KERESÉS search-close

gyújtogatás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyújtogatás"

Felgyújtották Japán egyik népszerű animációs stúdiójának épületét

Halál rátok! - ezt kiabálta egy férfi mielőtt felgyújtotta Japán egyik népszerű animációs stúdiójának épületét. A tűz pillanatok alatt szétterjedt, mivel a támadó előzőleg valamilyen gyúlékony anyagot locsolt szét. A merényletben legalább kéttucat ember halt meg, de a hatóságok attól tartanak, hogy még több áldozat lehet, mivel a sérültek közül sokan kritikus állapotban vannak.

A kisfiú szerint húga videóra akarta venni, ahogy ég a bódé

Az édesanya az RTL-nek mesélte el, szerinte hogyan vesztette életét 8 éves kislánya hétfő este a budai MOM Sport tetején lévő faházban. A lány bátyjával együtt jutott be az épületbe, ahol gyújtogatni kezdtek. A kisfiú ki tudott menekülni, húgát már nem tudták megmenteni. Három évvel ezelőtt leégett a család háza Budakeszin, a rendőrség szerint akkor a most 11 éves kisfiú okozta a tüzet.

Összeveszett a barátnőjével, ezért égethetett fel 15 hektárnyi földet

Összeveszett a barátnőjével, információink szerint ezért égetett fel 15 hektárnyi földet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kék közelében egy férfi a gyanú szerint. A tűz annyira elterjedt, hogy kis híján elérte a faluszéli házakat is. Egy tanya, és egy lakókocsi porig égett, szerencsére nem élt ott senki. A gyanúsítottat a közelben elfogták a rendőrök - kiderült, nem először gyújtogatott. Rongálás miatt indult ellene nyomozás.

 

Életfogytig börtönbe küldenék a gyújtogatót

Három gyerekre nem gyújtotta volna rá a házat - ezzel érvelt ártatlansága mellett az utolsó szó jogán a mezőcsáti gyújtogatás vádlottja. A tűzben a férfi sógora és annak legkisebb gyereke, egy másfél éves kislány halt meg 2017 nyarán. A két nagyobb gyerek még ki tudott menekülni. Ma a perbeszédek hangzottak el, az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést kért, az ügyvéd viszont felmentést.

Használt pelenkákkal gyújtogatott

Zavarta a harangzúgás és a plébános szerinte túl sokat járt beteg édesanyjához, ezért felgyújtotta a kiszombori templom két hátsó ajtaját egy helyi férfi. Használt pelenkákkal tömött meg két zsákot és azzal gyújtogatott.

3 háznál gyújtogatott bosszúból

Haragudott a tulajdonosokra, ezért gyújtogatott fél órán belül három háznál is hétfőre virradóra egy helyi férfi a Somogy megyei Öreglakon - legalább is ezt mondta a rendőrségen. A tűzben kazlak, melléképületek semmisültek meg, a kár többmillió forint. A gyújtogatót letartóztatták, rongálásért és közveszély-okozásért vonhatják felelősségre. Tizenkét évet is kaphat.

Újabb lángoló kukák Pécsen

Két nap alatt két kuka gyulladt ki Pécsen, ahol évek óta sorozatosan gyújtogatják a szemeteseket. Tavaly kétszer annyi kapott lángra és semmisült meg, mint egy évvel korábban. Volt, hogy a tűz a közelben parkoló autókra, vagy épületekre is átterjedt. 

Bosszúból gyújthatta fel a párizsi lakóházat

Tízen haltak meg, köztük egy kisbaba Párizs egyik elegáns negyedében, ahol kigyulladt egy nyolcemeletes lakóház. A rendőrség gyújtogatás miatt nyomoz, és a tűzzel kapcsolatban őrizetbe vettek egy 40 éves nőt, aki korábban már állt pszichiátriai kezelés alatt. Az oltásról készült felvételeket megnézhetik ITT

Súlyos büntetést kaphatnak a budapesti kollégium gyújtogatói

Hiába fiatalok, akár 10 vagy 15 évre is börtönbe mehetnek, ha bűnösnek találják őket - mondta az RTL Híradónak nyilatkozó jogász. A rendőrség pénteken jelentette be, hogy három fiatalt gyanúsítanak, akik heccből gyújtogattak a református egyetem kollégiumánál a múlt héten. A tűzben egy négygyermekes apa halt meg, aki egy-egy napra szállt meg a kollégiumban. Egyik ismerőse szívszorító nekrológban búcsúzott tőle.

Boszorkányvezér irányította, amikor gyilkolt - ezt mondta a gyanúsított

Nem volt ura saját testének, egy boszorkányvezér irányította, amikor gyilkolt - ezt mondta az a magyar nő, akit zsarolással, csalással, gyújtogatással és egy 72 éves asszony megölésével gyanúsítanak Ausztriában. Az osztrák rendőrök szerint az asszony egy szekta tagja volt, és azért végzett áldozatával, mert nem akart fizetni nekik.

Egy felgyújtott szivacs miatt égett le a Ráday utcai kollégium

A rendőrök három tizenéves fiatalt fogtak el, akik heccből gyújtották meg a körömlakklemosóval lelocsolt szivacsot az utcán, aztán elszaladtak. Csakhogy a tűz átterjedt egy odatámasztott ajtóra, aztán a lépcsőházon át a kollégiumi emeletre. Egy négygyerekes apa meghalt, az épület pedig lakhatatlanná vált. A fiatalok azt mondták, jó heccnek tűnt a gyújtogatás.

8 év börtönt is kaphat a saját lakását felgyújtó férfi

Többször is felgyújtotta a társasházi lakását egy szombathelyi férfi. Először másfél éve, novemberben, de akkor maga oltotta el a tüzet. Tavaly januárban viszont otthagyta a szobában lángoló szemétkupacot, a füst és a lángok tovább terjedtek a tizenöt lakásos társasházban. Az ügyészség most emelt vádat ellene, közveszély-okozásért akár nyolc év börtönt is kaphat.

Magyar „boszorkány” ölhetett Ausztriában

Gyújtogatott, eközben fogtak el egy 43 éves magyar nőt az osztrák rendőrök. Meglepetésükre kihallgatásán egy gyilkosságot is beismert. Az évek óta Villachban élő asszony azt mondta, hogy két társával boszorkányok, és szolgáltatásaikért pénzt kérnek. Egy idős nő azonban nem akart fizetni, ezért megölte.

Két fiatal okozta a templomi tüzet

Felfüggesztett börtönt kaphat az a két fiatal, akik miatt majdnem leégett a kemenessömjéni templom a nyáron. Az orgonával játszottak, aztán valamiért meggyújtották a rajta lévő kottákat. A tüzet, amit a hívek vettek észre, a tűzoltók gyorsan eloltották, de a templomban így is több millió forintos kár keletkezett.

Vallomást tettek a szalmabála-gyújtogató fiatalok

Elfogták a rendőrök és beismerő vallomást tett az a két fiú, akik két hete felgyújtottak több mint 300 szalmabálát egy kiskunfélegyházi tangazdaság udvarán. Úgy tudjuk, jó heccnek tartották a gyújtogatást, amivel két millió forint kárt okoztak az iskolának. A fiúk ellen rongálás miatt indult eljárás.

2400 bálát gyújtott fel a részeg férfi

Háziőrizetbe helyezte a bíróság azt a 23 éves férfit, aki a gyanú szerint részegen felgyújtott 2400 darab körbálát Földeák határában, vasárnap. A rendőrség még a helyszínen elfogta a gyújtogatót, aki beismerő vallomást tett.

GYÚJTOGATÁS: 2500 szalmabála égett

A rendőrség szerint egy 23 éves férfi gyújtogatott Földeákon, majd nézte a bámészkodókkal együtt a tüzet. A gyanúsítottnál két öngyújtót is találtak, mindent beismert. A kár több mint 10 millió forint, hogy miért tette, egyelőre nem tudni. Napokon belül letartóztathatják.

Szomszédaira gyújtotta a házat - két és fél év börtön kapott

Két és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki a szomszéd családra akarta gyújtani a házukat tavaly nyáron a Somogy megyei Kőkúton. A férfi éjjel étolajjal belocsolt kendőket tett a ház tetőszerkezete alá, és többször is meggyújtotta azokat. A háromgyermekes család csak azért élte túl a gyújtogatást, mert a legkisebb gyerek felsírt, és így még időben el tudták oltani a lángokat.

Gyújtogatásra gyanakszanak

Egy héten belül már a második szalmatároló égett le Zalában. Csütörtökön késő délután Rédicsen kilencszáz bála kapott lángra, a tűzoltók pénteken is egész nap dolgoztak. Csaknem egy hete Reszneken 3500 bála semmisült meg, az épületekkel együtt. Az RTL Híradó úgy tudja, mindkét telep tulajdonosa ugyanaz. A helybeliek gyújtogatásra gyanakszanak, a rendőrség még nem indított vizsgálatot.

Gyújtogatják a kukákat Pécsen

Idén már eddig ötször annyi eset volt, mint tavaly egész évben. Kétszer a tűz a közelben parkoló autókra is átterjedt.

Görög erdőtűz: 500 lakóház megsemmisült

Gyújtogatás okozhatta az az erdőtüzet, amely végül 83 ember halálát okozta a hét elején Athén közelében. A görög kormány szerint a helyszíni vizsgálatok alapján úgy tudni, hogy egy út mentén egyszerre több helyen csaptak föl a lángok, és nyomoznak az ügyben.

 

Gyújtogatás okozhatta az erdőtüzet

Gyújtogatás okozhatta az erdőtüzet, amely végül 83 ember halálát okozta a hét elején Athén közelében.

 

Több ezer bálát égetett el

Szándékosan gyújtott fel több szalmakazalt is az a piromán férfi, akit jelentős vagyoni kárt okozó rongálással vádolt meg az ügyészség. A futárként dolgozó gyújtogató négy helyszínen összesen több mint 3500 bálát, az egyik helyen pedig még egy rakodógépet is elégetett. A tüzek által okozott kár meghaladja az 50 millió forintot.

Rejtély, miért volt tűz


szerző:
2018.06.18. 18:24
Rejtély, miért volt tűz

Nincs felelős és nincs ok. Lezárult a vizsgálat, mégsem derült ki, mi okozta a tüzet két hónappal ezelőtt az egyik szegedi belvárosi iskola tornatermében. A szakértők megállapították, hogy nem volt sem gyújtogatás, sem elektromos hiba, de még villám sem csaphatott az épületbe.

Apa és lánya halt meg a tűzben

Élete végéig börtönben maradhat az a férfi, aki tavaly nyáron rágyújtotta a házat egy családapára és három gyermekére a Borsod megyei Mezőcsáton. Most emeltek vádat ellene, az ügyészség újabb részleteket közölt a tragédiáról. Az édesapa és másfél éves kislánya meghalt a tűzben.

 

Szilvia megölte Márkot?


szerző:
2018.03.29. 20:30
Szilvia megölte Márkot?

Márk mindent megtett azért, hogy megmentse bajbajutottnak hitt szerelmét. Angéla szerencsére nem tartózkodott a szépségszalonban a gyújtogatás alatt, de úgy tűnik, a srácnak nem sikerült időben kijutnia a lángoló helyiségből.

A teljes adásért kattints IDE!

 Bosszúból gyújtotta fel

Felgyújtotta ismerősét, mert az elfoglalta közös matracukat. Vádat emelt az ügyészség az ellen a hajléktalan ellen, aki 2016 őszén egy öngyújtóval lángba borította barátját, majd magára hagyta. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, de sikerült megmenteni az életét.

 

Tehetetlenek a ház lakói

Többször is tüzet gyújtott a lakásban - megkeseríti egy társasház életét egy szombathelyi férfi. Szomszédai szerint lehetetlen együtt élni vele. Hangoskodik, nem takarít és mindenkivel összeveszett már.

Gyújtogatás egy takaró miatt

Emberölés kísérletével vádolnak egy hajléktalan férfit, mert tavaly novemberben felgyújtotta azt a bolt mögötti sarkot, ahol aludtak. Egyikük a helyszínen meghalt. A rendőrök még aznap éjjel elkapták, azóta előzetes letartóztatásban van. Úgy tudjuk, azért gyújtotta fel társait, mert azok lehúzták róla a takarót.

Rágyújtotta a házat a gyerekére

Megbocsátott a gyújtogató apának a családja, mert szerintük nem akarta megölni őket. Gyilkossági kísérlet miatt ítélték el a férfit, aki még 2015-ben volt élettársa bokodi otthonát hajnalban felgyújtotta, pedig közös 9 hónapos kislányuk is bent volt.

Tűzvész az Ibériai-félszigeten

Erdőtüzek pusztítanak az Ibériai-félszigeten, Portugáliában 27-en, Spanyolországban hárman haltak meg. Több mint 50-en megsérültek. A hatóságok szerint szándékos gyújtogatás okozta a tűzvészt.

Joe Ildikónak: „Te leszel az, aki bűnhődni fog…”

Joe elvesztette a munkahelyét, amikor leégett a műhelye. A helyszínen megtalálta Ildikó iratait, ezért megkereste az asszonyt, aki könnyek között bevallotta a tettét. Joe feljelentéssel fenyegette meg régi anyósát, aki viszont hevesen reagált a férfi szavaira.

Ildikó porig rombolta Joe életét

Joe mindenét elveszítette, amikor leégett a műhely. Karola szenved a szakítástól. Evelint és Szilvit meglopták.

Ildikó átkot szórt Joe-ra!

Ildikó úgy döntött, ideje bosszút állnia Joe-n, ezért felbérelt egy ügyvédet, aki a válás során elperelhet mindent a vejétől. Joe azonban csak nyugalmat szeretne, ezért minden feltételbe beleegyezett. Ez annyira felidegesítette egykori anyósát, hogy barátnőivel betörtek a műhelybe, és átkot szórtak Joe-ra, aminek azonban katasztrofális következményei lettek, mert egy égve felejtett füstölő felgyújtotta Joe munkahelyét.

Ildikó felgyújtotta Joe műhelyét

Ildikó bosszúhadjáratot indított Joe ellen. Karola bevallotta Szilárdnak, hogy megcsalta.

Felgyújtotta az ismerősét

Lelocsolta benzinnel, majd felgyújtotta ismerősét egy férfi Mezőcsáton szombat este. Az áldozat súlyosan megsérült. A gyújtogató pár nappal korábban befogadta a házába a férfit, nem tudni, min veszhettek össze. Amikor észrevette, hogy lángol a ruhája, a férfi belefeküdt a kerti medencébe, így tudta eloltani a tüzet. A vendéglátó azonban nem hagyta ennyiben. A menekülő vendéget az utcán elkapta, szíjjal fojtogatta, és verte. A támadó előzetes letartóztatásban van.

Semmije sem maradt a tűz után az asszonynak

Semmije nem maradt- ezt mondja az az asszony, akinek teljesen leégett a pavilonja a múlt héten egy budapesti bolhapiacon. Az összes áru megsemmisült. Az unokáját egyedül nevelő asszony könnyeivel küzdve nyilatkozott az RTL Híradónak, akinek nincs pénze arra, hogy újra feltöltse az árukészletét, ezért a megélhetésért küzd.

Részeg volt a mezőcsáti gyújtogató

Azt akarta, hogy költözzenek ki a házából, ezért gyújthatta rokonaira az épületet egy férfi tegnap hajnalban Mezőcsáton. A apa és másfél éves kislánya bennégett. A gyújtogató beismerte tettét, és azt mondta információink szerint a rendőröknek, hogy részeg volt. Két gyerek még ki tudott menekülni az égő házból, ők most rokonoknál laknak, mert édesanyjuk is meghalt évekkel ezelőtt. Az egyik nagymama Híradónknak azt mondta, képtelen megbocsátani a gyújtogatónak.

Gyújtogatás: meghalt a kislány és édesapja

Egy másfél éves kislány és az édesapja halt meg lakástűzben. A szomszédok azt mondják az apa kimentette a két nagyobbik gyereket, majd visszament az égő házba. Egy gázpalack azonban abban a pillanatban felrobbant. Az apa és a kislány holttestét a tűzoltók találták meg. A rendőrség szerint gyújtogatás történt. A család egyik rokonát elfogták, őrizetbe vették.

 

A kerítésen átmászva menekült a pécsi gyújtogató

A kerítésen átmászva menekült a pécsi gyújtogató, de már nem jutott messzire, az arra járó rendőrök szinte azonnal elfogták. A gyanú szerint hétfőn egy 59 éves nő miatt gyulladt ki egy Pécs melletti fogadó. A rendőrök akkor figyeltek fel az asszonyra, amikor épp a kerítésen mászott át. Igazoltatták, közben a járőröknek mindent beismert. Furcsán viselkedett, ezért kórházba vitték. Állapotáról egyelőre nincs információ. Az épület életveszélyessé vált. A rendőrség rongálás miatt nyomoz.

Két szeméttároló égett néhány méterrel egymástól

Két panelház szeméttárolója is kigyulladt az éjszaka Csepelen egymástól néhány méterrel. Az épületek füsttel telítődtek, több mint 140 embernek kellett elhagynia az éjszaka az otthonát. A helyiek szerint gyújtogatás történt. A füst miatt egy várandós kismamát kórházba kellett szállítani.

Fegyházbüntetést kérnek a gyújtogató apára

Fegyházbüntetést kér az ügyészség az apára, aki felgyújtotta volt élettársa otthonát Bokodon, miközben saját kilenc hónapos kislánya is a házban volt. A vád szerint a férfi tavaly május hajnalban jelent meg a nőnél, benzint locsolt szét, majd meggyújtotta. A házban heten voltak, köztük a saját gyereke.

Börtön a kórterem felgyújtásáért

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az az idős férfi, aki két éve nyáron cigarettázás közben felgyújtotta a mezőhegyesi kórház egyik kórtermét. A tűzben az egyik szobatársa olyan súlyosan megégett, hogy meghalt. A tűz miatt rövid idő alatt sűrű füst lepte el az épületet, a tűzoltók negyven beteget és három dolgozót menekítettek ki.
 

A bombafenyegető a budaörsi gyújtogató

Elfogták a budaörsi bombafenyegetőt. Kiderült, hogy ő gyújtotta fel egymás után a hétvégi házakat a Pest megyei településen. Külön nyomozócsoport, több mint száz rendőr kereste. A huszonkét éves férfi az elmúlt hónapokban tizenegyszer fenyegetőzött bombariadóval az egyik budaörsi bevásárlóközpontban. Kihallgatásán vallotta be, hogy ő a gyújtogató. A településen az elmúlt két évben 49 hétvégi ház égett le, volt olyan este, amikor egyszerre öt.

Peti és Ottó tüzet raktak az udvar közepén

Petiék tüzet raktak az udvaron, hogy szalonnát tudjanak sütögetni. A füstös meglepetésnek nem mindenki örült.

Felgyújtotta a kórházi ágyát a beteg

Kiégett egy kórterem a győri kórházban, miután felgyújtotta az ágyát egy pszichiátriai beteg. 17 embert kellett kimenekíteni az épületből. Az 58 éves férfit csütörtök este vitték be a rendőrök agresszív viselkedése miatt. Egy öngyújtót csempészhetett be magával, azzal gyújthatta a tüzet. A beteg súlyos égési sérüléseket szenvedett, heten füstmérgezést kaptak.

Pécs-Újhegyen az udvarban parkoljanak!

Piromániás miatt féltik az autóikat a Pécs-Újhegyen élők. Az elmúlt napokban, sorozatban égtek ki autók a városrészben, eddig összesen öt. A helyieket most arra kérik, ha lehet, zárt udvarban parkoljanak. A gyújtogatások miatt már a rendőrség is nyomoz, a kár eddig több millió forint.

Két hétvégi ház lángolt Csepelen

Hétvégi házak lángoltak Csepelen este. Egymástól néhány száz méterre ütött ki tűz, mire az egyiket elfojtották a tűzoltók, mehettek a másikhoz. Az eddigi vizsgálatok szerint az egyik épületet felgyújtották, a másikban lehet, hogy csak melegedni akart valaki.
A környéken élők szerint az elmúlt években voltak hasonló esetek.

Saját lakásást gyújthatta fel a zavart nő

Kiégett egy kilencedik emeleti lakás kedden, Győrben. Egy 30 év körüli nő lakott ott, egyedül.A házban lakók azt mondták róla, hogy pszichiátriai kezelés alatt áll és ő gyújtogatott. A nő elhagyta a lakást, miután felcsaptak a lángok. A rendőrök egy közeli utcában találták meg, zavartan viselkedett, ezért kórházba vitték. Közveszély okozása miatt indítottak eljárást ellene.

Újabb házakat gyújtottak fel Budaörsön

A településen vasárnap délután gyulladtak ki a nyaralók, az elmúlt másfél évben pedig legalább 25 épület semmisült meg teljesen. Úgy tudjuk, hogy mindegyiket felgyújtották. A rendőrök nyomoznak és az önkormányzattal közösen 1 millió forintot ajánlanak fel, aki a gyújtogató nyomára vezet.

Megint hétvégi házakat gyújtottak fel

Újabb hétvégi házakat gyújtott fel a gyanú szerint valaki Budaörsön. Vasárnap éjjel két épület égett porrá, a tűzoltóknak esélyük sem volt eloltani a lángokat. Ugyanezen a környéken péntek éjjel másik két ház vált a lángok martalékává, ezeket a tüzeket is gyújtogatás okozhatta.

Balesetnek akarta álcázni a gyilkosságot

Szomszédját, egyben távoli rokonát gyilkolta meg az a férfi, aki ellen a napokban emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség. A vád szerint a vádlott 2013 szilveszterén veszett össze szomszédjával, majd az idős nőt fojtogatta és összeverte, ezután pedig rágyújtotta a házat, hogy balesetnek tűnjön a gyilkosság.

Édesanyja gyújtotta rájuk a házat - exkluzív interjú a túlélő lánnyal

A lány hét éves unokaöccse kiabálására ébredt, de akkor már szinte minden lángolt nyíregyházi otthonukban. Hetekkel a tragédia után vállalta, hogy kizárólag az RTL Híradónknak elmondja, mi történt.
 

Előzetes: Az unokaöccsét megmentő asszony gyújtotta fel a lakást

Három hete nyíregyházán tűz ütött ki egy házban, és az ott lakó asszony 7 éves unokaöccsével együtt kiugrott a negyedikről. Az asszony életét vesztette, a kisfiú viszont megmenekült. Az RTL Híradónak most nyilatkozott az asszony lánya, aki azt mondta, édesanyja szándékosan gyújtotta fel a lakást. De hamar megbánta, amit tett, ezért ugrott ki a kisfiúval úgy, hogy a gyerek életben maradhasson. Hogy miért gyújtogatott a nő, kiderül 18:00-kor az RTL Híradóból.

Zavargások Frankfurtban


szerző:
2015.03.18. 18:20
Zavargások Frankfurtban

Autókat gyújtottak fel, barikádokat építettek és rendőrökre támadtak szélsőbalos tüntetők Frankfurtban. A városban szerdán avatták fel az Európai Központi Bank új épületét, a demonstrálók ezt akarták megakadályozni.

Zavargások az esküdtszék döntése miatt

Épületeket, autókat gyújtottak fel és fosztogattak feldühödött tüntetők az amerikai Ferguson városában, miután az esküdtszék úgy döntött: nem emel vádat az ellen a fehér rendőr ellen, aki augusztus elején lelőtt egy fekete tinédzsert.

Biztos, hogy gyújtogatás történt

Felgyújtották a püspökladányi önkormányzat épületét. Az első vizsgálatok szerint feltehetően benzint locsoltak szét az előtérben.

Felgyújthatták az állatmenhelyet

Tízezrek mozdultak meg, hogy segítsenek, font-százezrek jöttek össze adományként a neten, mázsaszámra hozták a gyógyszereket, élelmiszereket állatbarátok. A példátlan mentőakció Manchesterben történt, ahol leégett egy menhely.

Megverték őket és felgyújtották a házukat

Megverték, és rájuk gyújtották a házat, ezt állítja egy felsőzsolcai házaspár. A hétvégén a férfi arra ébredt, hogy rátörték az ajtót, majd valamilyen gyúlékony anyaggal fellocsolták a lakást, és lángra lobbantották.

 

Házon kívül 14-03-12


szerző:
2014.03.12. 23:55
Házon kívül 14-03-12

Házon kívül: Végre otthon - Anyjukhoz kerültek a megkéselt kislányok. Tűz - Rejtélyes gyújtogatások a budai elit környéken. Menzakoszt - Fellázadtak a szülők, és tesztcsapatot alakítottak.

Rejtélyes gyújtogatások a budai elit-kerületben

Kiket zavarnak a környékbeliekkel békében élő hajléktalanok? Miért támadhattak ötször is a házikóikra?

Fókusz 13-08-28


szerző:
2013.08.28. 19:45
Fókusz 13-08-28

Fókusz: Bulikirálynők - Külföldön ezrek tombolnak rájuk, itthon viszont alig fogadják el őket. Magyar női lemezlovasok. Seherezádétól Julia Carpenterig. Mindenük odaveszett - Férje megverte, majd felgyújtotta a házat. Az édesanyával és a gyerekekkel visszamentünk életük romjaihoz. Mit rejtegetnek? - Turkáltunk és meglepődtünk. Miről árulkodik egy női táska? Dundika és az Éjjel-Nappal Budapest szereplői most kipakolnak.

Egy család, aminek mindene odaveszett

Semmijük sem maradt. A dühöngő apa bosszúból felgyújtotta családi házukat. Bár az anya és gyerekek megúszták az ámokfutást, az életük és az otthonuk romokban hever. Vajon újra tudják kezdeni életüket?

Forró nyomon 13-05-22


szerző:
2013.05.22. 21:30
Forró nyomon 13-05-22

Forró nyomon: Stábunk olyan civileket talált a Poór-ügy kapcsán, akik teljesen másképp emlékeznek a rendőrgázolásra. Aztán utánajárunk, hogy a rengeteg legálisan működő alapítvány közül hogyan válasszunk. Végül kiderítjük, ki menti meg a megkínzott teheneket és az éhező kutyákat.

Irigységből gyújtotta fel az autókat

Több mint 100 luxusautót gyújtott fel a berlini autósok réme a nyáron. A 27 éves férfit hétvégén fogta el a német főváros rendőrsége.

Elkeseredett hiteles gyújtotta fel házát

Bedőlt hitele miatt felgyújtotta házát egy baranyai férfi. A ház egyik szobájában több liter benzint locsolt szét.

Nem gyújtogatás okozta a áruháztüzet

Valószínűleg elektromos hiba miatt gyulladt ki hétfőn hajnalban Pesterzsébeten a CBA áruházlánc egyik üzlete.

A gyerekek előtt gyújtotta fel magát a tanár

Felgyújtotta magát egy tanár az egyik franciaországi iskolában csütörtökön.

Nem akarnak elmenni, felgyújtották a tábort

Több tucat menekült és rendőr füstmérgezést szenvedett.

Megégett egy magyar lány Franciaországban

Életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy 22 éves magyar lány a franciaországi Agen városában, miután kigyulladt az épület.

Molotov-koktél landolt egy családi házban

Az áldozatok szerint a falubeliek már korábban is többször fenyegették őket, mielőtt a gyújtogatás történt.

Felgyújtották a vonatot?


szerző:
2011.08.30. 17:59
Felgyújtották a vonatot?

Kigyulladt egy utasokat szállító személyvonat hétfő este Dunakeszinél.

Gyújtogatási hullám Berlinben


szerző:
2011.08.17. 11:29
Gyújtogatási hullám Berlinben

Rejtélyes autógyújtogatási hullám tartja félelemben Berlin előkelőnek számító kerületeinek lakóit.

Lángoló indulatok már több angol városban

A főváros után több nagyvárosban, köztük Manchesterben, Liverpoolban és Birminghamben is be kellett vetni a rendőröket.

Gyújtogató okozott erdőtüzet


szerző:
2011.07.17. 11:42
Gyújtogató okozott erdőtüzet

Szándékos gyújtogatás okozhatta a Kelebia melletti erdőtüzet szombaton, amelyben közel 5 hektár fenyves égett le.

Füstbe ment az illegális szemétlerakó

Felgyújtottak egy illegális szemétlerakót csütörtökön a Veszprém megyei Öskü község közelében.

Újabb tűz űzte az udvarra az ápoltakat

Ismét tűz ütött ki hétfő este a nagykanizsai önkormányzat által fenntartott Fogyatékkal Élők Integrált Intézményében.

Gyújtogatás figyelemfelkeltés céljából

Felgyújtottak több épületet egy Sydney mellett működő menekülttábor lakói. A bevándorlók kilátástalan helyzetükre akarták felhívni a figyelmet.

Felgyújtották a sztárok kedvenc vendéglőjét?

Teljesen elpusztult egy keddi tűvészben Vlagyimir Putyin orosz kormányfő egyik kedvenc étterme egy feltételezett gyújtogatásban.

Gyilkolt, majd magára gyújtotta a házat

Élettársát megölte, vejét megverte, majd - hogy végezzen magával - felgyújtotta házát egy férfi csütörtök délelőtt Diósdon.

Féltékenységből okozott tüzet


szerző:
2011.03.06. 16:52
Féltékenységből okozott tüzet

Az 52 éves nő volt élettársa ruháit gyújtotta fel az új barátnő lakása előtt, akit füstmérgezéssel vittek kórházba.

Saját fiaira gyújtotta a házat


szerző:
2011.02.18. 13:48
Saját fiaira gyújtotta a házat

A két fiú a szivárgó füstre lett figyelmes. A tűzoltók a lángokat eloltották, senki nem sérült meg. Az apa pszichiátriára került.

Bevallotta: izgalomba jött a gyújtogatástól

A tucatnyi autó felgyújtásáért 2010-ben első fokon még hat és fél évre ítélt fiatalember a szerdai tárgyaláson új vallomást tett.

12 éves lány borította lángba a betlehemet

Egy családi otthonban élő 12 éves lány gyújtotta fel Zamárdiban a betlehemet kedden. A település látványossága percek alatt porrá égett.

Gyújtogatás Kalocsán


szerző:
2010.12.13. 08:20
Gyújtogatás Kalocsán

Megpróbáltak felgyújtani egy házat hétfőn hajnalban, Kalocsán.

Felgyújtották a tanárit


szerző:
2010.11.10. 13:56
Felgyújtották a tanárit

Szerdára virradóra feltehetőleg gyújtogatás miatt kiégett a nyáron felújított iskola tanári szobája.

Sztrájk- és erőszakhullám a franciáknál

Összecsaptak a rohamrendőrökkel a tüntető diákok Franciaországban.

Szabadidejében kapta el a tűzzel játszó utast

Gyújtogatni akart a 6-os villamoson egy férfi kedden délelőtt Budapesten.

Rendőrökre lőttek Franciaországban

Gyilkossági kísérlettel vádolnak négy embert a franciaországi Grenoble-ban.

Külföldiek is gyújtogattak Bangkokban?

A thaiföldi kormány szombaton bejelentette, hogy két külföldi állampolgár is érintett a bangkoki épületek felgyújtásában.

Idős emberre gyújtották rá a házát?

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy idős férfi szerdára virradóra Bátonyterenyén, miközben égő házából menekült.

NATO-s autókat gyújtottak fel


szerző:
2010.04.25. 18:57
NATO-s autókat gyújtottak fel

Felgyújtották a NATO-csapatok utánpótlását szállító teherautókat, és blokád alá vontak egy országutat az Afganisztánban.

Magára gyújtotta házát, hogy ne rombolják le

Magára és apjára gyújtotta a házat egy kínai farmer, így próbálta megvédeni otthonukat a lerombolástól.

Gyújtogatás okozta a nádtüzet?


szerző:
2010.03.27. 15:50
Gyújtogatás okozta a nádtüzet?

A fokozottan védett, mocsaras területen a tűzoltók fél napig küzdöttek a lángokkal.

Gyújtogatás és repülőbaleset Chilében

Éhező chileiek felgyújtottak két élelmiszerüzletet Concepcionban. Közben lezuhant egy segélycsapatot szállító kisrepülő.

Lángoltak a német postaautók


szerző:
2009.10.27. 11:05
Lángoltak a német postaautók

Felgyújtották a Német Posta több szolgálati járművét Berlinben.

Nem csitulnak a lángok Ausztráliában

Helyiek százait kellett kiköltöztetni otthonaikból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való