KERESÉS search-close

gyógymód

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyógymód"

ROSKA BOTOND: A szem fényérzékenységét adhatja vissza a génterápia

Magyarországon több ezren szenvednek retinitisz pigmentosa nevű genetikai szembetegségben. Ez legtöbbször nagyfokú látásromlást, vagy vakságot okoz, jelenleg gyógyíthatatlan. Az ebben szenvedőknek adhat reményt az az eljárás, amit egy Svájcban élő, magyar kutatóorvos dolgozott ki csapatával az elmúlt 13 évben.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Gyebnár Csekka: „Nem leukémiáról van szó”

A Barátok közt színésznője őszintén mesélt az elmúlt két év nehézségeiről, fájdalmairól, és arról, mi is történt a párjával.

Csoki a szerelemdoktor gyógyít

Dr. Csoki azonnal a gyengélkedő Zsuzsu segítségére sietett, hogy egy ősi gyógymódot alkalmazva jobb közérzetet varázsoljon a lánynak. Kifinomult és precíz mozdulatai elérték a kívánt hatást. 

Energiával gyógyít „gyógyíthatatlan” betegségeket

Kína egyik legnevesebb orvosa járt nemrég Magyarországon. Kutatóintézetében olyanokat is gyógyít, akik betegségére „jelenleg nincs ismert gyógymód”. Különös módszere: a csikung. Mutatjuk, mi is ez az önfejlesztő energiagyógyászat!

Meg is lehet halni allergia miatt

Az ételek, állatok, növények, de még a napfény is árthat. A fél világ érintett, van, aki mindig, a szerencsésebbek csak pár hónapig tüsszentek, köhögnek vagy vakaróznak. Ha nem figyelünk, akár az életünkbe is kerülhet egy nem ismert érzékenység.

Áttörés a leukémia gyógyításában!

Az MTA Természettudományi Kutatóközpont Gyógyszerkémiai Kutatócsoportja is részt vesz egy olyan kutatási programban, amely osztrákok és torontói kutatócsoportok közreműködésével jött létre. A felnőttkori akut leukémiák leggyakrabban jelentkező formáját, a csontvelői eredetű akut leukémia terápiás lehetőségeinek megújítását tűzte ki célül, melyben áttörést értek el! A témával kapcsolatban Keserű György Miklós, gyógyszerkutató, egyetemi tanár volt a Reggeli vendége.

Gyógymód még nincs rá: a fájdalmas hólyag szindróma

Március 7-én került ki a Facebookra Gyovai Éva posztja. Egy ritka betegségben szenved, melyre gyógymód még nincs, csak tünetmentesíthető. Legféltettebb titkát tárta fel, egy utolsó esély reményében.

Mit tegyünk az elviselhetetlen gerincfájdalom ellen?

Caramelt megműtötték, Gubás Gabi természetgyógyászhoz ment vele, aztán meg férjhez - az elviselhetetlen gerincfájdalomról azonban nemcsak ők tudnak mit mesélni. Talán nincs is olyan magyar család ahol valaki ne panaszkodni derék vagy hátfájásra, és aki ne keresné a megfelelő gyógymódot erre. Úgy, ahogy kollégánk, aki szenvedései közben gondolt arra, hogy talán másoknak is segíthet a megszerzett információkkal.

 

Lehet, hogy megvan a rák ellenszere?

Új gyógymódot találtak a rák ellen a Stanfordi Egyetem kutatói. Az amerikai tudósok egérkísérleteik során magába a daganatba fecskendeztek egy új molekulát. A Híradónk által megkérdezett onkológus szerint az amerikai kutatócsoport megbízható és hiteles. A szakértő úgy látja, 5-7 éven belül embereken is kipróbálhatják a szert.

 

A víz, amit nem csak inni lehet...


szerző:
2018.01.24. 08:31
A víz, amit nem csak inni lehet...

15 éven keresztül fejlesztették a magyar találmányt, aminek használata hosszútávon javítja az életminőséget. Dr. Robert Lyons, a KAQUN Europe vezérigazgatója mesélt a vadonatúj gyógymódról.

Nem rettegünk többé a ráktól!


szerző:
2018.01.24. 07:35
Nem rettegünk többé a ráktól!

Tavaly novemberben Dr. Peták István már beavatta a nézőket a modern gyógymód rejtelmeibe. Az Oncompass tudományos igazgatója Bernáth Gusztávné Katalinnal érkezett a stúdióba, akinél 2012-ben diagnosztizáltak tüdődaganatot, de azóta már makkegészséges!

Daganatos betegségek: hatásosabb a hagyományos terápia

A hagyományos orvosi kezeléssel, vagyis a kemoterápiával és a sugárkezeléssel van a legnagyobb esély arra, hogy egy daganatos beteg meggyógyuljon - ezt mutatta ki az amerikai Yale Egyetem kutatása. Eszerint 10 betegből, aki ezt választotta, 8 még élt 5 évvel a betegség felfedezése után. Csak alternatív gyógymódokkal viszont majdnem minden második beteg meghalt 5 év alatt. A Semmelweis Egyetem onkológusa szerint az alternatív kezeléseket csak az orvosi terápia mellett, kiegészítésként szabad használni.

A depresszió a lélek tumora

A depresszió jellemzői lehet a hangulat ingadozása, a lehangoltság, egyfajta érdektelenség, aktivitás csökkenése, fáradékonyság. A depresszió kezelhető. Figyeljünk egymásra, és ne legyintsünk, ha valakin a betegség jeleit észleljük. Hiszen a lélek fájdalma ugyanolyan hatalmas, mint a testé.

A teljes adást ITT nézheti meg!

A korai őszülés kezelhető?


szerző:
2017.07.13. 08:20
 A korai őszülés kezelhető?

Sokaknál problémát okoz, hogy már elég korán, 20-25 évesen elkezdenek őszülni. Iszonyúan bosszantó, mert megakadályozni nem tudjuk, de kezelni talán igen! Borsányi Andrea hajgyógyász, hipnoterapeuta arra is válaszol, hogyan!

Életveszélyes gyógymódok

Életveszélyesek lehetnek a világhálón javasolt alternatív gyógymódok, így a hajszárítós fájdalomcsillapítás is - ezt mondta az RTL Híradónak egy orvos. Pár napja intenzív osztályra került az az alig két hetes csecsemő, akinek így próbálta meg a hasfájását elmulasztani az édesapja. A közösségi portálokon akadnak olyan javaslatok is, melyek fulladást okozhatnak, vagy épp komoly hámsérüléseket.

TÉVHITEK: Felejtsük el a lájkvadász oldalakat!

Életveszélyesek lehetnek a világhálón javasolt alternatív gyógymódok, így a hajszárítós fájdalomcsillapítás is! Dr. Novák Hunor orvos honlapján évek óta küzd a tévhitek ellen. Az olyanok ellen, mint például a fényevés, a kalcium csodaszerként adagolása vagy a borostyánnyaklánc.

Mi az a stressz látás?

Napjainkban egyre több stressz hatás éri szervezetünket, mely különböző tüneteket produkálhat. Valkó Eszter Szegeden ismerkedett meg egy új alternatív gyógyítási móddal.

Öregedés leállító programmal a fiatalság megőrzéséért

Nyertes Zsuzsa problémájára is gyógyírrel szolgált Kecskeméti-Tóth Lajos, aki 30 évig küzdött gyógyíthatatlan betegségével. Azóta nemcsak sajátjától szabadult meg, de másoknak is segít módszereivel.

Ezekre a problémákra lehet megoldás a harkányi fürdő

A dél-magyarországi harkányi víz gyógyítóerejét 1823-ban fedezték fel, azóta az egészségügyi problémákkal érkező vendégek mellett nagy számmal érkeznek a fürdőbe pihenni és szórakozni vágyó családok is.

Mi a feltétele a rákbetegek gyógyszeres kezelésének?

Ma már szerencsére egyre több célzottan ható készítmény áll a rákbetegek rendelkezésére, amelyekkel sok esetben egészen gyors és látványos eredményeket lehet elérni. Ennek feltétele, hogy a gyógyszert a megfelelő beteg kapja. Eldöntésében a daganatgének elemzésén alapuló gyógyszerhatékonysági vizsgálatok segítenek.

Lefagyasztották a rákos lányt


szerző:
2016.11.19. 18:35
Lefagyasztották a rákos lányt

Lefagyasztatta magát egy halálos beteg tizennégy éves brit lány. Ez volt az utolsó kívánsága. Mivel fiatalkorú, a bíróság engedélyére is szükség volt. A testület végül történelmi ítéletet hozott és hozzájárult a hibernáláshoz. A lány abban reménykedett, hogy a jövőben lesz gyógymód a betegségére.

Fogadjuk meg Nagy Laci tanácsát – NeuoPress-terápia!

A Telekom Veszprém kézilabdázója mesél egy gyógymódról, mely nemcsak kifejezetten hasznos, hanem nagyon kellemes is. Ez az úgynevezett ideginger terápia. A talp testünk térképe, így az adott szervekhez tartozó idegvégződések ingerlésével öngyógyító folyamat indul el az adott testrészeknél, és ezzel a módszerrel például az ekcémán is kifejezetten lehet segíteni. Próbálják ki!

Drága mulatságok, amik reményt adhatnak

Méregtelenítés. Lúgosítás. Drága mulatságok, amelyek reményt adhatnak azoknak, akiknek valami bajuk van. De aki beteg, és elhiszi az interneten keringő, tudományosnak tűnő információkat, olcsóbban is kúrálhatja magát. Mondjuk citrommal, amit egyesek még a kemoterápinál is hasznosabbnak tartanak. Mint például Schobert Norbert, a híres fitneszguru és életmódszakértő, akinek egy-egy posztja százezreket érhet el, és sokakat befolyásolhat. Például egy nemrégi megosztása, pont a citrom áldásos hatásáról.

 

Czutor Zoli gyermeke is hasfájással küzd - Íme a gyógymód!

A csöppségek hasfájása sajnos elég gyakori probléma, mely komolyabb tüneteket is okozhat. Ezekra a panaszokra gyógymódot jelenthetnek a homeopátiás szerek.

A szívféreg a kutyák egyik legkomolyabb ellensége

A műsor nemcsak az emberek, hanem négylábú kedvencek egészségével is foglalkozik. Lássuk, mit tehetünk az állatokért!

Gyógytornász segíti Kulka gyógyulását

Szerencsére egyre biztatóbb híreket kapunk Kulka János állapotáról. Úgy tudjuk, fizikailag már majdnem teljesen visszanyerte az erejét. Ebben nagy segítségére volt egy mozgásterapeuta, aki a színész életmentő műtétje óta dolgozik a minél gyorsabb felépülésen. Nem szokványos kezelése pedig láthatóan jól működik Kulka Jánosnál, akivel reméljük, nemsokára interjút is készíthetünk.

 

Inkontinencia gyógymódja Hévízen

Ezt a Zala megyei várost általában a gyógyulni vágyók látogatják többségben. Most Dombóvári Vanda is Hévízen járt utána annak a lézeres kezelésnek, mellyel könnyedén orvosolható az inkontinencia is.

Az egészségtakarékosság az élethosszunkra is kihathat!

Fontos, hogy az egészséges életmód mellett odafigyeljünk az öngondoskodásra is, hisz nem tudhatjuk, mikor kell orvoshoz fordulnunk. Annak is utánajártunk, mire való az egészségpénztári kártya.

Ezzel a teszttel kimutatható a daganat esélye!

Az emlő- és a petefészekrák az egyik legelterjedtebb daganattípus Európában, ráadásul örökletes. Szerencsére ma már van olyan eljárás, melynek segítségével kimutatható, hogy hajlamosak vagyunk-e rá.

A körömgomba komoly egészségkárosodást okozhat

Ez a betegség főleg a fiatal sportolókat, és az idősebb korosztályt érinti. Ne szégyelljük, forduljunk orvoshoz, hiszen komoly problémákhoz is vezethet, ráadásul több gyógymód közül is választhatunk!

Peller Mariann a HPV veszélyeire hívta fel a figyelmet!

A méhnyakrák a második legelterjedtebb betegség a nőknél, és sajnos ha későn kezdik el a kezelését, nagy százalékban halálos kimenetelű. Ezért is fontos a védőoltás!

Házon kívül 2016-06-01


szerző:
2016.06.01. 22:35
Van megoldás a vénás betegségekre!

Ez a probléma Magyarországon is az emberek 40%-át érinti. Ráadásul a fájdalmas tünetek mellett esztétikailag is gondot okoz. Szerencsére már van gyógymód a betegség kezelésére.

Mit tegyünk, ha nem alszik a baba?

A gyermekek harmadának vannak alvásproblémái. De vajon mit tehetnek a szülők? Mutatjuk a megoldást!

Aranyló gyógyvíz az Alföldön

Bár az első fürdőzők már a 30-as években érkeztek, a vizet csak a 70-es években nyilvánították gyógyvízzé Berekfürdőn. A hidrogén karbonátos jódos víz rengeteg betegségre jelenthet gyógyírt.

Így segíthet a kínai orvoslás

A felgyorsult modern világban egyre többen fordulnak a hagyományos kezelések irányába. De pontosan miben más a kínai gyógyászat?

Fókusz 2016-03-03


szerző:
2016.03.03. 18:55
A sci-fik valósággá válnak: mikroszkopikus robotokkal gyógyítanák a rákot!

Svájci kutatók kikísérleteztek egy miniatűr robotot, amely képes a daganatra hatást gyakorló gyógyszerek hatásfokát mérni, így sokkal célzotabbá válhatnak a kezelések.

Halálos méreg is lehet a tiszafa tea

Örök érvényű orvosi tanács, hogy óvatosan kell kezelni az interneten talált gyógymódokat. Egy népszerű online cikkel kapcsolatban arról beszélt nekünk egy toxikológus, hogy akár halálos méreg is lehet a tiszafa. Azt írják ugyanis, hogy a gyümölcséből kell teát főzni. Azt viszont nem teszik hozzá, hogy a magja akár halálos méreg is lehet.

Megjelent Sheen vérében az AIDS vírus

Abbahagyta a HIV-gyógyszerek szedését Charlie Sheen. Pár hete döntött így, és ismét megemelkedett a vírusszám a vérében. A gyógyszerek helyett alternatív gyógymódokkal próbálkozott Mexikóban, de nem járt sikerrel. Tettének komoly következményei lehetnek.

EgészségKalauz 2015-10-11

Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit. A kézzelfogható, s a mindennapi életben könnyen hasznosítható tanácsok mellett a téma szakavatott orvosprofesszorai is a segítségünkre lesznek. A legmodernebb tudományos megoldások, gyógyítási módok bemutatása mellett a hagyományos az alternatív, sőt a népi gyógymódok is helyet kapnak magazinműsorunkban. Vigyázzunk magunkra, törődjünk az egészségünkkel!

Orvosi Nobel az élesködők elleni  gyógymódért

A fonalférgek okozta fertőzések és a malária elleni új kezelések kidolgozását jutalmazták idén orvosi-élettani Nobel-díjjal - jelentették be délelőtt Stockholmban. Az elismerésen egy ír, egy japán és egy kínai tudós osztozik. Ez utóbbi, azért is érdekes, mert a kínai Juju Tu az első olyan díjazott, aki a hagyományos kínai orvoslás, vagyis az alterternatív gyógyászat professzora.

Gyakori hátfájás – Ismerős?

Kevesen mondhatják el magukról, hogy még soha nem kínozta őket háttáji fájdalom. A denevérpad egy olyan új, magyar találmány, amely lehetővé teszi számos gerincváltozás gyógyítását és kezelését, illetve annak megelőzését.

Indul a parlagfűszezon, utánanéztünk, hogyan védekezhetünk a pollenek ellen

A minden magyar családot érintő allergia szempontjából felháborító és tarthatatlan az az állapot, ami ma Magyarországon van. Svájcban például zérótoleranciát vezettek be, már egyetlen tő parlagfűért is azonnali  pénzbírság jár. Nálunk viszont mindenki úgy védekezik, ahogy tud a pollenek okozta kibírhatatlan tünetek ellen. A kecsketejkúrától a szaunázáson át a saját vérinjekciós kúráig mindenről hallottunk.

Hogyan küzdhetünk a parlagfű és az allergia tünetei ellen?

A minden magyar családot érintő allergia szempontjából felháborító és tarthatatlan az az állapot, ami ma Magyarországon van. Svájcban például zérótoleranciát vezettek be, már egyetlen tő parlagfűért is azonnali  pénzbírság jár. Nálunk viszont mindenki úgy védekezik, ahogy tud a pollenek okozta kibírhatatlan tünetek ellen. A kecsketejkúrától a szaunázáson át a saját vérinjekciós kúráig mindenről hallottunk.

EgészségKalauz 15-06-28


szerző:
2015.06.28. 10:00
EgészségKalauz 15-06-28

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-06-21


szerző:
2015.06.21. 10:15
EgészségKalauz 15-06-21

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

Napi Doktor: Az ekcéma ezer arca

Az ekcéma jól látható tünetei mögött sok esetben nehéz felfedezni a kiváltó okokat, és még nehezebb megtalálni a megfelelő gyógymódot. Ebben volt segítségünkre egy bőrgyógyász.

EgészségKalauz 15-06-14


szerző:
2015.06.14. 10:15
EgészségKalauz 15-06-14

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

Kullancsok és szúnyogok ellen házilag

A nyár nem éppen kellemes oldala az ízeltlábúakkal való hadakozás. Akár mi magunk is készíthetünk házi viszketéscsillapítót a kullancsok és szúnyogok ellen.

EgészségKalauz 15-06-07


szerző:
2015.06.07. 10:10
EgészségKalauz 15-06-07

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-05-31


szerző:
2015.05.31. 10:10
EgészségKalauz 15-05-31

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-05-17


szerző:
2015.05.17. 10:20
EgészségKalauz 15-05-17

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-05-10


szerző:
2015.05.10. 10:20
EgészségKalauz 15-05-10

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-05-03


szerző:
2015.05.03. 10:15
EgészségKalauz 15-05-03

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-04-26


szerző:
2015.04.26. 10:15
EgészségKalauz 15-04-26

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-04-19


szerző:
2015.04.19. 10:00
EgészségKalauz 15-04-19

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-04-12


szerző:
2015.04.12. 10:15
EgészségKalauz 15-04-12

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-03-29


szerző:
2015.03.29. 10:35
EgészségKalauz 15-03-29

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-03-22


szerző:
2015.03.22. 10:25
EgészségKalauz 15-03-22

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-03-08


szerző:
2015.03.08. 10:10
EgészségKalauz 15-03-08

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-03-01


szerző:
2015.03.01. 10:15
EgészségKalauz 15-03-01

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

Egyre több gyerek betegszik meg rákban

Magyarországon minden évben több száz gyereknél találnak valamilyen tumort, sokan közülük még nincsenek egy évesek. Sokan meggyógyulnak, de a professzor szerint rontja az esélyeket, hogy gyakran hónapokat késik a kezelés. Szerinte sok gyereket félre-diagnosztizálnak, vagy olyan orvoshoz kerülnek, akinek nincs gyakorlata a daganatos betegségek kezelésében.

EgészségKalauz 15-02-22


szerző:
2015.02.22. 10:05
EgészségKalauz 15-02-22

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-02-15


szerző:
2015.02.15. 10:15
EgészségKalauz 15-02-15

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-02-08


szerző:
2015.02.08. 10:05
EgészségKalauz 15-02-08

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-02-01


szerző:
2015.02.01. 09:55
EgészségKalauz 15-02-01

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-01-25


szerző:
2015.01.25. 10:10
EgészségKalauz 15-01-25

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-01-18


szerző:
2015.01.18. 10:05
EgészségKalauz 15-01-18

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-01-11


szerző:
2015.01.11. 11:20
EgészségKalauz 15-01-11

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 15-01-04


szerző:
2015.01.04. 10:10
EgészségKalauz 15-01-04

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-12-21


szerző:
2014.12.21. 10:20
EgészségKalauz 14-12-21

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-12-14


szerző:
2014.12.14. 10:00
EgészségKalauz 14-12-14

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-12-07


szerző:
2014.12.07. 10:20
EgészségKalauz 14-12-07

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-11-30


szerző:
2014.11.30. 10:30
EgészségKalauz 14-11-30

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-11-23


szerző:
2014.11.23. 10:30
EgészségKalauz 14-11-23

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-11-16


szerző:
2014.11.16. 10:10
EgészségKalauz 14-11-16

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-11-09


szerző:
2014.11.09. 10:20
EgészségKalauz 14-11-09

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-11-02


szerző:
2014.11.02. 10:15
EgészségKalauz 14-11-02

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-10-26


szerző:
2014.10.26. 10:25
EgészségKalauz 14-10-26

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-10-19


szerző:
2014.10.19. 09:55
EgészségKalauz 14-10-19

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-10-12


szerző:
2014.10.12. 10:15
EgészségKalauz 14-10-12

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-10-05


szerző:
2014.10.05. 10:20
EgészségKalauz 14-10-05

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-09-28


szerző:
2014.09.28. 10:30
EgészségKalauz 14-09-28

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-09-21


szerző:
2014.09.21. 10:20
EgészségKalauz 14-09-21

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-09-14


szerző:
2014.09.14. 10:25
EgészségKalauz 14-09-14

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-09-07


szerző:
2014.09.07. 10:20
EgészségKalauz 14-09-07

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

Több mint ezer áldozatot követelt eddig az ebola

Az egészségügyi világszervezet összehangolt nemzetközi akciót sürget az elmúlt 40 év leghalálosabb járványának megállítására. Közben fertőzés gyanújával több beteg került kórházba Németországban, Görögországban és Romániában is.

Különleges gyógymód a modernkor forgatagában

Újra felkarolta a természetgyógyászat: a testgyertya egy ősi gyógymód újraértelmezése, modernizálása, amely művelői és páciensei között is nagy népszerűségnek örvend.

EgészségKalauz 14-06-22


szerző:
2014.06.22. 10:40
EgészségKalauz 14-06-22

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-06-15


szerző:
2014.06.15. 10:25
EgészségKalauz 14-06-15

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-06-01


szerző:
2014.06.01. 10:30
EgészségKalauz 14-06-01

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-05-25


szerző:
2014.05.25. 10:15
EgészségKalauz 14-05-25

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-05-18


szerző:
2014.05.18. 10:35
EgészségKalauz 14-05-18

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-05-11


szerző:
2014.05.11. 10:05
EgészségKalauz 14-05-11

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-05-04


szerző:
2014.05.04. 10:40
EgészségKalauz 14-05-04

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-04-27


szerző:
2014.04.27. 11:00
EgészségKalauz 14-04-27

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-04-13


szerző:
2014.04.13. 10:35
EgészségKalauz 14-04-13

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-04-06


szerző:
2014.04.06. 10:20
EgészségKalauz 14-04-06

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

EgészségKalauz 14-03-30


szerző:
2014.03.30. 10:30
EgészségKalauz 14-03-30

EgészségKalauz: Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való