KERESÉS search-close

gyilkos

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyilkos"

Sokkolta a hozzátartozókat, hogy hazaengedték a gyilkosnak vélt főnököt

Egy év után megszüntették a letartóztatását, hazaengedik, de az otthonát nem hagyhatja el az a vállalkozó, akit két villanyszerelő megölésével gyanúsítanak. Egyikük csaknem négy éve tűnt el, a másik szakember pedig tavaly. Mindketten a vállalkozónak dolgoztak és eltűnésük előtt vele találkoztak utoljára. A férfi tagadja, hogy ő ölte volna meg őket. Az egyik szerelő felesége és bátyja sokkos állapotban nyilatkozott a bíróság döntéséről.

Megrázó videó a túszdrámáról

Brutális túszdrámáról készült felvételeket hozott nyilvánosságra az amerikai rendőrség. Egy 47 éves férfi terhes barátnőjét, és annak 16 éves fiát ejtette foglyul, a rátörő rendőrökkel pedig véres tűzharcba keveredett. A járőrök testkamerája rögzítette a történteket. Végül a túszejtő foglyaival és magával is végzett.

Unokája a gyilkosa?


2019.04.07. 18:09
Unokája a gyilkosa?

A helyiek szerint ivott és drogozott is a fiatalember, aki a gyanú szerint a barátnőjével megölte nagyapját Sajószentpéteren. Az áldozat holttestét egyik fia találta meg pénteken. Ő azt mondja, a támadók felforgatták a lakást, szerinte pénzt kerestek. A környékbeliek szerint az unoka és nagyapja viszonya azután romlott meg, hogy a fiatalember rossz társaságba keveredett.

Feltételesen volt szabadlábon, amikor végzett szomszédjával

Többször fenyegetőzött, hogy megöli későbbi áldozatát, de nem hittek neki. Ezt mondták az utcabeliek az RTL Híradónak arról a férfiről, aki hétvégén megölte 88 éves szomszédját a Pest megyei Pándon. Információink szerint a gyilkosság gyanúsítja feltételesen volt szabadlábon, amikor végzett szomszédjával. Két éve súlyos testi sértés és garázdaság miatt ítélték el, de a büntetését 3 évre felfüggesztették.

PÁNDI GYILKOS: ha megtetszett neki valami, ellopta

Kapás Ferencné, a pándi gyilkosság áldozatának szomszédja szerint a férfi korábban többször beszélt arról, hogy megöli a szomszédjában élő 88 éves férfit. De ezt senki nem vette komolyan. Sokszor kellett rendőrt hívni miatta. Legtöbbször apróbb dolgokat lopott az környékbeliektől. Későbbi áldozatától is, aki ezért feljelentette. Ezért romlott meg közöttük a viszony.

13 évre ítélték, mert megölte párját

13 év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki még 2017. szeptemberében brutális kegyetlenséggel megölte barátnőjét fényes nappal, a nyílt utcán. A nő szakítani akart, ezért elment hozzá, hogy elhozza a holmiját. Amikor megérkezett, párja kirángatta az autóból, többször fejbe vágta, majd késsel több tucatszor megszúrta. Az ítélet nem jogerős.

Vissza akar illeszkedni a társadalomba az életfogytiglant kapott gyilkos

Hasznos tagja akar lenni a társadalomnak - ezt mondta a jogerős ítélet kihirdetése előtt az utolsó szó jogán a brutális gyilkos. Életfogytiglant kapott, amiért egy 84 éves asszonyt több tucatnyi késszúrással megölt és kirabolt 2017 áprilisában Nyírturán. Többszörös visszaeső, jó magaviselet miatt is csak leghamarabb 30 év múlva engedhetik ki.

Felgyújtotta a lakást a gyilkos

Először csak lakástűznek hitték, de kiderült, gyilkosság történt. A gyanú szerint megölte főbérlőjét, majd felgyújtotta annak lakását egy férfi Budapesten hétfő délután. A lángokat oltó tűzoltók vették észre, hogy több helyiségben is vér van, ők találták meg az összeégett holttestet is. A rendőrök 20 perc alatt elfogták az albérlőt, egy 27 éves sátoraljaújhelyi férfit. Azt gyanítják, először megszúrta 49 éves szállásadóját, majd felgyújtotta a szobát.

Félt az anya, ezért ölte meg babáját

Szorongott az anya, aki a gyanú szerint megölte 4 hónapos csecsemőjét. A bíróság közleménye szerint attól félt, hogy nem tud megfelelni az anyasággal járó feladatoknak. A bíróság elrendelte a letartóztatását, de a következő 30 napot elmegyógyintézetben kell tölteni.

Soroksári gyilkosság: nem gyilkolt, hanem segített?

Vallomásra készül a soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsított férfi. Ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: ez heteken belül megtörténhet.

Gyerekeire hivatkozott a gyilkos

Nem akarta elveszíteni gyerekeit, ezért próbálta meg eltüntetni felesége holttestét.

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát. Ezt mondta az RTL Híradónak a megölt soroksári futónő férje. Kardos Lajos hatalmas elégtételnek érzi, hogy a rendőrök 5 éve után azonosították a most is börtönben ülő gyanúsítottat. Az áldozat férje most azt mondja: a lehető legszigorúbb büntetést adná a felesége gyilkosának.

Kikapott, majd lövöldözni kezdett a játékos

A 24 éves videójátékos két játékostársát megölte, 11 embert megsebesített mielőtt saját magával is végzett. A versenyen résztvevők a legújabb amerikaifocis játékban mérték össze tudásukat. Az eseményt - így a támadást is - élőben közvetítették az interneten.

Börtönben marad VV Fanni feltételezett gyilkosa

Meghosszabbította a bíróság az egykori valóságshow-szereplő meggyilkolásával gyanúsított férfi előzetes letartóztatását.

Hoppá! Kristen Stewart baltás gyilkos lesz…

Bár a színésznőt korábban már láthattuk horrorban, vadonatúj filmjének előzetesétől a hideg is kirázott bennünket!

Börtönből fenyegetőzött a gyilkos

Telefonon, a börtönből fenyegette szerelmét a nagyecsedi gyilkos - erről a Blikk írt. Kiderült, hogy rendszeresen tartották a kapcsolatot a gyilkosság előtt. A gyanú szerint a férfi akkor fojtotta meg 10 évvel fiatalabb barátnőjét, amikor pár napra elhagyhatta a börtönt.

Takarója buktatta le a gyilkost

Takarója buktatta le a zagyvarékasi gyilkosság gyanúsítottját. Egy idős asszonyt három hete öltek meg saját otthonában a Jász-Nagykunk-Szolnok megyei településen.

Saját anyját szúrta nyakon

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt 17 év fegyházbüntetésre ítélte az elsőfokú bíróság azt a férfit, aki az édesanyját ölte meg tavaly Mernyén. Anya és fia malacokon vesztek össze.

A bíró hangja elcsuklott a sok kegyetlenségtől

Életfogytiglani fegyházbüntetést kapott az a korábban mentőápolóként dolgozó férfi, aki a vád szerint 2015-ben megölt egy 18 éves lányt a Vas megyei Bobán.

Nem először ölt embert


szerző:
2018.05.25. 18:17
Nem először ölt embert

Élete végéig is börtönben maradhat az a többszörösen visszaeső gyilkos, aki - az elkészült vádirat szerint - 2016 októberében halálra verte élettársát. A holttestre egy hónap után találtak rá. A férfi a gyilkosság után betakarta áldozata testét, megfürdött majd ismerőseihez költözött. Információink szerint már korábban is ült börtönben. 12 évet kapott szintén gyilkosság miatt.

Gyerekgyilkosság: „minden remény elveszett”

Mihamarabb a szemébe akar nézni lánya gyilkosának. Ezt mondta a brutálisan meggyilkolt 8 éves sólyi kislány édesanyja. Az asszony szerint azzal, hogy megtalálták a gyermeke holttestét, minden reménye elveszett.

Állítólag társa is volt a hajléktalanokat agyonverő fiúnak

Változtatott a vallomásán az ítélethirdetés előtti napon a tatabányai kettősgyilkosság vádlottja. A 16 éves fiút azzal vádolják, hogy kegyetlenül agyonvert két hajléktalant tavaly áprilisban Tatabányán. Bár korábban mindent beismert, most azt mondta, nem egyedül tette - kényszerítették, hogy ölje meg a hajléktalanokat. Eddig erről nem beszélt.

Mitől függ, hogy szabad lesz-e a kegyetlen gyilkos?

Bene Lászlót kegyetlen gyilkosnak tartják, 23 éve ül börtönben. Társával, Donászi Aladárral egy rendőrt, egy egyetemistát és két vadászt öltek meg néhány év leforgása alatt. Bene évek óta sorra adja az interjúkat, szeret szerepelni, magát nem sorozatgyilkosnak tartja, hanem gengszternek, akármit is jelentsen ez. Most újra szóba került, hogy szabadulhat, ezért Serdült Szilvia arra volt kíváncsi, mi alapján dönt erről a bíróság.

Hazugságvizsgálaton bukott le a gyilkos

Pénzért ölte meg áldozatát a gyilkos. Hét év után úgy bukott le, hogy tavaly egy másik idős asszonytól is pénzt akart rabolni a Bács-Kiskun megyei Petőfiszálláson. Az ügyben most emelt vádat a rendőrség. A Híradó visszament a gyilkosság helyszínére, a helyiek még mindig megtörten emlékeznek a 2010-ben történtekre.

BÖRTÖN: Elfogták az ámokfutó fiatalt

A tettest helyi idő szerint délután négy óra körül letartóztatták az iskolától nem messze lévő lakásában. Ellenállást nem tanúsított, de egyelőre nem tudni, mi vitte rá az ámokfutásra.

15 éve a barátnőjét, most az apját ölte meg

Hamarosan elmeorvosi vizsgálatot végeznek annál a férfinál, aki szombaton megölte apját. 15 éve a barátnőjét ölte meg, akkor kényszergyógykezelésre ítélték, alig másfél évvel ezelőtt helyezték szabadlábra.

Temetőben fogták el a rabot

Nem jutott messzire a sopronkőhidai börtönből pénteken megszökött rab. Az egyik soproni temetőben fogták el - lakossági bejelentés után. A férfi nem ellenkezett. Az elítélt többszörös visszaeső, legutóbb gyilkosságért életfogytiglant kapott. A fogolyszökés miatt a felügyelők közül négyet és a biztonsági vezetőt felfüggesztették.

Életfogytiglant kapott a gyilkos

Azt hitte, megúszhatja, végül életfogytiglant kapott a kiskunhalasi kettős gyilkos! A 60 éves férfi 6 éve megölte, majd elásta a saját kertjében a barátját, majd 5 évvel később, tavaly nyáron azért bukott le, mert kiásta és egy erdőbe vitte a maradványokat. A börtönben bevallott még egy gyilkosságot: ezt 2012-ben követte el a házától nem messze. A támadást úgy állította be, mintha baleset történt volna. A rendőrök sokáig ezt el is hitték.

Nemcsak rabolt, gyilkolt is

Életfogytig tartó börtönt kapott a trafikrabló. A férfi négy trafikot rabolt ki Baranya megyében, de a vád szerint gyilkolt is. Egy hajléktalant ölt meg egy bozótvágóval, hogy ne tanúskodhasson ellene egy korábbi verekedés miatt.

Újabb, megrázó felvételek Vegasból

Magányos farkas volt a Las Vegas-i tömeggyilkos. Ezt mondta a rendőrség a 64 éves férfiról, aki 59 embert megölt és több mint ötszázat megsebesített, amikor egy zenei fesztivál résztvevői közé lőtt vasárnap este, mielőtt magával is végzett. A rendőrség még mindig nem tudja, miért hajtotta végre az Egyesült Államok történetének legvéresebb tömeggyilkosságát, amelyről újabb megrázó videó felvételek kerültek napvilágra.

Tömegtragédia: pánik és gyász Las Vegasban

Legalább 58 ember meghalt és több mint ötszázan megsebesültek abban a lövöldözésben, amely hétfőn hajnalban történt Las Vegasban. A lövöldözés és a pánik hangjai jól hallatszanak a közösségi médiumokba feltöltött felvételeken.

LAS VEGAS: tömeges halál


szerző:
2017.10.02. 14:34
LAS VEGAS: tömeges halál

A las vegasi tömegtragédiáról többen is posztoltak felvételeket a közösségi médiában. A helyszínen, egy sátorban volt az a férfi, aki a felvételeket készítette. Itt is jól hallatszanak a sorozatlövések, az emberek futnak vagy a földre fekszenek a pánikhangulatban.

LÖVÖLDÖZÉS: így szakadt félbe a koncert

A színpadon még javában zajlott a koncert Las Vegasban, éppen a country zenész Jason Aldean játszott, mikor a gyilkos tüzet nyitott egy toronyház 32. emeletén. A zene félbeszakad, és elsötétülnek a színpadi fények. Sikolyok és kiáltások hallatszottak...

Ámokfutó gyilkos a színpadon

Ámokfutó gyilkosról készült színházi előadás magyar középiskolásoknak. A darab megtörtént esetet dolgoz fel. Három éve a huszonkét éves brit Elliot Rodger hat embert megölt az Egyesült Államokban, mielőtt önmagával is végzett. Tette előtt egy néhány oldalas önéletrajzban leírta, hogy hogyan vált belőle a gazdag, filmrendező apja mellett tömeggyilkos, és egy videóban elmondta, hogy miért fog ölni.

Fejszével verte fejbe


2017.09.27. 18:12
Fejszével verte fejbe

Azért volt nála fejsze, hogy be tudjon törni, nem akart vele ölni. Ezt mondta szerdán kezdődő tárgyalásán a túronyi gyilkosság vádlottja. A 26 éves férfi a vád szerint tavaly májusban ölt meg egy 81 éves német férfit a baranyai településen. Többször fejbe ütötte fejszével, majd kirabolta. A gyilkosság után kitakarított, hónapokkal később bukkantak csak a nyomára. Ha bűnösnek találják, életfogytig tartó börtönt is kaphat.

Hét év után bukott le a gyilkos

Hazugságvizsgáló buktatta le hét év után a gyilkost. A férfi hétfőn ki akart rabolni egy idős nőt Petőfiszálláson. Hamar elfogták a rendőrök, és a kihallgatáson gyanús lett nekik, hogy hét évvel ezelőtt ő ölhetett meg egy 66 éves asszonyt néhány kilométerrel odébb. Először tagadta a gyilkosságot, majd hazugságvizsgálatnak vetették alá. Ezután mindent beismert. Állítása szerint az asszony 6 ezer forinttal tartozott neki, ezen összevesztek, majd megölte a nőt.

Fókusz 2017-09-05


szerző:
2017.09.05. 17:20
Tagadja, hogy gyilkolt volna

14 év fegyházra ítélték a férfit, aki a vád szerint 2002-ben betört egy 81 éves asszony otthonába Kántorjánosiban. Megerőszakolta, majd megölte. Tette 13 éven keresztül titokban maradt. 2015-ben azonban újra kihallgatták az ügyben, és megtört. Mindent beismert. A vallomásán azóta többször is változtatott. A nemi erőszakot beismerte, a gyilkosságot azonban még a mostani ítélethirdetés után is tagadta. A döntés nem jogerős.

Fókusz 2017-07-04


szerző:
2017.07.04. 18:55
Lehet, hogy soha nem szabadul a brutális gyilkos

Élete végéig börtönben maradhat a brutális turonyi gyilkos. Vádemelést javasol a rendőrség egy 26 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint tavaly májusban fejszével brutálisan megölt egy nyolcvan éves német nyugdíjast baranyai otthonában. A gyilkosság után elvitte az értékeket a házból. Ha bíróság elé áll, életfogytig tartó börtönt is kaphat.

Rosszul lett az ítélet hallatán

Rosszul lett a bíróságon a vádlott, aki az ügyészség szerint megölte, majd egy ágyneműtartóban rejtette el egyik ismerősét a Pest megyei Gyálon. Kimondták rá az életfogytig tartó büntetést, ezután jelezte, hogy nem érzi jól magát. Az ítélet nem jogerős, a férfi a kezdetektől tagadja, hogy ölt volna.

 

Fókusz 2017-05-16


szerző:
2017.05.16. 17:25

Fókusz 2017-05-04


szerző:
2017.05.04. 17:25
Öngyilkos lett a Facebook-os gyilkos

Öngyilkos lett a Facebook-os gyilkos, miután két napig tartó keresés után üldözőbe vették a rendőrök. A 37 éves férfi a hétvégén véletlenszerűen kiválasztott egy idős embert, akit az utcán agyonlőtt az amerikai Clevelandben. A gyilkosságot mobiltelefonjával felvette, a videót pedig feltöltötte közösségi oldalára. Megrázó történet következik.

Brutális gyilkosság


szerző:
2017.04.13. 18:05
Brutális gyilkosság

Felkavaró történet! Nem jogerősen 9 év börtönt kapott az a zagyvarékasi lány, aki barátjával közösen, majdnem 100 késszúrással ölte meg az anyját, mert az nem akarta engedni, hogy a pár együtt legyen. A fiú 10 évet kapott, de ügyvédje enyhítésért fellebbezett.

Saját fia ölhette meg a nőt

Brutálisan bántalmazta, majd megölte saját anyját egy férfi a Somogy megyei Mernyén. Egy vita fajult el ennyire, a férfi részeg volt. Még a helyszínen elfogták a rendőrök. A család szerint a kertben tartott állatok miatt kezdődött a veszekedés.

Sosem bocsát meg a gyilkosnak

10 év börtönre ítélte a bíróság azt a 47 éves férfit, aki két éve megfojtotta, majd egy szántóföldön elásta feleségét a Komárom-Esztergom megyei Boldogasszonypuszta közelében. A férfi azt hazudta felesége családjának, hogy az asszony Ausztriába ment dolgozni. A gyilkosság után hetekig visszajárt a szántóra. Közös gyerekük nem volt, az áldozat lánya anyja eltűnése után is nevelőapjával élt, azt mondta: sosem tud megbocsátani neki.

18 év a brutális gyilkosnak


szerző:
2017.03.22. 18:23
18 év a brutális gyilkosnak

Megbánta és nem tudja feldolgozni, amit tett. Ezt mondta az utolsó szó jogán a bíróságon az a férfi, aki 2015-ben kegyetlen módon végzett élettársával. 18 év fegyházra ítélték. Előbb késsel, majd baltával támadt az asszonyra Apajon. A nő otthonát csak horrorházként emlegették, miután néhány hónappal korábban a kertben egy férfi holttestére bukkantak a rendőrök.

Unottan ült az ítélethirdetésen

Unottan ülte végig az ítélethirdetést, akkor sem látszott rajta érzelem, amikor a bíró kimondta, hogy élete végéig börtönben kell maradnia. A 29 éves férfi a vád szerint 2015-ben egy húsbárddal és egy késsel gyakorlatilag kivégezte a nagyszüleit hosszúpályi otthonukban. Pénzre volt szüksége, ezért ölhette meg őket. Kevesebb, mint 400 ezer forintot zsákmányolt áldozataitól. Mindent beismert. A bíróság szerint a rabolt pénzt két nap alatt el is költötte.

5 ok, amiért imádni fogod Josh Bowmant az Időről időre című sorozatban

Josh Bowman egy igazi rosszfiút alakít a Time After Time című szériában, ami március 27-én érkezik a Cool-ra. Mutatjuk, hogy ennek ellenére mégis miért fogsz rajongani érte!

Pár ezer forintért gyilkoltak

Pár ezer forintért és egy szatyornyi ételért vertek halálra egy férfit Ózdon, még 2013-ban. Az áldozat testvére csak azért menekült meg, mert halottnak tettette magát. Négy éve történt a brutális gyilkosság, a miskolci bíróságon csütörtökön hoztak ítéletet. A négyfős banda valamennyi tagját elítélték, egyikük életfogytiglant kapott.

A Gyilkos elmék öt legelvetemültebb gyilkosa!

Összegyűjtöttünk öt olyan esetet, amikor a gyilkos – kihasználva az áldozat félelmeit – a legkegyetlenebb módszereket alkalmazva hajtotta végre az emberölést.

Megölte a barátját, sajnálja

Vállalja a büntetést, sajnálja, hogy megölte a barátját - sírva nyilatkozott az RTL Híradónak az a férfi, aki a gyanú szerint még múlt szombaton verte halálra lakótársát, majd napokig együtt élt a holttesttel. Azt mondta, ittasan összevesztek azon, hogy ki vágja a fát, majd dühében hozzávágta lakótársához a baltát. A 69 éves férfi feltehetően azonnal meghalt.

Elfogták az isztambuli merénylőt

Elfogták a szilveszteri isztambuli tömeggyilkost. A 35 éves üzbég férfi egy iraki barátjánál bujkált Isztambul külvárosában. Vele együtt még négy embert letartóztattak. A nagyváros kormányzója azt mondta: a férfi bevallotta tettét, ujjlenyomata pedig megegyezik azzal, amit a Reina klubban, a vérengzés helyszínén találtak. A merénylő, aki a hatóságok szerint Afganisztánban kapott katonai kiképzést, 39 embert ölt meg a szórakozóhelyen, szilveszter éjjelén.

Éveken át rettegett a gyilkos

Bírsággal megúszhatta volna, most akár életfogytiglant is kaphat a férfi, akit 14 év után szerdán fogott el a rendőrség egy pincérlány megölése miatt. Kiderült: véletlenül elütötte a lányt, azt hitte, meghalt és el akarta tussolni. Mikor rájött, hogy túlélte a gázolást a lány – félve attól, hogy börtönbe kerül a baleset miatt – megfojtotta. A most 36 éves családapa mindent bevallott, azt mondta, az elmúlt 14 évben minden nap attól rettegett, mikor jönnek el érte a rendőrök.

17 év után a DNS-e buktatta le

Örökre börtönbe küldené a kiskunfélegyházi cukrásznő gyilkosát az ügyészség. Életfogytig tartó börtönt kérnek rá, 17 évvel a bűntény után bukkantak a nyomára. Az ügyész szerint a férfi a kecskeméti vasútállomásról csalta el áldozatát, majd megerőszakolta, megfojtotta, és az erdőben hagyta. Eddig 13-szor ítélték el, a DNS-e buktatta le.

BŐNYI FELVÉTELEK: Így kapták el a TEK-esek a gyilkost

Nyilvánosságra hozta a főügyészség azt a felvételt, amin a Terrorelhárítási Központ kommandósai elkapják a bőnyi rendőrgyilkost. A felvételeken jól látszik, miután elkapták a tettest, rohamtőröket, kardokat, pisztolyt és gépkarabélyokat foglaltak le. A férfi elfogásáról készült videón látható egy távcsöves Kalasnyikov gépkarabély is, a gyilkos ezzel lőtt a házkutatásra érkező nyomozókra. A gyilkos előzetes letartóztatásáról csütörtökön dönt a rendőrség.

A vita hevében ölhetett

Előzetes letartóztatásba helyezték a kőbányai gyilkosság gyanúsítottját. Bár részletes beismerő vallomást tett, ügyvédje nem árulta el, hogy miért ölt. Információink szerint a férfi hónapok óta jó viszonyban volt áldozatával, de a gyilkosság előtt összevesztek és mérgében ölte meg. A Fővárosi Főügyészség szóvivője megerősítette, hogy a férfi már többször állt bíróság előtt.

Megölte lánya volt barátját, 8 évre ítélték

8 év börtönre ítélték jogerősen azt a férfit, aki tavaly húsvétkor halálra szúrta nevelt lánya volt barátját Győrben. A lány a gyilkosság másnapján azt mondta az RTL Híradónak, hogy megijedt miután nevelőapja közölte vele, hogy gyereket akar tőle. Ezért hívta a lakáshoz volt barátját. Dulakodni kezdtek, majd a nevelőapa megkéselte a férfit, aki azonnal meghalt. Ezután ő maga hívta a rendőröket és mentőket.

Elfoghatták a kőbányai gyilkost

A rendőrség elfogta a kőbányai gyilkosság miatt keresett férfit. Kedden délután találták meg egy 32 éves nő holttestét egy X. kerületi lakásban. Azóta körözték a 44 éves balatonfűzfői férfit. Testi sértés, rablás, lopás - információink szerint ezekért már korábban is elítélték. Az RTL Híradónak nyilatkozott egykori áldozata férje. Azt mondta, hogy feleségét 20 évvel ezelőtt támadta meg: megkötözte és egy gödörbe lökte. Ezért és más bűncselekményekért 10 év hét hónapot ült.

Krokodillal etették meg áldozatukat

Brutális gyilkosságokra adott parancsot, de saját kezűleg is gyilkolt a Fülöp-szigetek elnöke - állítja egy halálosztag egykori tagja, aki saját bevallása szerint körülbelül ötven embert ölt meg Rodrigo Duterte utasítására. Élőben közvetített vallomása tele van sokkoló részletekkel: legalább ezer áldozatot említ, olyan is volt, akit egy krokodillal etettek meg. Az elnök szóvivője tagadta a vádakat.

Balesetnek akarta álcázni a gyilkosságot

Akár életfogytiglant is kaphat az a mentős, aki tavaly megölte gimnazista barátnőjét. Ügyét hétfőn kezdte tárgyalni a Szombathelyi Törvényszék. A 33 éves mentőápoló egy elsősegély tanfolyamon ismerkedett meg a 16 éves lánnyal. Két évig tartott a viszonyuk, de a férfi élettársa közben terhes lett, és a mentős attól félt, hogy a lány beszélni fog a kapcsolatukról. Ezért határozta el, hogy megöli.

Halállal fenyegetik a lándzsás medvegyilkost

A világ egyik leggyűlöltebb emberévé vált az az amerikai vadász, aki videóra vette, ahogy lándzsával elejt egy medvét. A 26 éves férfi a kamera előtt ujjongva ünnepelte a gyilkos találatot, az állat azonban még órákig szenvedett, amíg elpusztult. Az interneten azóta már rengeteg halálos fenyegetést kapott, sokan ahhoz az amerikai fogorvoshoz hasonlítják, aki elejtette a híres zimbabwei oroszlánt, Cecilt.

Nőt gyanúsítanak a kettős gyilkossággal

Egy negyven éves, helyi asszonyt gyanúsítnak az érdi tanár-házaspár megölésével. A városban tavaly ősz óta keresték a gyilkost. A rendőrség ötmilliós nyomravezetői díjat ajánlott fel. Kedden fogták el a nőt, aki a gyanú szerint agyonverte idős áldozatait. A bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte.

Fókusz 2016-03-21


szerző:
2016.03.21. 17:25
Szabadlábra kerülhet a sorozatgyilkos

Szabadon engedhetik az egyik leghírhedtebb magyar sorozatgyilkost, Bene Lászlót. Társával, Donász Aladárral a kilencvenes évek elején rablások közben megöltek egy rendőrt, egy egyetemistát és két fiatal vadászt is. Donászi a börtönben öngyilkos lett, Benét azonban a bíróság szabadon engedné, legalábbis első fokon, nem jogerősen így döntöttek kedden. Az áldozatok családtagjai megdöbbentek a hír hallatán.

Fókusz 2016-03-01


szerző:
2016.03.01. 18:55
Egy gyilkos visszailleszkedhet a társadalomba?

Az áldozatok szülei néhány hete álltak kameránk elé megtörten és hitetlenkedve. Nem értik hogyan szabadulhat gyermekiek gyilkosa huszonkét év után. Szerintük élete végéig rácsok mögött kellene tartani, a kilencvenes évek hírhedt sorozatgyilkosát. Utánajártunk milyen szempontok mérlegelése után szabadulhat, aki embert ölt, és hogyan lehet képes beilleszkedni a kinti világba ennyi év büntetés után.

Fókusz 2016-02-26


szerző:
2016.02.26. 18:55

Fókusz 2016-02-17


szerző:
2016.02.17. 18:55
Júlia bevallotta: „Én öltem meg Róbertet”

Tudjuk, hogy Juli Petit védi, és azt is, hogy miért. A nyomozóknak tett vallomása viszont annyira jól sikerült, hogy egy pillanatra mi is elhittük, Júlia ölte meg Róbertet.

Előző rész (2016. január 18.)

Vajon mi az oka Hanna féltékenységének? László eltökélten akar Nórának segíteni a gyász feldolgozásában. Lehetséges, hogy Ágnes egy gyilkossal él egy fedél alatt?

Következő rész (2016. január 18.)

Vajon mi az oka Hanna féltékenységének? László eltökélten akar Nórának segíteni a gyász feldolgozásában. Lehetséges, hogy Ágnes egy gyilkossal él egy fedél alatt?

Dopeman nagyszüleinek gyilkosa életfogytiglant kapott

Társával együtt 12 rablásban és 5 emberölésben találták bűnösnek, emiatt élete végéig a rácsok mögött marad. Gabor Victor azonban még mindig harcol. Szerinte a rendőrség hibázott a nyomozásnál, a bíróság pedig nem foglalkozott a védekezésével.

Párizs neve összeforrt a terrorizmussal

Egy éve már, hogy megtámadták a Charlie Hebdo szerkesztőségét, és megöltek tizenkét újságírót Párizsban.

Egy éve támadták meg a Charlie Hebdo szerkesztőségét

Egy éve már, hogy a terroristák lerohanták a Charlie Hebdo szerkesztőségét, és megöltek tizenkét újságírót Párizsban.

12 év börtön a brutális gyilkosságért

12 év börtön a brutális gyilkosságért. Ezt a büntetést szabta ki a bíróság arra a férfira, aki a vád szerint 11 évvel ezelőtt kegyetlen módon agyonvert egy egyetemistát Debrecenben. Miután megtudta, hogy áldozata belehalt sérüléseibe, a férfi külföldre menekült. 9 évvel később fogták el Franciaországban. Megrázó tudósítás következik.

13 év után vallotta be a gyilkosságot

13 év után bukott le a brutális gyilkos. Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt majd megölt egy 80 éves nőt a Szabolcs megyei Kántorjánosiban. A gyilkosság még 2002-ben történt, de akkor nem sikerült elkapni a gyanúsítottat, nemrég azonban a nyomozók ismét elővették az aktákat, és új nyomra bukkantak, így sikerült a feltételezett gyilkos nyomára bukkanni. A férfi mindent beismert és a DNS vizsgálat is eredményes volt.

Megölhette csecsemőjét, 12 év után fogták el

12 év után fogták el az újszülött kisfia megölésével gyanúsított anyát. A tatabányai asszony még 2003. októberében végzett a csecsemőjével. Úgy tudjuk bevallotta tettét, de egyelőre nem került rács mögé. A bíróság úgy döntött, hogy szabadlábon védekezhet.

Hat országban ölt Európa első vándorló sorozatgyilkosa

Ismerjék meg Dariusz Pawel Kotwicát, akit egy osztrák pár brutális meggyilkolása miatt tartóztattak le Németországban. A vallomása alapján úgy tűnik, nem ez volt az első gyilkossága, és Európa-szerte lehetnek áldozatai.

Brutális módon ölhette meg feleségét a hentes

Brutális részletek derültek ki a darnózseli gyilkosságról. A vád szerint a helyi hentes miután tavaly meggyilkolta feleségét a munkahelyén, holttestét hazavitte, majd eltüntette az otthonukban kialakított húsfeldolgozóban.

Mindent odaadott, mégis megölték

A pénz mellett még az üzlet kulcsait is átadta, mégis brutálisan meggyilkolta 20 éves áldozatát idén áprilisban a kaposvári trafikrabló. A rendőrség most zárta le a nyomozást. Különös kegyetlenséggel, aljas indokból és nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt javasol vádemelést. Egy 19 éves sántosi férfit gyanúsítnak a gyilkossággal, melyért akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Előzetes: Különös kegyetlenség, aljas indok és nyereségvágy

A rendőrök szerint ez motiválta a 20 éves kaposvári trafikosnő gyilkosát. A most lezárult nyomozás megállapításai szerint a 19 éves sántosi férfi annak ellenére gyilkolta meg brutálisan a fiatal lányt, hogy az átadta neki a kassza bevételét. Úgy tudjuk, a nő védekezett, ezért először a kezén érték a szúrások. Az eset még áprilisban történt - a legfrissebb fejleményekről este hatkor számolunk be az RTL Híradóban.

A gyilkos tévés mindenütt rasszizmust látott

Egyre bizarrabb és megrázóbb dolgok kerülnek napfényre a két amerikai tévést meggyilkoló férfiről.  A férfi a leghétköznapibb kifejezéseket is burkolt rasszizmusnak hitte, macskaürülékkel dobálta ellenségnek vélt szomszédjait, valamint a magáról készült fotókkal tapétázta ki hűtőszekrényét. 

A Tv stábot meggyilkoló férfi magával is végzett

A riportert és operatőrt meggyilkoló férfi közzétette az interneten tettének okát  majd magával is végzett. Az őrült férfi haláláról több nemzetközi csatorna is közvetített.

Fókusz 15-07-24


szerző:
2015.07.24. 19:25
Fókusz 15-07-24

Fókusz: Vérlázító! - milliókat követel az államtól a szigetszentmiklósi diáklány gyilkosa, mert szerinte a börtönben rosszak a körülmények. Háborgó természet - Villám csapott tegnap a strandolókba Vonyarcvashegyen. Mire képes még az idei példátlan hőség? Mi lesz velünk? - Dárdai Pál távozása elkeserítette a magyar focirajongókat, a hisztéria közepette a Fókusznak interjút adott az új szövetségi kapitány!

Vérlázító: Milliókat követel a szigetszentmiklósi lány gyilkosa

Ötven milliót követel lánya gyilkosától, a felháborodott édesapa alig tudja türtőztetni magát a dühtől, amit azért érez, mert lánya gyilkosa Strassbourghoz fordult. Tíz millió forintra perli a magyar államot, mert szerinte embertelen körülmények között tartják a börtönben. Az apa azt mondja, elperli a pénzt a férfitól, aki tönkretette a családját. A tragédiát máig nem tudták feldolgozni.

50 millióra perlik a brutális gyilkost

Ötvenmillió forintra perli be a család a gyilkost, aki brutális kegyetlenséggel megölte 16 éves hallássérült lányukat két évvel ezelőtt. Dominika apja az RTL Híradónknak azt mondta, nem akarta perelni a férfit, de felháborította, hogy a gyilkos perli az államot a rossz börtönkörülmények miatt, és akár tízmillió forintot is megítélhetnek neki.

Feladta magát a feltételezett gyilkos

A 19 évvel ezelőtti, Csapiban történt gyilkosság egyik gyanúsítottja ellen néhány napja adott ki elfogatóparancsot a rendőrség. A fotója megjelent a sajtóban, ő pedig feladta magát a pécsi rendőrségen. A most 38 éves férfi még tinédzser volt, amikor a gyanú szerint a Zala megyei Csapiban segített megölni és kirabolni a falu egyik lakóját. A feltételezett gyilkost a múlt héten fogták el.

Előzetes: Élete végéig börtönben tartaná, a bíró mégis enyhített a domonyvölgyi gyilkos büntetésén

Brutális, kegyetlen gyilkosnak nevezte, akitől tartani kell, de az időközben megváltoztatott törvény nem engedi, hogy 20 évnél tovább tartsák börtönben. Az akkor 18 éves fiatalember 2012-ben megölt egy 32 éves nőt Domonyvölgynél, mert kellett neki az autója - kábítószerre akart pénzt szerezni. Hogy miért nincs mód rá, hogy élete végéig börtönben maradjon, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Jogerősen elítélték a divattervező gyilkosát

Tíz év börtönre ítélte a bíróság a világhírű divattervező, Király Tamás gyilkosát. A jogerős döntést még tavaly ősszel mondták ki, de csak most került nyilvánosságra, miután beszámolt róla a Magyar Nemzet. A bíróság akkor nem tájékoztatott az ítéletről. Király Tamást 2013 áprilisában gyilkolták meg saját lakásában. Gyilkosa megfojtotta, majd összeszedte az értékeket és elmenekült. Néhány nappal később fogták el Borsodban, azóta börtönben van.

9. évad, 19. rész - Ketrecben

Horatio és csapata lázasan dolgoznak a szökevények ügyén, s hamarosan újra nyomra bukkannak. Dante Kroll, a többszörös gyilkos még nem hagyta el a várost. Hamarosan bejelentést kapnak, hogy egy rendőr brutálisan bántalmazott egy autóst, aki a helyszínen meghalt. A nyomokból egyértelmű, hogy az elkövető Kroll.
 

Előzetes: Beismerte tettét az ivádi gyilkosság gyanúsítottja

Csütörtök fogták el a 38 éves salgótarjáni férfit, aki a rendőrök szerint március elején megölt egy bátonyterenyei lányt, akinek holttestét a Heves megyei Ivád határában találták meg. Kiderült, a 18 éves áldozat és gyilkosa ismerték egymást, korábban egy utcában laktak. A lány iskolából indult hazafelé, majd beült támadója kocsijába. Hogy ezután mi történt és hogyan bukkantak a rendőrök a gyilkos nyomára, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Magát buktatta le a gyilkos milliomos

Az Egyesült Államok egyik leggazdagabb családjának sarja, Robert Durst egy róla szóló dokumentumfilm forgatásának szünetében nem vette észre, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja. A 71 éves férfi a mosdóban maga elé mormogva ismerte el, hogy évtizedekkel ezelőtt megölte feleségét majd barátját. A férfi egyébként egy harmadik gyilkosság miatt korábban bíróság elé is került, ám az esküdtszék felmentette.

Húsz év kényszergyógykezelés a kulcsi gyilkosnak

A Fővárosi Ítélőtábla szerint nem volt beszámítható, amikor a négyes gyilkosságot elkövette. A vádlott még 2012 áprilisában támadt rá rokonaira, a gyilkosságsorozat három napon át tartott - megölte a nagyszüleit, testvérét és az apját.

Pár óra alatt elfogták a gyilkost

A rendőrök néhány óra alatt elfogták a XVIII. kerületi emberölés gyanúsítottját. A 83 éves asszony holttestére a fia talált rá csütörtök délután. Úgy tudjuk, hogy az őrizetbe vett nő a férfi élettársa. Megpróbált elszökni, a főváros IX. kerületében fogták el a rendőrök.

Gyilkolt is a macsétás támadó


szerző:
2015.01.23. 18:00
Gyilkolt is a macsétás támadó

A rendőrség szerint nemcsak rabolni próbált, néhány nappal korábban már gyilkolt is az a férfi, aki múlt héten bozótvágó késsel támadt saját otthonukban egy idős párra Miskolcon.

Családszerető gyilkos?


szerző:
2015.01.20. 18:12
Családszerető gyilkos?

Telefonon beszéltünk azzal a fiatal anyával, aki szombaton elveszítette gyermekét és volt élettársát. Napok óta az ő és gyermeke közösségi oldalról letöltött képeivel vannak tele az újságok, híroldalak. Ezért hívott fel minket. A férfi nővérét is sikerült elérnünk. O. György testvére több információt is megosztott velünk levélben.

Hetekig rettegtek a gyilkostól


szerző:
2015.01.14. 18:10
Hetekig rettegtek a gyilkostól

Rettegtek a helyiek attól a férfitól, aki a gyanú szerint tizenöt éves társával megölt egy embert hétfőn Mezőkeresztesen. Az RTL Híradó beszámolt arról, hogy a 36 éves férfi pár hete szabadult a börtönből, ahol gyilkosság miatt ült. A helyi polgárőrség vezetője megerősítette, hogy az idős férfit az elmúlt hetekben folyamatosan zaklatták, a rendőrség is tudott róla, de mindenki tehetetlen volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való