KERESÉS search-close

gyerekrablás

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyerekrablás"

Egy kisfiút akartak elrabolni Pécsen

El akarták rabolni a fiát - ezt állítja Híradónknak egy férfi, akinek tízéves gyermekét szerdán reggel támadta meg egy ismeretlen Pécsen. Leszólította az utcán, majd amikor nem akart vele menni, a kabátjánál fogva magával ráncigálta. A kisfiú csak azért tudott kiszabadulni, mert leszakadt a kapucnija. A rendőrség nyomoz.

Gyerekrablás a benzinkúton


szerző:
2019.01.06. 18:30
Gyerekrablás a benzinkúton

Gyerekrablás biztonsági kamerák előtt. A texasi San Antonio egyik benzinkútjáról vitt el egy kocsit egy 8 hónapos kisfiúval egy még ismeretlen nő, miközben az apa bent vásárolt.

 

A népszerű tanár és 11 éves tanítványának szökése

Elsőre úgy tűnhetett, hogy egy 11 éves kisfiú és az apukája vár a Liszt Ferenc reptéren a londoni gép indulására. A rendőröknek azonban gyanúsak lettek, és ami ezek után kiderült, az mindenkit megdöbbentett.

Elrabolta a kislányát

Saját kislányát rabolta el annak anyjától egy férfi és élettársa Egerszalókon. A rendőrség emberrablás miatt nyomoz a pár ellen, akik a hónap elején több napon át tartották maguknál a két éves gyereket. Az apa azzal zsarolta az anyát, hogy csak akkor adja vissza a gyereket, ha a nő prostituáltként dolgozik neki külföldön. Az anya szólt a rendőröknek, a nyomozók videóra vették, amikor visszakapta a kislányát.

GYEREKRABLÁS: A nagyapa megrendült a történteken

Saját gyerekét rabolta el édesanyjától egy férfi Egerszalókon. Azzal zsarolta az asszonyt, hogy akkor kaphatja vissza a gyerekét, ha prostituáltként dolgozik neki külföldön. Napokon át próbáltak az apával megegyezni, kérték, adja vissza a gyereket, de nem volt hajlandó. A nagyapa szerint lánya évekig élt együtt unokája apjával, aki rendszeresen verte, és már korábban is prostituáltként dolgoztatta.

Zsófi elhamarkodottan döntött – Ez Bence életébe kerülhet?

A magányos anyuka elszántabb, mint valaha. Kétségbeesésében elrabolja kisfiát. A baj nem itt kezdődik, hanem ott, hogy Zsófi az allergén tápszerrel eteti meg Bencét.

Ilyen egyszerű elrabolni egy gyermeket?

Szülők millióit sokkolta világszerte az a videó, amelyen egy férfi kutyasétáltatás közben megszólít utcán játszadozó gyerekeket, és rövid beszélgetés után magához csábít. Riporterünk egy évvel ezelőtt egy játszótéren szemelt ki gyerekeket, akiket megpróbált egy kiskutyával elcsalogatni.

Anyja mellől vitt el a kisfiút


szerző:
2015.12.12. 18:12
Anyja mellől vitt el a kisfiút

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki egy francia férfi ellen, aki Szombathelyen, kedden, az utcán vitte el anyja mellől közös gyereküket, miután többször is megütötte és gázspay-vel lefújta az asszonyt. Ezután SMS-t írt arról, hogy Franciaországba vitte a kisfiút. A férfit nem gyermekrablásért, hanem súlyos testi sértés miatt körözik.

Fókusz 15-05-11


szerző:
2015.05.11. 17:55
Fókusz 15-05-11

Fókusz: Az első interjú - Tóásó Előd elsőként a Fókuszban mesél börtönéveiről és arról, hogyan élte túl az elmúlt 6 évet. Gyerekrablás könnyedén - Kipróbáltuk, valóban el lehet-e csábítani kiskutyával egy gyermeket édesanyja mellől. Megdöbbentő az eredmény. Ittas betegszállítók - Vajon mi igaz a halottnak hitt beteg és a többször is leejtett holttest történetéből? Horrorisztikus részletek.

Egy édesapa szívszorító kálváriája kislányáért

Több mint két éve nem látta kislányát, a most három éves gyerek meg sem ismerné az apukáját. A férfi minden vágya, hogy gondoskodó, szerető szülőként részt vegyen a pici életében, de jelen pillanatban azt sem lehet tudni, hogy a kislány és anyukája hol él. Hiába ítélte a bíróság a felügyeleti jogot az apának, ha anya és gyermeke úgy eltűnt, mintha soha nem is lett volna.
 

Egy édesapa harca  saját kislányáért

Több mint két éve nem látta kislányát, a most három éves gyerek meg sem ismerné az apukáját. A férfi minden vágya, hogy gondoskodó, szerető szülőként részt vegyen a pici életében, de jelen pillanatban azt sem lehet tudni, hogy a kislány és anyukája hol él. Hiába ítélte a bíróság a felügyeleti jogot az apának, ha anya és gyermeke úgy eltűnt, mintha soha nem is lett volna.


 

9 éves kislányt akartak elrabolni


szerző:
2014.06.12. 17:00
9 éves kislányt akartak elrabolni

Szerda délután, a megszokott útvonalon indult haza az iskolából a kilencéves Laura hátizsákjával, mikor egy ismeretlen felnőtt férfi lépett hozzá és inzultálni kezdte.

Gizella néni, aki nem is akart gyereket rabolni

Gizella, aki el akart vinni egy gyereket az anyjától. Gyerekrablás vagy valami más? Félelmet keltő pszichiátriai betegek az utcákon.

Forró nyomon 13-09-21


szerző:
2013.09.21. 20:00
Forró nyomon 13-09-21

Forró nyomon: Riporterünk „gyerekrabló akcióba” kezdett. A szülők persze tudtak róla. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a gyerekek vajon tényleg hallgatnak-e arra az unásig ismételt mondatra, hogy ne menjenek el idegennel.

Fókusz 13-09-11


szerző:
2013.09.11. 19:45
Fókusz 13-09-11

Fókusz: Forgalommal szemben? - Kerékpárral okozott balesetet az X-Faktor felfedezettje? Mi történt valójában? Mindenki rémálma - Gyermeket próbált rabolni egy nő Pesten. Hogyan készüljünk fel az ilyen esetekre? Guruló szőrcsomó - Egy kiskutya, amelyet még férfiak is bevállalnak. VV Attila mellett Kiss Ramóna is westie-rajongó.

Minden szülő rémálma


szerző:
2013.09.11. 15:25
Minden szülő rémálma

Rengeteg gyerekrablásos sztori kering a köztudatban, ám a legtöbb olyan szívszorító és rémisztő, hogy a legtöbben nem is tudják elképzelni, ez bárkivel megtörténhet. A 13. kerületben azonban a rémálom majdnem valósággá vált.

Egy nagyon csúnya férfi Maddie elrablója?

Újabb gyanúsított képével álltak elő a két éve Portugáliában eltűnt brit kislány szülei.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való