KERESÉS search-close

gluténérzékenység

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gluténérzékenység"

Így készíts egészséges pizzát!

A mai kifőzdében Zellei Tündi, gluténmentes szakértő mérettette meg magát, aki olyan lisztkeveréket fejlesztett ki, amit bátran fogyaszthatnak az ebben szenvedő betegek. Tündi most bebizonyította, hogy gluténérzékenyen is készíthetünk fenséges falatokat!

Gluténérzékeny sztárok


szerző:
2017.08.22. 18:00
Gluténérzékeny sztárok

Sokan viccet csinálnak belőle, van, aki divathóbortnak tartja, pedig komoly betegségekről van szó. A sztárokat sem kíméli a glutén- és a laktózérzékenység. Két hazai híresség őszintén mesélt nekünk problémáikról, ugyanazokkal küzdenek, mint Bill Clinton, Russel Crow vagy Miley Cyrus.

Story Extra 2017-08-22


szerző:
2017.08.22. 17:25

Fókusz 2017-04-06


szerző:
2017.04.06. 17:25
Végre elérhetővé válik a gluténmentes műélvezet is!

Hála egy Arthur Coulet nevű grafikusnak végre újabb tátongó hézag lett befoltozva a művészettörténetben: Coulet fogta a világ leghíresebb képeit is festményeit, majd eltüntetett róluk minden olyan elemet, amely akárcsak nyomokban is gabonafélét tartalmaz. Ha eddig szúrta a szemét, hogy gluténban gazdag festményeket kell nézegetnie, feltétlen kattintson!

Adókedvezmény glutén- és laktózérzékenyeknek

Számos olyan egészségügyi probléma lehet, melynek a speciális ellátása, a kezelése mindennapos diétával vagy gyógyszerekkel óriási pluszköltséget jelent. Egyes betegségek esetén adókedvezményt lehet igénybe venni. Hogy melyek ezek és hogyan lehet, arról Tóth Márk adószakértőt kérdeztük.

Nádai Anikó szüléssel kapcsolatos félelmeiről mesél

Adókedvezmény jár a glutén- és laktózérzékenyeknek vagy ha a gyerek szenved ebben? A NAV képviselője mondja el a legfontosabb tudnivalókat ezzel kapcsolatban. Nádai Anikót szüléssel kapcsolatos félelmeiről és várakozásairól faggatjuk, hiszen már a célegyenesbe érkezett. De készítünk hűsítő jegeskávé csodákat is szerdán reggel.

Speciális étrend mellett szabad

Sajnos ma már civilizációs betegségnek számít a cukorbetegség, ami hazánkban több mint másfél millió embert érint. Emellett egyre többen szenvednek laktóz- és/vagy a gluténérzékenységtől is, ami sokszor speciális étrendet követel. Mennyire csábulhatnak el az ünnepek alatt az étel-intoleranciában szenvedők? Milyen alternatívák kínálkoznak számukra, hogy ne érezzék kirekesztve magukat az ünnepi asztalnál?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való