KERESÉS search-close

gettó

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gettó"

Bejutottunk a gettóba, ahol fillérekért adják-veszik a varázsdohányt

Ha van hírhedt helye Budapestnek, a Hős utcai gettó mindenképp az. Két lepusztult épület, ahol nagyban megy a drogbiznisz, és a legmocskosabb kábítószereket árulják, tulajdonképpen a rendőrök szeme láttára. Most épp azt, amit varázsdohánynak hívnak, és ami – ahogy a környéken mondják – zombit csinál a fogyasztókból. Akárki nem juthat be a gettóba, nekünk azonban sikerült rejtett kamerás felvételeket készítenünk.

VARÁZSDOHÁNYOSOK: „Nincs olyan, aki ne mutogatná magát!”

Egyre elkeserítőbb a helyzet Kőbánya-alsón, ugyanis a közeli Hős utcai gettóból ide menekülnek a kábítószerfogyasztók a rendőrök elől. A rejtett kamerával készített felvételeken jól látszik, hogy a peronon is embertelenek a körülmények, a közelben egy öntudatlan kábítószeres fekszik.

Magyarország utolsó gettójában járt a Fókusz stábja

Magyarország egyik utolsó gettójában egyre jobban nő a feszültség. Sajtóhírek szerint ki akarják innen szorítani a problémás lakókat. A Fókusz stábja is kíváncsi volt arra, hogy mi a helyzet észak-kelet Magyarország egyik legnagyobb városában, ezért ellátogattunk a helyszínre, a Hámán Kató utcába.

 

Vaskapuval zárták le a híres Hős utca lakótömbjeinek udvarát

Több méter magas vaskapuval zárta le az önkormányzat a Hős utca lakótömbjeinek udvarát. Ez Budapest egyik leghírhedtebb telepe. A kerület polgármestere szerint a kapuval és a kerítéssel csak azt szeretnék elérni, hogy kívülről senki ne hordhasson be szemetet a már kitakarított udvarra.

Fókusz 15-07-09


szerző:
2015.07.09. 19:25
Fókusz 15-07-09

Fókusz: Pusztító vihar - Egy halott, sok sérült, vízözön, felbecsülhetetlen károk. Embertelen helyzet - Drog, mocsok, és kilátástalanság a főváros közepén. Élet a halál után? - Orvosok hozták vissza őket a halálból.

Házon kívül 15-01-21


szerző:
2015.01.21. 23:40
Házon kívül 15-01-21

Házon kívül: Olcsón eladó - A milliárdos belvárosi ingatlanüzletek nyomában. Üldözés - Politikust és újságírókat kergetett a feldühödött markolós. Martina - Hogy lehet kitörni az elátkozott környékről?

A Népszínház utca, ahol bármit meg lehet kapni

Nepperek, drogosok, dílerek és helyi csibészek. Kamerák figyelnek, de semmi sem változik.

A legdurvább helyek: Tatabánya-Mésztelep

A hely, ahova hat után nem jön ki az orvos. A gettó, ahonnan nincs kiút.

Házon kívül 13-05-08


szerző:
2013.05.08. 23:20
Házon kívül 13-05-08

Házon kívül: Politikusok, rokonok és ismerősök a dohánybizniszben. Álpályázókra is gyanakodnak a vesztesek. A legdurvább helyek: Tatabánya-Mésztelep. A hely, ahova hat után nem jön ki az orvos. A gettó, ahonnan nincs kiút. Toldi modell, azaz senki nem fog fázni.

Döbbenetes életkörülmények Budapest szívében

Az egykor három részből álló ferencvárosi épület, akár egy nápolyi, macskáktól hemzsegő gettó. Bár az Illatos út sarkán van, egy cseppet sem hű annak nevéhez. Már több évtizede „Dzsumbuj” néven emlegetik, de már csak halovány mása önmagának.

Vége az utolsó romatelepnek is


szerző:
2011.09.30. 18:39
Vége az utolsó romatelepnek is

Dózerolják az utolsó hódmezővásárhelyi romatelepet. Tető nélkül árválkodó épületeket, markolóval ledöntött falakat lehetett már ma is látni.

A holokauszt áldozataiért égnek a mécsesek

1944. április 16-án kezdődött a magyarországi zsidóság gettóba zárása. Erre emlékezve rendezik meg a Holokauszt Emléknapot.

Szeméthegyen túl, ahol a zabalin túr

Kairó külvárosában a több méter magas hulladékhegyek között a bűzben 60 ezren élnek. Ők a zabalinok, ami magyarul szemétgyűjtő embereket jelent.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való