Ottóval eddig óvták lányaikat a nyilvánosságtól, az 1000 arcú színésznő most elárulta boldog házasságának titkát, és azt is, miért vállalta az anyaságot a karrierje helyett.

Oltári esküvő: Örök hűséget fogadtak egymásnak a szerelmesek

Eljött a nagy nap, amikor nemcsak a családtagok körében, de Isten szent színe előtt is felvállalták kapcsolatukat a fiatal szerelmesek.

A teljes adásért kattints IDE!

Miklós: „Olyan ez, mint egy válás”

Éva egy dobozzal érkezett a stúdióba, amibe férje motorkulcsát lakatolta le. Mindezt azért tette, mert párja szenvedélyes motoros, és mivel két éve volt egy súlyos balesete, Éva szeretné, ha végleg felhagyna szenvedélyével.

Megmenthető Hosszú Katinkáék házassága?

Hosszú Katinkáéknak a világ teteje után nincs már hová eljutni együtt? Sokak szerint jó hír, hogy bár az úszónő elindította a válópert, ők ketten párterápiára járnak. Hogyan segíthet a párterápia azokon, akik nemcsak együtt élnek, de együtt is dolgoznak?

 

Betti: „Nem nagyon haladunk egyről a kettőre”

Betti túl unalmasnak és ellaposodottnak tartja a Zolival való kapcsolatát, ráadásul mostanság már házasságra és közös gyerekre vágyik. Vajon a férfi képes változni szerelméért?

Még sincs veszve minden?

Nem adták fel! Újabb részlet derült ki Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatáról: állítólag egész múlt héten, külföldön nyaraltak. Hogy pontosan hol, az bizonytalan, de a pletykák szerint a trópusokon próbálták rendbe hozni házasságukat

Hosszú-Tusup: még van remény?

Hosszú idő óta először látták együtt Hosszú Katinkát és Shane Tusupot: edzés után az uszodát hagyták el közösen. Erre január óta nem volt példa…

Richárd elhagyja Lilit?

Kornél mindent elmondott édesapjának Liliről, aki nemcsak Rózsával manipulálta a családját, hanem Andrást is újra rászoktatta az alkoholra. Richárd megpróbálta megbeszélni ezeket a dolgokat feleségével, aki először természetesen tagadta a vádakat, de később kénytelen volt bevallani, hogy mit is tett valójában.

A teljes adásért kattints IDE!

Tamás Szofinak: „Minden egyes szó a házasságról olyan, mintha felpofoznál”

Tamás végtelenül szomorú volt, hiszen aznap lett volna az esküvője. Szofi megpróbálta megvigasztalni Tamást és ki akarta használni a még le sem mondott nászutas lakosztályt egy romantikus napra. Tamás hagyta magát erre rábeszélni, ám amikor Szofi a szállodában eljátszotta, hogy ők egy frissen házasodott pár, Tamás nagyon furcsán érezte magát. Végül, amikor Szofi túlzásba vitte a játszadozását, Tamás megbántva beolvasott neki, majd elmenekült.

Gizi kiborul, mikor kiderül, a szexjátékot nem is ő kapja!

Laci először egyáltalán nem érti, hogy párja, miért akadta ki azon, hogy a furcsa ajándékot nem is neki szánta.

Ismerősök kellemetlenkedő kérdései a házasságról és a gyerekvállalásról

Hogyan reagálnak a legidegesítőbb kérdésekre az ifjú szerelmesek, és fiatal házasok? Egyáltalán kinek mi köze hozzá, hogy mikor jön a baba, vagy lesz-e már lakodalom?

Újabb fordulat Hosszú Katinkáék házasságában

Bár Katinka már februárban beadta a papírokat, most úgy néz ki, egy darabig mégsem kezdődik el a válásuk.

 

Válóperük szüneteltetését kérték Hosszú Katinkáék

Válóperük szüneteltetését kérte Hosszú Katinka és Shane Tusup jogi képviselőjük segítségével. Nem zárható ki, hogy esetleg meggondolták magukat és mégsem válnak, de erre azért kevés az esély. 

 

Miért jó a házassági szerződés?

Három évvel ezelőtt boncolgattuk azokat a kérdéseket, hogy vajon érdemes-e kötni házassági szerződést, illetve mi szól ellene és mi mellette? Erről kérdeztünk hírességeket, és egy ügyvédet, akihez a párok természetszerűen már akkor érkeznek, amikor egy házasság véget ér, és az anyagiak kerülnek előtérbe.

A Barátok közt egykori színésze őszintén vallott párkapcsolatáról!

Németh Kristóf, azaz a Mátyás király tér Kertész Gézája egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon megtörten mesélt arról a színész, hogy 1,5 éves kapcsolata ért véget, pedig hosszú távra terveztek az Operettszínház táncművészével. A hír, hogy szakítottak mindenkit meglepett, hiszen már az esküvő is szóba került köztük.

A flörtölés már megcsalás?

István imád flörtölni, de egy-egy buli alkalmával a felesége, Szilvia szúrós tekintetét is el kell viselnie. A házaspár emiatt sokszor vitázik, így a férfi szeretné, ha Szilvia tudná, csak ő számára az egyetlen.

10 év után véget ért a Nyerő Páros sztárpárjának kapcsolata

Idén ünnepelték volna negyedik házassági évfordulójukat, azonban már tavaly év végén külön költöztek.

Hölgyek, akik jó családba házasodtak

Nem várt szerelem, vagy tervezett csábítás áll a királyi családokba beházasodó gyönyörű nők sikerének hátterében? Kiderül, hogyan csavarta el például Meghan Markle, Harry herceg fejét, és hogy mit mond erről a menyasszony testvére?

Vége a házasságnak!

Majd 20 éves kapcsolatának vet véget Alicia Silverstone és férje - jelentette be menedzserük egy amerikai lapban. A már tinédzserként filmsztárrá váló Silverstone több év járás után házasodott meg a rock zenész szerelmével - a ceremóniát egy tóparton tartották az Egyesült Államokban.

Vajon Szofi képes lesz még visszaszerezni Tamást?

Joe reklámvideót készített Lalival. Guszti kiakadt Milánékra. Szofi meglepő helyről kapott segítséget.

Ez lenne a sorozat eddigi legdurvább szakítása?

Milán teljesen magába zuhant, amikor Ayse egy férfival tért haza az utazásából. Ráadásul úgy tűnt, hogy az ismeretlen a lány jegyese! De aztán Milán legnagyobb örömére kiderült, hogy Hakan Ayse bátyja. A lány azonban továbbra is azzal büntette Milánt, hogy tudomást sem vett róla. Végül ráadásul megtudta, hogy Ayse, Hakan, sőt a másik báty, Fatih is szövetkeztek ellene, mire megbántva elrohant az üzletből.

Szofi Tamásnak: „Én most alkalmatlan vagyok az esküvőre!”

Szofi lelkiismeret-furdalástól gyötörten elhitette magával, hogy össze tudja hangolni a fodrászat megmentési akcióját és az esküvőt. Amikor azonban ellopták a parti styling buszukat, Szofi az összeomlás szélére került. Tamás éppen ebben a szerencsétlen pillanatban hozakodott elő azzal, hogy új esküvői helyszínt talált, amit azonnal meg is akart mutatni párjának. Az elgyötört Szofiból kirobbant, hogy ő most éppenséggel „képtelen” az esküvőre koncentrálni, majd arra kérte Tamást, hogy halasszák el az esküvőt. Tomi azt gondolta, hogy a párja már nem is akarja őt, Szofi pedig kétségbe esett: elrontotta volna a kapcsolatukat?

Hűha! Egy anyuka száz gyerekkel?

Bár Katika alig néhány hónapja kezdett el porcelánbabákat gyűjteni, mára már közel 100 babára tett szert. A család kezdetben furcsállta a családanya újdonsült hobbiját, de jelenleg teljes a béke. Vagy mégsem?

Ed Sheeran titokban megházasodott?

Ha a puszta tény – hogy eljegyezte barátnőjét – nem lett volna már éppen fájdalmas az énekes rajongóinak, a napokban felmerült a gyanú, hogy már oltárhoz is álltak.

Semmi sem tökéletes, de ha akarjuk, működik

Három házaspár mesélt a házasságról. Arról hogy a munka, a karrier, a pénz, az egészség, a gyerekek, szóval a hétköznapi mókuskerék mennyi gondot okozott, okoz a számukra, és hogyan tudják ezeket megoldani. És arról, hogy hányszor és miért gondolták azt, hogy jobb lenne mással, jobb lenne válni, elég ebből az egészből. Mégis együtt vannak.

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet

Hónapok óta mindenkit az foglalkoztat, hogy hogyan alakul az ország legeredményesebb úszónője, Hosszú Katinka, és Shane Tusup kapcsolata. Ma azonban a Blikk azt írta: Katinka beadta a válókeresetet. A háromszoros olimpiai bajnok úszó öt éve ment férjhez amerikai edzőjéhez. Együtt érték el sikereiket, de mi történhetett karácsony előtt, amit Katinka nem tudott megbocsájtani?

Lánykérés répával?

Blaner Attila ékszerész egy online felmérés eredményeit osztotta meg velünk, melyben a lánykérési szokásokat vizsgálták Magyarországon. És hogy mi köze a répának mindehhez? Most kiderül!

A meleg párnak adtak igazat

El kell ismerni a külföldön kötött melegházasságokat Magyarországon, bejegyzett élettársi kapcsolatként. Így döntött a Fővárosi Törvényszék. Egy leszbikus magyar-amerikai pár perelte be a budapesti kormányhivatalt, mert az nem ismerte el Belgiumban kötött házasságukat az Igazságügyi Minisztérium álláspontjára hivatkozva.

 

Tamás kételkedni kezdett az esküvőben?

Szofi idegei pattanásig feszültek, mivel záros határidőn belül el kellett hagynia a fodrászatot. Miután csúnyán összeveszett Tamással, a lány bevallotta, hogy mi a helyzet az üzlettel. Amikor Tamás megtudta, hogy Szofi Teóval már beszélt a csődről, vele viszont nem, nagyon megbántódott, és már-már azt kérdezte magától, hogy egyáltalán feleségül vegye-e a lányt, aki hónapokon keresztül hazudott neki. Végül aztán meg tudott bocsátani neki, és még a papírokat is átnézte, amikből rájött, hogy a fodrászat menthetetlen.

Baba esküvő nélkül? Erről mesélnek a sztárpárok!

Manapság már egyáltalán nem az esküvő a szerelmesek elsőszámú célja, sokszor találkozhatunk olyan párokkal, akik előbb babáznak, minthogy egy papírral foglalkozzanak. Istenes Bencét és Dobó Ágit is kifaggattuk!

Máris új színésznővel jár Chris Pratt?

Tavaly meglepődhettek a rajongói, amikor a minta apa és minta férj titulusokkal is büszkélkedő színész bejelentette, hogy elválnak feleségével. Most jött az újabb hír hullám, sokan úgy gondolják, máris megvan a következő Mrs. Pratt.

Hosszú Katinka érdeklődve hallgatta Tusup könnyes beszédét

Habár Katinka és Shane eredményes évet tudhat magamögött, a 2017 nem éppen örömben és békességben ért véget a számukra. 

Lili elárulja Kornélt...

A Herczegné váratlanul toppant be a virágboltba, legalábbis Piros számára biztos, hogy váratlan volt. Lili úgy döntött, ismét kezébe veszi az irányítást, hiszen mégiscsak családjáról, pontosabban a fia jövőjéről van szó.

Mi a helyzet Hosszú Katinkáékkal?

Már december vége óta foglalkoztatja az országot, hogy mi történik Hosszú Katinka és Shane Tusup között, sokan rebesgetik, hogy válságba került a házasságuk. Katinka nemrég érkezett haza Miaim-ból, ahova nem tréningezni utazott, és a férje sem kísérte el, ám most, hazatérése után sem jelentek meg együtt az edzéseken...

Tamara és Dávid újra megpróbálják együtt

Dávid és Tamara együtt takarították a buli romjait, Dávid pedig felhozta a visszaköltözés témáját. Dávid elmondta, hogy ő romantikát akar és szerelmet, Tamara viszont ezzel ellentétben valami egészen mást. A válótársak újra egymásnak estek, de Noémi hatására úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt.

Ellen Page egybekelt szerelmével!

Ellen Page egybekelt szerelmével, a táncosként dolgozó Emma Portnerrel. A Junoból ismert színésznő 2004-ben beszélt arról először nyilvánoson, hogy saját neméhez vonzódik.Akkor úgy fogalmazott, belefáradt már a sok hazugságba.

Bréking! Ellen Page megházasodott!

A színésznő egy ideje már egy párt alkot barátnőjével, Emma Portner koreográfussal, akivel most ki is mondták a boldogító igent!

Dalma drasztikus döntést hoz

Miután Tamara meglátogatta Dalmát, a doktornő teljesen elbizonytalanodott, és úgy döntött, Coloradoba utazik egy évre. Dalma azzal nyugtatta Dávidot, hogy mindkettőjüknek jót fog tenni ez az egy év, legalább lesz ideje rájönni, mit akar Tamarától. A vacsora után Dalma kézfogással búcsúzott Dávidtól, aki felajánlotta, hogy vele tart Amerikába. Miután Dalma ezt az ötletet is elvetette, Dávid könnyekben tört ki.

Péter Bálintnak: „Soha többé nem bánthatod meg Zsófit”

Bálint durva anyagi problémával küzd, ami egyre inkább rányomja bélyegét hétköznapjaira, így kénytelen kölcsönkérni öccsétől, Pétertől. Végül Péter úgy dönt, hogy ad neki 10 milliót, egyetlen feltétellel: ha soha többé nem bántja meg Zsófit.

Íme 2017 legszívszorítóbb sztárszakításai

A sztárvilágban sajnos már megszokhattuk, hogy a kapcsolatok csak úgy jönnek-mennek, és ez idén sem volt másképp!

Egybekelt a hétvégén szerelmével Antal Timi

Az X-Faktor harmadik szériájának második helyezett énekesnője instagramján jelentette be az örömhírt, két fotóval kiegészítve.

 

Mi lesz a családi viszály vége?

Zolit nagyon megviseli szülei megromlott házassága, ugyanis testvéreivel úgy tudják, hogy édesanyjuk hűtlen volt. A fiatal fiú a mai napig sem hiszi el, hogy anyukája félrelépett, így most egyenes választ remélve érkezett Anikóhoz…

Novák Laci: „Tudod mit, váljunk el!”

Az egyik vita hevében Laci olyat mond a feleségének, amit nem szabadott volna.

Tamás nem akarja felvenni Szofi nevét?

Tamás megalázva érezte magát, amiért Szofi azt akarta, hogy az ő családnevét vegye fel Tomi is. Miután összevesztek ezen az anyakönyvi hivatalban, úgy döntöttek, hogy egy játékkal döntik el, melyikük nevét vegye fel a másik.

Jay-Z bevallotta a megcsalást!

Jay-Z valóban megcsalta  Beyoncét 9 éves házasságuk alatt. Korábban is lehetett ezt már sejteni, de a zenészek kétértelmű dalszövegein túl egyelőre nem lehetett konkrétat tudni az ügyben. Jay-Z most a New York Times-nak vallotta be: egy nehéz időszakban annyira bezárkózott érzelmileg, hogy a következő lépés már a megcsalás volt.

Amikor a szerelem túlságosan vak

Miután Feri megházasodott, a nővérei sehogy sem tudták elfogadni újdonsült feleségét. Hűtlenséggel vádolták, de a férfi „csak ment a saját feje után”. Végül mégis beigazolódott az igazuk, így Feri elérkezettnek látja az időt arra, hogy ismét kibéküljön nővéreivel.

Harry herceg megnősül

Újabb esküvő lesz a brit királyi családban. Harry herceg eljegyezte kedvesét, a színésznő, Meghan Markle-t. Ez a frigy nem is olyan régen még elképzelhetetlen lett volna.

Az ismert színésznő jövő nyárra tervezi az esküvőjét!

Mint két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon megtudtuk a Reflektor akkori adásából, hogy Ladinek Judit akkor egy éve alkotott egy párt színészkollégájával, Molnár Lászlóval. Aztán kiderült, hogy bizony már az eljegyzésre is sor került.

Jubilálnak Douglasék

17 éve él boldog házasságban Cathrine Zeta Jones és Michael Douglas. A színésznő instagramján is megemlékezett élete legboldogabb pillanatáról, amikor mindketten kimondták az igent a templomban is. Jones azt írta posztjában, hogy nem hitte volna, de a nagy nap óta csak egyre boldogabb párja mellett.

Laci: ˝Szerinted gallyra ment a házasságunk?˝

Úgy tűnik, nagyobb a baj, mint gondoltuk volna…

Angéla: ˝...hogyha Hajni helyett engem veszel el...˝

Márk határozott szándékkal kereste meg Angélát. Arra azonban biztos, hogy nem számított, amit leendő sógornője ajánlott neki.

Laurence Fishburne benyújtotta a válókeresetet

A CSI: A helyszínelők sztárja és párja már tavaly különköltöztek, azonban csak idén ősszel hozták nyilvánosságra, hogy házasságuk zátonyra futott. Laurence pedig a minap a válókeresetet is benyújtotta.

Gizi aljas húzásán Laci nem tud túllépni?

Úgy tűnik, Laci és Gizi között egyre több a veszekedés és a félreértés.

Férjhez ment a szupermodell!

Férjhez ment Kate Upton, ezzel férfi rajongók ezreinek szívét törve össze. A szupermodell egy baseball-játékosba, Justin Verlanderbe szeretett bele három évvel ezelőtt, tavaly május óta pedig már jegyben is járnak. Az esküvő sztárságukhoz mérten nem volt nagy felhajtás, de a környezet gyönyörű volt: egy olasz faluban mondták ki a boldogító igent.

Mi Józsi titka - Lágyéksérv vagy szerető?

József és Bernadett 2 éve házasok, de a férfi már nem boldog a kapcsolatban. Józsi szerint felesége mindig meg akarja őt változtatni, és mivel nem képesek kompromisszumot kötni, így folytonosak az otthoni viták közöttük. Ráadásul Józsi lágyéksérve miatt szexuális életük is kudarcba fulladt, Bernadett pedig azzal vádolja férjét, hogy szeretője van. Józsi - hogy bebizonyítsa ártatlanságát - ismét megkéri felesége kezét!

Apa csak egy van!

Mariann olyan hibát követett el az életében, amit a mai napig nem tudott megbocsájtani magának. 6 évvel ezelőtt ugyanis nem hívta meg az esküvőjére édesapját, Jánost, mert attól tartott, hogy megakadályozza a házasságkötést. A lány bármit megtenne, hogy helyrehozza megromlott kapcsolatukat.

Kasza Tibi titokban összeházasodott a kedvesével!

A Comet legjobb social média szereplő kategóriájában jelölt Kasza Tibi április közepén élő adásban kérte meg szerelme, Andrea kezét, mostanra pedig már az esküvőn is túl vannak.

Ez lesz a férjből az idő múlásával?

Angélának sikerült összetörnie Hajnal legromantikusabb álmait? Az biztos, hogy a legidősebb Erdész lánynak teljesen más elképzelései vannak a férfiakról... 

 

A teljes adásért kattints IDE!

12 évvel fiatalabb szerelméért hagyja el feleségét a színész!

Újabb sztárválásnak lehetünk szemtanúi! Úgy tűnik, Ewan McGregor búcsút mond a gyönyörű feleségének.

Véget ért Chris Pratt és Anna Faris házassága

Bár 8 éves házassága hivatalosan is véget ért Chris Prattnak és Anna Farisnek, a jövőben is számítanak egymásra. A színésznő új könyve bemutatóján beszélt volt férjéről: és mondataiból úgy tűnik, nem csak udvariaskodott, amikor Pratt került szóba.

 

Igaz a pletyka!

Valóban összeházasodott Michael Fassbender és Alicia Vikander a hétvégén. Ibizai nyaralásuk szűk körű menyegző is volt egyben, erősítette meg több forrás is.

Hivatalos: bekötötték Michael Fassbender fejét!

A 40 éves színész három év után úgy döntött, hogy elveszi feleségül színésznő kedvesét. Már régóta benne volt ez a házasság a levegőben. A két gyönyörű ember Ibizán mondta ki a boldogító igent egymásnak.

Joe Jonas eljegyezte barátnőjét!

Az énekes és Sophie Turner egy éve alkot boldog párt, és a nemrég posztolt Insta-fotók alapján úgy tűnik, révbe ért a kapcsolatuk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!