KERESÉS search-close

gyorsforgalmi út

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyorsforgalmi út"

140-nel száguldozott a Ferihegyi gyorsforgalmi úton

Videón az életveszélyes száguldás! Csaknem 140-nel előzgette a kocsikat egy sofőr a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. A manőverezést ráadásul élőben közvetítette a Facebookon, a kezében tartott telefonjával. Kilométereken át száguldott, cikázott a sávok között, közben pedig hangosan káromkodott. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint óriási szerencse, hogy nem történt tömegbaleset. A rendőrök eljárást indítottak a sofőr ellen. 

BRUTÁLIS: Súlyos buszbaleset a ferihegyi gyorsforgalmin

Tegnap későn este egy ukrán rendszámú emeletes autóbusz belerohant a ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út egyik magasságkorlátozójába, ami szinte leborotválta a busz tetejét. A járművön 48-an utaztak, 8-an súlyosan, 20-an könnyebben sérültek, 4 súlyos sérültet a tűzoltóknak kellett leemelniük az autóbuszról. A buszsofőrt őrizetbe vették.

A szőlőkön keresztül vezetne az út

Szőlőskerteken át halad majd az M85-ös gyorsforgalmi út egy szakasza Sopronban a legújabb nyomvonaltervek szerint. A szőlősgazdák felháborodtak, azt mondják, a megélhetésük forog kockán.

Lámpák is lehetnek az M4-esen?


szerző:
2015.05.12. 18:25
Lámpák is lehetnek az M4-esen?

Mindenképpen befejezik a félbehagyott M4-es autópályát, ezt mondta az RTL Híradónak a Miniszterelnökség helyettes államtitkára. Hogy pontosan milyen formában és milyen nyomvonalon, arról május után dönt a kormány. A Népszabadság információi szerint elképzelhető, hogy nem autópálya lesz, hanem gyorsforgalmi út, amin lámpás kereszteződések is lehetnek. A Demokratikus Koalíció szerint így veszélyes lesz az út, a kormány viszont úgy látja, még így is biztonságosabb lesz, mint a 4-es számú főút.

FRONTÁLIS: Felcsavarodott a szalagkorlátra

Az ütközés után felcsavarodott a szalagkorlátra, a vezető oldalán hiányzik a kocsi eleje. A repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton reggel nyolc órakor csapódott a szembejövő taxiba a Suzuki. A taxiban utazó görög sportolók a vasárnapi magyar-görög európa bajnoki selejtező mérkőzésre jöttek Budapestre. Ők könnyebb sérülésekkel úszták meg a balesetet.

 

Országszerte tüntettek az útdíj ellen

Február elsejétől, vagyis vasárnaptól lehet visszakérni a fölöslegesen kifizetett autópályamatricák árát, több szakasz - például a Liszt Ferenc repülőtérre vezető út, vagy az M8-as és az M9-es - újra ingyenes lesz.

750 milliárdot költene a kormány utakra

750 milliárd forint költ kiemelt gyorsforgalmi utakra a következő öt évben a kormány. A Magyar Közlönyből derült ki, hogy 7 nagyváros térségében fejlesztenek - mindenütt az ország költségvetésének terhére.

Jelentősen felpuhulhat az útdíj-rendelet

Az Index információi szerint kikerülhet a fizetős szakaszok közül a Liszt Ferenc Repülőtérre vezető gyorsforgalmi út, valamint nem kell majd külön megyei matricát venni az M7-es Veszprém megyei szakaszára sem.

Út a halálba? Mit kezdjünk a ferihegyi gyorsforgalmival?

Hiripi Zsolt 25 éve dolgozik a repülőtéren. Idén áprilisban azonban majdnem kettétört az élete. Egy szlovákiai rendszámú kombi sportautó fékezés nélkül rohant bele oldtimer autójába. Abba  az autóba, amit 5 évig újított fel és hatalmas összegeket költött rá. 
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való