KERESÉS search-close

hátrány

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hátrány"

Ákos lekvárral paráztatta a versenytársait

Klasszikus vasárnapi főétel volt ma terítéken, azonban egy valaki pluszban még palacsintát is készített, köszönhetően a hátráltatásnak.

Ágó prédaként leste a fiúkat - vajon kit szemel ki magának?

Miután Ágó lett a legjobb hétfőn, ő dönthetett róla, hogy a mai napon kitől lopja el az elkészült tésztáját. Persze, a fiúk résen voltak...

Valóra vált a pirosak rémálma!

A kékek konyhafőnöke már a főzés első 10 percében ellopta az ellenféltől Katát, aki lázadásként folyton adta az instrukciókat az otthagyott csapatának.

Gyümölcs helyett kolbász? A pirosak sírni akartak

Óriási nehezítést kapott a piros csapat az utolsó feladatra. A három választott gyümölcsükből kettőt kicseréltek a kékek…

Hadvezérből csicska: Ágó karrierje nem szárnyalt tovább

A kékek hátrányt kaptak az ellenfeleiktől, a konyhafőnöküknek, Gergőnek ki kellett választania egy valakit közülük, aki csak kisegítőként dolgozhat, és NEM főzhet.

Vini átment a kékekhez pusztítani

A kékek 10 percre megkaphattak valakit a másik csapatból. Vinit választották… nagy bánatukra.

Kozi összeomlott, fel akarta adni a versenyt

Kozi nem tudott neki kezdeni a főzésnek Bogi döntése után. Mentora, Rácz Jenő azonban nem hagyta, hogy feladja. Később azonban a séf felfedezte, hogy Bogi is rosszul viselte a saját döntését.

Dráma a konyhában: Bogi revansot vett Kozin

Miután a csapatos feladatoknál Kozi elvette Bogiék tésztáját, a lány szerette volna ezt visszaadni neki. Éppen emiatt a középdöntő kapujában a csapattársának adta a hátrányt.

A zsűri újra Titokszobába rejtette a brutális hátráltatásokat

Elérkezett az első Titokszoba ideje is a Visszavágóban! Most Gergő vonult hátra a zsűrivel, hogy kiválaszthassa a legjobb hátrányt valamelyik versenytársának.

Ákos nem akarta saját magát is megszivatni a hátránnyal

Valakinek nemcsak a saját bárányát, de Ákosét is szét kellett szednie. Az előnnyel rendelkező pirosnak azonban jól meg kellett gondolnia, hogy kitől várhat szép hús darabokat…

Egy perc alatt kielemezni Sárközi Ákos ételét? Valakinek ez lett a sorsa!

Miután Patrik kapta az előnyt, neki kellett eldöntenie, melyik versenytársa kóstolhatja csupán 60 másodpercig Sárközi Ákos ételét...

Kövesd a séfet, és közben süss egy kis sültkrumplit!

Dórinak köszönhetően Zsolt nem nézhette végig nyugiban a séf főzését, hiszen közben két nagy adag sültkrumplit kellett készítenie Zének és Ákosnak.

Zsolt: „Hátba szúrtál, engem is és Jenőt is!”

Imre Kata után újabb piros kötényes versenyző döntött úgy, hogy a saját csapattársa életét nehezíti meg.

Mindenkit megérintett a hátrány szele

A piactérre (majdnem) mindenki lemehetett ugyan, azonban Mariann volt az egyetlen, aki öt percig válogathatott az alapanyagok között...

Király Peti és Panyik Anita egymásnak estek a hátráltatás miatt

Risztov Évi tartotta magát a papírformához: a pirosakat hátráltatta. Anita és Peti viszont teljesen kiakadtak, amikor megkapták egymás ládáját.

Sárközi Ákos nem hagyta, hogy Évi feladja

Évi a hátráltatás miatt kicsit elveszett a konyhában, azonban mentora azonnal a segítségére sietett Nem hagyta, hogy versenyzője feladja!

Király Peti a legnagyobb riválisának adta a hátrányt

Peti kezébe került a lehetőség: valakitől elvehette a séfek kóstoló tányérját. Vajon saját csapatából, vagy az ellenfelek közül választ valakit?

Csocsesz túlhajtotta magát, majdnem rosszul lett

Csocsesz ráfeszült az időre, emiatt folyamatosan rohangált a konyhában. A főzés végére azonban lefagyott, meg kellett állnia, mert nem érezte jól magát.

Csocsesz egy brutális húst kapott ajándékba

Most Anitáé volt a lehetőség, hogy hátráltasson valakit. Úgy döntött, hogy visszaadja a korábban Csocsesztől kapott hátrányát, ráadásul egy óriási darab hús segítségével.

Király Peti lett Csocsesz krumplipucoló fiúja

Peti lett a kiválasztott, ő kapta meg Csocsesztől a hátráltatást, ami egyet jelentett: be kellett állnia Csocsesz pultjába, hogy elvégezze a piszkos munkát.

Vajon ki lesz Kabát Petiék kuktája?

Kabát Petiék megkaphattak valakit egy másik csapatból, aki 10 percen keresztül nekik dolgozott. Vajon biztosra mennek, és a pirosak közül választanak, vagy Sárközi Ákos csapatát támadják?

Risztov Évi bosszút áll Kabát Petin?

Évi kezébe került a lehetőség, hogy valakit hátráltasson. Nagy volt a tét, hiszen ez a versenytársa 5 percig nem dolgozhatott... vajon Peti visszakapja az előző napit?

Somának szembe kellett néznie a legnagyobb félelmével

Somának egyetlen fóbiája van, a csiga. Anita pedig pont ezt az alapanyagot nézte ki hátráltatásként, ami pont Soma asztalán landolt.

Két perc a piactéren! Az óra indul, most!

Kabát Peti Évinek adta a hátráltatást, aki emiatt csak két percet tölthetett a piactéren. Vajon mindent sikerült összeszednie?

Király Peti le akarta ütni Csocseszt?

Király Peti nem egyedül kapta meg a zenész hátrányát, de így sem volt boldog. Bosszún törte a fejét...

Soma önként jelentkezett a hátrányért!

Miután Évi kapta az előnyt, ő dönthetett róla, ki kapja a hátrányt. Soma viszont mindenkit meglepett: vezekelni akart a bűneiért, ezért azonnal jelentkezett Évinél.

Májkrémes kenyér főételnek? A pirosak elkeseredtek!

A pirosak igazán kedves hátráltatást kaptak Somáéktól... vajon megbírkóznak a kihívással, hogy májkrémet építsenek a főételükbe?

A csapatok meglepődtek: dupla annyi munka egy hátrány miatt?

Aki előnyhöz jutott az első feladatban, boldog lehetett: megkapták ugyanis, hogy háromból csupán kettő desszertet kell elkészíteniük... de mi a helyzet a másik csapattal?

Rami kikészült, hogy hátráltatnia kell?

Az előny miatt ugyan nagyon boldog volt, amikor azonban Rami megtudta, hogy valakit hátráltatnia kell... minden fájdalma kiült az arcára.

Nádai Anikó visszavágott Soma beszólásáért!

Ha valaki egyszer beszól a műsorvezetőnek, akkor jobb lesz, ha meghúzza magát. Anikó azonnal tudta, hogy kinek adja oda a második feladat legnehezebb alapanyagát!

Sárközi Ákos: „Hiszek benned Évi!”

A sportoló a hátráltatás miatt még jobban szeretett volna bizonyítani a séfnek. Vajon sikerül kitalálnia azokat a részleteket, amiket nem hallhatott?

Kitalálod, kit hátráltatott Király Peti?

Az elődöntő utolsó napján is Király Peti volt a legjobb, így ismét ő dönthetett róla, melyik versenytársának nehezíti meg az életét egy kicsit.

Kovács Dóri: „Te tényleg ennyire pitiáner alak vagy?!”

Újabb hátrány keringett a levegőben, amit ráadásul Király és Kabát Peti oszthattak ki. Vajon egyértelmű döntést hoztak?

Nem hiszed el, kit hátráltatott Király Peti! Vagy mégis?

Petié lett a lehetőség, hogy valakinek hátráltatást adjon. Az első és legegyértelműbb gondolata azonnal az exe, Kovács Dóri volt...

Király Peti exét, Kovács Dórit ajándékozza meg a hátránnyal?

Peti az első nap után előnyhöz jutott, ami igazából egy hátráltatást jelentett. Amikor kiderült a dolog, le sem tudta törölni a vigyort a képéről, exe, Dóri pedig azonnal várta tőle az „ajándékot”.

Újabb párbaj a Holtak Szigetén: valaki számára véget ért a játék!

Fontos naphoz érkeztek a Holtak Szigetének játékosai: újabb párbaj várt rájuk, ami több körből állt. Minden körben egy-egy játékos küzdött meg egymással. A feladatuk az votl, hogy az ellenfélről leszedjék a zászlót, azonban a szemük be volt kötve, így csak a fülükre hagyatkozhattak.

A Holtak Szigetén is zajlik az élet: Vera teljesen kiakadt Jérémyre!

Vera szerint nem volt férfias döntés Jérémy részéről, hogy neki adta a hátrányt, azonban utólag Nóri is bevallotta, hogy ugyanígy döntött volna.

A Holtak első zsákmányszerzése nagyban befolyásolhatja a következő párbaj végkimenetelét

A zsákmányszerzés győztese nem csupán egy ínycsiklandó palacsintát tudhat magáénak, de hátrányban részesítheti valamelyik játékostársát a következő párbajon.

Gábor az első versenyző, aki örült a hátráltatásnak?

Tibornak köszönhetően öt percig nem csinálhatott semmit a feladat elején, de egyáltalán nem ijedt meg ettől. Felspanolta, hogy még jobban teljesítsen, és igazi bókként fogta fel Tibor hátráltatását, még akkor is, amikor kiderült, hogy nem is erről volt szó...

Zsófi óriási hátrányt adhatott ki versenytársának is!

Nemcsak egy, de rögtön két embert is megviccelhetett az első feladat legjobbja: Zsófi kiválaszthatott két embert, akiknek összecserélhette a ládáit. A kiválasztottak nem voltak túlzottan boldogok.

Zsófit éppen Tomi hátránya rángatta ki a gödörből?

Zsófi már jó ideje nem találta régi önmagát a konyhában, és pont ekkor kapta meg Tomitól a hátráltatást: nem láthatta végig Huszár Krisztián főzését. Szerencsére az elemezgetéseivel és a leskelődésével behozta a lemaradását.

Tomi lett a főnök: ő választott mindenkinek feladatot!

Miután az első feladatban Tomi étele sikerült a legjobban, a másodikban eldönthette, hogy a zsűri kedvencei közül, mivel kell majd dolgoznia a versenytársainak.

Sovi Máténak: „Csak azért is megcsinálom!!!”

Sovi egy óriási disznófejet és farkakat kapott Mátétól hátráltatásként, de a mindig pánikoló versenyző mindenkit meglepett: teljesen koncentrált volt és lazán betöltötte a kolbászt. Az óriási lendületben még Máténak is oda üvöltött.

Andrea minden előnyüket elutasította!

Egyenlő esélyekkel akart neki menni az utolsó feladatnak, ezzel viszont Andrea teljesen kiborította Pétert. Ezt csak még jobban fokozta, amikor kiderült: Andreának nem igazán volt kiforrott koncepciója az ételükről.

Flóra azonnal tudta: Pétert küldi ki a konyhából

A zöldek tudták, hogy a kékek bármikor felszólíthatják őket, hogy a konyhafőnökük állítson ki valakit a csapatból 10 percre. Flóra nem teketóriázott, a sérült Pétertől vált meg... 

A kecskenyúzó Flórának kijárt már egy kecskefej?

A második feladat előtt a sárgákon volt a sor, hogy kiválasszák a megfelelő hátráltatást a zöld csapatnak. Zének természetesen volt egy-két jól irányzott tanácsa a versenyzőkhöz...

Andrea kegyetlen döntést hozott?

Miután ő kapta az előnyt az első feladat után, eldönthette, hogy melyik két versenyző küzdjön meg egy-egy óriás rombuszhal kifilézésével. Dávid nem lepődött meg a döntésén, Eszter viszont annál inkább, hiszen Andrea nagyon jól tudta, hogy borzasztóan allergiás minden halfélére…

Máté visszavágott Tominak egy szemüveggel

A séffőzés előtt fontos döntést kellett meghoznia Máténak: kinek adja a hátráltatást? Nagy volt a tét, hiszen az illető szinte semmit sem láthatott a főzésből... Máté végül bosszút állt.

Tomi nem adta volna másnak a hátráltatást, csakis Máténak

Tomi nagy álma volt, hogy előnyt szerezzen már az első napján. Persze, az előnye hátráltatással járt: Zé hiába mesélte el neki, hogy Máté totál elveszett a kapott alapanyagoktól, Tomi úgy érezte, hogy a versenytársa simán megoldja.

Egy óriási pulykanyak nyomta Máté vállát

Máté elképesztően kényelmetlenül érezte magát a kapott alapanyagok miatt. Nem tudta, hogy mit főz majd belőlük, ez az érzése pedig később sem változott. Elveszett a konyhában.

Tomi már az első napján előnnyel kezdte a második feladatot

Ő választhatott először a pultról – ezeket később a többiek nem választhatták –, plusz valakit hátráltathatott is: ez az egy ember nem mehetett le a piactérre, neki Tomi és a kiválasztott segítője rakták össze a ládáját. Máté először örült a kihívásnak, de aztán…

Zé: „András, téged kipécéztek!”

Andrást ismét elérte az átok, hiszen a szardínia konzervek után, kapott egy újabb hátráltatást, ami tofu formában érkezett. Szovi neki adta a rettegett alapanyagot, amivel eléggé ki is zökkentette a lelkibékéjéből ellenfelét.

András szardínia-sokkot kapott!

Zsófi hosszas gondolkodás után Andrást ajándékozta meg a szardínia konzervekkel, aki annyira leblokkolt a csavartól, hogy fogalma sem volt mihez kezdjen. Vajon a Séfnek sikerül jó útra állítania a tanácsaival?

Vajon Zsófi milyen sokkoló hátráltatást választott a Titokszobában?

Miután az első feladatban ő volt a legjobb, Zsófi nemcsak előnyt szerzett, de egy hátrányt is kioszthatott egyik versenytársának. Persze, háromféle nehezítés közül válogathatott...

Lehet hátrány a szépség?


szerző:
2018.03.14. 16:50
Lehet hátrány a szépség?

Hírességek nyilatkoznak a szépség fontosságáról és annak lehetséges következményeiről, vagyis előnyeiről vagy épp árnyoldalairól.

Lakatos Márk durvább volt, mint Poirot

Márk kiválaszthatott egy valakit, akinek a ládájából két alapanyagot is elvehetett. A döntős igazán jó nyomozónak bizonyult, hiszen mindent tüzetesen átkutatott, mielőtt döntött volna.

Zé a legrosszabbkor érkezett Alexához?

Alexa éppen nagyban rohangált a pultjában, amikor Zé odatoppant mellé, emiatt nem igazán örült a zsűritagnak. Zé persze nem hagyta magát, kifaggatta Alexát, hogy mit is készít éppen, és persze a hátránya is előkerült.
 

Horváth Éva egy kicsit megkavarta a szálakat

Miután Éva étele lett a legjobb az első feladatban, nemcsak egy előnyt kapott, két versenytársát hátráltathatta is: kicserélte Alexa és Andi gyógynövényeit.

Márk tollászott, dalolt és közben még főztek is egy kicsit!

Hiába kapták meg a hátrányt a sárgák, Márk próbálta viccesen kezelni, hogy egy egész fácánt meg kell pucolnia. Közben kiosztotta a feladatokat a többieknek és haladtak a munkával. Persze a pánik így is előjött a feladat vége felé.

A zöldek elloptak egy embert a piros csapatból?

Miután a zöld csapat kapta az előnyt, eldönthették, hogy csirkemájra cserélik a pirosak libamáját, vagy pedig 10 percre kapnak tőlük egy kis kuktát. A zöldek sokáig tanakodtak a döntésen.

Szivatás vagy könnyű torta? A kékek melyiket választották?

A kékek kapták az első feladat után az előnyt, és dönthettek, hogy inkább kiválasztják a saját tortájukat vagy a sárgákat hátráltatják egy eléggé szivatós fordulattal.

A sokkoló hátrány miatt a kékek feladták volna?

Amikor a kékek meghallották, hogy milyen hátrányt kapnak, Simon kisétált volna a koynhából, Begi kedveskedve megveregette Csordás Ákost és nem utolsó sorban: kiborultak!

Szabó Simon nem bírta ki Lola nélkül a konyhában

Simon a második feladatban úgy döntött, egykori csapattársát, Lolát hátráltatja egy kicsit. Az énekesnő felháborodva hitetlenkedett, hiszen egyáltalán nem számított erre a fordulatra.

Szabó Zsófi „furcsán” hátráltatta versenytársát

Miután magának elsőként kiválasztotta a Séf kedvenc halát, egy valakinek akár a legnehezebbet is odaadhatta volna... ő azonban egészen máshogy döntött.

Kálmán Olga: „Ez szuper-giga szivatás volt!”

A kék csapat nemcsak egy hasznos előnnyel gazdagodott az első feladat után, de kioszthatták az egyik legnehezebb hátrányt is: valamelyik duó egyetlen villát használhatott csak a végtelen mennyiségű tojáshabok felveréséhez.

Iszak Esztit teljesen lesokkolta a libamáj konzerv

Eszti borzasztóan megörült a kacsamellnek, ez a boldogság azonban nem tartott sokáig, hiszen Olga egy nem túl vonzó konzervre cserélte le versenytársa alapanyagát. Eszti teljesen leblokkolt a csavartól.

Kacsamell helyett zsíros libamáj konzerv? Ki szeretné?

Olga hátráltathatott valakit az első feladatban: a kapott, csodás kacsamell helyett egyiküknek libamájat kellett társítania a dinnyékhez. A műsorvezető nem kapkodta el a döntést, mindenkivel farkasszemezett egyet előtte.

Ki legyen a nap krumplipucolója?

Az első nap se múlhatott el egy finom hátráltatás nélkül: Jakupcsek Gabinak kellett eldöntenie, ki pucolja meg a konyha összes burgonyáját.

Erdélyi Timi vadlóként robbant be a konyhába

A piros csapat kapta a hátráltatást, így Timi nem lehetett bent a konyhában az első 10 percben. Aikor visszaszáguldott, alig lehetett hozzászólni, annyira pörgött a feladat miatt.

Vajon ki kapta már megint a hátrányt?

A második feladat előtt már Ági oszthatta ki az újabb hátrányt, és nem igazán akart változtatni Márk módszerén! Szerinted ki nem nézhette végig a Séf bemutatóját?

Gergő meg sem érkezett, máris kipécézték a többiek?

Márk az előnyével rengeteg ajándékot kapott a Séftől, azonban hátráltathatott is valakit: ő azonnal az új fiút választotta. Gergő csupán másfél percet tölthet a piactéren. Szerinted lesprinteli?

Olivér Márkkal megkapta a tökéletes főnököt?

Miközben Márk hátránya az lett volna, hogy Olivérnek minden főzési fázisát be kell mutatnia neki, inkább csapatmunka lett a dologból, mint kekeckedés.

Nyers krumpli még sosem okozott ekkora pánikot

Dobó Ági kapta a verseny első előnyét, ami komoly hátráltatást is jelentett, hiszen valakinek nyersre cserélte a főtt burgonyáját. Vajon kit tisztelt meg ezzel a becses félelemmel?

Ismerjétek meg a kaméleonarcú magyar modellt!

Hogy a magyar modell lányok világszinten is sikeresek, arról már sokszor beszámoltunk, elég csak Mihalik Enikőre gondolnunk. De hat évvel ezelőtt azt kutatta a Fókusz stábja, hogy mi is a helyzet a férfi modelljeinkkel.

Ervin és András ölre mentek a vérnarancsért?

A színész kapta meg az első feladat előnyét, és két társa kosarát kicserélhette. Hogy kiket választott és miért? Ervinnek konkrét elképzelései voltak a hátráltatásról.

Kati hátrányból akart nagyot ugrani

Katinak volt a legkevesebb ideje gondolkodni a csirkés ételén, aminek meg is lett az ára: a túl sok ötlet közül végül majdnem a székre esett. Nem tudott választani közülük.

Milyen alapanyagokat tennél Kati kosarába?

Bea Katit hátráltatta, aki emiatt nem mehetett le a piactérre, sőt: a többiek válogatták neki össze az alapanyagokat! Vajon mit szólt az ajándékokhoz?

A pirosak háromemeletes bosszút álltak

Andiék rosszul élték meg az előző napi macskanyelv-hátrányt, ezért úgy döntöttek, ők is hátráltatják az ellenfelet! Az amúgy is torta-parás Ervinéknek ezért 3 emeletes tortát kellett alkotniuk.

Hátráltatásért bizony gyilkos pillantás jár!

A zöldek az előnyüket hátráltatásra váltották, amikor úgy döntöttek, hogy a pirosaknak macskanyelvet kell készíteniük. Andi konyhafőnökként rögtön pánikba esett: hogy készülnek el mindennel?

Steve mindenkit meglepett: Czutor Zoli lett a kiskuktája!

A színész úgy döntött, hogy Zoli lesz 5 percre a segítsége a konyhában! Jó előre eltervezte, hogy milyen műveletnél hívja majd a versenytársát, persze Zolinak ez pont a legrosszabbkor jött!

Újabb párviadal indult: Ervin „édes bosszút” állt

A Konyhafőnök VIP sem mentes a harcoktól, így nem volt meglepő, hogy amikor a kék csapat hátráltathatott valakit, Ervin azonnal az édes bosszút emlegetve, Katiéknak dobta a hátrányt.

Kati zavarba hozta Ervint a csípős hátráltatásával

Kati gondolkodás nélkül Ervinnek dobta oda a hátrányát: a legerősebb paprikákat válogatta össze versenytársának. Ervint se lepte meg a dolog, inkább megtisztelve érezte magát... majd belenézett a kosarába...

Topi megkapta a legnehezebb húst: vajon elbánt vele?

Mindenki nagy meglepetésére Bea nem Alexát hátráltatta, hanem az újonnan érkezett Topit. Noha a színész az elején elveszett a túl kicsi serpenyők között, Zé segítségével hamar tova lendült ezen.

Alexa hadüzenet küldött Beának?

Miután Alexa kapta az előnyt, nemcsak hogy ő választhatott először zöldségeket, de egyik versenytársától mindent elvehetett. Bea sokkolva fogadta, hogy mexikói fagyasztott zöldségekből kell főznie.

Győzőnek szembe kellett néznie a gépek lázadásával?

A hátráltatás miatt nemcsak a rengeteg turmix-szal kellett megküzdenie Győzőnek, de még egy kotyogóssal és egy darálóval is. Vajon megbarátkozott végre a masinákkal?

Győző hiába bujkált, András újra megajándékozta egy hátránnyal

A színész már akkor sejtette, hogy újra ő lesz András kiszemeltje, amikor a műsorvezető a zsűri mellé lépett. El is rejtőzött a pultja mögött... de mind hiába!

Vajon András tovább folytatja a Győző-párviadalt?

A pirosak kapták az előnyt, azonban Zsófi és András ráadásként még hátráltathatott is egy csapatot. Az Éva-Anna vagy a Győző-Robi duó közül vajon kiket választottak?

Kék csapat: „Maradt egy kosárnyi káoszunk”

Miután a pirosak előnyhöz jutottak, a második feladat elején elvehették a kékektől két dolgot: a két legfontosabb alapanyagot választották. Ádámék először bepánikoltak, azonban az új koncepció végül szép lassan kialakult.

László előnye mellett, izgalmas hátrányokat is osztogathatott

Az első feladatban László szerezte meg magának az előnyt, azonban emellé még érdekes hátrányokat is osztogathatott a csapattársainak: eldönthette, hogy négyük közül kik kapják a legrosszabb és legenyhébb hátráltatást.

Ádám teljesen bepánikolt a hátráltatás miatt!

Ádám megint bevonzotta a hátrányt és ezért neki a második feladatban egy plusz elemet - piros majonézt - is készítenie kellett. Nagyon beparázott, hogy nem tud mindent a tányérra tenni a séf ételéből.

Ádám hátrányba került: csellel próbálta meg kijátszani Dávidot

A második feladatban Ádámnak taktikáznia kellett, hiszen a 15. percben Dávid elvehetett tőle akármit. Ádám pont ezért próbált lassabban dolgozni, és mindent eldugott a pultjáról, nehogy valami értékeset vegyen el tőle a versenytársa.

Roland hátrányból indulva próbálta menteni a menthetőt

Miután a séf főzéséből egy igen fontos részletet nem láthatott, Roland a többiektől próbált kérdezősködni. Azonban nem csak a fürj tojásokkal gyűlt meg a baja a második feladatban.

Fókusz 2016-05-27


szerző:
2016.05.27. 17:25
Napi Doktor: zuhany vagy fürdő?

Az örök kérdés, amiben mindenki markánsan képviseli az egyik, vagy másik oldalt: fürdeni, vagy zuhanyozni jobb? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ennek szerettünk volna utánajárni Dr. Kaszab Csilla, bőrgyógyász segítségével.

Nem tud tanulni, mert kerekesszékes

Nincsen akadálymentesített kollégiumi szoba, ezért évet kellett halasztania a főiskolán egy lánynak. Sok mozgáskorlátozott fiatal nem is mer jelentkezni egyetemre, vagy főiskolára, mert el kellene költöznie otthonról, és sem albérletet, sem kollégiumi szobát nem talál - ezt mondta a mozgáskorlátozottak szövetségének elnöke. Szerinte, ha azt akarja a magyar állam, hogy mindenki dolgozzon, a kerekesszékeseknek is meg kellene teremteni a körülményeket, hogy tanulhassanak. Az új szabályozás szerint 2018-ig minden kollégiumban kell akadálymentes szobát kialakítani.

Kések nélkül mit érek én?

Kérdezhették maguktól a piros csapat tagjai, miután a kékek ismét hátráltatták őket, mielőtt nekiláthattak volna a harmadik feladatnak. A piros csapatban Tánya, a kékeknél pedig Ljubov volt a Konyhafőnök. A versenyzőknek bárányhús és okkra felhasználásával kellett főételt készíteniük.

Konzervből is lehet kellemeset és ízeset főzni?

A séf szerint igen, de vajon Adri és Titusz megbírkózott a feladattal? Nekik ugyanis friss alapanyagok helyett konzervekből kellett maradandót alkotniuk az első feladatban.

Székelykáposzta - Murad Amro

Murad dolgát Adri megnehezítette. Neki csontos birkahússal kellett dolgoznia. Az utolsó percekben be is bizonyosodott, hogy az idő, ami elment a csontozásra, igen jól jött volna neki a tálalásnál.

Eszter veszélybe került!

A második feladatban a versenyzőknek Litauszki Zsolt referencia ételét kellett leutánozniuk. Eszter azonban Zolinak köszönhetően hátrányba került a többiekhez képest.

A kék csapat bonbonjai

A kék csapat Eszterék döntése miatt hátrányból indult, hiszen kiméretlenül kapták a rumos trüffel hozzávalóit. Zsolt és Mammuth végül csak egyfajta bonbont tudott készíteni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való