KERESÉS search-close

gyilkosság

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyilkosság"

Chemnitzben továbbra sincs béke

Bizonyíték hiányában szabadlábra helyezték a tömeges zavargásokat kiváltó chemnitzi késelés egyik iraki gyanúsítottját. A gyilkosság miatt utcára vonuló karlendítő neonácik közül viszont kettőt gyorsított eljárásban már el is ítéltek, egyikőjüket letöltendő börtönbüntetésre. A városban továbbra is puskaporos a hangulat.

 

Tagadják, hogy halálra verték

Megrázó történet! Nem tartják magukat bűnösnek és nem is tettek vallomást a bíróságon a nyéstai gyilkosság vádlottjai. Elkezdődött tárgyalásuk a Miskolci Törvényszéken. Három férfit és két nőt vádolnak azzal, hogy tavaly tavasszal egy éjjel betörtek egy 86 éves asszony házába Nyéstán, és az alvásból felriasztott nőt halálra verték, majd kirabolták.

Évekig szem előtt volt a soroksári gyilkosság bizonyítéka

Évekig szem előtt volt a soroksári gyilkosság egyik kulcsfontosságú bizonyítéka, a brutálisan meggyilkolt asszony telefonja. Ezt a hvg.hu tudta meg. A feltételezett gyilkos holmijai között volt a börtönben, ahol kisebb bűncselekmények miatt ült. A gyanú szerint ő ölte meg a soroksári erdőben futó édesanyát öt évvel ezelőtt és elvette a telefonját is.

 

Mégis apa és fia gyilkolt

Újra börtönbe kerül apa és fia, akik korábban 45 milliós kártérítést kaptak az államtól. Az eredeti vád szerint 1999-ben Újszentmargitán agyonvertek egy férfit. Akkor azonban felmentették őket, mert nem lehetett bizonyítani, hogy ők a gyilkosok. Az előzetesben töltött évekért kérték és kapták meg a sokmilliós kártérítést. Ügyük perújítással került ismét bíróság elé, miután új bizonyítékok kerültek elő.

Majd húsz év után kiderül, mégis Burkáék a gyilkosok?

Hogy lehet, hogy húsz év után mégis elítélték Burkáékat a gyilkossági ügyben, amiért egyszer már ültek, aztán ártatlannak nyilvánították őket és negyvenöt milliós kártalanítást is kaptak?

Soroksári gyilkosság: megrendítő interjút adott a férj

Megrendítő interjút adott a meggyilkolt soroksári nő férje a Fókusz stábjának. A harminchat éves Krisztinát szinte napra pontosan öt éve kapta el valaki futás közben Soroksáron és brutálisan végzett vele. Még a férjet is kihallgatták gyanúsítottként.

16 éves fiú verhette agyon a pásztort

Egy 47 éves tehénpásztort verhetett agyon a fiú Ózd határában augusztus végén. A gyanú szerint egy husánggal többször is megütötte, belerúgott, aztán a sorsára hagyta.

Elfogták a soroksári futónő gyilkosát?

Elfoghatták a soroksári futónő gyilkosát. A rendőrség ma rendkívüli közleményben jelentette be, hogy csütörtökön gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit az ügyben. A fiatal nőre 2013 szeptemberében kocogás közben támadtak rá, majd brutálisan végeztek vele.

Azt álltja, nem egyedül ölt

Tizenhárom és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a 16 éves fiút, aki 2017 áprilisában agyonvert két hajléktalant Tatabányán. Aznap éjjel barátaival iszogatott, majd hazafelé menet rátámadt a két férfira.

Nagyobb büntetést szánna lánya gyilkosának

Csalódott az anya, amikor kiderült, 14 évre ítélték lánya gyilkosát. Az akkor 31 éves cukrásznőt 1999-ben megerőszakolta és megfojtotta támadója Kecskeméten. A gyilkost hiába keresték. 17 év után fogták el: egy rablás miatt vettek tőle DNS mintát, ami egyezett a gyilkosság helyszínén talált mintával.

Megszökött, hogy bosszút álljon

Azért akart megszökni, hogy bosszút álljon fia bántalmazóján - ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki januárban szökött meg a sopronkőhidai börtönből. Korábban gyilkosságért ítélték el. Most azzal védekezett, hogy úgy tudta, fiát egy baltával verte meg egy rokona, és azért akart hazamenni, hogy megvédje a gyerekét.

Megszólalt az az anya, akit gyermeke megölésével vádolnak

Kisfia születése után egy héttel kameránk elé állt, megszólal az az anyuka, akit azzal vádolnak, hogy saját apjával meg akarta öletni középső, két és fél éves kislányát. Mónikától a szülés után azonnal elvették még a kórházban harmadik gyermekét, újszülött kisfiát. Ügyvédje nem érti, hogy tehették ezt meg az anyával és a babával.

Újra bíróságon a gyilkossági ügy

Újra bíróság elé állnak egy hat évvel ezelőtti gyöngyösi brutális gyilkosság vádlottjai. Négy embert vádolnak azzal, hogy megöltek egy 81 éves férfit, majd, hogy eltüntessék a nyomokat, rágyújtották a házat. A két nőt és két férfit 2015-ben első fokon bizonyítottság hiányában felmentette a bíróság, de most újrakezdődik a tárgyalás.

 

Exkluzív interjú a gyilkosság gyanúsítottjával

Megtaláltuk és interjút készítettünk azzal a nővel, akinek a férjét gyanúsítják az egyik győri villanyszerelő megölésével, sőt egy másiknak az eltűnésével is kapcsolatba hozták. A férfi a hazugságvizsgálat több pontján is megbukott, bár egyelőre holttesteket még nem találtak, viszont nagyon sok a gyanús körülmény az ügyben.

Zokogott az anya a tárgyaláson


szerző:
2018.08.24. 18:10
Zokogott az anya a tárgyaláson

Megrázó tudósítás. A bírónak kellet megnyugtatnia annak a fiatalembernek az édesanyját, akit még februárban gyilkoltak meg brutális kegyetlenséggel a Borsod megyei Putnokon. Karddal kaszabolták halálra egy kocsmai veszekedés után, majd testét egy emésztőgödörbe dobták. Az ügyben pénteken tartották az első tárgyalást. Az anya akkor omlott össze, mikor az egyik vádlott védekezését hallgatta.

 

Gyilkosság lett a vita vége

Vascsővel és lapáttal esett két férfi egy harmadiknak, miután valamin összevesztek. Az áldozat a történtek után még haza biciklizett. Otthon viszont meghalt, egyik ismerőse talált rá. A két gyanúsítottat már őrizetbe vette a rendőrség.

Mi van, ha igaz Jozef Rohác beismerő vallomása és ártatlanul ül más helyette?

A nagy visszhangot kiváltó Jozef Rohác vallomás után, a Fókusz most összegyűjtötte a legnagyobb kártérítési ügyeket, amelyekben tízmilliókat kaptak azok a magyar államtól, akik valamiért ártatlanul ültek.   

Rohac: „Én öltem meg Prisztást”

Ő ölte meg Prisztás Józsefet, és nem akarja, hogy helyette egy ártatlan bűnhödjön - ezt vallotta kedden az ügyészeknek Jozef Rohac. A szlovák bérgyilkos életfogytiglani börtönbüntetését tölti. Prisztást huszonkét éve lőtték le fényes nappal, a nyílt utcán. A gyilkosságért jogerősen 15 évre ítéltek egy férfit, akinek az ügyvédje perújítást kért és azt reméli, védencét kiengedik a börtönből Rohac vallomása alapján.

Az áldozat csak segíteni akart

Kedden dönt a bíróság a kávai késelő letartóztatásáról. A 49 éves férfi kétszer szúrta meg sógorát egy fesztiválon. Fia stábunknak azt mondta, hogy édesapja csak segíteni akart a sógorának, de az rátámadt. Szemtanúk szerint a gyilkos és az áldozat is nagyon részeg volt.

 

Megbánta a gyilkosságot


szerző:
2018.07.28. 18:15
Megbánta a gyilkosságot

Egész nap a szobában ül, nem mozdul ki a házából a mezőnyárádi gyilkosság gyanúsítottja - ezt az ügyvédje mondta Híradónknak. Az idős ember, akit azzal gyanúsítanak, hogy fél éve megölte párját egy farönkkel, teljesen magába roskadt.

Titokban hazaengedték Sztojka Ivánt

Kiengedték a börtönből Marian Cozma válogatott kézilabdázó gyilkossági ügyének harmadrendű vádlottját, Sztojka Ivánt. A Fókusz stábja az elhunyt Veszprém játékosának édesapját kérdezte a hírről, aki összetört. Az RTL Híradó 2009-es vágatlan interjúját Sztojka Ivánnal ITT nézheti meg!

Hürrem: „Aláírtad a halálos ítéletedet!”

A szultána már biztos abban, hogy eddig egy kígyót melengetett a keblén, és ezt a veszélyes némbert maga adta át Szelimnak. Hürrem most azon van, hogy Nurbanu megkaphassa végre a méltó, és megérdemelt büntetését.

Letartóztatták a gyilkost


szerző:
2018.07.13. 18:02
Letartóztatták a gyilkost

Letartóztatták azt a 61 éves férfit, aki két napja nyakon szúrta Inárcson a családsegítő szolgálat munkatársát. Az áldozat közölte vele, hogy adósságai miatt elárverezik a családi házát, ahol gyerekeit neveli, és bár az asszony szállást is keresett átmeneti megoldásként nekik, nem járt sikerrel. A férfi beismerte a gyilkosságot. Az általunk megkérdezett kriminálpszichológus szerint a támadó bárkin bosszút állt volna, aki a rossz hírrel szembesíti.

 

Gyilkosság a családsegítőben

Halálra késelték a családsegítő szolgáltat egyik munkatársát ma délelőtt a Pest megyei Inárcson. A 44 éves nővel egy ügyfél végzett. A férfi reggel rontott be a hivatalba, ahol késsel rátámadt az ott dolgozó nőre. A háromgyermekes családanya a helyszínen meghalt.

Bor miatt gyilkoltak Miskolcon

Nem adott bort a barátnőjének, ezért esett neki áldozatának egy baltával. A rendőrség gyanúja szerint ez áll a csütörtöki, miskolci gyilkosság hátterében. Egy 25 éves hajléktalant gyanúsítanak, aki többször is lesújtott a baltával 45 éves társára csütörtök este. A bíróság szerint tartani lehet a támadó szökésétől, ezért ma letartóztatták.

Tagad a zagyvarékasi gyilkosság gyanúsítottja

Ügyvédje a Híradónak azt mondta: a férfi nem ismeri be, hogy ő ölte meg az idős asszonyt. A bíróság viszont letartóztatta. A nő holtteste a házában feküdt, egy ételfutár találta meg hétfőn. A feltételezett gyilkost másnap fogták el a rendőrök.

 

Baltával ölte meg társát

Baltával végzett egyik ismerősével egy férfi Miskolcon csütörtök este. Együtt ittak és valamin összevesztek, a 25 éves férfi ez után sújtott le többször is 45 éves áldozatára. A város egyik lakótelepe melletti erdős területen éltek 3 társukkal, a támadás után egy nőismerősük szaladt ki segítséget kérni a közeli házakhoz. A 25 éves férfit szinte azonnal elfogták, most őrizetben van.

 

Hét hónapos terhesen verte halálra másik fiát

A 32 éves nő a Fókusz kamerája előtt találkozott újra kisfiával. Kisfiát, Tomit egyhetes korában elvették tőle. Mónika két éve héthónapos terhes volt, amikor halálra verte másik fiát, mert a gyerek szerinte túlságosan sírt. Most ezért áll bíróság előtt.

Hamar elfogták a gyilkost

Elfogták a zagyvarékasi gyilkosság gyanúsítottját! A rendőrség szerint egy 29 éves férfi ölt meg egy nyugdíjas asszonyt hétfőn.

Megölte felesége új párját

Megölte felesége új párját majd magával is végzett a gyanú szerint egy férfi éjszaka a Békés megyei Almáskamaráson. Az engedéllyel tartott vadászpuskájával lőtt.

44 késszúrással végzett idős áldozatával tavaly

Szeretne a társadalom hasznos tagja lenni – ezt mondta az utolsó szó jogán a férfi, akit életfogytiglani fegyházra ítéltek, mert a vád szerint 44 késszúrással végzett idős áldozatával tavaly áprilisban Nyírturán. A 84 éves asszony próbált menekülni és segítséget hívni, de hiába. A támadót a Törvényszék élete végéig rács mögé küldte, de mivel fellebbezett, az ítélet nem jogerős.

 

Megölte a lányt, 20 évet kaphat

20 évet is kaphat a vajdasági lány gyilkosa – vádemelést javasolnak a rendőrök a szegedi újévi gyilkosság ügyében. Egy vajdasági fiatalember ölte meg barátnőjét újévkor Szegeden, a pár barátaikkal szilveszterezni érkezett a városba. A buli utáni reggelen, valamin összeveszhettek, a férfi az ágyban fojtogatni, majd verni kezdte barátnőjét. A lány nem élte túl a támadást.

 

Barátnője előtt végeztek vele

Figyelem, megrázó történet következik!

Karddal és tucatnyi késszúrással négyen végeztek ki egy férfit - most emeltek vádat ellenük. A brutális gyilkosság februárban, a Borsod megyei Putnokon történt, két nőnek és két férfinak kell bíróság elé állnia. A vád szerint kocsmai vita után végezték ki a férfit. Élettársának végig kellett néznie a brutális gyilkosságot.

Rokonok találtak az áldozatra

Gyilkosa próbálhatta újra éleszteni szerelmét. Információink szerint olyan erősen nyomhatta  a lány mellkasát, hogy annak több bordája is eltörött. A férfi mindent beismert, már vasárnap visszavitték a börtönbe.

 

Nem kért bocsánatot áldozata családjától

Csaknem fél évvel a gyilkosság után sem kért bocsánatot áldozata családjától a rákoskeresztúri késelő. A 17 éves fiú januárban ölte meg volt barátnőjét. A Bors szerint a támadással gyanúsított fiatal szülei levelet írtak a lány családjának. A fiú most javítóintézetben van, ahová – ügyvédje szerint – beilleszkedett.

Kimenőn ölhette meg a barátnőjét

Szökött rab gyilkolhatott a Szabolcs megyei Nagyecseden. Úgy tudjuk, cipőfűzőjével fojtotta meg 19 éves élettársát. A férfi korábban csalás miatt került rács mögé. Két napja azonban kimenőt kapott a börtönből, hogy meglátogassa haldokló édesapját. Elment szerelméhez is, akivel valószínűleg összeveszett, ezután végezhetett a lánnyal.

 

Brutális tett: 31 év után meglehet a gyilkos

Őrizetbe vette a francia rendőrség annak a 4 éves kislánynak a szüleit, akinek megkínzott holttestét 31 éve találták meg egy autópálya mellett. A kislányt annyira súlyosan bántalmazták, hogy csak most sikerült azonosítani testvére DNS-e alapján.

 Börtönbe megy a volt fideszes

Jogerősen három év börtönt kapott az egykori fideszes dunaújvárosi önkormányzati képviselő, aki bűnsegédként vett részt egy dunaföldvári vállalkozó megölésében. A gyilkos 17 év fegyházat kapott, másik társa pedig szintén 3 év börtönt.

Harmincezer forintért ölték meg

Harmincezer forintjáért vert agyon egy idős nőt az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. A gyilkosság még 2013-ban történt, a támadót pedig három évvel később, 2016 nyarán kapták el.

Kiadják a kislány gyilkosát

Irakban fogták el azt a menedékkérőt, aki három hete Németországban megerőszakolt és megölt egy 14 éves német lányt.

 

Börtön a gyerekgyilkos anyának


szerző:
2018.06.07. 18:08
Börtön a gyerekgyilkos anyának

Amivel vádolják, arra képtelen lett volna. A gyermeke volt a mindene. Ezt mondta az utolsó szó jogán a saját csecsemője meggyilkolásával vádolt nő, aki a vád szerint többször fejen ütötte, majd megrázta 7 hónapos babáját.

Gyilkosság volt, nem baleset

Tizenkilenc évvel a gyilkosság után emeltek vádat egy budakalászi férfi ellen. Az ügyészség szerint a kútba lökte feleségét, és csak másnap hívott hozzá segítséget. A tűzoltóknak azt mondta, hogy az asszony belesett a kútba. Az ügy azért derült ki, mert a ma már 61 éves férfi egy ismerősének tavaly elmondta, mit tett.

 

 15 év után életfogytiglan Tompa Eszter gyilkosának

Első fokon életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték Tompa Eszter gyilkosát. A most 37 éves férfi 15 évvel ezelőtt véletlenül elgázolta a bicikliző lányt, majd pánikba esett, és megfojtotta. A gyilkost tavaly kapták el, véletlenül, egy másik bűncselekmény miatt ugyanis DNS-mintát vettek tőle, és ez buktatta le.

Gyógyszerrel mérgezte férjét

Hónapokon át gyógyszerrel mérgezhette férjét egy asszony a Fejér megyei Szabadbattyánban – a rendőrök gyanúja szerint. A férfi pénteken hunyt el, feleségét másnap vették őrizetbe, bevallotta tettét. A házaspár régóta a településen élt, a férj szobafestőként dolgozott, az asszony biztonsági őr volt. A szomszédokat megdöbbentette a gyilkosság.

15 évig ápolta anyját, végül megölte

Megrázó történet következik. SMS-ben szólt a lányának, hogy megölte az anyját, és saját magával is végez. A családi tragédia még februárban történt a Bács-Kiskun megyei Foktőn. Egy 64 éves nő végzett magatehetetlen 92 éves anyjával, akit 15 évig ápolt. Ezután öngyilkos akart lenni, de a rendőrök időben rátalálták. Az asszony szabadlábon védekezhet.

 

Fehér koporsóban temették el

Fehér koporsóban, több százan kísérték utolsó útjára a másfél hete brutális kegyetlenséggel meggyilkolt sólyi kislányt.

 

Élete végéig rács mögött marad

Élete végéig rács mögött marad az a férfi, aki megölt egy hajléktalant, hogy az ne tanúskodhasson ellene a rendőrségi nyomozás alatt.

 

Szerdán temetik a Sólyban meggyilkolt kislányt

200 kg tartós élelmiszert gyűjtöttek a várpalotai polgárőrök a pünkösdkor meggyilkolt sólyi kislány családjának. Adriennt két hete, a gyanú szerint egy 16 éves fiú ölte meg, aki elfogásakor mindent beismert.

 Megszólalt a hajléktalanok megölésével vádolt fiú anyja

Viharos volt a kapcsolatuk az apa hiánya miatt. Ezt mondta a két hajléktalan megölésével vádolt fiú anyja az RTL Híradónak. Az asszony ellen is vádat emelt az ügyészség, mert a vádirat szerint elhanyagolta és bántalmazta gyermekeit. A 16 éves fiú egy éve gyilkolt meg két hajléktalant Tatabányán.

Unokájával ugrott vonat elé

Megrázó történet! Döbbenetes családi tragédia Heves megyében. Unokájával együtt vetette magát vonat elé egy asszony Hortnál. A 49 éves nagymama és a 4 éves kisfiú azonnal meghalt. Az asszony több mint két kilométert biciklizett a gyerekkel a sínekhez. A faluban azt beszélik, hogy az asszony és lánya nem volt jóban egymással, a család rossz anyagi körülmények között élt.

Ha bárki úgy érzi, segítségre lenne szüksége, ingyenesen hívhatja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített telefonszámokat: a 116-123-at, vagy a 06-80-820-111-et.

 

Mit láthatott a védett tanú?

Megrázó történet következik. Visszatért a tetthelyre a darabolós gyilkossággal vádolt darnózseli hentes. A férfit korábban felmentették, de a pere újraindult. A kétgyerekes családapa a vád szerint 4 éve megölte, majd feldarabolta feleségét, maradványait pedig a közeli réten szórta szét. Pénteken a helyszínen tartottak tárgyalást.

 

Elfogták a budapesti taxis feltételezett támadóját

A rendőrök gyanúja szerint egy 32 éves férfi szúrhatta meg a sofőrt pénteken hajnalban. Úgy tudjuk: több, mint 20-szor sebesítette meg áldozatát a kezén és a fején. A férfi beismerte a támadást. Úgy tudjuk: sürgősen pénzre volt szüksége, ezért késelhetett. 20 ezer forintot rabolt.

Saját lányuk ölhette meg az idős házaspárt

Megrázó történet következik! Saját lányuk és annak élettársa ölhette meg a hódmezővásárhelyi idős házaspárt. Holttestükre pénteken bukkantak kiégett házukban. Kiderült, hogy a gyilkosok a tűzzel próbálták eltüntetni a nyomokat.

GYILKOSSÁG: Megpróbálták eltüntetni a bizonyítékokat - felgyújtották a házat

Saját lányuk és annak élettársa ölhette meg a hódmezővásárhelyi házaspárt. Az idős pár holttestére pénteken bukkantak kiégett házukban. Hamar kiderült, hogy gyilkosság történt, a rendőrség ma már azt is közölte, hogy kik a gyanúsítottak. A nő és élettársa mindent bevallott.

Kettős gyilkosság Hódmezővásárhelyen

Brutálisan végeztek azzal az idős párral, akiket tűzoltók találtak meg péntek hajnalban, egy családi házban. A szomszédok riasztották őket, mert füst ömlött az épületből, de nem a tűzben haltak meg. A rendőrök egész nap helyszíneltek, úgy tudni, két ember őrizetbe vettek.

Életfogytig tartó börtönt kér az ügyészség

Életfogytig tartó börtönt kér az ügyészség arra a petőfiszállási férfira, aki 6 ezer forintért brutálisan megölt egy idős asszonyt még 2010-ben. Ez azután derült ki, hogy a támadó 7 évvel később a gyilkosság helyszínéhez közel újra egy idős nőre támadt. Az ügyész megdöbbentő részleteket közölt a 8 évvel ezelőtt emberölésről.

A vád szerint 2014-ben megölte, majd feldarabolta feleségét

Megrázó történet következik. Látta, hogy sósavat vett a felesége meggyilkolásával vádolt darnózseli hentes - ezt vallotta egy tanú a bíróságon. A férfit elsőfokon felmentették, de pere újraindult. A kétgyerekes férfi a vád szerint 2014-ben megölte, majd feldarabolta feleségét, a nyomok egy részét pedig sósavval tüntette el.

Nurbanu kegyetlen gyilkos lenne?

A trónért való küzdelem nemcsak a hercegeket bolondította meg, hanem a szultánákat is. Nurbanu és Huricihan nyíltan gyűlölik egymást, de addig még sosem fajult el a beszélgetésük, vagyis a viták hevében - egy pofonon kívül – semmilyen más tettlegesség sem volt. Most azonban Nurbanu teljesen elveszítette az eszét és súlyos csapást mért ellenfelére, Huricihanra.

Sólyi gyerekgyilkosság: mi történhetett?

Sóly, a béke szigete volt, egészen péntek estig. Ennek az idillnek lett vége egy pillanat alatt, amikor péntek este a nyolcéves Adrienn eltűnt.

 

Gyerekgyilkosság: „minden remény elveszett”

Mihamarabb a szemébe akar nézni lánya gyilkosának. Ezt mondta a brutálisan meggyilkolt 8 éves sólyi kislány édesanyja. Az asszony szerint azzal, hogy megtalálták a gyermeke holttestét, minden reménye elveszett.

RTLII: Beismerte tettét a 15 éves fiú

Beismerte tettét a 15 éves fiú, akit egy 8 éves sólyi kislány meggyilkolásával gyanúsítanak. Ezt este jelentették be a rendőrök Veszprémben. A kislány még péntek délután tűnt el, meztelen holttestét másnap hajnalban találták meg egy patakban.

Előzetesben a 15 éves fiú

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a 15 éves fiút, akit egy 8 éves sólyi kislány meggyilkolásával gyanúsítanak. A kislány még péntek délután tűnt el, lemeztelenített holttestét szombat hajnalban találták meg egy patakban, néhány kilométerre a falutól.

Leszúrta feleségét egy nyugdíjas

A mentők sokáig küzdöttek a nő életéért, életveszélyes állapotban volt, amikor kórházba vitték. A szomszédok szerint a férfi mindenkivel folyton összeveszett.

A fűben volt a gyilkos szerszám

Bajonettel ölhették meg a zabari gyilkosság áldozatát. A rendőrök a fűben találták meg a speciális kést, amit szerintük a gyilkos használhatott. A támadással egy 23 éves férfit gyanúsítanak. Már őrizetben van.

15 éves fiú gyilkolhatta meg a kislányt

Személyiségzavarral küzdhet az a 15 éves fiú, aki a gyanú szerint meggyilkolhatott egy 8 éves kislányt a Veszprém megyei Sólyon. A fiatalt már őrizetbe vették. Megrázó történet!

Az utcán szúrták le a fiatalt

A 28 éves áldozatnak a zabari polgármester szerint korábban voltak konfliktusai a helyiekkel. Hogy pontosan miért történt a gyilkosság, nem tudni, a rendőrség csak annyit közölt: nyomoznak a támadói után.

Megdöbbentő gyilkosság – 8 éves gyerek az áldozat!

A gyerek véres ruháit falubeliek találták meg, később pedig a kislány meztelen holtteste is előkerült. Édesanyja megtörten nyilatkozott Híradónknak. A rendőrök keresik a gyilkost. Megrázó történet!

Barátnője volt az áldozat


szerző:
2018.05.14. 18:15
Barátnője volt az áldozat

Őrjöngött miután megtudta, hogy barátnője a bécsi kannibálként elhíresült férfi áldozata. Híradónk telefonon beszélt annak a nőnek az ismerősével, akinek a maradványait még áprilisban a Fertő-tóban találták meg, miután meggyilkolták. A Blikk derítette ki, hogy ki az áldozat.

 

Morgan Freeman még mindig gyászol

Elítélték a tettest, aki Morgan Freeman mostohaunokájával végzett 3 évvel ezelőtt. A szintén színész E'Dena Hinest akkori párja ölte meg, a bírósági ítélet viszont csak most született meg: 25 éves börtönbüntetés vár rá.

Egyre rejtélyesebb VV Fanni eltűnésének ügye

VV Fanni holttestét még mindig nem találták meg, a nyomozásban viszont egy új részletre derült fény. A Bors úgy tudja, az előzetesben letartóztatásban levő B. László ügyvédjét márciusban azért váltották le, hogy tanúként hallgathassák ki.

Magyar nő az áldozat


szerző:
2018.05.08. 18:00
Magyar nő az áldozat

Fordulat a Fertő-tóban talált holttest ügyében: kiderült, hogy magyar az áldozat. Erről az osztrák sajtó elsők között számolt be az ügyészségre hivatkozva. A holttestről hetekig nem lehetett tudni, hogy kié. Végül lakossági bejelentés alapján azonosították.

Szemtanú beszélt a brutális gyilkosságról

Először állt bíróság elé az a 39 éves férfi, aki tavaly szeptemberben fényes nappal, az utcán végzett 44 éves élettársával. 35-ször szúrta meg. A vád szerint a gyilkossághoz a férfi egyre súlyosbodó mentális zavarai vezethettek. A kivégzésszerű brutális támadásnak az egyik szomszéd is szemtanúja volt, csütörtökön őt hallgatta meg a bíróság.

Brutálisan ölték meg egy 5 éves kislányt

Brutálisan meggyilkoltak egy ötéves kislányt a romániai Nagybányán. A gyerek holttestére egy elhagyott gyárépületben találtak rá, a kislányt megerőszakolták és megkínozták.

Hivatalos: nem VV Fanni holttestét találták meg a Fertő tónál

Most már biztos: nem az egykori valóságshow-szereplő, hanem egy cseh vagy szlovák prostituált maradványait találhatták meg, még április közepén a Fertő tóban.

 

Megszólalt a megölt nő édesanyja

Akár 15 évre börtönbe kerülhet az a férfi, aki – a vád szerint – megölte barátnőjét Jászfelsőszentgyörgyön, még három éve. A holttestet szemeteszsákban egy erdőbe vitte, majd elásta. A férfi másfél év után vallotta be a rendőröknek, hogy ő végzett a nővel. Nyilatkozott a Híradónak a meggyilkolt nő édesanyja, azt mondja a férfi gyanúsan viselkedett lánya eltűnése után.

Tagadja a rendőrgyilkosságot

Gyilkosságban nem, csak engedély nélküli fegyvertartásban tartja bűnösnek magát az a férfi, aki 2016 októberében a vád szerint géppisztolyával agyonlőtt egy házkutatásra érkezett nyomozót.

 

Megbukott a hazugságvizsgálaton Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa

A Blikk szerint szinte az összes kritikus kérdésnél jelzett a poligráf. Ez arra utalhat, hogy nem mondott igazat az egykori valóságshow-szereplő megölésével gyanúsított férfi. Ő tagadta, hogy meggyilkolta volna a lányt.

Lopni indult, de gyilkolt is

Életfogytig tartó börtönre ítélte a bíróság azt a 26 éves túronyi férfit, aki két éve májusban fejszével agyonverte 81 éves német szomszédját. A támadó fejszével ment betörni, és azért ölte meg a német nyugdíjast, mert lopás közben meglátta őt. 100 ezer forintnyi értéket és pénzt vitt el tőle. Később visszament a házba, és eltűntette a nyomokat. Az ítélet nem jogerős.

Megbukott a hazugságvizsgálaton VV Fanni feltehető gyilkosa

Megbukott a poligráfos, azaz a hazugságvizsgálaton B. László, akit Novozánszky Fanni megölésével gyanúsítanak. A Blikk információja szerint azokra a kérdésekre kellet válaszolnia a decemberben letartóztatott férfinak, hogy mi történt Fanni eltűnésének pillanatában, hol járt a következő napokban, illetve, hogy megölte-e a lányt.

 

Milliárdos vagyon és véres harcok a Fenyő-gyilkosság mögött

Lakhelyelhagyási tilalmat és nyomkövető viselését rendelte el a bíróság Gyárfás Tamás ellen. A Fenyő János meggyilkolásának ügyében felbujtóként gyanúsított sportvezető a mai meghallgatása után továbbra is azt állította ártatlan. Összeszedtük, amit az egykori hírhedt médiacézár, Fenyő Jánosról tudni lehet!

Kiszabadult az őrizetből Gyárfás Tamás

Az ügyészség nem indítványozza előzetes letartóztatását, csak házi őrizetet kérnek az úszószövetség volt elnökére, ezért a szabályok szerint délután megszüntették az őrizetét. Gyárfás szabadulásakor nyilatkozott az újságíróknak. Azt mondta, ártatlan.

Megölte és elásta az újszülöttet

Csecsemő holttestére bukkantak szántás közben. Az egyik szomszéd szerint az anyának ez volt a hetedik gyereke, de senki nem tudta, hogy terhes. Otthon szült, és a gyanú szerint pár órával később megölte a babát. Nyilatkozott nekünk a gazda, aki szántás közben megtalálta a holttestet.

570 forintja volt a gyilkosnak

Újabb részletek az érdi kettősgyilkosságról: a gyanúsított, egy negyven éves érdi nő, állítólag pénz akart kérni az áldozataitól, de nem kapott, ezért gyilkolt.

 

Sokkoló: torzó a Fertő tóban

Egy fej és végtagok nélküli holttestet találtak pénteken a Fertő tó nyugati partján, az ausztriai Ruszt közelében. A maradványokból megállapították a rendőrök, hogy egy nő az áldozat, az azonosítás viszont hosszú ideig is eltarthat, mivel a test hónapok óta a vízben lehetett és bomlásnak indult.

 

Rejtélyes levelet kaptunk VV Fanni eltűnésének körülményeiről

Kaptunk egy tíz oldalas kézzel írt levelet, melyben a névtelen feladó elmeséli hogyan halt meg és hogyan tüntették el Novozánszki Fanni holttestét. A Fókusz szerkesztőségébe érkezett levelet és benne a vallomást a rendőrség lefoglalta erről egy jegyzőkönyvet is kaptunk.

Hátborzongató történet áll a férfi eltűnése mögött

Az eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő ügyében úgy látszik több fordulat is beállt: a család szerda délután kapta vissza azt a kisbuszt, amivel Zoltán az eltűnése előtti találkozóra indult a munkaadójával, akit már előzetes letartóztatásba helyeztek emberölés gyanújával.

Nem kell börtönbe mennie a feltételezett gyilkosnak

Egyelőre nem kell börtönbe mennie annak a nőnek, aki a gyanú szerint három napja ittasan, egy konyhakéssel szíven szúrta a szintén ittas, ágyban fekvő élettársát.

Féltékenység miatt gyilkolhatott

Féltékenység miatt szúrhatott az a férfi, aki a gyanú szerint pénteken ölte meg egyik ismerősét Budapesten. A késelő korábbi barátnője most az áldozattal élt.

Vita után gyilkosság


szerző:
2018.04.08. 18:25
Vita után gyilkosság

Egyetlen késszúrással ölte meg élettársát egy 58 éves asszony szombat este Kiskunfélegyházán. A rendőröket az egyik családtag értesítette. A nőt kihallgatták, mindent beismert, de nem tudta megmondani, miért szúrta le élettársát.

A holttest mellett várta meg a rendőröket a gyilkos

Mellkason szúrta ismerősét Budapesten a XI. kerületben. Valamin összevesztek, dulakodtak, majd a férfi előrántotta a kést és megszúrta ismerősét. A gyilkosságot többen is végignézték, de senki sem tudta megállítani a támadót. Őrizetbe vették.

 

Egy nő miatt kellett meghalnia

Egy nőn veszhettek össze - ezért gyilkolhatott. Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint vasárnap éjjel brutálisan megölte ismerősét Nyíregyházán. Úgy tudni, egy elhagyatott vasúti sínhez hívta, ahol együtt ittak, majd információink szerint egy nőn összevesztek.

Nemsokára kiengedik a börtönből

Nemsokára átadhatják a magyar rendőrségnek azt a román orvost, aki a gyanú szerint 2016-ban egy nyíregyházi családra támadt, és a gyerekek szeme láttára ölte meg édesanyjukat, apjukat pedig megsebesítette. Ezután Romániába szökött, ott kapták el. A Blikk szerint a román börtönből nemsokára kiengedik, de a magyar nyomozók már várnak rá.

Nem kért bocsánatot a késelő

Négy hónappal a gyilkosság után sem kért bocsánatot áldozata családjától a rákoskeresztúri késelő. A 17 éves fiút volt barátnője megölésével gyanúsítják. Ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: a fiatal a bíróságon akar bocsánatot kérni a lány szüleitől.

 

Sajnálja, hogy gyilkolt


szerző:
2018.03.29. 18:05
Sajnálja, hogy gyilkolt

Életfogytiglant kapott a ceglédi kettős gyilkossággal vádolt férfi. Több tucat késszúrással végzett egy 61 éves asszonnyal és a fiával, mert azok korábban tolvajnak nevezték. A bíróságon azt mondta: megbánta, amit tett.

Egy férfi és egy nő maradványait találták meg

Egy férfi és egy nő maradványait találták meg március 15-én a szentendrei szivattyúház aknájában! A Blikk úgy tudja, hogy a holttestek annyira rossz állapotban voltak, hogy a rendőrök csak speciális eszközökkel tudták kiszedni a 15 méter mély aknából őket. Mivel nem zárható ki, hogy gyilkosság történt, a rendőrök nyomoznak.

 

Rejtély: két holttest a Dunánál

Rejtélyes halál Szentendrén. Két holttestet találtak a város iparterülete mellett csütörtök délután nem messze a kerékpárúttól és a Dunától. Információink szerint egy biciklis találta meg a holttesteket, ő értesítette a rendőröket.

 

VV Fanni ügye: beszélt a gyanúsított!

Megszólalt az a férfi, aki Novozanszky Fanni eltűnése és feltételezett erőszakos halála miatt még mindig előzetesben van. A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László saját verzióval állt elő…

Barátnője ölte meg kisfiát

Apja barátnője ölhette meg azt a nyolc éves spanyol kisfiút, akit február végén tűnt el. A nő a gyerek apja mellett részt vett a kisfiú keresésében. Gabrielt a halottkémi vizsgálat szerint eltűnése napján fojtották meg. A gyanúsan viselkedő nőt kezdetektől megfigyelték a rendőrség és akkor fogták el, amikor a kisfiú holttestét egyik rejtekhelyről a másikra akarta elszállítani

 

Kiszökött háziállatok miatt ölhetett

Lezárta a nyomozást a rendőrség annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint késsel nyakon szúrta anyját tavaly áprilisban. Az áldozat lánya szerint, kiszökhettek a disznók és kárt tehettek a kertben, anyja ezért kezdett veszekedni a fiával. 

Megszólalt a VV Fanni ügy gyanúsítottja

Az előzetesben ülő B. László vallomását ügyvédje idáig titokban tartotta. A férfi nyilvánosságra került aktáiban elismeri, hogy a lány halálának napján tényleg Fanni lakásában járt, azt viszont továbbra is tagadja, hogy köze lenne az esethez…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!