KERESÉS search-close

hármasikrek

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hármasikrek"

Három hetesek a szentesi hármasikrek

Hármas iker lányok születtek a szentesi Varga családba. 8 évnyi sikertelen lombik program után, két éve született meg Liliána, majd a család legnagyobb meglepetésére nem sokkal később az anyuka hármas ikrekkel lett állapotos. Mind a négy gyerek végül természetes úton fogant. A picik három hetesek. Mindannyian két kiló fölötti súllyal születtek és makkegészségesek.

HÁRMASIKREK: 8 évig próbálkoztak lombikkal, végül mind a 4 gyerek természetes úton fogant!

Hármas iker lányok születtek a Varga családba. 8 évnyi sikertelen lombik program után, két éve született meg Liliána, majd a család legnagyobb meglepetésére nem sokkal később az anyuka hármas ikrekkel lett állapotos. Mind a négy gyerek végül természetes úton fogant. A teljes interjút itt nézheti vissza!

Megmutatjuk a hármasikres családba született hármasikreket!

Megérkeztek az első felvételek a hármasikrekről, akiknek anyukája a csepeli hármasikrek egyike. Mutatjuk a babákat! Ahogy Judit és testvérei, úgy saját gyermekei is természetes úton fogantak. Ennek esélye 1 a hatmillióhoz. Judit úgy tudta az első hónapokban, hogy csak ikrei lesznek…

HÁRMASIKREK: Anya megmutatja a babákat!

Exkluzív felvételeket mutatunk az újszülött hármasikrekről, akiknek anyukája is hármasiker. Ahogy ő és testvérei, úgy saját gyermekei is természetes úton fogantak. Ennek esélye 1 a hatmillióhoz! Íme: Judit, az édesanya felvételei a babákról!

Hármasikreket vár a hármasiker anyuka

Ez a helyzet a világon is nagyon ritka! Judit, a Norvégiában élő kismama most hazalátogatott, és mesél különleges terhessége időszakáról, de megszólal édesanyja is, aki szintén átélt már hasonlót. 

Nemes célért küzdenek A Falban

Andi és Györgyi megálmodott egy központot azoknak, akik valamilyen szerencsétlenség folytán kerekesszékbe kerültek. Testi-lelki támogatást szeretnének nyújtani a sérülteknek és hozzátartozóiknak egyaránt. Hiszen nekik nem volt segítségük a nehéz időkben.

HÁRMASIKREK: otthonukban látogattuk meg A Fal játékosait

Heni és Gyuri a csütörtöki A Fal játékosai otthonukban fogadták a Fókusz stábját. Az ikrek most egyévesek. Heniék több mint három évig próbálkoztak, de sehogy sem jött össze nekik a gyermekáldás. Aztán a sors kárpótolta őket, rögtön háromszorosan.

 

Félévesek és teljesen egészségesek a miskolci hármasikrek

Szeptemberben láthatták az RTL Híradóban a családot, a kisbabák akkor még a koraszülött osztályon voltak. Azóta nagyon sokat fejlődtek. A család sok segítséget is kap: egy egyesület pelenkákkal, bébiétellel segít, egy taxitársaság a fuvarozást vállalta, az önkormányzat pedig gondozónőt biztosított napi nyolc órában.

A HELLP szindróma nyomában

Sokan fogtak össze a megrendítő hír hallatán, a hármas ikreknek életet adó anyuka halála szinte az egész országot felkavarta. Az édesanya a kórháztól kapott információk szerint a HELLP szindróma miatt vesztette életét. Ez pedig a terhességi mérgezések egyik fajtája.

 

ÖZVEGYEN MARADT: nem kapott konkrétumot felesége haláláról

Vasárnap a Debreceni Klinika közleményben azt írta, az úgynevezett HELLP szindróma vezetett a hármasikreknek életet adó édesanya halálához. Az özvegy édesapa azt állítja személyes megkeresést még mindig nem kapott a klinika részéről felesége halálával kapcsolatban.

Összefogás a hármasikrekért

Néhány nap alatt több mint 16 millió forint gyűlt össze a csecsemőknek és a gyászoló édesapának. A hajdúszoboszlói kismama nem sokkal azután halt meg a debreceni klinikán, hogy világra hozta a babákat. Halálának körülményeit vizsgálják. Az apa azt mondta stábunknak, nagyon várták már, hogy meg szülessenek a picik, a tragédia az egész családot megrendítette.

 

MILÁN, DÁVID, MÁRK: Ők a miskolci hármasikrek

A hármasikrek születése igazi különlegesség a miskolci szülészeten. Eredetileg kettős ikerterhességnek indult, aztán az egyik embrió kettévált. Az anyának semmilyen orvosi beavatkozása nem volt, a babák spontán fogantak. Bár egy gyereket terveztek, a 25 éves anyuka most nagyon boldog.

 

 

Hármasikrek születtek Miskolcon

Egy gyereket várt a család, három lett belőle. Hármasikrek születtek Miskolcon. Milán, Dávid és Márk érkezése az orvosoknak is különlegesség. A kisbabák spontán fogantak, ez pedig hármasikreknél nagyon ritka. Csak minden tízezredik terhesség ilyen. Ez is kettős ikerterhességnek indult, de aztán az egyik embrió kettévált.

Egy babát akartak, három lett belőle

Egy gyereket szerettek volna, három lett belőle. Egy hónaposak a csongrádi hármas ikrek: Annabella, András és Máté. Mindhárman makkegészségesek, pár napja vannak csak otthon, eddig kórházban figyeltek rájuk. A szülők a Híradónak azt mondták, minden praktikát bevetnek, hogy szinte egyszerre tudják etetni őket. Egy évig szakképzett gondozónő is segít a szülőknek, ezt az önkormányzat ajánlotta fel.

Hatkilós kisfiút vártak, végül három kislány érkezett

A miskolci hármasikrek most ünnepelték 60. születésnapjukat. Ők Magyarország legidősebb hármasikrei. Hatvan éve még nem volt ultrahangos vizsgálat, ezért még az orvosoknak is óriási meglepetés volt, hogy hármasikrek születtek.

Fehér oroszlán hármasikrek

Hármasikrek Nyíregyházán. Fél éven belül másodszorra születtek fehér oroszlánok az Állatparkban. A szülőknek először augusztusban lett kicsinyük, két hónappal ezelőtt pedig 3 hófehér kölyök jött a világra. Az apróságok ma először léphettek ki a kifutójuk külső részébe. Híradónk kamerája előtt kezdték el felfedezni a világot.

Mint három tojás?


szerző:
2016.08.09. 19:20
Mint három tojás?

Tudjuk überelni legutóbbi ikertalálkozós riportunkat! Elmentünk ugyanis a hármasikrek összejövetelére is. Amúgy nagyon érdekes, hogy a legtöbbször ezeknél a testvéreknél is csak ketten hasonlítanak megszólalásig egymásra, a harmadik gyakran teljesen máshogy néz ki. Azért nem igazságos az élet, mert ha már 3000-ből egyszer hármasikrek születnek, lehetnének mind egyformák, nem?

Családok, ahol minden öröm és kihívás háromszoros!

Tavaly készítette a Fókusz azt a riportot, ahol a hármas szám nem mindig szerencsés. Vagyis ez így nem igaz, mert nagy a boldogság, csak ugyanígy a nehézségek is. A videóban nem a szemük káprázik, hanem valóban hármasikreket látnak. Szülő legyen a talpán, aki rögtön megkülönbözteti gyerkőceit, hiszen első ránézésre teljesen egyformák.

Családok, ahol minden öröm és kihívás háromszoros!

Jól figyeljenek, mert a következő percekben bizony nem a szemük káprázik, hanem valóban hármasikreket látnak. Szülő legyen a talpán, aki rögtön megkülönbözteti gyerkőceit, hiszen első ránézésre teljesen egyformák.

SZŐRMÓK: Hármas iker tigrisek születtek Kínában

Az egyhónapos bengáli tigriseket most mutatták be a közönségnek. A kölykök egyelőre ismerkednek az új környezettel, még csak mászni tudnak, lábra állni nem képesek.

Medencében landolt az autó


szerző:
2009.07.02. 10:40
Medencében landolt az autó

A szomszédok szabadították ki a sofőrt, aki ellen ittas vezetés miatt indult eljárás.

Hármasikrek háromszor


szerző:
2009.06.14. 17:48
Hármasikrek háromszor

Három kismama szinte egyszerre hozta világra hármas ikreit egy houstoni kórházban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való