KERESÉS search-close

gyermekvállalás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyermekvállalás"

Megható meglepetésben volt része a csoportvezetőnek kinevezett dolgozónak!

Sanyi hihetetlenül boldog volt, amikor megtudta, hogy csoportvezető lett, azonban az igazi meglepetés csak ezután következett!

A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Tamás Szofinak: „Nem játszhatsz az álmaimmal…”

Folytatódott Tamás és Szofi vitája a gyermekvállalásról…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence Orsinak: „Teljesen kifordultál magadból…”

Szofi aggódott a házasságáért. Lili a rendőrséghez fordult. Bence úgy érezte, zsákutcába jutott élete.

Top 6 - Szulák Andreában soha nem merült fel, hogy nem lesz édesanya

Szulák Andrea 43 évesen lett édesanya. A késői gyermekvállalás egyetlen oka a szintén késői párkapcsolat volt. Bár párjával az útjaik azóta elváltak és a színésznő egyedül neveli 12 éves lányát, azt mondja, mindenben maximalista maradt: anyaként, háziasszonyként és színésznőként is igyekszik kihozni magából a legtöbbet.

Top 2 - Fejős Éva mindvégig hitt abban, hogy egyszer anya lesz

Fejős Éva 49 éves volt, amikor első gyermekét szülte. Soha nem titkolta a korát, sőt kifejezetten büszkén vállalta, hiszen az írónő legalább 10 évet simán letagadhatna. Hiába járt nőgyógyászati vizsgálatokra, nem sikerült teherbe esnie. Aztán úgy döntött, hogy orvost vált és egy meddőségi specialistához fordult.

Top 5 - Csisztu Zsuzsa 40-es éveiben járva, kisgyermekes anyukaként is fiatalos maradt

Csisztu Zsuzsa és párja későn találkoztak, mindkettőjüknek a második házassága már, ezért később is lettek gyerekeik. Krisztiánnal 36 évesen lett várandós Csisztu Zsuzsa, Adrián pedig 43 éves korában érkezett.

 

Top 8 - Jaksity Kata 42 évesen lett harmadszorra is anyuka

Nyolcadik a listánkon Jaksity Kata, aki 42 évesen szülte harmadik gyermekét. Ő is tisztában van azzal, hogy 40 év felett gyereket vállalni nagy felelősség, már csak azért is, mert a később született gyermekekkel jóval kevesebb időt tölthetnek a szülők.

Top 3 - Pamela Ewing magyar hangjának 44 évesen adatott meg az anyaság

Az ismert operett és musical színésznő,  Simorjay Emese 44 évesen lett édesanya. A színésznő kifejezetten későn találta meg élete párját, akihez 43 évesen ment hozzá feleségül. A következő évben pedig megszületett Gergő. A Dallas Pamelájának szinkronja Emese legkedvesebb munkája. Négy és fél évig kölcsönözte a hangját Victoria Principalnak.

Valóságos trend lett 40 felett szülni - édesanyák, akik most épp lemaradtak listánkról

Tíz évvel ezelőtt talán el sem tudtunk volna készíteni itthon egy ilyen listát – újabb tíz év múlva pedig már alighanem a bőség zavarával küszködnénk.  Egyre több az olyan nő, aki negyven felett szül, és természetesen ez a sztároknál is így van. Mint oly’ sok mindenben, ebben is Hollywood jár az élen, Amerikában már régóta trend, hogy a színésznők 40 felett vállalnak gyermeket.

Szofi a gyermekvállalás árán mentheti meg a fodrászatot

Tivadar Szofi segítségét kérte. André tovább provokálta Orsit. Zita visszautasította Diáékat.

Kivételes nők, akik mindannyian 40 felett vállaltak gyermeket

Olyan édesanyákat mutatunk, be, akik bár mindannyian az átlagosnál jóval később vállaltak gyermeket, a ráncaik nemhogy gyarapodtak, hanem egyenesen megfiatalodtak. Tudjuk ugyan, hogy a nők életkorát nem elegáns firtatni, de mivel esetükben ez volt az egyetlen objektív rendezési szempont, ez alapján rangsoroltuk a helyezetteket.

Szofi Tamásnak: „Romokban az életem, és te most jössz a gyerekvállalással?!”

Karesz megpróbálta megvigasztalni Szofit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi Tamásnak: „Babát akarok tőled…”

Szofi és Tamara próbálták megmenteni a fodrászatot. Lilinek elege lett Kareszből. Evelin megharagudott Dávidra.

Petesejt turizmus, sok családnak ez az utolsó lehetőség

Egy néhány száz kilométeres utazás és körülbelül másfél millió forint - ez jelenthet reményt azoknak a meddő pároknak, akiknek nem sikerült a lombikprogram, de mégis gyereket szeretnének. A Házon kívül ma esti adásában láthatnak riportot az úgynevezett petesejt turizmusról. A petesejt donáció ugyanis Csehországban sokkal egyszerűbb, mint Magyarországon, sok magyar családnak ez maradt az utolsó lehetősége.

Pataki Zita: Lehet, hogy egy álmot el kellett engedni, de számtalan álom él még bennünk

Egy telefoncsörgés, ami az életüket örökre megváltoztatja majd. Egy reményt keltő hívás, amikor az orvos közli – Zita gratulálok. Vagy pedig Zita nagyon sajnálom. Zitát kétszer műtötték endometriózissal, már akkor biztos volt, hogy természetes úton nem tud majd teherbe esni. 7 évvel ezelőtt találkozott élete szerelmével, pár hónappal később összeházasodtak Attilával. És azonnal belevágtak a lombikba. 8 sikertelen kezelés után, úgy döntöttek, elég volt. Aztán másfél évvel később megváltozott bennük valami, és mégis csak úgy döntöttek, hogy belevágnak a 9. lombikba. Még egyszer, legutoljára. És minden egyes mozzanatát rögzítik. A hosszabb interjúért kattints IDE.

Kockázatos a hitelbírálat nélküli tízmilliós kölcsön?

Információnk szerint a bankokat is meglepte a kedvezményes gyermekvállalási támogatás. Szakértők túl kockázatosnak tartják, hogy hitelbírálat nélkül lehetne tízmilliós kölcsönhöz jutni. Erről csütörtökön beszélt kérdésünkre a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Pénzügyi szakértők szerint aggályos a kormány elképzelése, mert felelőtlen hitelfelvételre ösztönözheti az embereket. A gyermekvállalási támogatásról szinte naponta derülnek ki újabb részletek. Elméletileg júliustól lesz igényelhető, de a kormány még dolgozik a részleteken. 

Tamás: „Tudhattam volna, hogy Szofi csak sajnálatból akar tőlem gyereket…”

Tamás kihallgatta Szofi és Tamara beszélgetését…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe megpróbálta felkeresni Barbit

Joe rossz híreket kapott. Tamást hazaengedték a kórházból. Roland és Bori összevesztek.

Szofi és Tamás kockával döntötték el, mikor vállaljanak gyereket

Szofi és Tamás pontot tettek a gyermekvállalási vita végére…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karola Teónak: „Neked ki van szívva a nyakad?!”

Karola számonkérte Evelint. Bécy kikapcsolódni vitte Tamást. Orsi teljesen leégett anyagilag.

Kelemen Anna férjet keres!

A dögös playmate élete fordulóponthoz érkezett: elege lett a szingli létből, szeretne végre megállapodni. Sőt! Még a gyermekvállalás gondolata is megfordult a fejében! A helyzete azonban nem egyszerű, tapasztalatai szerint, a férfiak félnek tőle!

Szofi Tamásnak: „Te állsz készen a gyerekre, nem én…”

Tamás romantikus meglepetéssel vetette fel Szofinak a gyermekvállalás ötletét, ami azonban nem úgy sült el, ahogy Tomi szerette volna…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz: „Lili az utcára dobta a gyerekemet, mint valami szemetet…”

Karesz szembesült Lili tettével. Karola segítséget ajánlott Teónak. Tamás puhatolózni kezdett Szofinál a gyermekvállalást illetően.

Lili végleg lemondott a babájáról?

Lilit végleg padlóra küldte az érzés, hogy nem képes gondoskodni saját gyermekéről…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás máris családot alapítana Szofival?

Miután meglátogatták Kareszt, Lilit és a kisbabájukat, Tamást is elkezdte foglalkoztatni az apaság gondolata…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Reni Ádám hazugsága miatt szakított Joe-val

Joe döntött Ádám ajánlatáról. Tamás és Szofi meglátogatták Liliéket. Rolandban újra felmerült a saját kocsma ötlete.

Jöhet a második gyerek Janklovics Péteréknél?

Bár a Showder klub humoristája viszonylag későn lett apuka, nagyon hamar belejött a szerepbe. Sőt, lehet, hogy hamarosan a következő csemete is érkezik.

Weisz Fanni és szerelme már gondoltak a gyerekvállalásra

Weisz Fanni nem hordozza magában a siketségét okozó gént - ez nemrég egy orvosi vizsgálaton derül ki. Szerelmével már gondoltak a gyerekvállalásra, sőt, úgy fogalmazott, hogy dolgoznak is az ügyön, ezért döntöttek úgy, hogy pár vizsgálaton is átesnek Fanni siketsége és pajzsmirigye miatt.

 

Vivi: „El kellett döntenem, hogy annak a gyereknek életet adok vagy sem”

A lányok pizsipartyján Vasvári Vivi teljesen megnyílt, és őszintén mesélt a múltban őt ért fájdalmas pillanatokról.

Törőcsik Dani nem ijedne meg a gyermekvállalástól

Az Éjjel-Nappal Budapest Reginája a Reggeli stúdiójában ünnepelte születésnapját. A köszöntés után pedig arról is mesélt Rita és Dani, hogy mit gondolnak a "babázásról".

Tamarát és Teót mindenki elítéli a gyermekvállalás ötlete miatt?

Tamara rájött, hogy mindenki ellenzi Teóval való kapcsolatát. Anna összetűzésbe került Rolanddal. Lali párt keresett Gizikének.

Teó Tamarának: „Szeretném, ha lenne egy közös gyerekünk…”

Teó mindent megtett annak érdekében, hogy Tamarával közelebb kerüljenek egymáshoz, miután a lány eltitkolta, hogy Joe-val töltötte a napot…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor Dalmának: „Még mindig szerelmes vagyok Laurába…”

Teó mindent megtett azért, hogy Tamarával megerősödjön a kapcsolatuk. Karola megpróbálta felvidítani Danit. Valaki ellopta Laura szexi fotóját.

Össztűz a kampányvideóra


szerző:
2018.05.26. 18:36
Össztűz a kampányvideóra

Abortuszellenes, Magyarország pusztulásával fenyegető videóüzenettel ösztönözné gyerekvállalásra a magyar fiatalokat egy civil szervezet. A Hozz világra még egy magyart mozgalom szerint, aki harminc fölött még a szüleivel lakik, vagy külföldre vándorol, hogy munkát vállaljon, feláldozza a nemzetet a kényelme oltárán.

 

Ezért nem vállalt gyermeket Fodor Zsóka

Nem akart gyermeket szülni, mert nem szerette volna, ha idős korában csemetéje elhagyja őt - állítja Fodor Zsóka, aki úgy érzi, így is teljes az élete. Boldog, hiszen munkája és barátai kitöltik mindennapjait. Véleménye szerint az a belső harmónia titka, ha sosem vágyunk többre, mint ami megadatott.

 

Ezért nem vállalnak még egy gyermeket Ábel Anitáék!

Papp Gergő kíváncsiságból rákérdezett, hogy Ábel Anita kislánya szeretne-e kistesót, a színésznő pedig elárulta, hogy miért állnak meg egy gyereknél.

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Ábel Anita és Gubás Gabi válaszol!

Sikeres nők, boldog édesanyák. De vajon mennyire változtatta meg az életüket az anyaság? Ábel Anita és Gubás Gabi mesélt a Reggeliben az anyaság örömeiről!

Gyermekvállalás 40 fölött a Fókusz Pluszban!

Drasztikusan nő a születési rendellenességek kockázata, ha a nők elhagyják a 4. X-et, mégis egyre többen vállalnak babát nem sokkal 50 éves koruk előtt, vagy akár az után is. Fejős Éva, vagy Fehér Anna is későn lett anyuka, de vajon valóban nagyot kockáztattak

Lehullt a lepel: Szabó Simon elárulta, hogy ki lesz új filmjének főszereplője!

A 38 esztendős magyar színművész és rendező jelenleg egy gyemekvállalásról szóló rövidfilmen dolgozik. Simon elárulta, hogy az utóbbi időben sok barátja és közeli ismerőse próbálkozott a családalapítással, sikertelenül, és ez adta az ihletet a kisfilmhez. Íme minden részlet az Ember a tűzből című alkotásról!

Bartha Zsolt szörnyű ténnyel szembesül

Hat évvel ezelőtt mikor még a Rózsa tulajdonosa és Szentmihályi Zsófi egy szép párt alkottak, sokszor bonyolódtak hatalmas vitákba. Az egyik alkalommal Zsolt beletrafált a fiatal lány egyik félelmébe, ugyanis Zsófi elárulta a kedvesének, lehet, soha nem akar gyereket.

„Elérhető a gyarapodó nemzet!”

Ösztönzőleg hat a gyermekvállalásra a kormány családpolitikája a családügyi államtitkár szerint. Novák Katalin erről az Emeljünk magasba minél több gyereket! világrekord-kísérlet után beszélt. Szerinte tíz éven belül elérhető, hogy gyarapodó, és ne pedig fogyatkozó legyen a magyar nemzet.

 

Jön a baba 2018-02-03


szerző:
2018.02.03. 15:00

Jön a baba 2018-01-27


szerző:
2018.01.27. 15:00

Jön a baba 2018-01-20


szerző:
2018.01.20. 15:00

Jön a baba 2018-01-13


szerző:
2018.01.13. 15:00

Jön a baba 2018-01-06


szerző:
2018.01.06. 15:00

Jön a baba 2017-12-16


szerző:
2017.12.16. 15:00

Jön a baba 2017-12-09


szerző:
2017.12.09. 15:00

Jön a baba 2017-12-02


szerző:
2017.12.02. 15:00

Jön a baba 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 15:00

Jön a baba 2017-11-18


szerző:
2017.11.18. 15:00
NÁDAI ANIKÓ:

Nádai Anikó közösségi oldalán nem csak tökéletes szelfiket találunk. Ő soha nem félt megmutatni nyúzottabb arcát sem. Nem tartja magát egy stresszes anyukának. Az ébredések eleinte őt is megviselték, de már megszokta. Szerinte a legnagyobb probléma az, hogy amíg a gyerek pici, egy perc szabadideje sincs az anyukának önmagára.

 

Fókusz 2017-09-27


szerző:
2017.09.27. 17:20
LOMBIKPROGRAM: „Ami másnak örömforrás, az nekünk egy lelki nyomás”

A lombikbébiprogram nem járható út, sőt bűn - ezt mondta a győri megyéspüspök. A EMMI államtitkára szerint viszont nemhogy elítélni nem lehet a párokat, akik részt vesznek a programban, hanem támogatni kell őket. Viczián Viktória 20 éves, idén szépségkirálynő lett. Most először beszél arról, hogy életét a lombikprogramnak köszönheti. Szülei pedig arról meséltek az RTL Híradónak, hogy milyen megpróbáltatással jár mindez egy családnak.

Márkot és Rebekát csak a közös gyerek köti össze?

Rebeka még csak 18 éves, de egy négy hónapos gyermeket nevel, és feleségként éli mindennapjait. A lány férje, Márk nem foglalkozik eleget vele és a kisgyerekkel, és Rebeka attól tart, hogyha így folytatják, teljesen tönkremegy a házasságuk. Márk bevallotta, hogy ha tehetné, visszapörgetné az időt, és visszacsinálná a dolgokat, Rebi pedig őszintén elmondta férjének, hogy már nem szerelmes belé.

Laci már gyermeket szeretne, de Edit nem tudja teljesíteni párja kívánságát

Laci és Edit kapcsolata majdhogynem tökéletesnek nevezhető, még a korkülönbség sem tud közéjük állni! A férfi a közeljövőben szeretne családot alapítani, ezt azonban párja sem a kora miatt, sem egyéb okokból nem tudja megadni számára... Vajon mi lehet a megoldás? Mindenképpen a szakítás mellett kell dönteniük, vagy belemenne Laci egyéb alternatívákba is?

Fókusz 2017-07-28


szerző:
2017.07.28. 19:00

BabaKalauz 2017-06-25


szerző:
2017.06.25. 09:35

BabaKalauz 2017-06-18


szerző:
2017.06.18. 09:40

BabaKalauz 2017-06-11


szerző:
2017.06.11. 09:10

Story Extra 2017-06-08


szerző:
2017.06.08. 17:25

BabaKalauz 2017-05-28


szerző:
2017.05.28. 09:30

A CSOK-os hitel kizáró ok


szerző:
2017.05.26. 18:29
A CSOK-os hitel kizáró ok

Nem vehetnék igénybe az új jelzálogkedvezményeket, akik korábban CSOK-os hitelt kaptak. Erről Novák Katalin államtitkár beszélt délelőtti sajtótájékoztatóján. Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön jelentette be, hogy 2018. a családok éve lesz Magyarországon, és a kormány számos intézkedéssel szeretné ösztönözni a gyermekvállalást. A harmadik gyerektől például egy-egy millió forintot elengednek a meglévő, ingatlanra felvett jelzáloghitelből. Most kiderült az is, a kedvezményekkel nem kell megvárni a gyermek születését, már a terhesség harmadik hónapjától igényelhetők.

Kedvezményekkel buzdítaná a gyerekvállalást a kormány

Például az olyan család jelzáloghiteléből, ahol 3 vagy több gyerek van, a kölcsön egy részét átvállalná az állam. A három vagy többgyerekes anyák diákhitelét pedig elengedné. Az intézkedéseket Orbán Viktor jelentette be a Családok Budapesti Világtalálkozóján. Demeter Márta független képviselő szerint a kormány nem a valóságra reagál.

Anya vagy apa maradjon ki a munkából a baba miatt?

Otthon maradni - de meddig? Egy kisbabának szüksége van a szüleire - nehéz kérdés, hogy az anya vagy az apja maradjon-e ki a munkából miatta. Magyar sztárokkal jártuk körbe a kérdés minden oldalát. 

Dobó Ági:

Ági azonban rácáfolt erre és ma már két gyermek boldog édesanyja. Hogy mi a titka? Elárulta!

BabaKalauz 2017-05-21


szerző:
2017.05.21. 09:40

Fókusz 2017-05-19


szerző:
2017.05.19. 17:25

BabaKalauz 2017-05-14


szerző:
2017.05.14. 09:25

BabaKalauz 2017-05-07


szerző:
2017.05.07. 09:25

BabaKalauz 2017-04-30


szerző:
2017.04.30. 09:25

BabaKalauz 2017-04-23


szerző:
2017.04.23. 09:30

BabaKalauz 2017-04-09


szerző:
2017.04.09. 09:30

BabaKalauz 2017-04-02


szerző:
2017.04.02. 09:30

BabaKalauz 2017-03-26


szerző:
2017.03.26. 09:10

BabaKalauz 2017-03-19


szerző:
2017.03.19. 09:40

BabaKalauz 2017-03-12


szerző:
2017.03.12. 09:25

Story Extra 2017-03-08


szerző:
2017.03.08. 17:25

BabaKalauz 2017-03-05


szerző:
2017.03.05. 09:20

Story Extra 2017-03-02


szerző:
2017.03.02. 17:25

BabaKalauz 2017-02-26


szerző:
2017.02.26. 09:30

BabaKalauz 2017-02-19


szerző:
2017.02.19. 09:30

BabaKalauz 2017-02-12


szerző:
2017.02.12. 09:30

BabaKalauz 2017-02-05


szerző:
2017.02.05. 09:25

BabaKalauz 2017-01-29


szerző:
2017.01.29. 09:30

Fókusz Plusz 2017-01-21


szerző:
2017.01.21. 18:50

Sztárapukák 60 felett!


szerző:
2017.01.12. 18:00
Sztárapukák 60 felett!

A nők egyre kitolódó gyermekvállalása manapság népszerű téma. Náluk már a 40 feletti szülés is extrémnek számít. De mi a helyzet a férfiakkal? A sztárvilágban számos példát találni 50-es, 60-as, vagy akár 70-es kispapákra. Vajon ez felelőtlenségnek számít? Illetve veszélyeztetheti ez a kisbaba egészségét, úgy, mint, ahogy az idősebb kismamáknál? 

Story Extra 2017-01-12


szerző:
2017.01.12. 17:25
Az emberek szerint sokba kerül egy gyerek

Borúlátóak a gyermekvállalás előtt állók. Egy friss felmérés szerint több mint 60 százalékuk gondolja úgy, hogy komoly anyagi megterheléssel jár, ha gyerekük születik. Aki tud, már előre próbál pénzt félretenni. A Híradónak nyilatkozó szociológus szerint nagyobb eséllyel azok vállalnak gyermeket Magyarországon, akiknek stabil állásuk van.

A lányok elárulták, hogy miért vállalták a Nyerő Párost

A lányok pizsipartyt tartottak, ahol fény derült arra is, hogy miért mondtak igent a Nyerő Párosra Peller Annáék, Valkó Esztiék vagy Kovács Dóriék.

Kabát Peti:

Kabát Peti egy közös vacsora keretein belül megosztotta legbensőbb érzéseit Dórival, aki szintén megnyílt a focista előtt, és elárulta neki, hogyan jött össze Király Petivel, és mikorra tervezik az esküvőt és a gyermekvállalást.

Story Extra 2016-08-16


szerző:
2016.08.16. 17:25

Fókusz 2016-07-28


szerző:
2016.07.28. 18:55
Karola gyermeket vár Nimródtól

Mivel Karola még mindig rosszul érezte magát, és a havi vérzése sem jött meg, rávette magát egy terhességi tesztre, ami pozitív lett, a lányban pedig egy világ omlott össze.

Nőnapon álltak össze a nőkért

A nők ugyanabban a pozícióban körülbelül 15 százalékkal keresnek kevesebbet a férfiaknál, és kevesen kerülnek vezető pozícióba  – ezt mondta a Híradónknak nyilatkozó szociológus. Szerinte az egyik kritikus pont a gyerekvállalás, és ahogy ehhez a munkaadók állnak. Most - nőnap alkalmából - több mint 50 cég állt össze, hogy ezen változtassanak, rugalmas munkaidőt, egyenlő fizetéseket és több női vezetőt ígérnek.

Fókusz 2016-02-01


szerző:
2016.02.01. 18:55
Kövér: A kormányzati akciók nem elegendőek

A menekültválság megmutatta, hogy lesznek, akik szívesen berendezik saját hazájukat a Kárpát-medencében, ha tovább fogy a magyar lakosság. Erről is Kövér László beszélt, egy másik interjúban, amit a Szolnok TV-nek adott. Az Országgyűlés elnöke szerint a közgondolkodást kell megváltoztatni, mert a népességfogyás megállításához csak a kormányzati akciók nem elegendőek. Az MSZP szerint a nők azért nem szülnek, mert egyre élhetetlenebb az ország.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való