KERESÉS search-close

gyógypedagógus

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyógypedagógus"

Nem vár az államra az anya

Nem vár tovább az államra egy édesanya. Úgy döntött, létrehoz egy családi napközit halmozottan fogyatékos gyerekeknek. 8 éves fia napi 24 órás gondozást igényel, de azt mondja, évek óta nem kapja meg azt a fejlesztést, ami hivatalosan járna. Se hely, se elég gyógypedagógus nincs - ezt a választ kapja mindig.

Nincs, aki fejlesztené a kisfiút

Egy maglódi anyuka hosszú hónapok óta küzd azért, hogy halmozottan fogyatékos kisfiát valaki fejlessze. A speciális iskolákban sehol nincs hely, de házhoz sem jön fejlesztő pedagógus, mert nincs elég. Pedig a 8 éves kisfiú tanköteles.

Előre hozott anyák napja


szerző:
2016.04.24. 18:15
Előre hozott anyák napja

Kikapcsolódás lenne, ha dolgozhatna – ezt mondta az egyik, sérült gyermeket nevelő anyuka az előrehozott anyák napján, amelyet több civil szervezet együtt talált ki. Céljuk, hogy ezek az anyák nagyobb elismerésben részesüljenek, és hogy a tapasztalatcserével segíteni tudják egymást. Az RTL Híradónak nyilatkozó gyógypedagógus szerint az a legfontosabb, hogy a sérült gyermeket nevelők már az elején szakemberhez forduljanak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való