KERESÉS search-close

gyorsaság

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyorsaság"

Sokat kellett várni a tűzoltókra?!

Kétségbeesésükben már a helyszínen lévő rendőrnek is szóltak, hogy sürgesse meg a tűzoltókat, mert leég az egész épület – ezt állítják a múlt kedden, Kunfehértón kigyulladt lakóépület szomszédjában élők. A tűzoltók szerint az első riasztás után 17 perc alatt megérkeztek.

Szédítő száguldás a hegyekben

Átadták Svájcban a világ legmeredekebb siklóját. A mérnöki munka csodájának tartott vasút négy perc alatt teszi meg 1738 méter hosszú pályáját, helyenként 48 fokos emelkedőn haladva. A szédítő út alatt hordó alakú, forgó kabinok biztosítják, hogy az utasok a legmeredekebb részen se dőljenek el.

Keszthelyi Vivien a világ egyik legfiatalabb és legtehetségesebb autóversenyzője!

Keszthelyi Vivien a világ egyik legfiatalabb női gyorsasági autóversenyzője. Vivien 13 évesen állt először rajthoz felnőtt versenyben, 60 versenyből 60 dobogós helyezés a mérlege, és már csak pár napot tölt itthon, hiszen egy hét múlva már Németországban szeli a köröket.

Lássunk csodát: Itt az Audi Q7!


szerző:
2016.11.19. 12:05
Lássunk csodát: Itt az Audi Q7!

Már maga a termete szédületes, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy pontosan mit rejt magában ez az autó. A fejedelmi kényelem mellett az Audi tökélyre fejlesztette az utas biztonságérzetének keltését. Ha pedig a volán mögé ülünk, hirtelen olyan érzésünk támadhat, hogy onnan soha többé nem akarunk kiszállni. Most nem viccelünk!

Egy igazi ütős vendég érkezett a tesztpályára: Balzsay Károly

A visszavonult profi ökölvívó, a Bokszvilágszervezet nagyközépsúlyú volt világbajnoka tökéletes precizitással vitte végig a járgányt, és egy bója sem „fröcsögött” el. Autóversenyzőket meghazudtoló iramban és biztonságban ért célba. 

Egy autó, ami beparkolja magát? – Így igaz!

A fiúk megint tesztelnek, de nem akármilyen verdát. A Kia Sportage GT Line felszereltségével tökéletesen ráfeküdt az országútra, és a magabiztos megjelenésével hozta a formáját. Sőt! Gergő egy olyan trükköt mutatott, amitől elállt a lélegzetünk.

170 km/h-val száguldó rendőr a volánnál

Száguldás százhetvennel a fák között – nem éppen szabályos, de egy rally futamon megengedett a száguldás, és a sofőr sem hétköznapi, ugyanis ő képzi ki a rendőröket az autóvezetésre.

Lovas szánkóverseny a Bükkben


szerző:
2010.02.13. 19:00
Lovas szánkóverseny a Bükkben

A legfiatalabb induló egy kilenc éves kislány volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való