KERESÉS search-close

gyűlöletkampány

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyűlöletkampány"

Megtámadták a tüntető házaspárt

Megtámadtak egy házaspárt azért, mert az oktatás szabadságáért szervezett tüntetésre tartottak. A négyes metrón az egyik utas ordítozott velük, amikor meglátta a tiltakozásra készített táblát. Az esetről felvétel is készül, ezt a 444.hu közölte. Ferge Zsuzsa társadalomkutató szerint ez az eset is mutatja, hogy hatékonyan működik a gyűlöletpolitika.

RTLII Híradó 2018-01-26


szerző:
2018.01.26. 21:30
Miért és hogyan lesz valakiből közellenség?

Közellenség - szinte váratlanul fordul a társadalom egyes etnikai és vallási csoportok ellen. Néha a kormányok, a hatalom indít gyűlöletkampányt egy-egy közösség ellen. Máskor egy-egy embert, nem ritkán művészt szemelnek ki, és tesznek meg a közösség ellenségének, ebben a filmben egy szobrászt. Miért és hogyan történik mindez?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való