KERESÉS search-close

garázs

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "garázs"

Parkolási bírságot kapott, pedig kocsija egy garázsban állt

Életmentő műtéte után a kórházban lábadozott, közben sorra kapta a parkolási bírságot, miközben kocsija egy garázsban állt. Ezt állítja egy verőcei nyugdíjas. A férfit otthon tucatnyi levél várta: csaknem 200 ezer forintra büntették, mert állítólag nem fizetett a budapesti parkolásért, hamarosan pedig a végrehajtó is megjelenhet nála.

Alig pár másodpercen múlt az élete

Alig pár másodpercen múlt az élete – ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki flexelés közben tüzet okozott a Pest megyei Tápiószentmártonban. Édesanyja garázsában, a család autóját próbálta rendbe hozni, amikor egy szikrától kigyulladt a melléképület. Közben egy gázpalack is felrobbant. Édesanyja sokkot kapott, két rendőr mentette meg a lángok elől.
A férfi hosszabban is elmeséli, hogyan menekült meg.

30 milliós parkolási bírság

Harmincmillió forintnál is több parkolási díjat halmozott fel egy autós, aki az egyik pécsi szálloda mélygarázsában felejtette a kocsiját. Még 2007-ben parkolt le, de a hotelből taxival távozott, azóta nem látták. Tartozása már tízszer több, mint amennyit az autója ér.

21 autót temetett maga alá a beomló garázs

Leomlott egy parkolóház második emeletének egy része az Egyesült Államokban.

Gázrobbanás a garázsban


szerző:
2017.12.26. 18:09
Gázrobbanás a garázsban

Gázrobbanás rázta meg Debrecen egyik kertvárosi részét. Egy 49 éves férfi töltötte gázzal az autóját garázsában, amikor – eddig nem tudni miért  – az berobbant. A férfit súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

 

Fókusz 2017-09-13


szerző:
2017.09.13. 17:20
Válságos állapotban a harmadik fiatal

Még mindig kritikus állapotban van az a fiatal, aki túlélte a szerdai komlói robbanást. Csütörtökön számoltunk be róla, hogy három 20 év körüli fiú szerelhetett egy komlói garázsban, amikor berobbant a benzingőz. Egyikük a helyszínen, másikuk a kórházban halt bele sérüléseikbe. Az egész város gyászolja az áldozatokat.

Két halott, egy súlyos sérült a robbanásban

Egy ember a helyszínen meghalt, egy másik pedig a kórházban, miután felrobbant egy garázs szerda este Komlón. Három fiatal volt odabent, barátjuk szerint quad-jukat szerelték.

Bennégett a saját garázsában

Garázsában égett benn egy férfi vasárnap délután a Veszprém megyei Berhidán. Szemtanúk szerint az autóját szerelte, amikor valamiért felcsaptak a lángok. A szomszédok próbáltak segíteni, de akkora volt a tűz, hogy nem tudtak bemenni a garázsba. A férfi holttestét a tűzoltók találták meg.

Percek alatt kiégett a kocsi a garázsban

Kigyulladt és néhány perc alatt teljesen leégett egy garázs délelőtt Érden. A ház tulajdonosa néhány perccel korábban ment el otthonról, amikor barátai hívták, hogy ég a garázs, benne pedig a férfi autója és szerszámai. A tűzoltók néhány perc alatt a helyszínre értek és gyorsan eloltották a lángokat, de a kocsi porrá égett.

Droggyárat működtetett a két fiatal

Ipari körülmények között gyártotta a kábítószert az a két fiatalember, akik ellen a napokban emelt vádat a Fővárosi Főügyészség. A 23 és 24 éves fiúk Kínából rendelték az alapanyagokat, majd egy garázsban készítették el a kábítószert.

Előzetes: Teljesen kiégett egy autó és egy motor a garázsban

A lángok nem sokkal éjfél után csaptak fel a 40 négyzetméteres csongrádi melléképületben. Mindenki ijedten futott ki az utcára, mert attól féltek, hogy tűz átterjed a környező házakra is. Részletek 18:00-kor az RTL Híradóban.

Gázpalackok robbantak a garázsban

Gázpalackok robbanására ébredtek a lakók Kondoroson, ahol egy ház garázsa gyulladt ki. A szomszédok maguk is megpróbálták eloltani a lángokat, de végül feladták. A tűzoltók a garázsból több gáz- és oxigénpalackot hoztak ki, ezeket mesterlövészek lőtték ki, hogy fel robbanjanak.
 

Lángoló garázs miatt menekültek

Nagykőrösön kapott lángra egy garázs, amelyben vegyi anyagokat és autógumit is tároltak. Hatalmas füst ömlött ki az ajtón. Az ott élőknek pillanatok alatt kellett kimenekülniük az utcára.

Nagy Feró titkos szenvedélye


szerző:
2012.10.04. 07:30
Nagy Feró titkos szenvedélye

Nagy Feró garázsában halmokban állnak a régibbnél régibb rádiók. Nem véletlenül, hiszen Feró eredetileg rádiószerelő akart lenni, de egy retrókiállításon megpillantotta fiatalkora kedvenc kocsiját is...

Adó, amit az ingatlan után fizetünk, de nem ingatlanadó

Sorra vezetik be az önkormányzatok azt az adót, amelyet a lakás mérete után kell fizetni. Körülnéztük, hogy milyen terhet jelent ez a családoknak.

Garázs lángolt Horvátzsidányban

Leégett egy faszerkezetes garázs Horvátzsidányban csütörtök délután.

A tulajdonos nem élte túl a garázstüzet

Kigyulladt egy lakóingatlan kedden Emődön, a tulajdonost holtan találták a helyszínre riasztott tűzoltók.

Meghalt a kislány, akit anyja gázolt el

A másfél éves tótkomlósi kislányt az elmúlt héten a saját házuk udvarán ütötte el az édesanyja.

Életveszélyben a kislány, akit anyja gázolt el

Életveszélyes az állapota annak a másfél éves kislánynak, akit édesanyja gázolt el a hétvégén.

Profi repülőgép-szimulátort rejt a garázs

Előző életében valószínűleg madár lehetett állítja magáról az a győri fiatalember, aki házilag megépítette az ország legvalósághűbb repülőgép-szimulátorát. A féri a Fókusz stábjának is megengedte, hogy kipróbálja a gépet.

Te vagy az életem 11-02-28

Te vagy az életem, 168. rész - Quique azt hiszi, hogy Monita a testvére, ezért bevonul egy kolostorba. De nem tudja betartani a szabályokat és kirúgják. Constanza megtudja, hogy Tony és Laura csókolóztak és kidobja a fiút a házból. Rosa is vele megy. Martin kap egy munkát egy garázsban.

Nyolc holttest egy családi ház garázsában

Az oroszországi családi ház garázsában talált áldozatok között vélhetőleg gyerekek is vannak.

Illegális szeszüzem a garázsban


szerző:
2010.03.19. 15:43
Illegális szeszüzem a garázsban

A pénzügyőrök két férfit találtak szerdán délután a debreceni garázsban, akik az alkoholt keverték.

Megtalálták a halottnak hitt fiút

A kisfiúról azt hitték, hogy egy hőlégballonra felszállt és lezuhanva szörnyethalt.

Mesterlövészek lőtték ki a palackot

A felforrósodott gázpalackot a tűzoltók nem tudták időben kihozni az égő garázsból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való