KERESÉS search-close

gondok

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gondok"

Évek óta baj van a település vízellátásával, hétfőn sem volt víz Nagytarcsán

Bár a polgármester azt ígérte, megszűnik a vízhiány, hétfőn mégsem volt víz Nagytarcsán. Volt, aki ásványvízben mosakodott a nagy kánikulában. Az RTL Híradóban már korábban is beszámoltunk arról, hogy évek óta baj van a település vízellátásával. Még ma is akad olyan lakás, ahol épp csak csordogált a víz. A polgármester áprilisban örömmel tudatta, megoldották a gondot. A lakók most csalódottak.

Egy hónapja áll a szemét Budaörsön

Egy hónapja várják, hogy elvigyék a szelektív hulladékot Budaörsön. Már az ország egyik leggazdagabb településén is gond van a szemétszállítással. A város polgármestere szerint az a baj, hogy az állami kukaholding nem fizet eleget a szemétszállítást végző Érd és Térsége Hulladékkezelési Kft.-nek. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint, ha kell, a Katasztrófavédelem viszi majd el a szemetet.

 

Több száz orvos hiányzik a sürgősségi osztályokról

Több száz orvos hiányzik a sürgősségi osztályokról - a Magyar Orvosi Kamara szerint. Éger István elnök azt mondta az RTL Híradónak, hogy sürgősen megoldást kell találni, mert a sürgősségiken dolgozó orvosok annyira leterheltek, hogy folyamatosan hagyják el a pályát. Pénteken felmondott Zacher Gábor, a Honvédkórház sürgősségi centrumának vezetője, mert szerinte az állapotok már a betegellátást veszélyeztetik.

MasterCard hiba: nem csak Magyarországon voltak gondok

Nem lehetett kártyával fizetni több üzletben, és nem adtak ki pénzt a bankautomaták még csütörtökön. Az egyik kártyakibocsátó cégnél, a magyar piacon szinte egyeduralkodó MasterCardnál voltak gondok, nem csak Magyarországon. A hiba miatt előfordult, hogy kétszer vettek le pénzt valakinek a számlájáról, a hírek szerint több banknál pedig letiltották a kártyák egy részét. A szakértő szerint, ha bárkitől tévesen vontak le pénzt, a banknak vissza kell fizetnie.

Bori kémkedni kezd Vince után

Miután Vince egy furcsa telefonhívást kap, Bori követi a barátját, és rájön, hogy a fiú nem egy másik nőt, hanem a testvérét titkolja előtte. Benjámin nagyon szimpatikusnak bizonyul, de a fiú elég különösen viselkedik az öccse társaságában.

Joe színt vall Barbinak a megcsalásról?

A férfit majd’ megöli a lelkiismeret-furdalás, amikor pedig még Paula is a lelkére beszél, elhatározza, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Bedrogozva felgyújtotta az erdőt

Elfogták a gyújtogatót, aki a legújabb nagy erdőtüzet okozta Portugáliában. A 49 éves férfit a tűzoltók érték tetten, állítása szerint kábítószer hatása alatt kezdett gyújtogatni. A hatóságok már régóta gyújtogatást sejtenek a szinte szakadatlan erdőtüzek mögött, amelyek nem csak Portugáliában jelentenek hatalmas problémát. A tűzoltók a szomszédos Spanyolországban is szünet nélkül dolgoznak ezen a nyáron.

Szép riói kilátások

Erdei Zsoltnak a gázszivárgástól a feje is megfájdult, de ő is türelemmel kivárta, hogy az olimpiai szálláshelyen a melegvíz-szolgáltatás is beinduljon. Rióban kezdik otthon érezni magukat a magyar versenyzők és edzőik. Megszokták, hogy mindennap szerelnek náluk valamit, a falból kilógó vezetékeket, a nem működő wc-ket, de már lámpájuk is van.

Egészségügy: magán és/vagy állami?

Az állami kórházak ugyan túlterheltek, de mégis vannak szabad kapacitásaik. Azaz, például: üresen állnak műtők, főleg délután és hétvégén. Voltak kezdeményezések arra, hogy kórházak fizetős beteget fogadhassanak olyankor, amikor műtőik egyébként állnak, de tavaly óta törvény tiltja, hogy állami kórház fizetős magyar beteget fogadjon. Vannak persze trükkök, nem is kevés, de ez a szabály.

A miskolci tanárok nem elégedettek

Nem javítgatni kell az oktatás rendszerén, hanem teljesen újra van szükség - ezt mondta híradónknak az emberi erőforrások miniszterének tegnapi ígéreteiről a miskolci tiltakozó akciót indító tanárok egyike. Balog Zoltán és a köznevelési államtitkár csökkenő adminisztrációról, és az úgynevezett köznevelési kerekasztal összehívásáról beszélt. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke szerint viszont a bürokráciacsökkentés nem oldja meg a legsürgősebb gondokat.

Magyarul Balóval 2015-11-12

Iszunk és belehalunk. Magyarország az alkoholfogyasztással kapcsolatos negatív világranglisták élvonalában szerepel, mégsem készül alkoholstratégia a gondok kezelésére. Mi történt az eddigi tervekkel? Mit kellene csinálni? Mennyit költünk az ivásból adódó betegségek gyógyítására? És milyen egyéb gondokat okoz az alkohol? Egyáltalán: mennyit és mit iszunk? – kérdezzük szakértőktől.

A legifjabb Beckham cumijára figyel a világ

Victoria és David Beckham lányával máris tévéműsorok foglalkoznak, pedig még csak cumizik. Vagyis, éppen emiatt. Nemrég kiderült, hogy a 4 éves Harper bizony még mindig nem tudott megválni a cumijától. A tengerentúlon valamiért mindenki sajátjának érzi a problémát, focista apuka azonban visszavágott: ő azt tartja szem előtt, hogy a lánya jól érezze magát.

Egy fogkrémes kupak miatt tönkremehet egy házasság?

Filkót sikerült elpasszolni pár órára, így Gréta és Nikosz végre kettesben lehetett, hogy átbeszéljék a problémákat. Gréta nem is gondolta, hogy a sok apró rossz szokása milyen nagy hatással volt férje távolodására. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Gondok és örömök az új életben

Két évtized az erdőben, most az első karácsony a saját házban.

Megszorításokkal nem orvosolhatók a gondok

Az elmúlt időszakban hozott intézkedések ellenére Orbán Viktor kitart amellett, hogy megszorításokkal nem orvosolhatóak a magyar gazdaság gondjai.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való