KERESÉS search-close

házaspár

89 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "házaspár"

Varga Iza 21 év után újra színházban játszik

A Barátok közt ismert szereplőjét most egy teljesen új szerepben láthajták a nézők. Hogy pontosan miről van szó, arról a Reggeliben mesélt a színésznő.

Roma származásuk miatt nem engedhették fel őket a repülőre

Nem engedték felszállni a repülőre azt a miskolci roma házaspárt, akik Kanadában élő rokonukat akarták meglátogatni április elején. Bár a papírjaik rendben voltak, kiemelték őket a sorból, mert azt gyanították, nem nyaralni, hanem letelepedni utaznának. Szerintük származásuk miatt nem szállhattak repülőre. Pár éve tucatnyi hasonló eset történt, a nemzetiségi jogokért felelős ombudsman-helyettes szerint az eljárás diszkriminatív.

HALÁLOS: Frontális karambol Kiskunmajsánál

Hárman haltak meg amikor, egy autós áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy másik kocsival. A két autóban összesen öten utaztak, egy házaspár azonnal meghalt, ahogy a balesetet okozó autós is.

Házaspár halt meg a tűzben

Saját házában égett bent egy házaspár a Baranya megyei Alsószentmártonban hétfőn este. A sportpálya melletti konténerekben kialakított lakásuk gyulladt ki. Fiuk csak azért nem égett bent, mert éppen a kocsmában volt, amikor az épület lángba borult. Híradónknak azt mondta, szerinte egy cigarettacsikk eshetett az ágyba, az okozhatta a tüzet.  

Takarítók lopták a laptopokat

Szemeteszsákokban lopták ki a takarítók a laptopokat egy budapesti egyetemről. Egy házaspár a gyanú szerint tavaly december óta vitte haza a számítógépeket a lezárt irodákból, de nem sejtették, hogy azok be vannak kamerázva, így buktak le végül. Hamarosan bíróság elé állnak.

Titok: holtan találták a német párt

Úgy tudjuk, hogy a nőt egy zacskóval a fején találták meg, férje pedig mérget ihatott. A házaspár 18 éve költözött a magyar faluba, de a helyiek szinte sosem látták őket.

Újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup?

A sztárpárt a Blikk fotózta le, ahogyan a hétfői edzés után együtt hagyják el a Duna Arénát. Az úszónő még februárban adta be a válókeresetet, ám azt végül mégis elnapolták.

Kertész Vilmos, most nagy bajban vagy!

De nemcsak ő, hanem Bözsi mama is…

Beyoncé és Jay-Z külön utakon járnak?

Annyi bizonyos, hogy egy kis időre el kellett válniuk egymástól...

Tragédia a vasúti átjáróban

Meghalt egy házaspár, amikor kocsijukkal vonat elé hajtottak szombat délután a Pest megyei Mendénél. Az ütközéstől az autó motorja kiszakadt, a vonat több száz méteren keresztül tolta maga előtt a roncsot. Hiába hívtak mentőt, a házaspáron már nem lehetett segíteni. Úgy tudni, az átjáróban pirosat mutatott a lámpa, és sorompó is le volt engedve, amikor az autó a sínekre hajtott.

37. rész - A házaspárt egy ismeretlen fenyegeti!

Egy napon Boglárka egy halálos fenyegetést talál a postaládájában. Miközben férje, Gábor a fenyegetést félvállról veszi, és csak egy „diákcsínynek” tekinti, Boglárka alig mer kimozdulni otthonról. 

Enyhítettek a szülők büntetésén

Felfüggesztett büntetést kapott a budapesti házaspár, amiért tavalyelőtt nyáron a tűző napon a kocsiban hagyták hat hetes gyereküket. A csecsemő sírására járókelők figyeltek fel, ők hívták a mentőket és a tűzoltókat. Az ítéletről a bíró azt mondta, enyhítő körülmény volt, hogy a házaspár sosem volt büntetve és hét gyereket nevelnek.

Külföldről kapnak segítséget

Luxemburgból érkezik a segítség. Egy külföldön élő pécsi férfi jelentkezett, hogy autót vesz annak a pécsi házaspárnak, aminek tagjai évek óta adományokat szállítanak nélkülözőknek. A házaspár történetét vasárnap mutattuk be az RTL Híradóban. Ketten élnek havi száztízezer forintból, de amikor csak tudnak, jótékonykodnak. Autójuk lerobbant, másikra nem volt pénzük, így a csomagokat nem tudták elvinni. A vasárnap esti adás után jelentkezett a felajánló, aki mihamarabb átutalná a pénzt.

Találkozott megmentőjével

Megszegte a szabályokat, ezzel mentett életet egy szentesi buszsofőr. Még novemberben vett fel egy házaspárt, akik tanyájukról gyalog indultak a buszmegállóba, orvoshoz készültek. Csakhogy a férj útközben rosszul lett. A buszsofőr azonban megállt és felvette őket. Kiderült, hogy a férfi szívrohamot kapott. Az RTL Híradó segítségével a beteg újra találkozott megmentőjével.

Grimaszolás az autóban!


szerző:
2016.10.18. 17:25
Grimaszolás az autóban!

Jessica Biel és Justin Timberlake közös filmjük premierjéről utazott haza az alkotás producereivel együtt. Biel főszereplő, Timberlake a zenéért felelt - a bemutató pedig jól sikerült az Egyesült Államokban. A grimasz csak vicc: a negyedik házassági évfordulóját éppen ma ünneplő sztároknak minden oka megvan az örömre.

Matolcsy válásáról írt a jegybank

Havonta nettó 1,1 millió forintot keresett a jegybanknál az a 32 éves nő, akivel kapcsolatban Matolcsy György válásáról írt az MNB egyik közleménye. A nő fizetésére a Népszabadság kérdezett rá, és az összeg mellé a jegybank odaírta, a Matolcsy házaspár válása magánügy. A nő egyébként már nem dolgozik a nemzeti banknál, de két pozíciója is van a jegybank alapítványainál. A Párbeszéd Magyarországért feljelentést tesz, mert szerintük a nő kinevezése jogilag és erkölcsileg is összeférhetetlen volt.

A gyerekeik előtt lőtték le a házaspárt

Brutális gyilkosság történt Nyíregyházán. Otthonukban lőtt rá egy házaspárra egy ismeretlen. A feleség meghalt, a férj életéért küzdenek az orvosok. A párnak két gyermeke van. Őket nem bántotta a gyilkos.

Nőt gyanúsítanak a kettős gyilkossággal

Egy negyven éves, helyi asszonyt gyanúsítnak az érdi tanár-házaspár megölésével. A városban tavaly ősz óta keresték a gyilkost. A rendőrség ötmilliós nyomravezetői díjat ajánlott fel. Kedden fogták el a nőt, aki a gyanú szerint agyonverte idős áldozatait. A bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte.

A tragédia előtt járt le a távoltartás

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, aki mellbe szúrta volt feleségét Tiszalúcon hétfőn. Az asszony kórházban van, még nincs túl az életveszélyen. A helyiek szerint a házaspár már tíz éve elvált, de egy házban éltek és sokat veszekedtek. A férfi ellen korábban távoltartási végzést hoztak, de az néhány nappal a tragédia előtt lejárt.

Akció közben bukott le az autóblokkoló házaspár

Perceken belül elfogta a rendőrség azt a házaspárt, akik szerdán egy óbudai bevásárlóközpont parkolójában próbáltak kifosztani egy autót. A páros előbb egy speciális szerkezettel blokkolta a kocsi központi zárát, majd a nő észrevétlenül követni kezdte a sofőrt. Amikor olyan távolságba értek, hogy a kocsi vezetője már nem láthatta autóját, a nő telefonon értesítette férjét, hogy kezdődhet az akció. A férfi azonnal kinyitotta az autót, a nyomozók akkor csaptak le rá, amikor az utasteret és a csomagtartót kutatta át. A rendőrség később házkutatást tartott a tolvaj páros váci lakásán, ahol laptopot, egy német rendszámot és adás-vételi szerződéseket találtak. A nyomozók őrizetbe vették a házaspárt.

Suzy és Jolly nyomába eredtünk!

Magyarország egyik legnépszerűbb házaspárja, Suzy és Jolly slágereit mindenki kívülről fújja. Elkísértük őket egy fellépésre, ahol beavattak minket magánéletük titkaiba. Suzy pedig azt is elárulta, melyik férfi előadóért rajong.

Egy házaspár is beköltözött a Farmra!

Még pedig két nyúl személyében. Szilveszter gazda Márkot és Cintiát nevezte ki a felelőseiknek. Hogy mit kezdenek a jövevényekkel, az már a versenyzőkön múlik. Egy hónapon belül akár kis nyulak is születhetnek.

Elkerülhetetlen halálos baleset

A durrdefekt, amitől minden autós egész életében retteg. Egy kamion szombaton este átszakítva a korlátot átsodródott a szembejövő sávba, ahol síelésből hazafelé tartott egy fiatal házaspár. A sofőr meghalt, párja életéért még most is küzdenek. De vajon mit tanulhatunk ebből az elkerülhetetlen karambolból, amelyről igazából senki sem tehet?

Hollywoodi sztárok rajonganak a fiatal magyar házaspár ékszereiért

Úgy látszik még a 21. században is létezik tündérmese. A fiatal ékszerkészítő házaspár története igazi sikersztori: egy iskolába jártak, összeházasodtak, majd közös vállalkozásukkal rangosabbnál rangosabb díjakat gyűjtöttek be egyedi ékszereikkel szerte a világon. Vendégeink voltak Ráski Orsolya  és Nagy Dániel.
 

CO-mérgezés: perceken múlt az életük

A szomszédnak köszönheti az életét az a marcali házaspár, akik kedden este szenvedtek súlyos szén-monoxid-mérgezést az otthonukban. Perceken múlhatott az életük, mindketten eszméletlenek voltak, amikor rájuk talált a szomszéd. Miután nem tudta felébreszteni őket, mentőt hívott. A házaspárt életveszélyes állapotban szállították kórházba. A szomszédot is bevitték, enyhébb mérgezést szenvedett.

Színpadon a lottómilliomosok élete

Színpadra viszik a győri lottómilliomos házaspár életét. Andraschekék szívesen álltak kamera elé korábban, történetüket az RTL Híradó is bemutatta. Most drámaíró versenyt szervezett a győri színházigazgató. Három szerzőnek 24 órája volt arra, hogy írjon egy-egy rövid drámát a hajléktalanból lett lottómilliomos házaspár életéből.

Rablógyilkosok ölhették meg az érdi házaspárt

A holttesteket a rendőrök fedezték fel a házban, miután egy rokon felhívta a szomszédokat, hogy bár meg volt beszélve, a házaspár nem érkezett meg hozzájuk.

Egy egész napot tölthettünk Dobó Katáékkal

Dobó Kata és Anger Zsolt ritkán enged betekintést az életükbe, a Fókusszal kivételt tettek, és vendégül láttak minket egy igazán finom ebédre. De előtte még Katát elkísérhettük délelőtt, azután hogy elvitte óvodába 3 éves kislányát, Szofit. Arról is beszélt, hogy mi az, ami lelki feltöltődést jelent számára.

19 év után bukott le a gyilkos


szerző:
2015.07.20. 19:07
19 év után bukott le a gyilkos

Húsz éve egy idős házaspárt brutális kegyetlenséggel gyilkoltak meg. A holttestekre unokájuk bukkant, amikor a ballagási fotóit akarta megmutatni nekik. A megtört család mindvégig sejtette ki lehetett a gyilkos, de bizonyítani nem tudták. Az elmúlt évig.

Törvények szakítják el egymástól a házaspárt

Kamel és Ilona kapcsolata három éve tart, ősszel lesz a második házassági évfordulójuk. Boldogságuk nem felhőtlen, a férfi ugyanis nem kapott állandó vízumot Magyarországra. Ilona azt mondta, megalázó, hogy folyton azt kell bizonygatnia, férjével együtt élnek, és szeretik egymást. Volt, hogy a Bevándorlási Hivatal alkalmazottja kamerával tört rájuk váratlanul és még a fehérneműik közé is benézett. Polyák Alexandra riportja.

A Kati Alloba visszatért a szeretet

Férj és feleség újra együtt dolgozik a konyhában, hála Ramsay séfnek. A közös munka új kapukat nyit ki mindkettőjük életében!

Erzsébet-program: Nem mehet mindenki nyáron nyaralni

Már csak reménykednek. Egy hetes balatoni nyaralás egy hét fős család részére - 30 ezer forintért - legalábbis az Erzsébet-programban így is lehetne. Egy ötgyerekes Dunakeszi házaspár időben pályázott a nagycsaládos üdülésre, mégsem maradt már hely a nyári szünetre. Az ügyfélszolgálaton azt mondták nekik, menjenek ősszel, nem juthat mindenkinek nyárra hely. Legutóbb egy nyugdíjas házaspárt mutattunk be, akik szintén csalódtak az Erzsébet-programban.

Hozzátartozó gyilkolhatta meg a házaspárt

Csak rendőri engedéllyel lehet bemenni Hosszúpályiban abba az utcába, ahol szombaton agyonvertek egy idős házaspárt. Holttestükre aznap este talált rá 11 éves unokájuk. A rendőrség azóta folyamatosan helyszínel. Még vasárnap őrizetbe vettek egy 27 éves debreceni férfit, őt gyanúsítják a kettős gyilkossággal.

Idős házaspár halt meg a tűzben

Két ember meghalt, öten pedig füstmérgezést szenvedtek, amikor éjjel Székesfehérváron kigyulladt egy társasházi lakás. A lángok hajnali egy óra után csaptak fel a második emeleten.  A negyedik emeltről egy idős házaspár nem tudott időben lemenekülni, ők olyan súlyos füstmérgezést szenvedtek, hogy a helyszínen meghaltak. Három lakás lakhatatlanná vált, így egyelőre nem engedték vissza a lakókat az épületbe. A tűz okát még vizsgálják.

Előzetes: Nem az ő lakásuk gyulladt ki, mégis életüket vesztették

Egy idős házaspár halt meg abban a tűzben, amely az éjjel csapott fel egy székesfehérvári társasház második emeletén. Az áldozatok a negyediken laktak, füstmérgezést szenvedtek. A tűzoltók 7 lakót hoztak ki az épületből, közülük öten füstmérgezést szenvedtek. Többen a lépcsőházban rekedtek. Van, aki azt mesélte, háziállata mentette meg az életét. A lángokról egyik nézőnk felvételt is készített, azt is megmutatjuk hat órakor a Híradóban.

Előzetes: Fiuk barátja ölte meg a százhalombattai házaspárt

Hogy hol bukkantak rá a rendőrök, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban, ahol mutatjuk az elfogása után készült felvételeket is.

Otthon, édes otthon?


szerző:
2014.09.03. 13:41
Otthon, édes otthon?

Anita és Csabi, a mozgáskorlátozott házaspár egy hete költözött be az asszony Szolnok melletti, szandaszőlősi házába. A ház első ránézésre egyetlen olyan szempontnak sem felel meg, ami a szó szerinti zökkenőmentes életet biztosítaná.

Otthon, édes otthon?


szerző:
2014.09.03. 13:39
Otthon, édes otthon?

Anita és Csabi, a mozgáskorlátozott házaspár egy hete költözött be az asszony Szolnok melletti, szandaszőlősi házába. A ház első ránézésre egyetlen olyan szempontnak sem felel meg, ami a szó szerinti zökkenőmentes életet biztosítaná.

Fókusz 13-09-04


szerző:
2013.09.04. 19:50
Fókusz 13-09-04

Fókusz: Megtalált boldogság? - Rékasi Károly a hírek szerint visszaköltözött feleségéhez! Házaspárok, akiknek sikerült az újrakezdés, és akiknek nem. Tesztoszteron-találkozó - Felforgatták Budapestet, aztán testsúlyuk sokszorosát. A világ legerősebb emberei kameránk előtt bizonyítottak. Botrányos videó - Börtönben marad a négy éve Bolíviában raboskodó magyar informatikatanár! Tóásó Előd tolmácsa alig beszél magyarul!

Két művészlélek tökéletes házassága

Finomság, harmónia és elegancia. Mindez ott van Tunyogi Henriette balett táncos és Vásáry Tamás zongoraművész kapcsolatában. Mindketten világhírű művészek. 13 éve élnek boldog házasságban. 41 év a korkülönbség köztük.

Fókusz Plusz 13-01-12


szerző:
2013.01.12. 19:25
Fókusz Plusz 13-01-12

Fókusz Plusz: Határtalan szeretet - Örmény-azeri, török-görög, indiai-pakisztáni. Tényleg gyűlölik egymást vagy csak a politika szól közbe? Furcsa párok - Eltérő öltözködés, étkezés, házastársi szokások. Vegyes vallású szerelmesek engedtek be bennünket otthonukba.

Fókusz 12-09-05


szerző:
2012.09.05. 20:50
Fókusz 12-09-05

Fókusz: Összevesztek - Mire kitöltötték a szerelemtesztet, Gáspárék vérig sértették egymást, és egy titokra is fény derült. Kínos ügy - Benkő Dániel büszke örmény származására és nem titkolja véleményét. De élnek-e azeriek Magyarországon? Titkos kapcsolat? - A címlapok azzal vádolják Zámbó Krisztiánt, hogy Malek Miklóssal jól ismerik egymást. Mi az igazság?

Párteszt: Mennyire illenek össze a sztárok?

Milyen mély a szerelmük, mennyire erős az összetartozásuk? Ha ezekre a kérdésekre netán a Homonnay család 15 év után, illetve a Gáspár család 19 év után nem tudná a választ, akkor ez a pszichológiai teszt éppen nekik való.

Szinetárék először álltak kamera elé a szakítás óta

Miközben a musicalszínész házaspár válságbajutott magánélete hetek óta címlaptéma, ők egyre soványabban ugyan, de mosolyogva, kedvesen állnak ki ezrek és ezrek elé. Elkísértük őket egy fellépésükre.

Fókusz Plusz 12-09-01


szerző:
2012.09.01. 19:30
Fókusz Plusz 12-09-01

Fókusz Plusz: Kezdődik! - Melyik volt a legmeghökkentőbb vagy a legmeghatóbb pillanat? Felidézzük az X-Faktor eddigi legemlékezetesebb jeleneteit! Álmaikat élik - Magyar kalandorok, akik mindenüket kockára tették, hogy körbeutazhassák a világot. Vajon megérte mindent feladni?

Újabb „áldozatai” vannak a szénmonoxidnak

Feltehetően a gázkazán meghibásodása miatt szenvedett szén-monoxid-mérgezést egy házaspár a Hajdú-Bihar megyei Derecskén.

Fél kettő 11-10-12


szerző:
2011.10.12. 14:15
Fél kettő 11-10-12

Fél kettő: Harmónia - Hegyi Barbara Zorán mellett találta meg a boldogságot, vendégünk volt a színésznő. Többesszám szülőszobában - Mitől függ az ikerterhesség és mekkora rá az esély? Mr. és Mrs. - Verebes Linda és Pindroch Csaba a színpadon is házaspárt alakít.

Kihasználták, majd megmérgezték munkásaikat

Rabszolga sorban tartotta, gyakran megverte, végül meg akarta mérgezni két munkását egy bugacpusztai házaspár.

Életfogytiglani a skalpolós feleséggyilkosnak

A férfi kegyetlen módszerekkel vetett véget felesége életének, majd a részleteket másnap megosztotta szomszédjával is. Megrázó történet!

Életükbe került, hogy megkerülték a sorompót

Halálra gázolt két idős kerékpárost a vonat Balatonlellén nem sokkal szerda dél előtt.

Szétmarcangolta az anyamedve a kirándulót

Nem pusztítják el azt a grizzly medvét, amely szerdán mart halálra egy túrázót az amerikai Yellowstone Nemzeti Parkban.

Titkos randiból sztárfrigy


szerző:
2011.06.26. 18:47
Titkos randiból sztárfrigy

Összeházasodott Daniel Craig és a magyar származású Rachel Weisz.

A tömegbalesetek listája bővült

Ketten meghaltak, amikor összeütközött két teherautó egy kisbusz és egy személyautó szerdán délután.

Hét hosszú hét után került elő az erdőből

Hét hét után találtak meg egy Amerikában elveszett kanadai turistát - közölte szombaton a nevadai rendőrség.

Anikó együtt fürdött Jerzyvel

A házaspáros játékban a Villafeleség és a Villaférj nem távolodhatott el két méternél messzebb, de a Párbaj napján még ennél is közelebb kerültek egymáshoz.

ValóVilág - Összefoglaló és Párbaj 11-05-01

ValóVilág - Összefoglaló és Párbaj: Elérkezett a ValóVilág 4 utolsó párbaja: Anikó szerdán Évát hívta ki, hogy ki lesz az este nyertese, videónkból kiderül.

Brutális kettős gyilkosság Szikszón

Egy idős házaspárt gyilkoltak meg saját lakásukban, holttestükre szomszédjuk talált rá.

Étrendje is felelős kisbabája haláláért

Öt év börtönre ítéltek egy házaspárt, mert vegán életmódjukkal hozzájárultak gyermekük halálához.

Uzsorás rabszolgatartókat fogtak el Ózdon

Három éven keresztül tartott fogva egy idős férfit Ózdon egy uzsorás házaspár. A nyugdíját elvették és bezárták a padlásra.

Kényszerszinglik országa lettünk

Bár a magyar fiatalok 60 százaléka két gyermeket, 25-30 százalékuk pedig két-hármat szeretne, a tervezett utódok mégsem születnek meg.

Gina elhagyta a luxusbörtönt


szerző:
2011.01.04. 20:35
Gina elhagyta a luxusbörtönt

Gina kiköltözött ideiglenes otthonából, mert nem bírta tovább elviselni férje hiányát. Így ő az első ember a Való Világ történelmében, aki önszántából hagyta maga mögött a bezártságot.

Pár ezer forint miatt végzett a házaspárral

A rendőrség elfogta azt a 38 éves férfit, aki feltehetően agyonvert egy idős házaspárt újév első napján Bodroghalmán.

Fókusz 10-12-13


szerző:
2010.12.13. 20:40
Fókusz 10-12-13

Fókusz: Indulat-faktor - Veca könnyek között búcsúzott az X-Faktortól, Geszti szerint Keresztes Ildikó megmenthette volna. Házaspárbaj - Hamarosan egy szerelmespár is beköltözik a Villába. Nem féltik egymást és a kapcsolatukat? Jázmin a tengeren - Lebegett a Holt-tengeren és hastáncot is lejtett a volt szépségkirálynő. Exkluzív útinapló Jordániából!

Házaspárbaj a Való Világban


szerző:
2010.12.13. 20:15
Házaspárbaj a Való Világban

Nem félnek a csábítóktól, biztosak abban, hogy az ország nyilvánossága előtt is hűségesek tudnak maradni egymáshoz. A Való Világ utolsó beköltözői között van olyan is, aki az X-Faktorban selejtezőiben is sokáig jutott. Állítja, megingathatatlan a kapcsolata feleségével

Családi terror marihuánával fűszerezve

Kábítószert vett uzsorakölcsönre, de tartozását nem tudta megadni. Hitelezői összeverték a férfit.

Halállal végződött a nászút


szerző:
2010.11.14. 20:17
Halállal végződött a nászút

Holtan találták meg azt a brit nőt Cape Town-ban, aki nászútra utazott Dél-Afrikába, ám férjével együtt elrabolta egy fegyveres csoport.

Válik a nemet váltó pár


szerző:
2010.10.12. 20:12
Válik a nemet váltó pár

Néhány hónap után véget ért a szerelem és most válik a nemet cserélt házaspár. A férj a Fókuszban beszél a másságról, és hogy mi romlott el.

150 métert zuhantak, de jól vannak

Ausztráliában egy német házaspár bérelt autóval letért az útról, és mintegy 150 métert zuhant egy szakadékba.

Újszülöttek maradványaival volt tele a ház

A francia asszony 8 gyermekét fojtotta meg, míg férje még a terhességeiről sem tudott.

Reggeli 10-07-28


szerző:
2010.07.28. 09:05
Reggeli 10-07-28

Reggeli: Minden nap Karácsony! – ennek jegyében telt a szerdai Reggeli, itt volt a Mikulás is, akik épp nyári szabadságát tölti. Vers mindegy, kinek című rovatunkban Hajdu Steve ezúttal egy Crystal-sláger szövegét szavalta el.

Kihantolták a Ceausescu házaspárt

Kiderítik, hogy valóban az egykori román diktátor és neje földi maradványai vannak-e a sírban.

Robbanás Nagykanizsán


szerző:
2010.06.14. 15:10
Robbanás Nagykanizsán

Feltehetően bitumenszármazék robbant fel, a balesetben egy középkorú asszony meghalt.

Új információk az emberrablásról

A rendőrség egy ázsiai férfi fantomrajzát tette közzé, illetve egy térfigyelő kamera felvételét, amin egy olyan kocsi látszik, amely vélhetően szerepet játszott az emberrablásban.

Valószínűleg elraboltak egy házaspárt Budapesten

A párt egy IV. kerületi parkolóból vitték el, azóta pedig feltehetően fogva tartják őket.

Illegális bordélyházat működtettek Bogácson

Bejelentés alapján tartottak házkutatást a napokban a rendőrök egy feltételezett bordélyházban Bogácson.

Rendőrök mentették meg őket a fagyhaláltól

Egy idős házaspár a rendőröktől kért segítséget, mert tüzelőjük és élelmiszerük is elfogyott, és nem tudtak kimozdulni otthonukból.

A gyerekeket sem kímélte az uzsorás pár

Gyerekeket vert és rendőröket fenyegetett több éven keresztül egy dombóvári házaspár.

Életveszélyben a fogságban lévő házaspár

A szomáliai kalózok rosszul bánnak azzal a brit házaspárral, akiket több mint száz napja raboltak el az Indiai-óceánon.

Egybekelt két férfi Latin-Amerikában

Ők az elsők, akik frigyre léptek a többségében katolikus vallású hívők lakta Latin-Amerikában.

Ítélet a Prikkel-gyilkosság ügyében

Az apát életfogytiglanra, a fiát 15 évre ítélte szerdán első fokon a Fejér Megyei Bíróság.

Tagadják, hogy belógtak a fogadásra

A fehér házi fogadásra besétáló amerikai házaspár tagadja, hogy hívatlanul jutott be az eseményre.

Meggyilkoltak egy idős házaspárt

Holtan találtak egy idős házaspárt a Kecskemét melletti Helvécián, házuk melléképületében.

Kilenc évig rejtegették gyermeküket

A most 13 éves lány sosem volt iskolában és sosem találkozhatott más gyerekekkel.

Esküvői csokor okozott légibalesetet

A repülőből kidobott csokor beakadt a gép rotorjába, az pedig lezuhant.

Borotvával támadt az alvó házaspárra

Eljárás indul az Abádszalókon megtámadottak ellen is, hogy tisztázódjon az eset.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való