KERESÉS search-close

gordon ramsay - a konyha ördöge

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gordon ramsay - a konyha ördöge"

Gordon:

Ramsay első útja az étterembe vezetett, ahol nem igazán volt megelégedve sem a higiéniával, sem pedig a berendezéssel, amikor pedig az étlap is elé került egyenesen viccnek nevezte, pedig akkor még magát az ételeket nem is látta...

Gordon:

Mike nem tudta az irányítása alatt tartani a konyhát: az ételek egy része túl sült, míg volt, amit azért küldtek vissza mert még nyersnek találták. Gordon jobbnak látta, ha elbeszélget a problémás tulajjal!

Megható pillanatok A konyha ördögében!

Mike lányai a séf bíztatására bevallották édeaspjuknak, az étteremnek nem az a baja, hogy ki kell csinosítani, hanem hogy a férfinak meg kellene változnia...

Az újranyitás sikere veszélyben van?

Mike nem engedi, hogy segítsenek neki, ezzel pedig csak összezavarja a konyhát, így kezd szétesni az egész, amit felépítettek. Vajon végül mindenki boldog lehet és a vendégeknek is lesz oka mosolyogni?

Gordon:

Gordon első dolga az volt, hogy végig kóstolja azt a rengeteg ételt, ami az olasz vendéglő étlapján szerepel. Azonban sem a tálalással, sem pedig az ízekkel nem volt elégedett: töménytelen fokhagyma vagy ízetlenség jellemezte a felhozatalt. A séf pedig legszívesebben rögtön visszament volna a reptérre.

Az étterem kész disznóól volt, Gordon jobbnak látta, ha rögtön bezárnak!

A rengeteg régi, romlott alapanyagot látva a séf attól tartott, rövid úton kórházba kerül, így inkább beszüntette a konyhát és haza küldette a vendégeket.

A nagy szembesítés!

Az olasz bisztró alkalmazottait szembesítették a saját és a konkurencia étlapjának kínálatával. Gordon figyelmeztette őket, itt az ideje felkötni a gatyájukat!

Az új étlap, új hozzáállással is járt

Bár úgy tűnt, az étterem vezetője, Michael nem áll a helyzet magaslatán, Gordonnak sikerült a sarkára állítania, így a férfi ismét magára talált. A végeredmény pedig: semmi gubanc, semmi panasz!

Gordon nem bírta! Elhányta magát az ételtől!

Miután megérkezett, Gordon azonnal végigkóstolta a vergődő soulfood étterem menüsorát, a bélpörkölt azonban már rajta is kifogott. Már a szagától rosszul lett.

Egér az étteremben? Kitört a balhé!

Az ebédidő előtt Gordon egy egeret talált az étterem ajtajában, amikor ezt prezentálta a személyzetnek, meggyanusították, hogy ő tette oda a műsor kedvéért. Gordonnak elege lett belőlük!

Az új arculat mindenkit elkápráztatott

Gordon emberei egy éjszaka alatt átalakították az egész éttermet, másnap pedig jöhetett a leleplezés és az új menüsor felfedezése. A személyzet nem hitt a szemének.

Káosz: a főnök főzés közben hagyta el a süllyedő hajót

Hiába az új rendszer, a főnök nem viselte el, hogy nem ő parancsol, ezért munka közben mindent hátrahagyva, kiviharzott a konyhából.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való