KERESÉS search-close

gyilkosság

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyilkosság"

Újabb tüntetések Szlovákiában

Pénteken folytatódott Szlovákiában az a tüntetéssorozat, amely Jan Kuciak újságíró meggyilkolása után kezdődött a korrupt politikai hatalom ellen, és amelybe Robert Fico miniszterelnök is belebukott. Az újabb országos tömegdemonstráció kiváltó oka az volt, hogy tiltakozók szerint a rendőrség mondvacsinált indokokkal kezdett vizsgálatot a szervezők ellen.

Fordulat lehet a Prisztás gyilkosságban!

Anno Jozef Rohac magára vállalta a gyilkosságot, de nem hittek neki. Most viszont mégis újra vizsgálják az ügyet, és lehet, hogy végre kiszabadulhat a börtönből a már hét éve - lehet, hogy ártatlanul - ülő H. István.

Szekér Gergő szörnyű emléket őriz

Az X-Faktor tehetséges énekese mindössze 8 éves volt, amikor édesanyját 63 késszúrással meggyilkolták.

Halálra késelte kollégáját: azt mondja, önvédelemből szúrt

Senkit nem akart megölni, önvédelemből szúrt – ezt állítja a férfi, aki halálra késelte kollégáját a Komárom-Esztergom megyei Csolnokon, még szeptemberben. A kocsma előtt vesztek össze – a gyanúsított most a helyszínen mutatta meg a rendőröknek: mi történt.

Féltékenységből ölhetett a 17 éves fiú

Féltékenységből ölhette meg volt barátnőjét egy 17 éves fiú januárban Budapesten. A most lezárult nyomozás adatai szerint felajánlotta, hogy hazakíséri a 19 éves lányt, útközben azonban összevesztek. A fiú ezután kést rántott elő a hátizsákjából, és a lépcsőházban leszúrta áldozatát. Ügyvédje szerint megbánta, amit tett.

Hangfelvételek Hasogdzsi meggyilkolásáról

A török elnök szombaton közölte, hogy léteznek hangfelvételek Dzsamál Hasogdzsi szaúdi újságíró meggyilkolásáról, és a felvételek másolatát megkapta a szaúdi, az amerikai, a francia, a brit és a német vezetés.

 

9 év a csecsemőgyilkos szülőknek

Meggyilkolták újszülött gyereküket, 9 évre ítélték őket. A kétgyermekes budapesti asszony négy évvel ezelőtt otthon, a fürdőkádban szülte meg harmadik gyerekét. Ezután élettársa segítségével megfojtotta a csecsemőt, felmosórongyba csavarta, majd a ház előtti a kukába tette. 

Életfogytiglant is kaphat a brutális rendőr

Életfogytiglant is kaphat az egykori rendőr, aki brutálisan megverte, megszurkálta, majd elásta áldozatát az Újlengyel közeli erdőben. A vád szerint pénz kellett a férfinak, aki egy ismerőse feleségéhez fordult. Az asszony nem adott neki pénzt, a férfi ekkor határozta el, hogy megöli a nőt.

Megrázó: saját nagymamáját ölte meg

Baltával ütötte a nagymamája fejét, majd a szemetesben próbálta elrejteni a holttestét. Az egy évvel ezelőtti sarkadkeresztúri brutális gyilkosság iratait a napokban adta át a rendőrség az ügyészségnek. A 35 éves asszony azon veszett össze a nagyanyjával, hogy pénzt kért, de nem kapott.

Az ügyész halálbüntetést kérhet

Tolószékben vitték a bíró elé Robert Bowerst, akit a pittsburghi zsinagógánál elkövetett tömeggyilkosság elkövetésével vádolnak.

Kuciak-gyilkosság: magyar szál?

Zebegénybe vezetnek a szlovák oknyomozó újságíró, Ján Kuciak gyilkosságának szálai. A HVG birtokába került egy európai rendőrségi határozat, amiben az áll, a gyanú szerint egy magyar férfi adhatta el a gyilkos fegyvert egy szlovákiai magyarnak, aki lelőtte az újságírót és párját.

Sosem lesz túl a család gyermekük meggyilkolásán

Ezt mondta annak a kislánynak az édesapja, akit májusban Sóly közelében ölt meg a gyanú szerint egy 16 éves fiú. Adrienn síremléke múlt héten készült el, ezt adományokból állította a család. Október 1-én lett volna 9 éves.

 

Ítélet született egy 1996-os kiskunfélegyházi gyilkosság ügyében

Brutálisan agyonszurkáltak egy vasutast, majd a holttestet letakarva elmenekültek – ítélet született egy 1996-os kiskunfélegyházi gyilkosság ügyében. Csak az egyik vádlottat ítélték el pénteken, társa 11 évvel ezelőtt meghalt. A férfit tavaly fogták el Spanyolországban. Első fokon 13 évet kapott. A bíróság szerint azért csak ennyit, mert a gyilkosság idején enyhébb szabályokat kellett alkalmazni.

 

Újságíró-gyilkosságból világbotrány

Látványosan szaporodnak az újságíró-gyilkosságok. A tetteseket, ha megtalálják őket, meg szokták büntetni. De ami most kiderült, példátlan és messzemenő következményei lehetnek: egy állam, Szaúd-Arábia kommandósokat küldött egy újságíró meggyilkolására. A reformokat hirdető Szaúd-Arábia újságírót gyilkol és rohamosan fegyverkezik. Mi lesz?

 

Szankciók Szaúd-Arábia ellen

Személyesen fogadta a szaúdi király és a trónörökös a meggyilkolt Dzsamal Hasogdzsi újságíró családtagjait, köztük a fiát Rijádban. Az ország teljhatalmú urai részvétüket fejezték ki és azt mondták, nekik semmi közük a gyilkossághoz. Közben Washington egy aprócska szankciót vezetett be Szaúd-Arábia ellen: nem utazhat az Egyesült Államokba 21 szaúdi.

Meghalt a újságíró egyik gyilkosa

Autóbalesetben meghalt az egyik tagja annak az osztagnak, amely meggyilkolta a szaúdi újságírót - közölte egy török lap. A törökök szerint Szaúd-Arábia minden bizonyítékot, szemtanút megpróbál eltűntetni. A török nyomozóknak állítólag hátborzongató hangfelvételeik vannak arról, hogy az október elején, az isztambuli szaúdi nagykövetségen eltűnt újságírót az épületben megkínozták és lefejezték.

Megverte, majd megfojtotta barátnőjét a mentős

Jogerősen életfogytiglant kapott az a mentőápolót, aki 3 éve megverte és megfojtotta 18 éves barátnőjét. A férfi azt hitte, hogy a lány meghalt a veréstől, és úgy akarta beállítani, mintha baleset történt volna, ám a fiatal nő magához tért, ezért megfojtotta. Az apa a tárgyaláson azt mondta, a lánya is mentős szeretett volna lenni, hogy életeket mentsen.

16 év után újabb tanúk vallottak a feleség ellen

Bérgyilkossal ölethette meg férjét egy fóti asszony, 16 év után most fogták el a rendőrök. Nemrég ugyanis újabb tanúk vallották, hogy annak idején őket is fel akarta bérelni a feleség. Az asszony és férje vállalkozók voltak: a férfi tárgyalt, a nő kezelte a pénzügyeket. Csakhogy a nő több milliót adott a gyerekeinek, amiért a férje megharagudott. A gyanú szerint az asszony ekkor döntött úgy, hogy megöleti.

Kilenc évet kapott az ásós gyilkos

Kilenc év börtönt kapott a kenézi ásós gyilkos. A férfi tavaly novemberben agyonverte éppen nála vendégeskedő ismerősét egy ásóval. Együtt ittak, majd valamin összevesztek, ezután történt a gyilkosság.

Halála előtt megkínozhatták

Videó-és hangfelvételek is bizonyítják, hogy a szaúd-arábiai újságírót meggyilkolták az ország isztambuli konzulátusán - állítja a Washington Post, török kormányzati forrásokra hivatkozva. Szaúd-Arábia tagadja a vádakat, Donald Trump viszont vizsgálatot ígért az ügyben, amely jelentősen megterhelheti a két ország szövetségesi jó viszonyát.

Bevallotta anyjának, hogy ölt

Minden jel szerint nem oknyomozó tevékenysége miatt gyilkolták meg Viktorija Marinova bolgár újságírót, az ügy gyanúsítottja ugyanis nem ismerte korábban a nőt. A Németországban letartóztatott 21 éves bolgár férfi elismerte, hogy ő verte meg bedrogozva, azt azonban nem, hogy megerőszakolta és megölte volna. Saját anyja szerint viszont neki bevallotta fia, hogy ő tette.

Unokája és menye szeme láttára végezhetett feleségével

Unokája és menye szeme láttára végezhetett feleségével Híradónk információi szerint az 56 éves férfi Szentpéterszegen. Az asszony holttestét otthonuk teraszán találták meg a rendőrök. Az emberöléssel gyanúsított férjet a kert végében fogták el a kommandósok, miután órákon át, késsel a kezében fenyegetőzött - magával is végezni akart.

Mi lehet a várpalotai gyilkosság pszichológiai háttere?

A gyilkosságok több, mint egyharmadát féltékenység miatt követik el. Ezt mondja az a pszichiáter, aki a várpalotai bűncselekmény tetteséről beszél. Milyen ember lehet, miféle indulatok szűkíthetik be annyira gondolkodását, hogy képes legyen ölni anyát és gyermekét? Ennek járt utána a Fókusz stábja!

Egyből tudta, hogy ki gyilkolhatta meg szerelmét és kisfiát

Tudta, hogy ki gyilkolhatta meg szeretteit - ezt mondta a Fókusz riporterének az a férfi, akinek 22 éves párját és kétéves gyermekét egy hete ölték meg Várpalotán. A gyanúsított az anya 40 éves volt barátja, akit a nő azért hagyott el, hogy újrakezdje kapcsolatukat gyermeke apjával. Az apa szerint a nő többször panaszkodott, hogy a férfi féltékeny a gyerekre.

Önkéntesek segítenek az anyán, akinek megölték a fiát

Önkéntesek segítenek a balassagyarmati gyilkosság után egyedül maradt anyán. A 68 éves mozgássérült nő fiát kedd éjjel verte meg barátja, akivel összeveszett kocsmázás után. Az áldozat reggelre belehalt sérüléseibe. Az agyonvert férfi Svájcban dolgozott, az ott keresett pénzből anyját támogatta.

Szívszorító interjú a meggyilkolt kisgyerek apjával

A várpalotai brutális gyilkosságban meghalt kisfiú apukája mesélt nekünk érzéseiről. Felkavaró történet!  

Tragédia: Azt hitte, csak egy rossz tréfát űznek vele

Abban bízott, hogy gyermeke el tudott bújni a gyilkos elől - ezt mondta megtörten a Fókusznak az a férfi, akinek 22 éves párját és 2 éves gyermekét egy hete Várpalotán meggyilkolták. A fiatal nőre volt szeretője támadt rá, miután az asszony szakított vele, mert kibékült gyermeke apjával. A férfi azt mondta, azt hitte valaki rossz tréfát űz vele, amikor felhívták a tragédia hírével.

20 év a prostituált gyilkosának

Adósságai voltak, ezért döntött úgy, hogy kirabol egy prostituáltat a kecskeméti férfi. Az eset még 2016-ban történt. A nő lakásán találkoztak, majd az együttlét után a férfi nem akart fizetni, kést rántott, és többször megszúrta áldozatát. A fiatal nő azonnal meghalt.

Boltban hagyta a véres ruháit

Egy boltban öltözött át a gyilkosság után a balassagyarmati emberölés gyanúsítottja. Úgy tudjuk, véres holmiját a próbafülkében hagyta. A férfi a gyanú szerint kedd este verte meg a barátját, akitől a nyakláncát is elvette. Áldozata reggelre belehalt a sérüléseibe.

Ásóval verte agyon vendégét, 15 évet kaphat

Vádat emeltek a kenézi férfi ellen, aki az ügyészség szerint egy vita hevében ásóval agyonütötte a házában lévő vendéget még tavaly novemberben. A támadó már a rendőrségen mindent beismert, akár 15 év is börtönt kaphat.

Soroksári gyilkosság: már rég börtönben kellett volna ülnie

Már rég börtönben kellett volna ülnie a soroksári emberölés gyanúsítottjának, amikor a gyanú szerint gyilkolt. A támadó 2013 szeptemberében ölte meg a 36 éves nőt. A most meggyanúsított férfi akkor már szökésben volt, ugyanis korábban börtönbe kellett volna vonulnia. Betörésekért ítélték 8 évre.

10 év börtön: elcsukló hangon kért bocsánatot a férfi

Tíz év börtönbüntetésre ítélték azt a vajdasági férfit, aki a szilveszteri buli után, január elsején megfojtotta barátnőjét Szegeden. Elcsukló hangon kért bocsánatot áldozata szüleitől és azt mondta, nagyon nehezen viseli, hogy képes volt ilyen szörnyűséget tenni.

Megszólalt Fanni feltételezett gyilkosának nagybátyja

VV Fanni holttestét továbbra sem találják, így egyre feszültebb mind a sértett, mind a gyanúsított családja. Brodmann Péter, B. László nagybátyja, egyben korábbi védője először nyilatkozott a Fókusznak, és rögtön megragadta az alkalmat, hogy oda szúrjon a másik oldalnak.

165 ezer forintért verte halálra áldozatát

A bíróság másodfokon tizenöt év fegyházbüntetésre ítélte azt a mezőfalvai férfit, aki a vád szerint megölt egy nőt, 2010 májusában. Az ügyészség szerint egy bottal halálra verte, majd eltüntette a holttestet, ami máig nem került elő. Ezután összesen 165 ezer forintot vett le az áldozat bankkártyájáról.

Exkluzív: megszólalt a gyanúsított, B. László nagybátyja

Az elmúlt év legrejtélyesebb ügye, ami a Való Világból megismert Fannival történt. Tavalyi eltűnése óta semmi nyoma nincs a lánynak, csupán találgatások vannak. Miközben egymásra mutogatnak az ügyvédek a rendőrség egy fontos bejelentésre készül. Először a Fókuszban szólal meg a gyanúsított, B. László nagybátyja.

Magyar lehetett a bérgyilkos

70 ezer eurót fizettek Jan Kuciak oknyomozó újságíró megöléséért - jelentette be a szlovák ügyészség, amely négy embert vádol azzal, hogy részt vettek a gyilkosságban. A nyomozók szerint a lövéseket egy volt komáromi rendőr adta le, közvetlen megbízója pedig egy szintén komáromi nő volt - a szálak azonban nála messzebb vezethetnek.

Végignézte fia halálát


szerző:
2018.09.30. 18:05
Végignézte fia halálát

Az áldozat a kocsma előtt veszett össze kollégájával, aki mellkason szúrta. Azonnal meghalt. A gyanúsított anyja csak az RTL Híradónak nyilatkozott. Szerinte fia nem akart senkit bántani, de többen körbevették és fenyegették, azért húzta elő a kést. Az áldozat apja azt mondja, ez nem igaz.

Őrjöngött a gyászoló apa

Önkívületben borult meggyilkolt kisfia ágyára a gyászoló apa, amikor őt és a gyerek nagymamáját visszaengedték várpalotai házukba. Ezt mondta az asszony, aki megrázó interjút adott az RTL Híradónak. A 2 éves kisfiút és anyját a gyanú szerint a nő korábbi párja ölte meg csütörtökön.

MEGRÁZÓ: A meggyilkolt kisfiú nagymamájával beszéltünk

Elmesélte a csütörtökön meggyilkolt kisfiú nagymamája, mit él át most a család, miután meggyilkolták unokájukat és annak édesanyját.

Megölhették az anyát és kisfiát

Megrázó történet!
Megdöbbentő bűncselekmény Várpalotán. Meggyilkolhattak egy 2 éves kisgyereket és 22 éves édesanyját, holttestükre pénteken délelőtt találtak rá a város külterületén a házukban. A kicsi nagymamája úgy tudja, az ablak be volt törve és az édesanyán verés nyomai látszottak. Azt, hogy pontosan mi történt, még neki sem mondták meg a rendőrök, egyelőre csak annyit közöltek, hogy büntetőeljárást indítottak az ügyben.

Elfoghatták Kuciak gyilkosait

Kommandósok tartóztattak le nyolc embert Szlovákiában, akiket azzal gyanúsítanak, hogy közük lehetett Jan Kuciak oknyomozó újságíró februári meggyilkolásához. 

Megoldódik a villanyszerelős rejtély?

Jövő héten lejár az előzetes letartóztatása annak a férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a húsvétkor eltűnt győri villanyszerelőt. A férfi továbbra is tagadja, hogy köze lenne a villanyszerelő eltűnéséhez, a bíróságnak viszont döntenie kell, hogy továbbra is rácsok mögött maradjon-e.

Csecsemőt hagyhatott hátra a lövöldöző

Néhány hónapos csecsemőt hagyhatott maga után a fertőrákosi lövöldöző- ezt a Blikk írta meg. A 40 éves férfi még pénteken fejszenyéllel támadt saját anyjára, annak élettársát pedig meglőtte, ezután magával is végzett. A lap szerint a támadónak nemrég született gyermeke Ausztriában élő barátnőjétől.

 Összevesztek: halálra verték társukat

Halálra vertek egy hajléktalant Budapesten. Támadói szombat éjjel vették körbe a Jászai Mari téren: ütni, verni kezdték. Amikor a férfi már nem mozdult, egy öngyújtóval meggyújtották a ruháját. Az áldozat olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudták megmenteni. A rendőrök fél órán belül elfogták a négy támadót, akik szintén hajléktalanok – már őrizetben vannak. Hogy min vesztek össze, még nem tudni.

Új vizsgálat a megölt soroksári futónő ügyében

Hibázhattak a rendőrök a soroksári futónő lehetséges gyilkosának korábbi elfogásakor. Azt írták: tényfeltáró vizsgálatot indítottak az ügyben. Híradónk úgy tudja: a jelenleg is börtönben ülő hajléktalan, akinél elfogásakor ott volt a nő mobilja, két héten belül vallomást tehet.

Rejtélyes gyilkosság a fővárosban

A holttestre egy bevásárlóközpont mellett, a patakparton találtak rá. A rendőrök szerint a 49 éves férfit megölhették, de, hogy hogyan, azt nem árulják el. Az RTL Híradó úgy tudja: az áldozatot halálra szurkálhatta gyilkosa, akit azóta is keresnek. A férfi barátnője rosszul lett, amikor megtudta: mi történt.

Chemnitzben továbbra sincs béke

Bizonyíték hiányában szabadlábra helyezték a tömeges zavargásokat kiváltó chemnitzi késelés egyik iraki gyanúsítottját. A gyilkosság miatt utcára vonuló karlendítő neonácik közül viszont kettőt gyorsított eljárásban már el is ítéltek, egyikőjüket letöltendő börtönbüntetésre. A városban továbbra is puskaporos a hangulat.

 

Tagadják, hogy halálra verték

Megrázó történet! Nem tartják magukat bűnösnek és nem is tettek vallomást a bíróságon a nyéstai gyilkosság vádlottjai. Elkezdődött tárgyalásuk a Miskolci Törvényszéken. Három férfit és két nőt vádolnak azzal, hogy tavaly tavasszal egy éjjel betörtek egy 86 éves asszony házába Nyéstán, és az alvásból felriasztott nőt halálra verték, majd kirabolták.

Évekig szem előtt volt a soroksári gyilkosság bizonyítéka

Évekig szem előtt volt a soroksári gyilkosság egyik kulcsfontosságú bizonyítéka, a brutálisan meggyilkolt asszony telefonja. Ezt a hvg.hu tudta meg. A feltételezett gyilkos holmijai között volt a börtönben, ahol kisebb bűncselekmények miatt ült. A gyanú szerint ő ölte meg a soroksári erdőben futó édesanyát öt évvel ezelőtt és elvette a telefonját is.

 

Mégis apa és fia gyilkolt

Újra börtönbe kerül apa és fia, akik korábban 45 milliós kártérítést kaptak az államtól. Az eredeti vád szerint 1999-ben Újszentmargitán agyonvertek egy férfit. Akkor azonban felmentették őket, mert nem lehetett bizonyítani, hogy ők a gyilkosok. Az előzetesben töltött évekért kérték és kapták meg a sokmilliós kártérítést. Ügyük perújítással került ismét bíróság elé, miután új bizonyítékok kerültek elő.

Majd húsz év után kiderül, mégis Burkáék a gyilkosok?

Hogy lehet, hogy húsz év után mégis elítélték Burkáékat a gyilkossági ügyben, amiért egyszer már ültek, aztán ártatlannak nyilvánították őket és negyvenöt milliós kártalanítást is kaptak?

Soroksári gyilkosság: megrendítő interjút adott a férj

Megrendítő interjút adott a meggyilkolt soroksári nő férje a Fókusz stábjának. A harminchat éves Krisztinát szinte napra pontosan öt éve kapta el valaki futás közben Soroksáron és brutálisan végzett vele. Még a férjet is kihallgatták gyanúsítottként.

16 éves fiú verhette agyon a pásztort

Egy 47 éves tehénpásztort verhetett agyon a fiú Ózd határában augusztus végén. A gyanú szerint egy husánggal többször is megütötte, belerúgott, aztán a sorsára hagyta.

Elfogták a soroksári futónő gyilkosát?

Elfoghatták a soroksári futónő gyilkosát. A rendőrség ma rendkívüli közleményben jelentette be, hogy csütörtökön gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit az ügyben. A fiatal nőre 2013 szeptemberében kocogás közben támadtak rá, majd brutálisan végeztek vele.

Azt álltja, nem egyedül ölt

Tizenhárom és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a 16 éves fiút, aki 2017 áprilisában agyonvert két hajléktalant Tatabányán. Aznap éjjel barátaival iszogatott, majd hazafelé menet rátámadt a két férfira.

Nagyobb büntetést szánna lánya gyilkosának

Csalódott az anya, amikor kiderült, 14 évre ítélték lánya gyilkosát. Az akkor 31 éves cukrásznőt 1999-ben megerőszakolta és megfojtotta támadója Kecskeméten. A gyilkost hiába keresték. 17 év után fogták el: egy rablás miatt vettek tőle DNS mintát, ami egyezett a gyilkosság helyszínén talált mintával.

Megszökött, hogy bosszút álljon

Azért akart megszökni, hogy bosszút álljon fia bántalmazóján - ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki januárban szökött meg a sopronkőhidai börtönből. Korábban gyilkosságért ítélték el. Most azzal védekezett, hogy úgy tudta, fiát egy baltával verte meg egy rokona, és azért akart hazamenni, hogy megvédje a gyerekét.

Megszólalt az az anya, akit gyermeke megölésével vádolnak

Kisfia születése után egy héttel kameránk elé állt, megszólal az az anyuka, akit azzal vádolnak, hogy saját apjával meg akarta öletni középső, két és fél éves kislányát. Mónikától a szülés után azonnal elvették még a kórházban harmadik gyermekét, újszülött kisfiát. Ügyvédje nem érti, hogy tehették ezt meg az anyával és a babával.

Újra bíróságon a gyilkossági ügy

Újra bíróság elé állnak egy hat évvel ezelőtti gyöngyösi brutális gyilkosság vádlottjai. Négy embert vádolnak azzal, hogy megöltek egy 81 éves férfit, majd, hogy eltüntessék a nyomokat, rágyújtották a házat. A két nőt és két férfit 2015-ben első fokon bizonyítottság hiányában felmentette a bíróság, de most újrakezdődik a tárgyalás.

 

Exkluzív interjú a gyilkosság gyanúsítottjával

Megtaláltuk és interjút készítettünk azzal a nővel, akinek a férjét gyanúsítják az egyik győri villanyszerelő megölésével, sőt egy másiknak az eltűnésével is kapcsolatba hozták. A férfi a hazugságvizsgálat több pontján is megbukott, bár egyelőre holttesteket még nem találtak, viszont nagyon sok a gyanús körülmény az ügyben.

Zokogott az anya a tárgyaláson


szerző:
2018.08.24. 18:10
Zokogott az anya a tárgyaláson

Megrázó tudósítás. A bírónak kellet megnyugtatnia annak a fiatalembernek az édesanyját, akit még februárban gyilkoltak meg brutális kegyetlenséggel a Borsod megyei Putnokon. Karddal kaszabolták halálra egy kocsmai veszekedés után, majd testét egy emésztőgödörbe dobták. Az ügyben pénteken tartották az első tárgyalást. Az anya akkor omlott össze, mikor az egyik vádlott védekezését hallgatta.

 

Gyilkosság lett a vita vége

Vascsővel és lapáttal esett két férfi egy harmadiknak, miután valamin összevesztek. Az áldozat a történtek után még haza biciklizett. Otthon viszont meghalt, egyik ismerőse talált rá. A két gyanúsítottat már őrizetbe vette a rendőrség.

Mi van, ha igaz Jozef Rohác beismerő vallomása és ártatlanul ül más helyette?

A nagy visszhangot kiváltó Jozef Rohác vallomás után, a Fókusz most összegyűjtötte a legnagyobb kártérítési ügyeket, amelyekben tízmilliókat kaptak azok a magyar államtól, akik valamiért ártatlanul ültek.   

Rohac: „Én öltem meg Prisztást”

Ő ölte meg Prisztás Józsefet, és nem akarja, hogy helyette egy ártatlan bűnhödjön - ezt vallotta kedden az ügyészeknek Jozef Rohac. A szlovák bérgyilkos életfogytiglani börtönbüntetését tölti. Prisztást huszonkét éve lőtték le fényes nappal, a nyílt utcán. A gyilkosságért jogerősen 15 évre ítéltek egy férfit, akinek az ügyvédje perújítást kért és azt reméli, védencét kiengedik a börtönből Rohac vallomása alapján.

Az áldozat csak segíteni akart

Kedden dönt a bíróság a kávai késelő letartóztatásáról. A 49 éves férfi kétszer szúrta meg sógorát egy fesztiválon. Fia stábunknak azt mondta, hogy édesapja csak segíteni akart a sógorának, de az rátámadt. Szemtanúk szerint a gyilkos és az áldozat is nagyon részeg volt.

 

Megbánta a gyilkosságot


szerző:
2018.07.28. 18:15
Megbánta a gyilkosságot

Egész nap a szobában ül, nem mozdul ki a házából a mezőnyárádi gyilkosság gyanúsítottja - ezt az ügyvédje mondta Híradónknak. Az idős ember, akit azzal gyanúsítanak, hogy fél éve megölte párját egy farönkkel, teljesen magába roskadt.

Titokban hazaengedték Sztojka Ivánt

Kiengedték a börtönből Marian Cozma válogatott kézilabdázó gyilkossági ügyének harmadrendű vádlottját, Sztojka Ivánt. A Fókusz stábja az elhunyt Veszprém játékosának édesapját kérdezte a hírről, aki összetört. Az RTL Híradó 2009-es vágatlan interjúját Sztojka Ivánnal ITT nézheti meg!

Hürrem: „Aláírtad a halálos ítéletedet!”

A szultána már biztos abban, hogy eddig egy kígyót melengetett a keblén, és ezt a veszélyes némbert maga adta át Szelimnak. Hürrem most azon van, hogy Nurbanu megkaphassa végre a méltó, és megérdemelt büntetését.

Letartóztatták a gyilkost


szerző:
2018.07.13. 18:02
Letartóztatták a gyilkost

Letartóztatták azt a 61 éves férfit, aki két napja nyakon szúrta Inárcson a családsegítő szolgálat munkatársát. Az áldozat közölte vele, hogy adósságai miatt elárverezik a családi házát, ahol gyerekeit neveli, és bár az asszony szállást is keresett átmeneti megoldásként nekik, nem járt sikerrel. A férfi beismerte a gyilkosságot. Az általunk megkérdezett kriminálpszichológus szerint a támadó bárkin bosszút állt volna, aki a rossz hírrel szembesíti.

 

Gyilkosság a családsegítőben

Halálra késelték a családsegítő szolgáltat egyik munkatársát ma délelőtt a Pest megyei Inárcson. A 44 éves nővel egy ügyfél végzett. A férfi reggel rontott be a hivatalba, ahol késsel rátámadt az ott dolgozó nőre. A háromgyermekes családanya a helyszínen meghalt.

Bor miatt gyilkoltak Miskolcon

Nem adott bort a barátnőjének, ezért esett neki áldozatának egy baltával. A rendőrség gyanúja szerint ez áll a csütörtöki, miskolci gyilkosság hátterében. Egy 25 éves hajléktalant gyanúsítanak, aki többször is lesújtott a baltával 45 éves társára csütörtök este. A bíróság szerint tartani lehet a támadó szökésétől, ezért ma letartóztatták.

Tagad a zagyvarékasi gyilkosság gyanúsítottja

Ügyvédje a Híradónak azt mondta: a férfi nem ismeri be, hogy ő ölte meg az idős asszonyt. A bíróság viszont letartóztatta. A nő holtteste a házában feküdt, egy ételfutár találta meg hétfőn. A feltételezett gyilkost másnap fogták el a rendőrök.

 

Baltával ölte meg társát

Baltával végzett egyik ismerősével egy férfi Miskolcon csütörtök este. Együtt ittak és valamin összevesztek, a 25 éves férfi ez után sújtott le többször is 45 éves áldozatára. A város egyik lakótelepe melletti erdős területen éltek 3 társukkal, a támadás után egy nőismerősük szaladt ki segítséget kérni a közeli házakhoz. A 25 éves férfit szinte azonnal elfogták, most őrizetben van.

 

Hét hónapos terhesen verte halálra másik fiát

A 32 éves nő a Fókusz kamerája előtt találkozott újra kisfiával. Kisfiát, Tomit egyhetes korában elvették tőle. Mónika két éve héthónapos terhes volt, amikor halálra verte másik fiát, mert a gyerek szerinte túlságosan sírt. Most ezért áll bíróság előtt.

Hamar elfogták a gyilkost

Elfogták a zagyvarékasi gyilkosság gyanúsítottját! A rendőrség szerint egy 29 éves férfi ölt meg egy nyugdíjas asszonyt hétfőn.

Megölte felesége új párját

Megölte felesége új párját majd magával is végzett a gyanú szerint egy férfi éjszaka a Békés megyei Almáskamaráson. Az engedéllyel tartott vadászpuskájával lőtt.

44 késszúrással végzett idős áldozatával tavaly

Szeretne a társadalom hasznos tagja lenni – ezt mondta az utolsó szó jogán a férfi, akit életfogytiglani fegyházra ítéltek, mert a vád szerint 44 késszúrással végzett idős áldozatával tavaly áprilisban Nyírturán. A 84 éves asszony próbált menekülni és segítséget hívni, de hiába. A támadót a Törvényszék élete végéig rács mögé küldte, de mivel fellebbezett, az ítélet nem jogerős.

 

Megölte a lányt, 20 évet kaphat

20 évet is kaphat a vajdasági lány gyilkosa – vádemelést javasolnak a rendőrök a szegedi újévi gyilkosság ügyében. Egy vajdasági fiatalember ölte meg barátnőjét újévkor Szegeden, a pár barátaikkal szilveszterezni érkezett a városba. A buli utáni reggelen, valamin összeveszhettek, a férfi az ágyban fojtogatni, majd verni kezdte barátnőjét. A lány nem élte túl a támadást.

 

Barátnője előtt végeztek vele

Figyelem, megrázó történet következik!

Karddal és tucatnyi késszúrással négyen végeztek ki egy férfit - most emeltek vádat ellenük. A brutális gyilkosság februárban, a Borsod megyei Putnokon történt, két nőnek és két férfinak kell bíróság elé állnia. A vád szerint kocsmai vita után végezték ki a férfit. Élettársának végig kellett néznie a brutális gyilkosságot.

Rokonok találtak az áldozatra

Gyilkosa próbálhatta újra éleszteni szerelmét. Információink szerint olyan erősen nyomhatta  a lány mellkasát, hogy annak több bordája is eltörött. A férfi mindent beismert, már vasárnap visszavitték a börtönbe.

 

Nem kért bocsánatot áldozata családjától

Csaknem fél évvel a gyilkosság után sem kért bocsánatot áldozata családjától a rákoskeresztúri késelő. A 17 éves fiú januárban ölte meg volt barátnőjét. A Bors szerint a támadással gyanúsított fiatal szülei levelet írtak a lány családjának. A fiú most javítóintézetben van, ahová – ügyvédje szerint – beilleszkedett.

Kimenőn ölhette meg a barátnőjét

Szökött rab gyilkolhatott a Szabolcs megyei Nagyecseden. Úgy tudjuk, cipőfűzőjével fojtotta meg 19 éves élettársát. A férfi korábban csalás miatt került rács mögé. Két napja azonban kimenőt kapott a börtönből, hogy meglátogassa haldokló édesapját. Elment szerelméhez is, akivel valószínűleg összeveszett, ezután végezhetett a lánnyal.

 

Brutális tett: 31 év után meglehet a gyilkos

Őrizetbe vette a francia rendőrség annak a 4 éves kislánynak a szüleit, akinek megkínzott holttestét 31 éve találták meg egy autópálya mellett. A kislányt annyira súlyosan bántalmazták, hogy csak most sikerült azonosítani testvére DNS-e alapján.

 Börtönbe megy a volt fideszes

Jogerősen három év börtönt kapott az egykori fideszes dunaújvárosi önkormányzati képviselő, aki bűnsegédként vett részt egy dunaföldvári vállalkozó megölésében. A gyilkos 17 év fegyházat kapott, másik társa pedig szintén 3 év börtönt.

Harmincezer forintért ölték meg

Harmincezer forintjáért vert agyon egy idős nőt az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. A gyilkosság még 2013-ban történt, a támadót pedig három évvel később, 2016 nyarán kapták el.

Kiadják a kislány gyilkosát

Irakban fogták el azt a menedékkérőt, aki három hete Németországban megerőszakolt és megölt egy 14 éves német lányt.

 

Börtön a gyerekgyilkos anyának


szerző:
2018.06.07. 18:08
Börtön a gyerekgyilkos anyának

Amivel vádolják, arra képtelen lett volna. A gyermeke volt a mindene. Ezt mondta az utolsó szó jogán a saját csecsemője meggyilkolásával vádolt nő, aki a vád szerint többször fejen ütötte, majd megrázta 7 hónapos babáját.

Gyilkosság volt, nem baleset

Tizenkilenc évvel a gyilkosság után emeltek vádat egy budakalászi férfi ellen. Az ügyészség szerint a kútba lökte feleségét, és csak másnap hívott hozzá segítséget. A tűzoltóknak azt mondta, hogy az asszony belesett a kútba. Az ügy azért derült ki, mert a ma már 61 éves férfi egy ismerősének tavaly elmondta, mit tett.

 

 15 év után életfogytiglan Tompa Eszter gyilkosának

Első fokon életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték Tompa Eszter gyilkosát. A most 37 éves férfi 15 évvel ezelőtt véletlenül elgázolta a bicikliző lányt, majd pánikba esett, és megfojtotta. A gyilkost tavaly kapták el, véletlenül, egy másik bűncselekmény miatt ugyanis DNS-mintát vettek tőle, és ez buktatta le.

Gyógyszerrel mérgezte férjét

Hónapokon át gyógyszerrel mérgezhette férjét egy asszony a Fejér megyei Szabadbattyánban – a rendőrök gyanúja szerint. A férfi pénteken hunyt el, feleségét másnap vették őrizetbe, bevallotta tettét. A házaspár régóta a településen élt, a férj szobafestőként dolgozott, az asszony biztonsági őr volt. A szomszédokat megdöbbentette a gyilkosság.

15 évig ápolta anyját, végül megölte

Megrázó történet következik. SMS-ben szólt a lányának, hogy megölte az anyját, és saját magával is végez. A családi tragédia még februárban történt a Bács-Kiskun megyei Foktőn. Egy 64 éves nő végzett magatehetetlen 92 éves anyjával, akit 15 évig ápolt. Ezután öngyilkos akart lenni, de a rendőrök időben rátalálták. Az asszony szabadlábon védekezhet.

 

Fehér koporsóban temették el

Fehér koporsóban, több százan kísérték utolsó útjára a másfél hete brutális kegyetlenséggel meggyilkolt sólyi kislányt.

 

Élete végéig rács mögött marad

Élete végéig rács mögött marad az a férfi, aki megölt egy hajléktalant, hogy az ne tanúskodhasson ellene a rendőrségi nyomozás alatt.

 

Szerdán temetik a Sólyban meggyilkolt kislányt

200 kg tartós élelmiszert gyűjtöttek a várpalotai polgárőrök a pünkösdkor meggyilkolt sólyi kislány családjának. Adriennt két hete, a gyanú szerint egy 16 éves fiú ölte meg, aki elfogásakor mindent beismert.

 Megszólalt a hajléktalanok megölésével vádolt fiú anyja

Viharos volt a kapcsolatuk az apa hiánya miatt. Ezt mondta a két hajléktalan megölésével vádolt fiú anyja az RTL Híradónak. Az asszony ellen is vádat emelt az ügyészség, mert a vádirat szerint elhanyagolta és bántalmazta gyermekeit. A 16 éves fiú egy éve gyilkolt meg két hajléktalant Tatabányán.

Unokájával ugrott vonat elé

Megrázó történet! Döbbenetes családi tragédia Heves megyében. Unokájával együtt vetette magát vonat elé egy asszony Hortnál. A 49 éves nagymama és a 4 éves kisfiú azonnal meghalt. Az asszony több mint két kilométert biciklizett a gyerekkel a sínekhez. A faluban azt beszélik, hogy az asszony és lánya nem volt jóban egymással, a család rossz anyagi körülmények között élt.

Ha bárki úgy érzi, segítségre lenne szüksége, ingyenesen hívhatja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített telefonszámokat: a 116-123-at, vagy a 06-80-820-111-et.

 

Mit láthatott a védett tanú?

Megrázó történet következik. Visszatért a tetthelyre a darabolós gyilkossággal vádolt darnózseli hentes. A férfit korábban felmentették, de a pere újraindult. A kétgyerekes családapa a vád szerint 4 éve megölte, majd feldarabolta feleségét, maradványait pedig a közeli réten szórta szét. Pénteken a helyszínen tartottak tárgyalást.

 

Elfogták a budapesti taxis feltételezett támadóját

A rendőrök gyanúja szerint egy 32 éves férfi szúrhatta meg a sofőrt pénteken hajnalban. Úgy tudjuk: több, mint 20-szor sebesítette meg áldozatát a kezén és a fején. A férfi beismerte a támadást. Úgy tudjuk: sürgősen pénzre volt szüksége, ezért késelhetett. 20 ezer forintot rabolt.

Saját lányuk ölhette meg az idős házaspárt

Megrázó történet következik! Saját lányuk és annak élettársa ölhette meg a hódmezővásárhelyi idős házaspárt. Holttestükre pénteken bukkantak kiégett házukban. Kiderült, hogy a gyilkosok a tűzzel próbálták eltüntetni a nyomokat.

GYILKOSSÁG: Megpróbálták eltüntetni a bizonyítékokat - felgyújtották a házat

Saját lányuk és annak élettársa ölhette meg a hódmezővásárhelyi házaspárt. Az idős pár holttestére pénteken bukkantak kiégett házukban. Hamar kiderült, hogy gyilkosság történt, a rendőrség ma már azt is közölte, hogy kik a gyanúsítottak. A nő és élettársa mindent bevallott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!