KERESÉS search-close

garázdaság

52 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "garázdaság"

Tömegverekedés miatt kellett megszakítani egy focimeccset

Tömegverekedés miatt kellett megszakítani egy megye 1-es focimeccset szombaton. A Tolna otthonában fogadta Tamási csapatát. A szurkolók összeszólalkoztak, majd a vendégtáborból egy férfi rátámadt az egyik rendezőre, ekkor kezdődött a verekedés. 10 perces kényszerszünet után viszont folytatták a mérkőzést és a Tolna 3-0-s győzelemmel a döntőbe jutott. A rendőrség csoportos garázdaság miatt nyomoz.

Rugdosta a DK standját, garázdasággal gyanúsítják a vadhajtások szerzőjét

Rabosította a rendőrség Bede Zsoltot, a jobboldali vadhajtások.hu szerzőjét. Garázdasággal gyanúsítják, amiért szerdán egy focilabdával rugdosta a DK standját a Nyugati téren. A férfitól ujjlenyomatot vettek, és fotót készítettek róla, szabadlábon védekezhet. Több pártszimpatizánst és aktivistát ért atrocitás az elmúlt napokban politikai véleménykülönbség miatt. A pártok elítélték az erőszak minden formáját.

Újabb videó a bántalmazó tiniről!

Ájultra vert egy férfit is az a tizenéves lány, aki barátnőjével nemrég kegyetlenül megalázott és megvert egy 16 éves lányt Nádudvaron. Most kiderült, hogy az egyik támadó már máskor is verekedett. Egy olyan felvétel került birtokunkba, amelyen az látszik, hogy egy felnőtt férfit fejbe rúg, úgy, hogy az áldozat elájul. A rendőrség nyomoz.

Benzinkutat akart felgyújtani egy férfi Tiszakécskén

A dühöngő támadónak ez szerencsére nem sikerült, ekkor egy virágládával szétverte a bejárati ajtót. A rendőrök végül a közelben fogták el a férfit. Közveszély okozás és garázdaság miatt indult ellen eljárás.

 

Saját autóját verte szét egy őrjöngő férfi Budapesten

Az Index egyik olvasója videózta le, ahogy többször is lesújtott a kocsira. A férfiról napokkal később egy másik videó is készült, amin az látható, hogy egy társasággal felborítja az autót. Úgy tudjuk: a kocsit azért verte szét, mert elromlott. Utána pedig azért borították fel, hogy a katalizátort kiszereljék és eladják belőle. A rendőrség garázdaság miatt nyomoz.

 

Bizarr garázdaság: tört-zúzott, azt hitte otthon

Eltévesztette a házszámot. Azt hitte, felesége nem engedi be a házba, ezért törni-zúzni kezdett egy debreceni férfi még decemberben. Nemcsak a kerti bútorokat, a családi kocsi szélvédőjét is betörte. A rendőröktől tudta meg, hogy nem otthon van, hanem az egyik szomszédnál…

Garázdaság lett a verekedésből

Pénzbüntetésre ítéltek egy biztonsági őrt, mert megvert két vendéget egy szórakozóhelyen tavaly májusban Miskolcon. Az őr enyhébb büntetést kapott, mint amit az ügyészség javasolt. Garázdaság miatt kell 150 ezer forintot fizetnie, mert nem lehetett bizonyítani a súlyos testi sértés vádját. A vita azért fajult el két férfi és a biztonsági őr között, mert az őr nem akarta a rendezvényre beengedni a két ittas fiatalt.

DURVA: Felfegyverkezve rontott egymásnak a két társaság

Gáz-riasztó pisztollyal, szamurájkarddal, díszbárddal, golfütővel felszerelkezve rontott egyik társaság a másiknak még 2015. aguusztusában egy Fóti úton lévő benzunkútnál. Hat férfi ellen emeltek most vádat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt, tettükért akár 3 évet is kaphatnak.

Üveget tört, hogy hazavigyék

A rendőrökkel akarta hazavitetni magát, ezért társasházak ajtajának üvegét rúgta be egy 20 éves püspökladányi fiú. Alig várta, hogy a rendőrök elkapják, de a terve nem jött be: nem haza vitték, hanem a debreceni rendőrkapitányságra.

Szabadnapos rendőrre támadtak a villamoson

Egy szabadnapos rendőrre is rátámadt az a két fiatal, akik ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. A vádlottak még tavaly decemberben kezdtek verekedni a 17-es villamos utasaival és a villamosvezetővel. A villamosvezető le akarta szállítani őket a szerelvényről, ekkor kezdtek el üvöltözni, majd megütötték őt és az egyik utast is, aki rendőr volt. Egy nap alatt elfogták őket, hamarosan mindketten bíróság elé állhatnak.

Tarkón vágták a taxist

Tarkón vágták és vesén rúgták. Ezt mondta Híradónknak az a taxis, akit vasárnap hajnalban vertek meg a budapesti Nyugati pályaudvar előtt. A két támadó korábban egy villamoson garázdálkodott. Kirúgták az ablakokat, majd leugrottak róla. Utána odamentek a taxishoz, aki nem akarta elvinni őket. Ezért verték meg. Aztán az egyik támadó elsétált, a másikat a megvert taxis kollégája vitte el. Ő egy távolabbi droszton állt, nem látta, hogy mi történt.

Térfigyelő buktatta le a randalírozót

Egyre többször buktatnak le térfigyelő kamerák részegen randalírozókat. Legutóbb egy egri fiatal járt így, aki egy utcai táblát tört darabokra. A kamerákat kezelő rendészek szerint nyáron, mikor kinyitnak a szabadtéri szórakozóhelyek, megszaporodnak a hasonló esetek. A vandálok ellen általában rongálás vagy garázdaság miatt indul eljárás.

Betörte a kocsi ablakát és szidalmazta a nőt

Gyermekét féltette - ezt mondta Híradónknak az édesanya, akire rátámadt egy autós az M0-ás egyik pihenőjében, még csütörtökön. Betörte a kocsi ablakát és szidalmazta a nőt, miközben az autóban ült a 10 éves fia is. A rendőrök még aznap megtalálták a férfit. Garázdaság miatt indítottak ellene eljárást, de nem vették őrizetbe. A történteket többen is látták, mégsem segített senki az asszonynak.

Csaknem nyolcvan autót karcolt végig

Csaknem nyolcvan autót karcolt össze egy részeg férfi Budapesten, a gyanú szerint. Szombat hajnalban garázdálkodott a Nagymező utca környékén, amikor egy járókelő követni kezdte. Végül ő szólt a rendőröknek, akik perceken belül elkapták a rongálót. Az RTL Híradó úgy tudja: kihallgatásán azt mondta: annyira részeg volt, hogy még arra sem emlékszik, hogy mivel karcolta össze a kocsikat. A javítás autónként akár többszázezer forintba is kerülhet.

Őrjöngött a buszon


szerző:
2016.12.27. 18:10
Őrjöngött a buszon

Gázspray-vel fújt le, majd megütött egy utast Budapesten egy másik utas. Karácsony második napján ebéd után a főváros egyik legforgalmasabb járatán, a 7-es buszon történt. A jármű belső kamerái mindent felvettek. A rendőrök garázdaság miatt keresték a férfit. Ő kedd reggel feladta magát. Kihallgatták, őrizete vették.

Késsel fenyegette az utasokat

Késsel fenyegette az utasokat egy férfi pénteken a fővárosban a 4-es metrón. Azt kiabálta, hogy nyakon szúrja, aki közelít, aki pedig hozzáér, annak eltöri az állát. Azért szóltak rá az utasok, mert egy jojóval játszott a metrón, és ebből vita alakult ki. Biztonsági őrök vezették ki a metróból, ezután viszont elengedték. A rendőrök pedig most keresik.

Taxis ütötte le a plakátragasztó aktivistát

Leütötte a Kétfarkú Kutya Párt plakátragasztó aktivistáját egy taxis Szentendrén. A férfi az októberi népszavazás ellen buzdító plakátokat tépkedte, erről a tizenhat éves fiú felvételeket készített. A taxist kérdőre vonták az aktivisták, ő pedig azonnal ütött. A középiskolás elesett, de Híradónknak azt mondta, hogy nem sérült meg. A rendőrség garázdaság gyanúja miatt nyomoz.
 

Megszólaltak a Kis Grófo ügyben dulakodó férfiak

Rabosították Kis Grófót a rendőrök. Annak a verekedésnek a következményképpen vették le a mulatós sztár ujjlenyomatait, amelyről a Fókuszban több mint egy hónapja számoltunk be elsőként. Azért tettek Kis Grófo ellen feljelentést, mert Abonynál ő és testvére a gyanú szerint leszorítottak egy autóst az útról, aztán egy családi vita miatt verekedni kezdtek. A Fókusznak nyilatkoztak azok a férfiak, akikkel dulakodtak. Szerintük az énekes testvére fegyvert is fogott rájuk. A Ceglédi Rendőrkapitányság garázdaság gyanújával nyomoz az ügyben.

Fókusz 2016-07-15


szerző:
2016.07.15. 18:55
Rabosította a rendőrség Kis Grófót!

Magyarország egyik legnépszerűbb zenészét és testvérét egy májusi verekedés miatt hallgatta ki a Ceglédi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya, ujjlenyomatot vettek tőlük.

Öt év börtönt is kaphat

Akár 5 év börtönt is kaphat az a hajléktalan férfi, aki megütött egy szociális munkást a miskolci népkonyhán még februárban. Egy másik hajléktalanba kötött bele, a gondozó rászólt, ezért támadt rá. A férfi korábban is volt már büntetve garázdaságért, de a börtönt mindig megúszta.

NYÍREGYHÁZI VANDÁLOK: Kukákon vezették le a feszültséget

Ordibálás törte meg a csendet Nyíregyháza egyik utcáján szombat hajnalban. A jelenetet egy blogger vette fel mobiljával, majd feltöltötte az internetre. A valószínűleg ittas férfiak nagy hévvel estek neki a járdán lévő kukáknak. A rendőrök garázdaság miatt nyomoznak.

Azt állítja: Kis Grófo és testvére verte meg

Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség. Ebben az ügyben érintett Kis Grófo. Nem a Bulibáró nézése vagy a járása nem tetszett valakinek. Egy családi ügy van a rendőrség által is megerősítetett csetepaté mögött. A sértettek nyilatkoztak, ők egy fegyverről is beszélnek. A Grófo család üzenetet juttatott el a Fókusznak és felháborodott a sértettek nyilatkozatán.

 

Részegen tört-zúzott a kocsmában

Tört-zúzott, és még lőtt is egy részeg férfi Szolnokon, a rendőrök alig egy óra alatt elkapták. Kedd este egy kocsmához hívták a rendőröket, nem messze találták meg a sebesültet. Előbb kórházba, majd a fogdába vitték. A 34 éves szolnoki férfi olyan részeg volt, hogy késével hadonászva saját kezét vágta meg, majd egy gázpsztolyból a levegőbe lőtt. Garázdaságért ítélhetik el, akár évekre is börtönbe kerülhet.

Megverték, baltával ment bosszút állni

Megverték a kocsmában, ami után baltával ment revansot venni egy férfi a Csongrád megyei Magyarcsanádon. Mivel nem találta meg támadóit, dühében szétverte annak a háznak a redőnyeit, amelyikről úgy gondolta, hogy a négy román férfi lakik benne albérletben. A rendőrség a baltás férfi ellen garázdaság miatt indított nyomozást. Támadóit egyelőre nem találják.

A rendőrség előtt verekedtek össze

Nem a legjobb helyet választotta a garázdaság bűntettének megvalósításához két férfi Nagykátán. :(

Hatan támadtak rá a kocsmában


szerző:
2015.11.30. 18:15
Hatan támadtak rá a kocsmában

Hatan vertek meg egy férfit vasárnap este egy kocsmában a Győr-Moson-Sopron megyei Dénesfán. Súlyosan megsérült, a mentők ellátták és kórházba vitték. A verekedő társaság elmenekült. A kocsmáros szerint csak néhány hete laknak a szomszédos településen, gyakran betértek a sörözőbe, de sosem volt probléma velük. A rendőrök egy óra alatt elfogták őket, garázdaság miatt nyomoznak.

Előzetes: Kihallgatták a menekülteket rugdosó operatőrnőt

A Jobbik-közeli televízió azóta elbocsájtott munkatársát csütörtök este rendőrök vitték kihallgatásra, garázdasággal gyanúsítják. Hogy mit mondott a történtekről, megtudhatják 18:00-kor az RTL Híradóból.
 

Garázdaság miatt nyomoznak


szerző:
2015.09.10. 18:25
Garázdaság miatt nyomoznak

Garázdaság miatt indult eljárás a szír menekültet és gyermekét szándékosan elgáncsoló operatőr ellen. László Petra Röszkén támadt a rendőr sorfalból kitörni próbáló menekültekre, egy szaladó kislányt is megrúgott. A támadást rögzítő felvétel sokak szemében a menekültekkel szembeni bánásmód szimbóluma lett.

Kommandósok vitték el a késes támadót

Kommandósok vitték el azt a csépi férfit, akit régóta kerestek fegyveresen elkövetett garázdaság miatt. Elfogatóparancs volt ellene, úgy tudjuk, azért mert két éve leszúrta egy ismerőse kutyáját.

Videó a fiatal nők belvárosi verekedéséről

Összeverekedett két fiatal nő Budapest belvárosban. A nyílt utcán estek egymásnak, a táskájukkal ütötték egymást, majd a földön folytatták a dulakodást - erről egy arrajáró felvételt is készített. A videón látni, hogy az őket körbevevő férfiak egy része nemhogy szétválasztaná őket, hanem hangosan drukkol nekik. Az általunk megkérdezett ügyvéd szerint, ami a felvételen látható, garázdaságnak minősülhet.

Előzetes: Buszsofőr támadt gyalogosra?

Rátámadt egy buszsofőr egy gyalogosra, mert az szabálytalanul átfutott az úton, Pécsen. Legalábbis ezt állítja a férfi családja. A rokonok szerint a sofőr a férfi fejét a földhöz verte. A busztársaságnál azt mondják, a sofőr csak segíteni akart, ezért szállt ki, és éppen ő volt az, akit megtámadtak. Még a busz ajtaját is betörték egy kővel. A rendőrség garázdaság miatt nyomoz. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Bemásztak a jászolba, eljárás indult ellenük

Fiatalok bemásztak a köztéren felállított betlehemi jászolba Miskolcon, ezért eljárás indul ellenük. Az eset még karácsony előtt történt, de az önkormányzati rendészet most tette nyilvánossá a felvételt, amelyet a térfigyelő kamerák készítettek. A fiatalok ellen garázdaság miatt indul eljárás, akár pénzbüntetést is kaphatnak.

Bilincsben vitték el az új polgármestert

Választási győzelmét ünnepelte, garázdaság lett belőle. Bilincs került a frissen megválasztott gádorosi polgármester kezére. Maronka Lajos elismerte, a választás éjszakáján valóban a szokásosnál hangosabb volt az utcán.
 

Fókusz Plusz 14-01-18


szerző:
2014.01.18. 19:30
Fókusz Plusz 14-01-18

Fókusz Plusz: A fejvadász nyomában - Egy éjszaka a VIII. kerület legendás seriffjével. Döbbenetes felvételek a bűnös városrészben. Sivatagi show - Eltévedtünk az aknamezőn, szilveszter a kősivatagban, száguldás és balesetek. Útinapló az Africa Race-ről.

Forró nyomon 12-11-07


szerző:
2012.11.07. 22:00
Forró nyomon 12-11-07

Forró nyomon: Családi videókat mutatunk és egy zaklatott, széthullott család életét próbáljuk feltérképezni a Forró nyomonban. Szita Bence mindenki gyereke volt, és mégis egy kicsit senkié.

Saját anyját akarta megerőszakolni

A kaposvári férfi 2011. februárjában ittasan édesanyjára támadt - a bíróság most nem jogerősen 6 év börtönre ítélte.

Kiszuperált gépfegyverrel rohangált az utcán

A főváros XI. kerületében elfogták azt a férfit, aki egy bejelentés alapján fegyverrel kergetett valakit az utcán.

Rendőrség nyomoz az agresszív ellenőrök ügyében

Felfüggesztették állásából azt a két ellenőrt, akik július végén ellöktek és megrúgtak egy utast az egyik Combino villamos megállójában.

Késsel hadonászva fenyegette a busz utasait

A Volánbusz Miskolc és Ózd között közlekedő járatán egy rendőr fékezte meg az örjöngő utast.

Büntetett előéletű férje elől ugrott ki a nő

Korábban már többször volt büntetve az a férfi, aki elől a menekülő felesége kiugrott a második emeleti lakásuk ablakából Ózdon.

Egy nap alatt elfogták a késelő férfit

Budapesten az egyik Kerepesi úti sörözőben kirobbant vita fajult életveszélyes késeléssé.

Játékpuskával riogatott, börtönbe kerülhet

Puskának látszó tárggyal célozgatott az utcára egy férfi egy debreceni kollégium ablakából.

Rendőrök biztosítják az iskolai rendet

Az egyik székesfehérvári szakiskolában az agresszív diákok miatt van szükség a rendőri jelenlétre.

Tömegverekedés egy csömöri áruháznál

Rendőrök vetettek véget egy tömegverekedésnek, ahol biztonsági őröket támadtak meg.

Összeverekedtek az utasok a baleset után

Három személyautó ütközött össze a 7-es számú főúton, a Zala megyei Nagyrécse és Zalasárszeg között.

Cozma-gyilkosság: enyingi bandatagok szabadlábon

Elővigyázatosságból több csapatnyi rendőrt vezényeltek le Enyingre, ahol a gyanusítottak élnek.

Tömegverekedés Pétervásárán


szerző:
2010.02.03. 19:29
Tömegverekedés Pétervásárán

Mintegy 30 felfegyverkezett ember támadt egymásra kedden este, egy személy megsérült.

Szülők verekedtek egy iskolánál

Az iskola előtt vitatkoztak, majd többször meg is ütötte egyik a másikat.

Szurkolók támadtak rendőrökre


szerző:
2009.05.07. 18:02
Szurkolók támadtak rendőrökre

Egyszerre engedték ki az összes szurkolót a stadionból, ebből lett a baj.

Beteg fiút vertek meg iskolatársai

A Szombathelyen történt diákverést mobiltelefonra vették az elkövetők.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való