KERESÉS search-close

gyanú

70 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyanú"

Választási csalás gyanúja miatt függesztették fel a szószólót

Hajléktalanoknak adhatott pénzt és italt azért, hogy vallják magukat örménynek és szavazzanak rá. Választási csalás gyanúja miatt felfüggesztette a parlament az örmény nemzetiségi szószóló mentelmi jogát. A mentelmi bizottság kormánypárti elnöke, idézem: "etnobiznisznek" nevezte az eljárást. Serkisian Szeván Simon március óta nemzetiségi szószóló, ezért havi bruttó 1,2 millió forintot kap. Szombaton hiába kerestük.

Hoppá! Lebukott a főnök a dolgozók előtt?

Az átalakított Dr. Losó Viktor Szilágyi Balázsként mutatkozott be a MIRELITE MIRSA Zrt. miskolci gyársegységében dolgozóknak, a gyártásvezető azonban gyanút fogott, hogy nem is egy újonccal van dolguk. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

„A papok 10 százaléka érintett”

Ahogy az Egyesült Államokban, úgy Magyarországon sem volt hajlandó az egyház elszámolni azzal, hogy milyen mértékű a gyermekeket ért molesztálás - ezt mondta a Házon kívülnek a Boston Globe újságírója. Walter Robinson tagja volt annak az oknyomozó csapatnak, amely felderítette a bostoni katolikus papok molesztálási ügyét. A Vatikánban csütörtökön jelentették be, hogy megfosztották hivatalától és eltávolították székhelyéről a csendes-óceáni Guam szigetének püspökét kiskorúakkal szembeni szexuális visszaélések miatt.
A Házon kívül riportját ide kattintva nézheti meg.

Felgyújtotta a lakást a gyilkos

Először csak lakástűznek hitték, de kiderült, gyilkosság történt. A gyanú szerint megölte főbérlőjét, majd felgyújtotta annak lakását egy férfi Budapesten hétfő délután. A lángokat oltó tűzoltók vették észre, hogy több helyiségben is vér van, ők találták meg az összeégett holttestet is. A rendőrök 20 perc alatt elfogták az albérlőt, egy 27 éves sátoraljaújhelyi férfit. Azt gyanítják, először megszúrta 49 éves szállásadóját, majd felgyújtotta a szobát.

Chris Brownt nemi erőszak gyanújával őrizetbe vették

Chris Brownt letartóztatták. Nemi erőszak gyanújával vették őrizetbe kedden Párizsban, két másik férfival együtt. A gyanú szerint egy 24 éves nőt erőszakoltak meg az énekes hotelszobájában. Brownt máris szabadon engedték, aki azon gondolkozik, hogy pert indít az őt vádoló fiatal modell ellen.

Újabb gyilkossággal gyanúsítják a vállalkozót

Egy másik szerelő megölésével is meggyanúsította a rendőrség azt a vállalkozót, akit áprilisban tartóztattak le egy villanyszerelő meggyilkolásának gyanújával. A két szakember rejtélyes körülmények között tűnt el, mindketten a vállalkozónak dolgoztak. A villanyszerelős rejtély korábbi eseményei a Fókuszban: ITT!

Ki az a Vera?

Hunor már elszólta magát egyszer, ami felett Era a mai napig sem tudott napirendre térni.

Balogh Nóra: „Ki fogom deríteni, hogy mi történt!”

Az ügyvédnő most már teljesen biztos benne, hogy a Harmath-testvérek állnak a mérgezés mögött.

Borinak elege lett Bécy-ből és felmondott

Orsi tovább őrlődött Joe és az anyja között. Evelin gyanakodni kezdett Isabelre. Bori életében még tovább nőtt a feszültség.

Légpuskával lőtte le a Yorkie-t

Légpuskával lőtte le a kutyájukat a szomszéd fiú - ezt állítja egy család. A többszörös díjnyertes Yorkie tüdejét találta el a lövedék, azonnal elpusztult. A rendőrök állatkínzás miatt nyomoznak. Az RTL Híradónak nyilatkozó fegyverszakértő azt mondja: a fiú még az utcára sem vihette volna ki a légpuskát.

 

A Messenger árnyoldala


szerző:
2018.04.18. 18:00
A Messenger árnyoldala

Miközben Robi aludt, Zsuzsa kileste telefonja jelszavát, mert érezte, hogy párja titkol előle valamit. A nő ekkor döbbent rá, hogy Robi rendszeresen beszélget exével. Zsuzsa nem hagyta annyiban a dolgot, és Robi nevében visszaírt a lánynak…

A barátnőm még mindig a volt férjét szereti?

Józsi egyre inkább arra gyanakodik, hogy a barátnőjenek még mindig tart a viszonya az ex férjével. Vajon a nő miért beszélget naponta többször a volt párjával? Vajon miért nem hangosítja ki ilyenkor a telefont? Pláne, ha Józsi még meg is kéri rá…

Mit jelent, ha a pasid heti egyszer találkozik veled?

Katának elege van párja, Józsi viselkedéséből, hiszen valamilyen okból kifolyólag a fiú mindössze hetente találkozik barátnőjével. Vajon van valaki más is Józsi életében?

Hátborzongató történet áll a férfi eltűnése mögött

Az eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő ügyében úgy látszik több fordulat is beállt: a család szerda délután kapta vissza azt a kisbuszt, amivel Zoltán az eltűnése előtti találkozóra indult a munkaadójával, akit már előzetes letartóztatásba helyeztek emberölés gyanújával.

Újra megcsalt a párom?


szerző:
2018.03.14. 18:00
Újra megcsalt a párom?

Telefonnyomkodás? Éjszakai kimaradozás? Szandi egyre inkább arra gyanakodik, hogy párjának, Sanyinak szeretője van. Vajon a fiú ismét hűtlen volt barátnőjéhez?

Nem bíznak Vikiben az Erdész lányok

Legidősebb testvérük furcsa elszólása elbizonytalanította Hajnalt, amit nővéreivel is megosztotott. Angéla is gyanakszik, de úgy tűnik, Pirost nem tudták meggyőzni.

A teljes adásért kattints IDE!

Kornél Janinak: „Szerintem te tök szerelmes vagy a Hajniba”

Kornél és Jani esti meccsnézését egy váratlan csomag felbukkanása szakította félbe. A meglepetés bonbon Hajnihoz érkezett, és Kornél – látva barátja heves reakcióját – kezdte tisztán látni a dolgokat. Sőt, a házmester fiú nem is tartotta magában gyanúját, és kérdőre vonta barátját…

Megölhette a barátnőjét

Féltékenységből ölhetett: gyilkosság Szegeden! Az utcán kezdtek veszekedni, de együtt mentek fel a lakásba, ott végzett barátnőjével a gyanú szerint egy 29 éves férfi. A gyilkosság után saját magát is megpróbálta megölni, de ez nem sikerült, mentőt hívott. Emberöléssel gyanúsítják, rendőrök kísérték a kórházba.

Kornél skizofrén?


szerző:
2017.12.13. 20:30
Kornél skizofrén?

Karola elárulta Pirosnak, hogy mire jutott gondnok sráccal kapcsolatban - szerinte mentális problémája van Kornélnak. Vajon a szerelmes lány milyen bizonyítékot talál a nyomozása során?

A teljes adásért kattints IDE!

Más diákkal is lehetett viszonya

Több tinédzserrel is lehetett szexuális kapcsolata a kadarkúti tanárnőnek - írta meg a Blikk. Pénteken számoltunk be róla, hogy a gyanú szerint 15 éves diákjával volt viszonya egy harmincéves tanárnőnek a Somogy megyei Kadarkúton. A rendőrség nyomoz az ügyben.

 

Gondolj bele: évente egyszer találkozol a pároddal. Te kibírnád?

Sándor és Ágnes 5 éve alkotnak egy párt, viszont a férfi állítása szerint évente mindössze egyszer-kétszer találkoznak egymással. Barátnője folyamatosan kitalál valami indokot, hogy miért nem tudnak találkozni, Sándor viszont azt gyanítja, hogy Áginak van valakije. Az elkeseredett férfi pontot szeretne tenni a hosszan tartó, viharos kapcsolat végére, de legnagyobb álma az, hogy összeköltözzön szerelmével.

Rendőri igazoltatás közben halt meg – panaszt tesz a család

Panaszt tesz az ügyészségen annak a férfinak a családja, aki rendőri igazoltatás közben halt meg Újpesten. A szemtanú, aki végig mellette volt, az RTL Híradónak azt mondta: indokolatlanul megrúgták a barátját, aki ettől elesett, beverte a fejét, elájult, majd meghalt. Az áldozat fia pedig arról beszélt: látta, amint a járőrök tanakodnak: hogyan élesszék újra a férfit. Az ügyészség nem nyomoz, mert szerintük nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Az Eredet rendezője egy popsztárral akarja eladni legújabb filmjét?

Christopher Nolan idén új filmmel tér vissza, azonban a Dunkirk szereposztását látva, mindenki meglepődött, hogy az egykori One Direction tag, Harry Styles is benne lesz!

Nem mindegy, hogy diszlexiás, vagy diszlexia-gyanús a diák

Nem mindegy, hogy diszlexiás, vagy diszlexia-gyanús a diák, utóbbi teljesítményét már osztályozni kellene egy új törvénymódosítás alapján. Az oktatási államtitkár szerint azért, mert az utóbbival küzdő gyerekeket nem szeretnék megkülönböztetni a társaiktól, viszont fejlesztenék őket. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint ez csak ronthatja a diákok esélyeit.

 

Előző rész (2017. május 26.)

Vajon Rudi mihez kezd Félix megrongált festményével? Péter Natasán vezeti le a Hanna miatti frusztrációját. Tóbiás bűntudata egyre nő az érdekházasság miatt. Vajon Brigitta sikeresen elaltatja Ágnes gyanúját?

Következő rész (2017. május 12.)

Tóbiás meglepően gondolkozik az érdekházasságról. Ágnes úgy dönt, maradnak Budapesten Lizával. Milyen lavinát indít el Péter gyanúja Bandival kapcsolatban? Gigi manipulálni kezdi Ádámot.

Előző rész (2017. február 22.)

Félix Ágnessel kapcsolatos gyanúja megerősítést nyer. A Rudival való veszekedés hatására Aliz rádöbben, mire vágyik igazából. Ádám részegen rossz döntést hoz. Milyen visszafordíthatatlan lépést készül tenni Ágnes?

Következő rész (2017. január 31.)

Júlia nehéz döntésre szánja el magát Attilával kapcsolatban. Vajon képes Judit elaltatni Nóra gyanakvását a rablással kapcsolatban? Vajon Ádámnak sikerül bejutni a fogvatartott lányok közé? Emília megsejti, hogy Ágnes hogyan bánik Ludwiggal.

Következő rész (2017. január 19.)

Mi lesz a fehér por sorsa? Vajon miért ébredt egyedül Ádám Gigi lakásában? Miklós úgy érzi, hogy a magánélete is sínre kerülhet. Emília rádöbben, hogy gyanúja tévútra vitte.

A gyanú árnyékában február 6-tól új részekkel jelentkezik!

Amikor a család egyik tagja gyanúba keveredik, könnyen tönkre teheti mindenki életét. Hazugság, kétségbeesés, félelem. De vajon van megoldás? A gyanú árnyékában új részekkel február 6-tól az RTLII-n!

Kihallgatták, de elengedték

Kihallgatták, de elengedték tizennégy éve a rendőrök azt a férfit, akit most a győri gyilkossággal gyanúsítanak. Erről a Kisalföld írt. A lap szerint annak idején azért hallgatták ki a férfit, mert bejelentette, hogy eltűnt az autója. Csakhogy egy kis piros színű kocsija volt, miközben a szemtanúk egy nagy bordó autóról beszéltek. Így terelődött el a férfiról a figyelem, egészen mostanáig.

Korrupciógyanús a metróépítés

Súlyos szabálytalanságokat: csalás, és korrupció gyanúját tárta fel a 4-es metróval kapcsolatban az Európai Csalás Elleni Hivatal. A szervezet az ügyészséget is értesítette, ahol már régóta nyomoznak az ügyben. Több embert gyanúsítottként hallgattak ki, tudta meg az RTL Híradó. Ha az Európai Bizottság szerint megáll a csalás és korrupció gyanúja, kilencvenhárom milliárd forintot kell visszafizetni.

Krisztián gyanúba keveredett

A macsó egy egészen új énjét csillogtatta meg. Nem is gondoltuk volna, de a színészkedés is fekszik neki, csakúgy mint a versírás…

Trafikot és benzinkutat is kifosztott a betörő

Sorozatbetörőt fogtak el Nyíregyházán. Kilenc helyre tört be három hónap alatt a gyanú szerint egy negyvennyolc éves nagyari férfi. Mindezt ő maga ismerte be a rendőröknek, miután két nappal ezelőtt elfogták. Elmondása szerint legutóbb egy helyi számítástechnikai üzletből lopott, de volt, amikor egy benzinkútról vitte magával a pénzzel teli kasszát.

Emília: „Meg akar öletni”

A pszichológusnő és családja kezdi rendbe tenni szétzilált életüket. Persze adódnak gondok, de egyik sem vészes. Aztán érkezik egy telefonhívás, ami mindent felborít.

Most tényleg kiderül, ki Robi gyilkosa!

A rejtett kamera felvételei nem hazudnak. A monitor előtt ülők dermedten nézik végig a fiatal lány szörnyű tettét, azaz Robi halálát.

Eljött a pillanat! – Ma este kiderül, ki ölte meg Róbertet

Számtalan találgatáson, nyomozáson vagyunk túl, és szinte már mindenki gyanús, aki Nóri esküvőjén ott volt. Végre, nem kell tovább várnunk és izgulnunk, most kiderül, ki volt a gyilkos.

Az egész csak egy baráti merénylet?

Érdekes fordulatot vehet egy 20 évvel ezelőtti gyilkossági kísérlet ügye. Lakatos Csabára egy maffialeszámolás-sorozat részeként, az akkori lovin lőttek rá háromszor. Mindhárom lövés eltalálta. Kis híján meghalt, de még éppen időben műtötték meg. Most egyik régi barátjára terelődött a gyanú. A sokszoros bajnok hajtó a kedvünkért újra felidézte az a brutális novemberi napot.

Összeomlott a kormány honlapja

Továbbra sem tudni: kik, miért és honnan támadták meg a kormányzati informatikai rendszert. Ez azonban már véget ért – közölte a kormányfő belbiztonsági főtanácsadója. A túlterheléses támadás miatt szombaton szinte egész nap elérhetetlen volt a kormány honlapja. Szakmai fórumokon azt gyanítják, egyszerűen csak sokan kattintottak egyszerre a weboldalra, miután a kormány egy térképet tett közzé, amelyen azokat a területeket jelölte meg, ahol szerintük a menekültek miatt veszélyes tartózkodni.

Előző rész (2016. február 24.)

Sikerül Rudinak kimenteni a túszul ejtett Alizt Nikol karmai közül? Ágnesnek máris van egy terve, hogyan terelje el Lizáról a gyanút. Hogy reagál Tóbiás Sesztákné indiszkrét kérdéseire? Vajon hova szökik Máté?

Következő rész (2016. február 24.)

Sikerül Rudinak kimenteni a túszul ejtett Alizt Nikol karmai közül? Ágnesnek máris van egy terve, hogyan terelje el Lizáról a gyanút. Hogy reagál Tóbiás Sesztákné indiszkrét kérdéseire? Vajon hova szökik Máté?

Miklós elképzeli, ahogy Ludwig megöli Róbertet

A beszélgetés közepette Miklós óriási dologra ébred rá, a férfi szerint Ludwig ölte meg Róbertet.

Ez történt a héten (6. hét)

A történtekkel kapcsolatban mindenki gyanús a másik számára, és megkezdődik az egymásra mutogatás. Gizella részegen komoly anyagi következményekkel járó hibát vét. Tóbiásnak és Zsófinak is ugyanaz a kiszemeltje. Krisztián veszélyes játékba kezd, azért hogy Zsoltot kihozza a börtönből, és még Rudi abból a bajból is ki kell másznia, amibe Rudi miatt került. Júlia, hatalmas áldozatot hoz. A Berényi testvérek mindent megtesznek, hogy terhelő, de még leplezett titkokat találjanak Ludwig múltjában.

Ez történt a héten (4. hét)

Gizella ismét inni kezd, így amikor a várandós Zsófinak sürgős szüksége lenne rá, akkor nem tud segíteni neki. Vajon Zsófival minden rendben lesz? Péter Renáta miatt megint összeveszik Hannával. Kiderül, hogy Nóra mit tett, de ez Ágnesnek gyanús és bizonyítékokat keres Nóra ellen. Rudi féltékeny lesz Alizra és Krisztiánra, ezért Lucát felhasználva próbálja összeugrasztani Alizt és Krisztiánt. Ludwig és Miklós között nem enyhül a viszony.
 

Négy hónap után, reggel szabadult Lagzi Lajcsi

Ahogy kilépett a börtön kapuján, felesége nyakába borult, majd könnyes szemmel a gyerekeit is megölelte Lagzi Lajcsi. A mulatós zenészt négy hónapos előzetes letartóztatásából vasárnap reggel nyolckor engedték el. Több tucat fotós, tv stáb és újságíró várta a börtön előtt. Rögtönzött sajtótájékozatóján látszott rajta, hogy megviselték az elmúlt hónapok. Nagyon lefogyott, az arca beesett, mégis próbált jókedvűen beszélni. Azt mondta a családja miatt tartott ki, és néhány napot most velük szeretne tölteni.

Előző rész (2016. január 8.)

A gyanú árnyéka először Miklósra, majd Ludwigra vetül. Ádám féltékeny lesz, mert a fellendülő Pusszancs üzlet miatt Hanna túl sokat foglalkozik Péterrel. Sikerül-e Júliának és Péternek megszabadulni a gyertyatartótól?

Következő rész (2016. január 8.)

A gyanú árnyéka először Miklósra, majd Ludwigra vetül. Ádám féltékeny lesz, mert a fellendülő Pusszancs üzlet miatt Hanna túl sokat foglalkozik Péterrel. Sikerül-e Júliának és Péternek megszabadulni a gyertyatartótól?

Darabokat vágtak ki Gyuriból, a német vizslából

Megrázó, ami Gyurival a 18 hónapos drótszőrű német vizslával történt: egy bokorban találtak rá Pakson az állatmentők. A kutyát több helyen is megcsonkították, egyelőre a gyanú szerint hajléktalanok tették, hogy aztán megehessék a kimetszett húsdarabokat. A rendőrség is nyomoz az ügyben, állatkínzás vádjában. Még végighallgatni is sokkoló, nem, hogy átélni, ami ezzel a kutyával történt és a testi sebek mellett a lelki károsodás is jelentős, hiszen az emberekbe vetett feltétlen bizalma rendülhetett meg és társult rettegéssel, az emberekkel szemben. Hogyan él meg egy ilyen szörnyű kínzást egy állat és egyáltalán van-e esélye még arra, hogy önfeledten futkározzon majd egy jobb gazdi mellett… Az ügyben Schneider Kingát a Noé Állatotthon szóvivőjét kérdeztük.

Viperával terrorizálta társait egy 16 éves fiú

Egy 16 éves fiút gyanúsítanak azzal, hogy a pesti iskola mosdójában fenyegetett és bántalmazott egy kiskorú fiút. Egy szintén 14 alatti lányt pedig egy közösségi oldalon zaklatott és fenyegetett a gyanú szerint. Gyurkó Szilvia, gyermekjogi igazgatóval a dolog lelki hátteréről beszélgettünk.

Döntöttek: 30 napig rács mögött marad Lagzi Lajcsi

Vezetőszáron érkezik Galambos Lajos a Budaörsi Járásbíróságra. Lopással és vesztegetéssel gyanúsítják.  Az ügyészség szerint a mérőórákat kikerülve éveken keresztül minimális összegű rezsit fizettek egy Mocsa, boldogasszonypusztai  lakóházban és egy tatai apartman parkban, amelyek Galambos Lajos tulajdonában vagy érdekeltségében vannak.

Ez történt a 35. héten


szerző:
2015.08.28. 21:15
Ez történt a 35. héten

Róbert annyira belelovallja magát a szerelmes szerepébe, hogy Ágnes hatása alá kerül. Bözsi rajtakapja Rudit és Krisztiánt, amint Zsolt utasítására megsemmisítik a biztonsági kamera felvételeit. Bözsi megtudja tőlük, hogy ki lőtte le Zsoltot. Tóbiás a fitnesz DVD elkészítésével akar anyagi problémáitól megszabadulni. Miklós és Rita kapcsolata furcsa fordulatot vesz. Nóra arra gyanakszik, hogy Ritának köze lehet a férje halálához. Róbert kihallgat egy telefonbeszélgetését, ami komoly gyanúba keveri Ritát. Vajon mi az igazság?

Doppingbotrány: kell-e félniük a magyar sportolóknak?

Megrengette az egész sportvilágot az a világméretű dopping-botrány, amelyet a hétvégén robbantott ki az angol és a német sajtó. Ha beigazolódnak a vádak, az elmúlt évtizedben szinte egyetlen atlétikai sporteredményt sem szabad komolyan venni, mindegyik csalás eredménye. Vajon hogy hat ez majd a többi sportágra?

19. évad, 11. rész - Különösen robbanékony

Két fiatal lány - testükre erősített robbanószerkezettel - érkezik a bankba. Semir és Alex üldözőbe veszik a járművet, amelyikkel elhajtanak. Hogy egérutat nyerjen a sofőr, kiteszi az egyik lányt, aki szembesétál a forgalommal az autópálya közepén, hatalmas káoszt okozva ezzel. A gyanú a lányok apjára terelődik.

Előző rész (2015. április 29.)

Rudi és Zsolt barátságot kötnek? Enikőnek sikerül Barnabásra terelni a gyanút? Szabi vajon megy vagy marad?
 

Következő rész (2015. április 29.)

Rudi és Zsolt barátságot kötnek? Enikőnek sikerül Barnabásra terelni a gyanút? Szabi vajon megy vagy marad?
 

Előző rész (2015. április 28.)

Lászlóból jó humorista lenne? Enikő meggyanúsítja Barnabást. Rudi jó benyomást tesz Zsoltra.

9. évad, 20. rész - Fesd feketére!

Connie Palmert megölik éjjel a medence partján. Az esetet barátnője, Monica jelenti be, aki meglehetősen furcsán viselkedik. A nyomozás során kiderül, hogy Monica valójában nem is létezik, annak ellenére, hogy hamarosan egy kiállítást nyitnak meg festményeiből, melyre hatalmas az érdeklődés. Története töredékes rengeteg hézaggal, ezért Horatio hazugságvizsgálatnak veti alá, s gyanúja be is igazolódik.

Fókusz 15-04-16


szerző:
2015.04.16. 18:00
Fókusz 15-04-16

Fókusz: Hiénák? - Ragadozónak tartják őket, pedig ők csak szeretnének megélni, azt mondják nem erőszakkal szerzik a fuvart. Ki fog fizetni? - Steiner Kristóf, Kelemen Anna is a pénzéért küzd, hova és miért tűnt el a könyvkiadó tulajdonosa? Extrém fazon - Béla frizurája kicsapta a biztosítékot, sok embernek tetszik, de nagyon sokan kopaszra nyírnák.

Hiába a nagy terv


szerző:
2014.12.19. 22:42
Hiába a nagy terv

Dennis ördögien kieszelte, hogyan bomlassza fel a másik csapatot, ám Zsu résen volt, és elég volt egy kis botlás, hogy átlásson a komiszon.

Fókusz 13-04-02


szerző:
2013.04.02. 20:00
Fókusz 13-04-02

Fókusz: Besározták! - Felháborító gyanúba keverték az X-Faktor győztesét. Oláh Gergőt megdöbbentette a vád, jogi lépéseket tervez. Érzelmek viharában - Südi Iringó vigasztalhatatlan volt, miután megtudta, hogy nem táncolhat tovább. Tóth Gabi anyukája másért pityergett. Egzotikus szépségek - Bikiniben kellették magukat a legszebb távol-keleti származású magyar lányok. De ki volt a legszexibb közülük?

A szerelem rabjai 12-04-24

A szerelem rabjai, 117. rész - Paz elmegy Emiliahoz és Rosariohoz és ott találja Juant. Mindenre fény derül. Juan is megtudja, hogy milyen kapcsolatban állnak egymással a nők. Victoria szól Tatianának, hogy vigyázzon Santiagoval, mert neki köszönhetően nem találta meg a kislányát. Barbara Tangoval együtt elindul Pacheco keresésére, meg is találják, Milagros tartja fogva.

„Politikailag koholt” a gyanú Gyurcsány ellen?

A volt szocialista kormányfőt hivatali visszaéléssel vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség a sukorói kaszinóberuházás miatt.

Csurka az adóhivatal célkeresztjében?

Csurka István is gyanúba keveredett a MIÉP-Jobbik-Harmadik Út párt gazdálkodási ügyében.

Loki: 50 ezer euróért adták el a meccset?

Újabb bunda-gyanú a debreceni focisták ellen egy 2008-as DVSC UEFA Kupa-selejtező mérkőzés kapcsán.

Fél Kettő 10-10-27


szerző:
2010.10.27. 14:40
Fél Kettő 10-10-27

Fél Kettő: Placebo - Vajon meg lehet gyógyulni a tudat erejével? Tényleg működik a placebo hatás? Csapda - Álláshirdetésre jelentkeztek, de a telefonszám emeltdíjas volt, a hirdetés pedig gyanús. Megaláztatás - Egyre több fiatal teszi fel az internetre volt barátnője - legtöbbször meztelen - fotóit.

Vaklárma volt, nem bomba Újpesten

Reggel egy bombagyanús csomag miatt hívta valaki a rendőröket Újpest-városközpontból.

Újabb gyanú Mesterházy Ernő ellen

Az ügyészség szerint csaknem 163 millió forintos kárt okozott a BKV-nak.

Előzetesben a berettyóújfalui nő

Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték a férje meggyilkolásával gyanúsított nőt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való