KERESÉS search-close

hála

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hála"

30 tűzoltó veszett oda hegyekben tomboló erdőtűzben

Folyamatosan érkeznek az ajándékok a kínai tűzoltóknak. Az emberek így akarják meghálálni önfeláldozásukat, amiért életük kockáztatásával oltották el a szecsuáni hegyekben tomboló erdőtüzet. Az ár súlyos volt: 30 tűzoltó vesztette életét a küzdelemben.

A USNK nem lehet eléggé hálás mentoruk barátságáért

ByeAlex rengeteget segített a fiúknak, ráadásul az ő ötlete volt, hogy ne feldolgozásokkal, hanem saját dalokkal kápráztassák el a közönséget. Sőt, a szövegírásban sem engedte el a kezüket.

 

Sylvester Stallone a mélyszegénységből tört ki

Bár sokan nem tudják róla, egészen a mélyszegénységből tört ki Sylvester Stallone. Színészei karrierjének beindulása előtt kilátástalan volt helyzete. Történetét azért osztotta meg, hogy megmutassa, sosem szabad feladni. 

 

Ami az adásból kimaradt: „Valamiért rászolgáltál erre, Ádi!”

Ezt garantáltan nem láttad az adásban: így értékelte a legutóbbi kiszavazást Solti Ádám és Kis Berni, akik Veiszer Alindáék kiesésével megmenekültek!

„Én még nem láttam ilyen férfit”

Dia kis híján elvesztette fiát egy súlyos balesetben. Miután a fiú kizuhant egy kettétört hintából, agysérülést szenvedett, és a mai napig kórházban kezelik. Dia most párjának szeretne hálát adni, aki feltétel nélkül, mindenben támogatja őket.

„Így szeretnénk kifejezni a hálánkat”

Sándor és Krisztina hat gyermeket nevelnek együtt, miután a férfi testvére 30 évesen véget vetett az életének. Egy pár a mai napig támogatja őket, akiknek most egy meglepetéssel készültek.

Megköszönték a felajánlásokat a fegyverneki árvák

Már újra tudnak nevetni a fegyverneki árvák. A 3 testvért karácsonykor mutattuk be az RTL Híradóban, miután egy reggel holtan találták édesanyjukat. Azóta a nagyszülők nevelik őket, és a riport óta nagyon sok felajánlást kaptak. Ezt köszönte meg a család, mégpedig úgy hogy vendégül látták az adományozókat.

 

Miki, Nóra és Laci felejthetetlen ajándékkal lepik meg Vili bácsit!

Vilmos álmában sem gondolta volna, hogy mire készülnek a fiatalok…

HÁLA: ezért fontos nekik Geréb Ágnes ügye

Geréb Ágnest nemrég jogerősen két év börtönbüntetésre ítélték, mert két csecsemő halálában találták bűnösnek. Sokan kiállnak a szülésznő mellett: az RTL Híradó stábjának egykori tanítványa és a szimpátia megmozduláson résztvevők mondták el, hogy miért tartoznak hálával Geréb Ágnesnek.

Fehér Tibi gyakran beszél elhunyt nagyapjához

Ha karácsony tájékán valaki a háláról beszél, lehet sokan elsőre elcsépeltnek gondolják - pedig jó néha számot vetni az embernek, miért is lehet hálás az életében. A hála nem csak erősíti az önbecsülésünket, hanem jobban is érezzük magunkat tőle - és mikor legyünk igazán boldogok, ha nem karácsonykor? A témával kapcsolatban Gubás Gabi, színésznő volt a Reggeli vendége - a beszélgetés közben Tibi is elmesélt egy megható történetet.

Josh meglepte rajongóját


szerző:
2017.12.04. 18:00
Josh meglepte rajongóját

Krisztofer az édesanyjának, Böbének szeretne köszönetet mondani, akinél agydaganatot diagnosztizáltak, de így is megtett mindent azért, hogy egyedülálló szülőként felnevelje fiát. A fiatal fiú egy csokor virággal érkezett, és anyukája kedvenc énekese, Josh is meglepte őket.  

Iliász telefonon tudatta szerelmével, hogy győzött

Megható pillanatokat élhettek át azok, akik fültanúi voltak Iliász és szerelme telefonbeszélgetésének. Nézd meg, hogyan tudatta kedvesével Iliász, hogy győzött!

Valóra vált a kerekesszékes egyetemista álma!

Kijutott Canterburybe az a tehetséges kerekesszékes egyetemista, akit híradónk még májusban mutatott be. Most, öt hónappal később már Canterburyből jelentkezett a férfi. És nagyon hálás azoknak, akik segítettek neki. Muntag Vince blogja

 

Mihály hálát ad a nagylelkű sebésznek

Mihályt a Reggeliben ismerhette meg a közönség, ahol Dr. Tizedes György felajánlott neki egy műtétet, ami segítségével elindulhat nála a fogyás. Az operációnak köszönhetően Misinek közel 50 kilót sikerült leadnia. A férfi most köszönetet szeretne mondani a sebésznek, ráadásul egy különös ajándékot is hozott neki.

Gergő és Anita közel kerültek egymáshoz

Mivel a zsákmányszerzésen az Ibon lányai győzedelmeskedtek, ezért a fiúk úgy gondolták, hogy egy kis masszázzsal kedveskednek nekik. Így történt, hogy Anita és Gergő között szinte megszűnt a távolság!

Következő rész (2017. augusztus 10.)

A Bécy klub munkatársai reggel a munkahelyi bulit tervezik, de Bori tüntetőleg kizárja Evelint és Rolandot. Kíra hálája jeléül lefekszik Milánnal. Barbi reggel látogatóba érkezik az albérletbe, ahonnan kirándulni indulnak Joe-val.

Pali:

A 31 éves Pali nagyon büszke páratlan humorára és énekhangjára. Palit pár évvel ezelőtt egy kórusvezető fedezte fel, és azóta egy fantasztikus közösségben énekel. Pali azért jött a műsorba, hogy elmondja duettpartnerének, mennyire hálás neki, és megköszönje Anita támogatását.

(18+) Ági meghálálta Gabónak a velencei utat

Gabo Velencébe repítette Ágit, amiért cserébe a szőke bombázó a csúcsra repítette a srácot! Nézd meg, hogyan hálálta meg Pumpedné a romantikus utazást!

Olvastátok már Bódi Sylvi megható üzenetét? – Mutatjuk!

A csinos modell sosem volt ennyire boldog, és hálás, mint az utóbbi időben. A szívében tomboló érzésekről, és a csodákról pedig őszintén vallott rajongóinak.

Hasznos útravalóval látta el rajongóit az X-Faktor mentora!

Elkezdődött! A mai nappal beköszöntött a csillagászati tavasz első napja. A varázslatos hónap jótékony hatásait már a bőrünkön érezhetjük, amiért nemcsak mi vagyunk hálásak, hanem sztárjaink is!

Bódi Sylvi irigylésre méltó életet él

A világ legszebb tájait járja be, és valószínűtlenül kék óceánok hullámait lovagolja meg szörfdeszkájával. Ezekről az átlagosnak nem mondható napokról rengeteg fotót oszt meg Instagramján - majd 60 ezer követőjéből pedig olykor kibukik a kérdés - vajon miből telik erre a modellnek. Most valamelyest választ kaphattak a kíváncsiskodók.

Köszönet a nézőknek


szerző:
2016.12.29. 19:00
Köszönet a nézőknek

Nagyon hálásak vagyunk mindazok nevében, akiknek a következő évben az Ökumenikus Segélyszervezet főként az Önök jóvoltából 80 millió forinttal tud majd segíteni.

Így kívánnak boldog karácsonyt a Barátok közt színészei

A sorozat színészei és a készítők egy igen kedves és megható videóval szeretnének kellemes ünnepeket kívánni a nézőknek, és megköszönni, hogy minden évben minket választanak.

Király Viktor így ad hálát rajongóinak – VIDEÓ!

A zenész élete merőben óriási fordulatot vett, mióta Amerikában is hódít dalaival. Rengeteg új projekten dolgozik, hiszen imádja a munkáját. A péntek esetéje már biztos foglalt, hiszen a Comet gálán nemcsak jelöltként vesz majd részt, hanem fellépőként is színpadra lép.

Király Viktor: „Amerikában tényleg csak egy esély van”

A legjobb férfi előadó kategóriaban jelölt Király Viktor élete az elmúlt egy évben óriásit változott. Az énekes rengeteget utazik és egyszerre több projekten is dolgozik. A Cometen nem csupán jelöltként, de fellépőként is színpadra lép, és azt is elárulta, hogy milyen dallal rukkol elő legközelebb.

Rajzot adott orvosának a hálás kislány

Köszönőlevelet rajzolt, így hálálta meg egy 9 éves berettyóújfalui kislány az őt operáló orvosnak, hogy megmentette az életét. Fanni nyakában, az egyik ér falán volt egy daganat, ami bármikor elpattanhatott volna, a kislány pedig elvérzik. Több kórházban sem vállalták az operációt, végül Miskolcon műtötték meg. Az orvos könnyekig meghatódott a kislány köszönőlevelén.

Barátok közt: „Boldog Anyák napját”

Végre elérkezett az év egyik legszebb napja. A szeretetteli ünnep alkalmából mi is készültünk egy kis meglepetéssel.

Boríték helyett kifestette a kórház egy részét a hálás apa

A hálapénz az egészségügyben bevett dolog Magyarországon, akárki akármit is gondol róla. De a szavakon túl hogyan köszönje meg valaki az orvosoknak, hogy jól bántak a gyerekével a kórházban, ha nincs pénze? Lakatos Norbert meglepő megoldást választott: a fiatal fiú szobafestő, és hálából azt tette, amihez ért: kifestette egy kórház pár helyiségét. Amikor ennek híre ment, Norbihoz többen csatlakoztak, akik azt gondolják, jó pár kórházi osztályra ráférne a festés. Serdült Szilvia riportja a kezdődő mozgalomról.

Eddig neki segítettek, most ő vitt ajándékot

A meghatódottságtól szóhoz sem jutott, és sírva köszönte meg a hajléktalan férfi ajándékát Katalin. A nő és férje régóta segít a 20 éve utcán élő Ferencnek. Néha egy kis pénzzel, máskor étellel, itallal. A férfi szerette volna meghálálni ezt a sok jót, és összeállított egy ajándékcsomagot. A család most azért kampányol, hogy Ferencnek legyen egy hely, ahol mindig meghúzhatja magát.

Levélben mondott köszönetet a stábnak Teréz, aki végre találkozhatott az ikertestvérével

A Keresem a családom! első epizódjában mutattuk be Székelyné Baráth Teréz történetét: az Etyeken született nőt gyerekkorában szakították el az ikertestvérétől, akit azóta reménytelenül keresett. Mi azonban megtaláltuk Katalint, és 53 év után végre találkozhatott a két testvér. Teréz az alábbi sorokkal köszönte meg, hogy segítettünk!

Burak Özcivit: „Megtanultam köszönetet mondani”

Burak hat éve színészkedik, jó pár sorozatban szerepelt már. Sikeres, jóképű, és végre elindult a saját boldogságához vezető kacskaringós úton.

Damu Roland hálás Vajna Tímeának

Damu Roland a mai napig állítja, ártatlanul ült három évet börtönben, és azt mondja, soha nem tud megbocsátani annak, aki rács mögé juttatta. Mindezek ellenére megpróbál túllépni a múlton, és feleségével, akivel a börtönben házasodott össze, már a családalapításon gondolkodik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való