KERESÉS search-close

gigantikus

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gigantikus"

2 kilométeres rekorder pizza


szerző:
2016.05.19. 17:37
2 kilométeres rekorder pizza

Megsütötték a világ leghosszabb pizzáját, amely majdnem 2 km hosszú. Az igazi nápolyi margherita pontosan 1853 méteres, és a pizza sütők 11 órát dolgoztak rajta. Az előző rekord 1,5 km hosszú volt, azt kellett most túlszárnyalniuk. A gigantikus méretű tésztához 2 tonna lisztet, másfél tonna paradicsomot, 201 liter olajat és 30 kilogramm friss bazsalikomot használtak fel a nápolyiak. A különleges családi harapnivalóból 20 ezer ember lakhat jól.

Fókusz 15-03-02


szerző:
2015.03.02. 19:20
Fókusz 15-03-02

Fókusz: Újdonsült milliomos - Végigkövettük a ValóVilág7 Fináléját. Mi volt Robin első dolga a diadal után? Vigyázz, jön! - Ekkora jármű még nem volt magyar utakon. És mutatjuk, az eddigi legnagyobb gigantikus szerkezeteket. Pikáns fotók - Van akinek bejön, másoknak nem. Vajon ízléses, ha egy kismama ország-világ előtt megmutatja pocakját?

Soha nem vittek még ekkora szállítmányt

Ház méretű gépegységeket szállítottak vasárnap késő este a Győr-Moson-Sopron megyei Gönyűről Pétfürdőre. Magyarországon ekkora méretű szállítmányt még sohasem vittek közúton. Több településen le kellett szerelni a villanyvezetékeket, hogy elférjenek a gigantikus méretű gépek. Gönyűn este fél 8-tól nem volt áram, a helyiek az utcára mentek, kíváncsian várták a hatalmas szállítmányt.

Fogadjunk, hogy ekkora járművet még Ön sem látott!

200 tonna és 40 méter hosszú- és ez csak az egyik része annak a gigantikus méretű szállítmánynak, amely az éj leple alatt zötyög keresztül néhány magyarországi kistelepülésen. Mindent el kellett takarítani az útjából, még a felsővezetékeket is le kellett szerelni hozzá. Újvári Mihály riportja.

Több milliós, gigantikus bocsánatkérés, mindhiába

A lengyel ipari alpinista fiú 1600 négyzetméteres romantikus akciója egy teljes napig tartotta izgalomban az országot, ám úgy tűnik, minden fáradozása hiába volt. A Bors információi szerint az egykori kedves kosarat adott.

Gigantikus luxuscsoda a tengeren


szerző:
2009.07.16. 15:29
Gigantikus luxuscsoda a tengeren

Hosszabb, mint az Eiffel torony, és magasabb mint a pisai ferdetorony.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való