KERESÉS search-close

golyó

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "golyó"

Rácz Jenő: „A golyóitok szétestek és szottyadtak…”

A szuvidált májgolyók mindegyike a séfre várt a Kóstoláson, azonban a kitálalt bonbonok egy idő után már teljesen kicsinálták Jenőt.

Rácz Jenő: „Csocsesz a kisebb golyójából adott!”

A második kóstoláson elszabadultak a golyók és velük együtt a poénok. A kék csapat étele eléggé megihlette a zsűrit és magukat a versenyzőket is.

Meglepő eredménnyel zárult a Gagamba első egyéni játéka!

Emese kezéből ömlött a vér, de még így is teljesítette a feladatot. Egy valaki azonban az utolsó helyen végzett, így ő nem csatlakozhatott automatikusan a Bayani törzshöz.

Ezzel a játékkal kezdetét vette a Túlélők Harca!

A játékosok mostantól egyénileg küzdenek, ugyanis véget ért a Törzsek Háborúja, és kezdetét vette a Túlélők Harca. Mutatjuk, hogy kik teljesítették az első kihívást!

Íme az első egyéni játék, amit Istenes Bence is kipróbált!

Kezdetét veszi a Túlélők Harca, azonban előbb egy egyéni játékon kell bizonyítaniuk a játékosoknak! Részletek ma este 19 órától az RTL Klubon!

Jöjjön újra a szürreális golyó kóstolás!

Nemcsak Törőcsik Dani küzdött meg a Kifőzde édesség-kihívásával, a kóstolásnál Kovács Dóri és Anna is próbált megbarátkozni a desszerttel. Egy volt a gond: a tömény kis golyóktól majdnem megfulladtak. Hogy mit szólt ehhez Mikike? A visszaemlékezés közben kiderült.

Buci:

Létező szexuális vonzódások volt a téma, amikor Stohl András váratlan kijelentést tett. Ezt lehet, hogy nem sokan gondolták volna a színészről.

Golyóval a fejében él 41 éve


szerző:
2015.04.02. 19:35
Golyóval a fejében él 41 éve

Egy gyerekkori csíny, amely kis híján tragédiához vezetett. Marika 41 éve él egy 7 milliméteres légpuskagolyóval a fejében. Kilyén Tamás riportja.

Fókusz 15-04-02


szerző:
2015.04.02. 19:20
Fókusz 15-04-02

Fókusz: Ki a felelős? - Halálra gázolta a busz, de a sofőrt felmentették. A 11 éves Danika szülei a felelőst keresik. Hihetetlen történet! - Negyvenegy éve él puskagolyóval a fejében a mezőszentgyörgyi asszony. Hogy került oda, és miért nem vette észre? Fura magyarok - Orrot fújunk, pusziszkodunk, félénkek vagyunk, és furcsa ételeket eszünk. Hogyan látnak minket a nálunk tanuló, külföldi diákok?

41 éve él egy golyóval a fejében

Egy gyerekkori csíny, amely kis híján tragédiához vezetett. Marika 41 éve él egy 7 milliméteres légpuskagolyóval a fejében. Kilyén Tamás riportja.

Lövésnyom egy amerikai repülőn


szerző:
2011.03.31. 14:50
Lövésnyom egy amerikai repülőn

Golyó ütötte lyukat találtak a US Airways légitársaság egyik Boeing utasszállítójának törzsén.

Halálos lövések az alsóörsi éjszakában

Agyonlőttek egy rendőrt Alsóörsön, miközben egy autót igazoltatott. A kocsiban egy 21 éves egyetemistát ért halálos lövés.

12 évig élt golyóval a fejében


szerző:
2009.04.10. 22:02
12 évig élt golyóval a fejében

Álmában találta el az albán nőt a házába berepülő lövedék.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való