KERESÉS search-close

gyorshajtás

99 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyorshajtás"

Hátulról csapódott autójába egy részeg sofőr, mégsem ő felel a balesetért

Török Bálinttal alig fél éve forgattunk egy lőrinci roncstelepen, megmutatta használhatatlan autóját. A férfi kocsijába hátulról csapódott egy részeg sofőr, aki jócskán túllépte a sebességhatárt - 165-175 km/órás sebességgel ütközött Bálint autójának -, mégsem ő felel a balesetért. A férfi ügyvédje szerint érthetetlen, miért kezelik Bálinték ügyét másként, mint mondjuk Eva Rezesováét.

Egész napos sebességmérő akciót tartanak szerdán!

Már élesítik a traffipaxokat – egész napos sebességmérő akciót tartanak a rendőrök az utakon holnap. Egész nap mérnek majd azokon a helyszíneken, amelyeket korábban bárki javasolhatott a honlapjukon.

Videóra vették a száguldozást

50 helyett több, mint 100-zal hajtott egy autós a budapesti Fóti úton, karácsonykor. Ezt pedig rögzítette a mellette ülő ismerőse, majd feltették a Facebook-ra. Az RTL Híradónak nyilatkozó közlekedési szakértő szerint könnyen tragédia történhetett volna, ha valaki hirtelen lelép az útra. A hajmeresztő száguldozásról készült teljes felvételt megnézhetik ITT

Videóra vették a gyorshajtó mobilozót a rendőrök

60 helyett 94-gyel ment, majd mikor a rendőrök félreállították, telefonálva szállt ki a kocsijából egy autós. Mindezt a borsodi rendőrök videóra vették, és több másik, fedélzeti kamerás felvétellel együtt most nyilvánosságra hozták. A rendőrök ezzel is a veszélyes helyzetekre és balesetek megelőzésére hívják fel a figyelmet.

Videón az életveszélyes előzés

Versenyző autókról készített felvételt egy nézőnk motorjának fedélzeti kamerája. A videón az is látszik, ahogy egyikük dupla záróvonalnál meg is előzi a másikat.

Száguldozás és súlyos bírságok Nyíregyházán

148 km/ órával száguldott egy sofőr Nyíregyházán, ott, ahol maximum 50 a megengedett sebesség. Nemcsak őt, más autósokat is megbüntettek, volt, aki a megengedettnél kétszer gyorsabban hajtott el a traffipax előtt.

Vakon vezet aki mobilozik


szerző:
2018.09.17. 18:50
Vakon vezet aki mobilozik

Mobilozás miatt is egyre több baleset történik. Idén eddig 432-en haltak meg az utakon. Ez csaknem 30-cal több, mint az elmúlt év hasonló időszakában. A statisztikák szerint még mindig a leggyakoribb ok gyorshajtás.

Száguldozó motorost üldöztek a rendőrök Miskolcon

Száguldozó motorost üldöztek a rendőrök Miskolc belvárosában. Szirénázó, villogó járőrkocsi követte az ámokfutót utcáról utcára, de hiába, nem tudták megállítani. A hajsza egy részét egyik nézőnk videóra is vette. A rendőrség egyelőre nem keresi a motorost, mert azzal, hogy gyorsan és veszélyesen hajtott, csak szabálysértést követett el, nem bűncselekményt.

40 helyett 195-tel hajtott a motoros

Száguldozó sofőrök a 4-es úton! Gyorshajtókról tett közzé fényképeket a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrség: 195-tel fotóztak le egy motorost ott, ahol csak 40-nel szabad menni. Ő 300 ezer forintos bírságot kap.

Nem engednék szabadon a gázolót

Az ügyészség azt javasolja, továbbra is tartsák házi őrizetben azt a férfit, aki tavaly májusban kocsijával egy másiknak ütközött, majd a Dózsa György úti trolimegállóba vágódott. A balesetben ketten haltak meg. Az RTL Híradó úgy tudja, a nyomozás néhány héten belül lezárulhat, és a nemrég elkészült műszaki szakértői vélemény szerint is gyorshajtás okozta a tragédiát.

Pénzfeldobással döntötték el, hogy letartóztassák-e

Felfüggesztettek két rendőrnőt az amerikai Georgia államban, miután pénzfeldobással döntötték el, hogy letartóztassanak-e egy autóst vagy sem. A testkamerájuk buktatta le őket. Nem volt bizonyítékuk a sofőr gyorshajtására, ezért választották a nem mindennapi módszert. Az autóst bevitték, de az ügyészség végül ejtette a vádakat ellene.

 

Nem kell kifizetnie a jogtalan büntetést

Nem kell fizetnie annak a nőnek, aki úgy kapott gyorshajtásért büntetést Hollandiában, hogy sosem járt ott autójával – írja a veol.hu. A pápakovácsi asszony már egy éve küzdött a jogtalan pénzbírság ellen. Végül egy Hollandiában élő magyar segített neki tisztázni a félreértést.

 

Megbüntették Hollandiában gyorshajtásáért, pedig sosem járt ott

A Veszprémi Napló számolt be egy pápakovácsi nő kálváriájáról, akinek a holland hatóságok gyorshajtás miatt 161 eurós büntetést küldtek ki még tavaly szeptemberben. A képen, amit a külföldi hatóság küldött a szabálytalan autóról egy Volvo látszik, az asszonynak viszont Renault-ja van.

Új módszer a gyorshajtók ellen

Új módszert használ a rendőrség a gyorshajtók és a veszélyesen előzők megbüntetésére. Civil kocsikkal követik a motorosokat és az autósokat, és ha szabálysértésen kapják őket, a helyszínen meg is büntetik.

Börtönbe kerülhet a gyorshajtó

5 évet is kaphat az a sofőr, aki halálos balesetet okozott egy éve Szentkirály közelében. A 24 éves férfi a balesetben elvesztette édesanyját, és egy szabályosan közlekedő autós is szörnyethalt.

Nem volt bekötve, kizuhant

Kirepült az autóból az egyik utas, miután kocsijukkal lesodródtak az útról és többször megpördültek. Fiatalok ültek az autóban. A sofőr valószínűleg túl gyorsan hajtott, és kopottak volt a gumik a kocsin, ezért történhetett a baleset.

Tragikus száguldás: két halott

A megengedettnél kétszer gyorsabban hajthatott az a férfi, aki kocsijával kisteherautónak ütközött hétfőn este Ercsiben. Ő és utasa, egy fiatal nő azonnal meghalt. Úgy tudjuk, hogy ötven helyett százzal mehettek.

 

Tévedett a szupertraffipax

A traffipax adatai szerint ötven helyett százhatvanhéttel száguldott Balatonföldváron Skodájával egy autós. Háromszázezer forintra büntették. Csakhogy kiderült: az öreg kocsi még újkorában sem tudott ennyivel menni.

Hiába várja a 30 ezer forintot

Két hónapja nem kapja vissza egy tévesen kiszabott gyorshajtási bírság összegét egy simontornyai nézőnk. Azzal kereste meg Híradónkat, hogy tavaly novemberben 30 ezer forintra büntették, mert rossz sebességhatárra volt beállítva a traffipax.

Így fogták el a menekülő autóst

Kilométereken át menekült a rendőrök elől egy férfi. A X. kerületben akarták igazoltatni, de nem állt meg. Végül Vecsés határában lesodródott az útról, ekkor sikerült elfogni. Kiderült, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, mielőtt kocsiba ült, ezért nem állt meg a járőröknek.

 

Vajna Tímea lebuktatta magát

Száguldozott luxuskocsijával Vajna Tímea. A kormánybiztos felesége maga vette fel, ahogy 122 kilométer per órás sebességgel hasít Lamborghinijével egy olyan útszakaszon, ahol - a szakértő szerint - legfeljebb 90-nel lehet menni. A videót azóta törölte Instagram oldaláról. Az általunk megkérdezett vezetéstechnikai oktató szerint Vajna Tímea több szabályt is megszeghetett. A rendőrség nem indított eljárást a videó alapján.

Ittasan szenvedhetett balesetet


szerző:
2017.09.24. 18:10
Ittasan szenvedhetett balesetet

Részegen vezethetett az a nő, aki balesetet szenvedett reggel Rábahídvégnél. Annyira gyorsan ment, hogy lecsúszott az útról, az árokpartnak csapódott, aztán majdnem 10 métert repült kocsijával. Egy közelben parkoló autót is összetört. Egy problémát akart megoldani – ezzel magyarázta a gyorshajtást.

Fókusz 2017-08-30


szerző:
2017.08.30. 17:20
Gyorshajtókra vadásznak 3 napon keresztül

Ellepték az utakat a rendőrök. A gyorshajtókra vadásznak. Mától három napon keresztül az összes traffipax kint van az utakon. A statisztikák szerint idén júniusig 245-en haltak meg. Ez 11 százalékkal több, mint négy évvel ezelőtt. A balesetek többségét a gyorshajtás okozza.

Gyuri még Stokit is beveti, hogy ne kelljen elmennie az esküvőre

Gyurinak megvan rá az oka, hogy miért nem akar elmenni az esküvőre, és minden követ megmozgat, hogy Pajkaszegen maradjanak Erikával, a lány azonban hisztizni kezd...

Évekre börtönbe mehet a gázoló

Öt év börtönt is kaphat a közmunkásokat elgázoló férfi. Csütörtökön hoz ítéletet a bíróság, annak az autósnak az ügyében, aki tavaly a vádirat szerint túl gyorsan hajtott és lesodródott az útról Debrecenben. Egyenesen a járdán dolgozó közmunkások közé csapódott. Egy ötvenhat éves asszony meghalt, egy másik nő életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az út mellett még ma is virágok és mécsesek emlékeztetnek a tragédiára.

 

Gyorshajtókra vadásznak majd a rendőrök

Gyorshajtókra vadásznak a rendőrök a következő napokban. Az összes traffipax az utak mentén lesz, egy európai akcióban. A rendőrök évente többször is végeznek hasonló ellenőrzést, azt mondják, azért, mert a legtöbb balesetet a gyorshajtás okozza. Csak az elmúlt hétvégén országszerte 136 olyan baleset volt, amelyben valaki megsérült.

Megszólalt a rendőrség a Berki ügyben

Önmagában egy videófelvétel alapján általában nem tisztázható, hogy az adott felvételen szereplő cselekményt hol és mikor követték el, ezért az sem állapítható meg, hogy a cselekmény még büntethető-e, azaz elévült-e, vagy sem. Ezt a választ adta a rendőrség a HVG.hu-nak, amikor arról a felvételről kérdezték, amit Berki Krisztián tett ki az internetre.

Drogozott a sofőr, ketten meghaltak

Részeg volt, dizájnerdrogot fogyasztott, és gyorsan hajtott – ezért okozott halálos balesetet tavaly februárban egy férfi Kecskemét közelében. Két utasa meghalt a balesetben, másik kettőnek pedig maradandó fogyatékosságot okozott. A 31 éves férfi ellen most emeltek vádat, még jogosítványa sem volt. Az ügyészség börtönbüntetést kér, és hogy tiltsák el a férfit a vezetéstől.

Kétmilliót fizettek lézerdetektorra

Lézerblokkoló vagy lézerdetektor – ez itt a kérdés. Varga Zoltán, a DK képviselője szerint a debreceni polgármesteri hivatal több autóján van illegális lézerblokkoló, ami összezavarja a traffipaxokat, amik így nem mutatják ki a gyorshajtást. A város jegyzője szerint azonban erről szó sincs. Ők ugyanis legálisan használható lézerdetektorokért fizettek több mint kétmillió forintot. A szerkezetek előre jelzik, ha mérnek az úton.

Negyedével kevesebb gyorshajtó az utakon

Komolyan vették az autósok a razziát. 25 százalékkal kevesebb autóst büntettek meg a péntek hajnalig tartó razziában, mint egy évvel ezelőtt. Így is 3741 autós várhatja a csekket, amiért túl gyorsan ment. A rendőrök majdnem kilencszáz helyen mérték a sebességet.

Az összes traffipaxot bevetették

Jelenleg is 900 helyen mérik a sebességet a speedmarathon elnevezésű, nemzetközi akció keretében a rendőrök. Az ellenőrzések csütörtök reggel hatkor kezdődtek és péntek reggel érnek véget. Bár előre bejelentették, hogy hol és mikor mérnek, ennek ellenére így is akadt olyan sofőr, aki gyorsan ment.

4000 bírságot postázhatnak óránként

4000 bírságot is képesek borítékolni óránként Vásárosnaményban. A rendőrség  megmutatta, hova érkeznek a szupertraffipaxok által küldött adatok, és hogyan lesz a szabálytalanságból bírság és megmutatták az első szabálytalanságokról készült képeket is.

Rendőrségi ügybe keveredett Hamilton

A Forma-1-es pilóta nem tesz különbséget a versenypálya és a közutak között. Sebesség és kamera - ezek nélkül nem is tud már útrakelni Hamilton? Korábban gyorshajtás miatt vették el jogosítványát, most viszont a rendőrség szállt rá a hírességre, ugyanis motorozás közben mobiljával videózott.

Nem riasztja már a gyorshajtókat, mert ellopták

Máris ellopták a zalai rendőrök kétdimenziós szolgálati kocsiját. A farostlemezre erősített, életnagyságú fotót a 76-os főút legveszélyesebb szakaszára telepítették, hogy lassabb vezetésre ösztönözzék az autósokat. Pénteki Híradónkban mutattuk be a gyorshajtók elleni csodafegyvert, amit már másnap elloptak.

Nem tudták megmenteni a motorost


szerző:
2015.08.31. 18:15
Nem tudták megmenteni a motorost

Társai próbálták újraéleszteni azt a motorost, aki vasárnap csapódott fának Pécs határában a 66-os úton. A férfinak esélye sem volt a túlélésre, a helyszínen meghalt. A motoros valószínűleg túl gyorsan hajtott, ezért nem tudott bevenni egy kanyart.

Még mindig nem tudni, hol lesznek fix traffipaxok

Továbbra sem tudni, hogy mikortól működnek majd élesben az új fix telepítésű traffipaxok az utak mentén. A rendőrségen megkeresésünkre azt válaszolták a rendszer kiépítése folyik, ha elindul az éles üzem, majd tájékoztatnak.

Túl gyorsan mehetett, szörnyethalt a sofőr

Fáknak csapódott autójával, és szörnyethalt egy sofőr Csongrád megyében péntek este. Úgy tudjuk, hogy gyorsan ment, és nem tudott bevenni egy kanyart, így több fát letarolt. A sofőrt ki kellett vágni a roncsból.

Kertvárosi hajsza: parkoló autókba csapódott a száguldozó autós

A huszonéves sofőr valószínűleg a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott Csongrád kertvárosi részén. A környéken élők azt mondják: a város ezen részén száguldoznak az autósok, és már többször történt is baleset.

Méhszállító teherautóval ütköztek

Négyen sérültek meg Fejér megyében vasárnap reggel, amikor méhszállító teherautó és autó karambolozott. Az autó az elsődleges vizsgálatok szerint túl gyorsan ment, ezért sodródhatott át a szemközti sávba, ahol belecsapódott a teherautóba. A kocsiban négyen ültek. Egyiküket életveszélyes állapotban vitték kórházba. A kaptárak nem sérültek, a méhek nem szabadultak el.

Két motoros is meghalt a hétvégén

Két motoros is meghalt a hétvégén Pest megyében. Az egyik az M2-es autópályán szombat este. A motort vezető férfi nem ütközött másik járművel, felborult az úton. A másik Szigethalmon csapódott egy oszlopnak. A legtöbb motoros baleset áprilistól szeptemberig történik, a rendőrök azt mondják a leggyakrabban gyorshajtás miatt.

Három fiú ült hátul, mindannyian meghaltak

14, 18 és 21 éves fiúk vesztették életüket egy autóbalesetben a Veszprém megyei Nemesszalók közelében vasárnap hajnalban. 20 éves barátjuk vezette a kocsit. Úgy tudjuk, meglátott egy rendőrautót és száguldani kezdett. Az autó a nagy sebesség miatt lesodródott az útról és fának csapódott. Öten ültek összesen a kocsiban. Hárman azonnal meghaltak. A sofőrnek, aki információink szerint nem volt ittas, agyrázkódása lett, a mellette ülő 18 éves barátjának pedig eltört a keze.

Előzetes: Gyászol Nagytevel


szerző:
2015.05.10. 16:08
Előzetes: Gyászol Nagytevel

A Veszprém megyei faluban lakott az a három fiú, akik vasárnap hajnalban meghaltak egy autóbalesetben. Információink szerint a sofőr nem volt ittas, viszont túl gyorsan hajtott. Hogy miért, azt megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

Előzetes: Egy első emeleti erkélyről vadásznak a gyorshajtókra

A rendőrség épületének egyik teraszára állítják ki rendszeresen a traffipaxot Kecskemét belvárosában. Azt mondják azért, mert főleg esténként sokan szinte versenypályának gondolták a belvárosi utcát. Hogy mit szólnak a kecskeméti autósok az erkélyen lévő traffipaxhoz, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóból.

Gyorsan hajtottak, kisodródtak a kanyarban

Gyorshajtás miatt két baleset is történt, egymástól alig 200 méterre kora délután az 53-as úton. Elsőként egy csaknem húsz tonna padlószőnyeget szállító kamion csapódott az árokba, mert vezetője valószínűleg túl gyorsan próbálta bevenni a kanyart. A kamion mentésén még dolgoztak, amikor ugyanott egy szabálytalan előzés miatt csapódott árokba egy autó. Ebben a balesetben egy ember súlyosan megsérült.

3 percenként fogtak egy gyorshajtót

Az autósok mondhatták meg, hol mérjenek csütörtökön az új traffipaxok. A rendőrök 24 órán keresztül mérik a sebességet, egyidőben 21 európai ország rendőreivel. A tapasztalatok szerint ilyenkor az autósok sokkal jobban figyelnek a biztonságos közlekedésre. Stábunk a fővárosban mégis talált olyan helyszínt, ahol három percenként kaptak el gyorshajtót.

Hol lesznek a fix traffipaxok?


szerző:
2015.04.11. 18:10
Hol lesznek a fix traffipaxok?

Nyilvánosságra került, hová telepít a rendőrség fix sebességmérő készülékeket, igaz, a lista még nem teljes és az engedélyezési eljárás alatt a helyszínek még változhatnak. Azt azonban az RTL Híradónknak megerősítették a rendőrök, hogy tőlük származik az interneten keringő, 126 helyszínt tartalmazó dokumentum. Jövő hét csütörtökön egyébként egy európai akcióhoz csatlakozva több mint ezer helyen mérnek sebességet, és első alkalommal bárki helyszínt is javasolhat, hol szeretne aznap traffipaxot látni.

 

Kétszer annyi lesz a tarffi, gyorsabban jöhet a bírság

Csütörtök 0 órától kétszer annyi traffipax működik Magyarországon, mint korábban. A 80 eddig működőt 160 vadonatúj eszköz váltotta fel. Ráadásul az ellenőrzés helyéről azonnal beküldik az adatokat a rendőrséghez, így korábban érkezhet a bírság. Czakó József riportja.
 

Már mérnek bennünket a szuper traffipaxok

Hogy mit lát, mit mutat és milyen büntetést szabhatnak ki egy esetleges gyorshajtásért, azt egy rendőr-alezredestől tudtuk meg.

Kettészakadt a kocsi az ütközéstől

Soha nem volt jogosítványa annak a férfinak, aki autójával halálos balesetet szenvedett a 26-os úton Sajókeresztúrnál éjszaka. Utasa is meghalt a balesetben. A férfi valószínűleg túl gyorsan vezetett.

Sokkoló videóval kampányolnak


szerző:
2014.09.21. 18:05
Sokkoló videóval kampányolnak

13 millióan látták már az angol rendőrség sokkoló filmjét az interneten. A videó a gyorshajtás veszélyeire figyelmeztet. Egy szerencsétlenül járt motoros fejkamerájának képeit mutatják.
 

Fókusz 13-12-12


szerző:
2013.12.12. 20:00
Fókusz 13-12-12

Fókusz: Megbüntették - Fogdába kerülhet gyorshajtásért Sebestyén Balázs? A műsorvezető elmondja, mi történt. Szépségmustra - Kerítéssel és lányok futtatásával gyanúsították, most újabb szépségversenyt szervezett Répás Lajos. Meglepetés! - Maguk sem hittek a szemüknek! Az X-Faktor döntősei példaképeikkel találkozhattak.

Börtönbe kerülhet Sebestyén Balázs

Fogházra váltották kifizetetlen gyorshajtási csekkét. A műsorvezető most elmondta, mi is történt valójában, és hogy tényleg a rácsok mögött tervezi-e leülni a büntetését.

Részegen és majdnem pucéran száguldozott

Egy gyorshajtót kényszerítettek megállásra Ohio állam egyik sztrádáján, mire az autóból egy majdnem meztelen és erősen ittas nő szállt ki.

A politikusokat is lézer védi a gyorshajtástól?

Van, ami törvényes, de valamiért mégis sokaknak szúrhatja a szemét. Ilyen lehet a lézerblokkoló, ami jó drága, de ha valaki megveszi és használja is, sok gyorshajtási bírságot meg tud vele spórolni.

A külföldiek sem száguldozhatnak büntetlenül

Július óta több mint 700 külföldi gyorshajtót büntettek meg a rendőrök, és csaknem 300 esetben tartották vissza a szabálytalankodók autóját.

50 helyett 138-cal repesztett


szerző:
2011.08.03. 18:22
50 helyett 138-cal repesztett

Új, augusztusi sebesség-rekordot állított fel kedden egy autós Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Júniusi rekord: 236 km/óra


szerző:
2011.07.14. 18:51
Júniusi rekord: 236 km/óra

Az autós az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán futott bele a traffipaxba, 200 ezer forintos bírságra számíthat.

Drákói szigorral a biztonságos utakért

Július 1-jétől a rendőrség kivétel nélkül minden közlekedési szabályszegés esetében szigorúbban büntet.

A külföldi bírság jobban fáj


szerző:
2011.05.31. 17:41
A külföldi bírság jobban fáj

Hamarosan életbe lép az az új rendszer, ami lehetővé teszi a külföldiek bírságolását az egész Európai Unióban.

Irreális adatot mért a traffipax?

205 km/órával mért be egy kisteherautót egy traffipax nemrég az M1-es autópályán. A furgon viszont a gyári adatok szerint nem képes ekkora sebességre.

Villámgyorshajtó: 23 perc alatt 3-szor fogták el

Német rendőrök 23 percen belül háromszor kaptak gyorshajtáson egy huszonéves német férfit kedden.

220 felett járt a sebességrekorder

233-mal száguldott egy autó néhány hete az M3-as autópályán. A sofőr nemrég már kézhez is kapta a 130 ezer forintos bírságról szóló papírt.

Kevesebb a halálos baleset


szerző:
2011.03.11. 14:12
Kevesebb a halálos baleset

A halálos kimenetelű baleseteknél jelentős csökkenés volt tapasztalható.

Tejelhetnek a traffipaxokat kiakasztó autósok

Csaknem egymillió forintot kell fizetnie az autósoknak, akik rekordsebességgel száguldoztak az ország útjain januárban.

Két évet is kaphat, mert megvezette a traffipaxot

Eljárás indul egy sofőr ellen, aki traffipax-blokkoló készülékkel futott bele egy mérésbe.

Reszkethetnek a száguldozó külföldiek

Hétfőn szavaz a parlament az egyes közlekedési témájú törvények módosításáról.

Külföldiek sem léphetnek meg a bírság elől

Ezentúl a külföldön begyűjtött közlekedési bírságokat is ki kell majd fizetni az uniós tagországok autósainak.

Házon kívül 10-11-18


szerző:
2010.11.18. 23:45
Házon kívül 10-11-18

Házon kívül: Százmilliós csalás több ezer kárvallottal? - Elindultunk, hogy megtudjuk, hová tűnt 1200 család pénze. Harc a rendőrséggel - Az autós nem nyugszik bele, hogy szabálytalanul parkoló rendőrök fotózták le, amikor gyorsan hajtott. Egy család tragédiája - Minden vagyonukat a beteg szülők gyógykezelésére költötték.

A bírságok 10 százalákától esik el az állam

A közlekedési bírságról szóló határozatok egy részét nem kézbesítik az elévülési időn belül.

A megbírságolt harca a rendőrökkel

Az autós nem nyugszik bele, hogy szabálytalanul parkoló rendőrök fotózták le, amikor gyorsan hajtott. Azt állítja, panaszt tett a rendőrségen, de nem törődtek vele.

Kinek jó a százezres helyszíni bírság?

Szakértők szerint csak a közterület-felügyelettel rendelkező önkormányzatok járnának jól vele.

Országszerte lesik a gyorshajtókat!

A gyorshajtókat és a gyorsforgalmi utak leálló sávjait szabálytalanul használókat ellenőrzik keddtől.

Országos ellenőrzés az utakon


szerző:
2010.08.23. 17:25
Országos ellenőrzés az utakon

A gyorshajtók ellenőrzését végzi az ország egész területén keddtől három napon át a rendőrség.

290-el száguldozott az autópályán

A svájci hatóságok lefoglalták egy svéd férfi 50 millió forintot érő sportautóját, miután 290 kilométer per órával húzott el egy sebességmérő mellett.

Száguldás 220 felett


szerző:
2010.06.30. 11:33
Száguldás 220 felett

223 kilométeres sebességgel mértek be egy autóst az M3-as autópályán.

Saját zsebre „felezett” az ex-rendőr

Két év börtönbüntetésre ítéltek egy rendőrt, aki egy autóstól pénzt kért azért, hogy gyorshajtása fölött szemet hunyjon.

Gyorshajtókra vadásznak


szerző:
2010.04.27. 11:14
Gyorshajtókra vadásznak

Valamennyi hagyományos és automata sebességmérő műszer működni fog.

A BKV-sok nem sietnek


szerző:
2010.03.11. 18:22
A BKV-sok nem sietnek

A cég saját traffipaxával ellenőrzi a sofőröket. Tavaly kevesebb mint 3 százalékukat büntették meg gyorshajtás miatt.

Milliárdokat fizettek a szabálytalan autósok

Tavaly több mint 15 milliárd forint közigazgatási bírságot vetettek ki a szabálytalanul közlekedő autósokra.

220-szal a 47-es főúton


szerző:
2010.01.25. 20:05
220-szal a 47-es főúton

A sofőr a megengedett 90 kilométer/órás sebességhatárt majdnem két és félszeresen túllépte.

Hét sérült gyorshajtás miatt


szerző:
2010.01.24. 17:56
Hét sérült gyorshajtás miatt

Heten sérültek meg vasárnap reggel Kecel és Kiskőrös között, ahol két autó karambolozott.

Újabb gyorshajtási rekord született

25 perc alatt ért egy autós Siófokról Budapestre. A sofőr 240 km/órával hajtott.

Láthatatlan rendőrautó Pest megye útjain

A kocsin semmilyen jelzés nincs, így vadásznak a szabálytalankodókra és a gyorshajtókra.

Még személyije sem volt a gyorshajtónak

A kis sofőr májusban töltötte be a 14. életévét, alig látszott ki a kormány mögül.

Agyba-főbe vertek egy gyorshajtót Amerikában

Egy videókamera rögzítette, ahogy rendőrök elkezdik ütlegelni a férfit.

Szlovák-magyar razzia a gyorshajtókra

Kirívóan sok szabálytalanságot találtak, ezért nemsokára megismétlik az ellenőrzést.

221-gyel ment a gyorshajtó rekorder

Százharmincezer forint közigazgatási bírságot kapott.

Büntetlenül száguldozott a pártelnök

Csáky Pál, a Magyar Koalíció Pártjának elnöke 103-mal hajtott az 50-es táblánál.

Rejtett kamerán figyelik az autósokat

A sofőrök gyakran csak akkor jönnek rá, hogy lebuktak, amikor jön a bírság.

Sokba kerülhet a száguldozás


szerző:
2009.04.28. 15:56
Sokba kerülhet a száguldozás

Változnak a gyorshajtás miatt kiszabott bírságok május elsejétől.

Hiába az utcai balhé, továbbra sincs járda

Újból lezártak egy utat a reggeli csúcsban a szigetszentmiklósiak, immár harmadszor.

Országos razzia az utakon!


szerző:
2009.04.20. 10:57
Országos razzia az utakon!

Hétfőtől minden traffipax kint van az utakon. 3 napon át ellenőrzik a gyorshajtókat.

Vadásznak a gyorshajtókra


szerző:
2009.04.17. 14:57
Vadásznak a gyorshajtókra

Hétfőtől három napon át ellenőrzik a gyorshajtókat Magyarország közútjain.

Gyorshajtás közben szeretkeztek


szerző:
2009.04.13. 16:16
Gyorshajtás közben szeretkeztek

A lefülelt sofőr azzal védekezett, hogy barátnőjétől nem látta, mennyivel megy.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való