KERESÉS search-close

galambos lajos

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "galambos lajos"

Fókusz 2017-01-11


szerző:
2017.01.11. 18:55
Vádat emeltek Lagzi Lajcsi ellen

Vádat emelt Galambos Lajos és tíz társa ellen a Budaörsi Járási Ügyészség. A Lagzi Lajcsiként ismert előadó a vád szerint 2000 óta illegális bekötésekkel szabálytalanul szerzett áramot, gázt és vizet, amivel több mint 50 millió forintos kárt okozott a szolgáltatóknak. A vádiratban Galambos Lajosra letöltendő büntetést kértek, amely a bíróság döntésétől függően akár 12 év is lehet.

Fókusz 2016-12-22


szerző:
2016.12.22. 19:00

Lajcsi nem nyugszik


szerző:
2016.07.29. 18:00
Lajcsi nem nyugszik

Galambos Lajos áramlopási ügyének nyomozási határideje néhány napja lejárt, azonban a hatóság az év végéig meghosszabbította. Nem csak a hatóság kutat, Lajcsi több magánnyomozót is felbérelt, hogy bizonyíthassa igazát. A magánnyomozók eddig arra jutottak, hogy aláírását több dokumentumon is aláhamisították, így próbálva besározni a zenészt. A Story magazin úgy tudja, Lajcsi szinte megszállottként kutatja, kinek állhat ez érdekében: annyi időt tölt az iratok tanulmányázásával, hogy már családja is aggódik érte. Ő azonban nem áll le: számára most az a legfontosabb, hogy tisztára mossa nevét, és a családja jövőjét is biztonságban tudhassa.

Story Extra 2016-07-29


szerző:
2016.07.29. 17:25
Lagzi Lajcsi teljes életmódváltásra készül

Már otthon van és pihen Lajcsi. Hétvégén újra rosszul érezte magát, majd mentővel egy budapesti szívklinikára vitték és megműtötték. Lajcsi tudta, hogy eljön ez a beavatkozás, hiszen már a fogvatartása alatt is néha arra riadt álmából, hogy nagyon rosszul van. Most, orvosai tanácsára stresszmentes, új életmódra készül.

 

Életmentő műtéten esett át Lagzi Lajcsi

A többek között áramlopással is vádolt mulatóssztárt tegnap szállították be a mentők a Városmajor utcai szívklinikára, amiről az egyik ismert napilap olvasóriportere készített fotókat.

Miért építtetett pánikszobát magának Galambos Lajos?

Galambos Lajos azt mondja, kapott jószándékba csomagolt fenyegetést, vigyázzon magára, nehogy visszakerüljön a rácsok mögé. Lajcsi szerint ez egyértelmű zsarolás, ami számára csak egy utat jelöl ki. Mindent a nyilvánosság előtt tenni. Ezért is mutatta meg a Fókuszban, mi történt a birtokán a házkutatásokon.

Fókusz 2016-04-26


szerző:
2016.04.26. 17:25
LAGZI LAJCSI: Rögtönzött trombitabemutatója

Lajcsi körbevezetett minket birtokán, megmutatta trombitagyűjteményének egy részét is. Nagypapájának trombitáját is láthattuk, sőt, hallhattuk is.

Fókusz 2016-03-18


szerző:
2016.03.18. 18:55
2,6 milliárdért hirdeti birtokát Lagzi Lajcsi

Egy német lapban hirdette meg 22 hálószobás és 30 szobás luxusingatlanát Galambos Lajos. A mocsai birtokért 2,6 milliárd forintot kérne. Ezért pénzért halastó és saját erdő is járna a vevőnek. A gázlopási ügyben meggyanúsított zenész jelenleg családjával együtt Mexikóban van, ügyvédje szerint terápiás célokból. Testvére azt mondta híradónknak, Galambos Lajos nem akar elszökni az országból.

Fókusz 2016-03-02


szerző:
2016.03.02. 18:55

Dombi a hasa miatt gálázott?


szerző:
2016.02.16. 17:35
Dombi a hasa miatt gálázott?

Mindenkinek mást jelent az év eleji Story Gála, de az biztos, hogy a sztárok semmiképp sem hagynák ki ezt a rangos eseményt. Nyári Dia anyukáját is magával vitte, Galambos Lajos pedig gyermekeivel érkezett az idei rendezvényre. De Dombóvári Istvánnak is nyomós indoka volt arra, hogy ott legyen…

Fókusz 2016-02-10


szerző:
2016.02.10. 18:55
Szabadlábon védekezhet Lagzi Lajcsi

A másodfokú bíróság nem rendelte el a mulatós zenész előzetes letartóztatásának meghosszabbítását. Az elsőfokú döntés ellen ugyan a Pest Megyei Főügyészség fellebbezett, de ezt a bíróság elutasította, így Galambos Lajos szabadlábon maradhat.
 

Felbecsülhetetlen veszteségek érték Lajcsit

125 nap előzetesben töltött nap, és két otthon átvirrasztott éjszaka után kedd éjjel már tudott aludni. Most a Fókusznak ad interjút, mert a rácsok mögötti élet felejtésének legjobb terápiája, ha kibeszéli magából sérelmeit.

Fókusz 2016-01-27


szerző:
2016.01.27. 18:55
Lajcsi nem négy hónapot, harminc évet veszített el

125 nap előzetesben töltött nap, és két otthon átvirrasztott éjszaka után kedd éjjel már tudott aludni. Most a Fókusznak ad interjút, mert a rácsok mögötti élet felejtésének legjobb terápiája, ha kibeszéli magából sérelmeit.
 

Lagzi Lajcsi ismét szabadlábon!

A trombita királyát vasárnap reggel engedték ki a börtönből – a továbbiakban szabadlábon védekezhet. Szeptember 24-én áram-gáz és vízlopás gyanújával vették őrizetbe Galambos Lajost, azóta a székesfehérvári börtönben töltötte mindennapjait. Szemmel láthatóan is megviselte a rács mögött töltött 125 nap.

Négy hónap után, reggel szabadult Lagzi Lajcsi

Ahogy kilépett a börtön kapuján, felesége nyakába borult, majd könnyes szemmel a gyerekeit is megölelte Lagzi Lajcsi. A mulatós zenészt négy hónapos előzetes letartóztatásából vasárnap reggel nyolckor engedték el. Több tucat fotós, tv stáb és újságíró várta a börtön előtt. Rögtönzött sajtótájékozatóján látszott rajta, hogy megviselték az elmúlt hónapok. Nagyon lefogyott, az arca beesett, mégis próbált jókedvűen beszélni. Azt mondta a családja miatt tartott ki, és néhány napot most velük szeretne tölteni.

Kiengedik Lagzi Lajcsit!


szerző:
2016.01.22. 19:05
Kiengedik Lagzi Lajcsit!

A bíróság pénteken délután döntött a zenész előzetes letartóztatásának megszüntetéséről. Lajcsi, négy hónap alatt negyvenöt kilót fogyott a börtönben, vasárnap térhet haza. Rendkívüli módon megviselték a történtek, gyerekeit összesen háromszor láthatta az elmúlt időben. A továbbiakban mindenféle korlátozás nélkül, szabadlábon védekezhet. Hogy mi igaz abból, hogy a börtönben dalt is írt, mindjárt kiderül!

Fókusz 2016-01-22


szerző:
2016.01.22. 18:55
Kiengedték az előzetesből Lagzi Lajcsit

Kiengedik a börtönből Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.  A Budaörsi Járásbíróság ugyanis elutasította az ügyész indítványát, hogy hosszabbítsák meg az énekes előzetes letartóztatását. A bíróság ezt azzal indokolta, hogy nem áll fen a bűnismétlés, valamint a bizonyítékok eltűntetésének veszélye.

Vasárnap kiengedik Lagzi Lajcsit

A bíróság pénteken délután döntött a zenész előzetes letartóztatásának megszüntetéséről. Lajcsi, négy hónap alatt negyvenöt kilót fogyott a börtönben, vasárnap térhet haza. Rendkívüli módon megviselték a történtek, gyerekeit összesen háromszor láthatta az elmúlt időben. A továbbiakban mindenféle korlátozás nélkül, szabadlábon védekezhet. Hogy mi igaz abból, hogy a börtönben dalt is írt, mindjárt kiderül!

Fókusz 2015-12-04


szerző:
2015.12.04. 18:55
Fókusz 2015-12-04

A nagy találkozás - Egy éve született, de most mutatta meg második kisfiát Sebestyén Balázs! Hogyan forgatta fel a mindennapokat a kis Noel érkezése? Apró séfek- Főzőtudásukkal meglepték, hihetetlen dumáikkal pedig egy hónapon át nevettették az országot. Megmutatjuk a Konyhafőnök Junior legviccesebb pillanatait. Rejtélyes ügyek- Egy eltűnt kőtábla, egy megtalált benzinkút. De mi köze mindezeknek Galambos Lajoshoz, aki most lecserélte ügyvédeit is?

Mi köze lehet Lajcsinak egy eltűnt sírkőhöz?

2012 novemberében eltűnt egy sírkő, a rajta szereplő felirat szerint a helyi légió veteránja, a 82 éves Manilius Masculus sírját födte egykor Pannóniában. Mocsa és Komárom közelében találták, de eltűnt. Mégis mi köze van ehhez Galambos Lajosnak?

Lopott antik kincseket kereshettek Lajcsiéknál

Rendőrök és adónyomozók vizsgálták át kedden Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi házát – tudta meg a Blikk. A lap információi szerint a rendőrség lopásból származó antik kincseket keresett, búvárokkal még a birtokon lévő tavat is átnézték, és fémkeresővel a ház környékét is ellenőrizték. Úgy tudjuk, nem találtak semmit, és az ügyben továbbra is ismeretlen ellen tettes ellen folyik a nyomozás.

Csak egyszer találkozhatott a gyerekeivel

Ügyvédjein kívül senki nem látogathatja, gyermekeivel csak egyszer találkozhatott, de bízik benne, hogy hamarosan hazatérhet az előzetesből - ezt mondta Galambos Lajosról egyik ügyvédje. A zenész éppen hat hete van előzetes letartóztatásban, ez ellen fellebbeztek, ha ezt elutasítják, akkor január végéig mindenképpen börtönben marad, és a karácsonyt is ott kell töltenie.

Újabb 90 napot kapott Lagzi Lajcsi


szerző:
2015.11.05. 17:21
Újabb 90 napot kapott Lagzi Lajcsi

A zenész az egy hónap letelte után újabb kilencven napot kapott. Ügyvédje szerint még mindig nem lehet tudni, mivel vádolják. Galambos Lajos hosszú vallomást tett, a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetben tartják fogva, de már a gyerekeivel sem beszélhet naponta tíz percet.

Fókusz 2015-10-09


szerző:
2015.10.09. 17:25

Lagzi Lajcsi múltjából egyre több zűrös történet kerül elő. Kazettahamisítás, ügynökbeszervezés, eltitkolt feleség. Öccse most úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba a Fókusz kamerája előtt, és elmeséli, min megy most keresztül a Galambos család.

Visszakapcsolhatják a gázt


szerző:
2015.10.03. 18:20
Visszakapcsolhatják a gázt

Hétfőn már lehet fűtés Galambos Lajos tatai lakóparkjában. Ezt mondták a lakók híradónknak. Már a gázszolgáltató is közölte, hogy a vezetékek felülvizsgálatát a jövő héten elvégezhetik. A zenész feleségét közben kiengedték az előzetes letartóztatásból. Ügyvédje azt mondta, nem a nő egészségügyi állapota miatt döntöttek így, hanem mert nincs megalapozott gyanú a bűncselekményre.

Kiengedték a fogdáról Lagzi Lajcsi feleségét

Kiengedték az előzetes letartóztatásból Galambos Lajos feleségét. A lopással gyanúsított asszony péntek délután jöhetett el a székesfehérvári fogdából, miután szabadlábra helyezték és hazamehetett gyerekeihez. Közben kiderült, életveszélyes állapotokat találtak a gázszolgáltató ellenőrei a tatai lakóparknál, ahol a gyanú szerint évekig lopták a közműveket.

Fókusz 2015-10-02


szerző:
2015.10.02. 17:25
Már kikapcsolták a gázt Lajcsi lakóparkjában

46 lakás lakói maradtak fűtés és meleg víz nélkül a Galambos Lajos érdekeltségébe tartozó tatai lakóparkban, a szolgáltatók ugyanis szerda este lekapcsolták a közműveket. A zenészt azzal gyanúsítják, hogy éveken keresztül lopta a gázt, a vizet és az áramot, majd megpróbálta megvesztegetni az ellenőröket. Galambos Lajost és feleségét is letartóztatták.

Kikapcsolták a gázt Lajcsi lakóparkjában

Kikapcsolták a gázt abban a Lagzi Lajcsi érdekeltségébe tartozó lakóparkban, ahol a gyanú szerint lopták az áramot, a vizet és a gázt. Így olyan - sok esetben gyermekes - családok maradtak fűtés és melegvíz nélkül, akik becsületesen fizettek a szolgáltatásokért. Riporterünknek az egyik lakó azt mondta, az üzemeltetők ígértek nekik radiátort a hidegebb napokra. Közben csütörtökön megszólalt az ügy harmadik gyanúsítottjának ügyvédje, aki azt állítja, védence nem fizetett kenőpénzt azért, hogy a szabálytalanságok titkokban maradjanak.

Fókusz 2015-10-01


szerző:
2015.10.01. 17:25
Előzetes: 46 lakás lakói maradtak fűtés és meleg víz nélkül

A Galambos Lajos érdekeltségébe tartozó tatai lakóparkban a szolgáltatók szerda este lekapcsolták a közműveket. A zenészt azzal gyanúsítják, hogy éveken keresztül lopta a gázt, a vizet és az áramot, majd megpróbálta megvesztegetni az ellenőröket. Galambos Lajost és feleségét is letartóztatták. Az asszonyt azonban kiengedhetik, mert ügyvédje szerint súlyos beteg. A botrány legfrissebb részletei hat órakor a Híradóban.

Megszólaltak a szomszédok: Lagzi Lajcsi ügyéről mindenkinek megvan a véleménye

Eddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. Van, aki szerint Lajcsi jó volt mindenkihez, mások szerint nem igazán állt szóba a környéken senkivel. Ami pedig az elfogás napján történt, az leginkább ijesztő volt a békés vidék lakói számára.

Ők sem értik: megszólaltak Lagzi Lajcsi szomszédai

Eddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. Van, aki szerint Lajcsi jó volt mindenkihez, mások szerint nem igazán állt szóba a környéken senkivel. Ami pedig az elfogás napján történt, az leginkább ijesztő volt a békés vidék lakói számára.

Fókusz 2015-09-29


szerző:
2015.09.29. 17:25
Több mint 100 millió forintnyi áramot, vizet és gázt lophatott el Lagzi Lajcsi

A szolgáltatók már összesítették az adatokat, így jött ki az elmúlt tíz év után a hatalmas összeg. A zenész egyelőre tagad, és nem tett vallomást, állítása szerint egy telefonos vicc miatt került börtönbe, feleségével és beosztottjával együtt. Ha a bíróság bűnösnek találja, akár nyolc év börtönt is kaphat. Galambos Lajos a székesfehérvári börtönben kezdte meg előzetes letartóztatását, ahol napi háromszor étkezhet, és a későbbiekben látogatókat is fogadhat.

Előzetes: Már 100 millió forintos csalással gyanúsítják Galambos Lajost

Az RTL Híradó úgy értesült, ilyen értékben jutott illegálisan gázhoz, vízhez és villanyhoz a zenész-vállalkozó lakóparkja és birtoka. A zenész egyelőre tagad, és nem tett vallomást, állítása szerint egy telefonos vicc miatt került börtönbe, feleségével és beosztottjával együtt. Galambos Lajos a székesfehérvári börtönben kezdte meg előzetes letartóztatását - hogy milyen körülmények várták odabent, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Galambos Lajos: Csak vicceltem


szerző:
2015.09.25. 18:00
Galambos Lajos: Csak vicceltem

Egy telefonos viccelődés miatt került bajba, ezt állítja Galambos Lajos, akit azzal gyanúsítanak, hogy évekig lopta a gázt, a vizet és az áramot az otthonában, valamint egy cége által épített tatai lakóparkban. A gyanú szerint az énekes ráadásul  megvesztegette az áramszolgáltató ellenőreit, amikor lebukott. Galambos Lajos szerint ő csak viccelődött, amikor azt mondta a telefonba, ad öt kilót. Közben kiderült, a nyomozást azért a budaörsi ügyészség felügyeli, mert a Komárom-Esztergom megyei főügyész is az énekes tatai lakóparkjában bérel lakást.

 

A pályatársak megdöbbentek Lajcsi letartóztatásának hírén

Többen azt hitték az interneten terjedő rosszindulatú pletyka, mások lehetetlennek tartják. Lagzi Lajcsi előzetes letartóztatásának hírét kollégái, a mulatós zenészek hitetlenkedve fogadták.

Fókusz 2015-09-25


szerző:
2015.09.25. 17:25
Fókusz 2015-09-25

Kiakadt a művészvilág - A pályatársak megdöbbentek Lajcsi letartóztatásának hírén, a zenész ügyvédje Lajcsi lelkiállapotáról is beszél. Egymásnak estek - Győzike gratulált lánya eljegyzéséhez, Evelin viszont durván visszaszólt! Nem tud róla, hogy eljegyezték volna. Szerelemdoktor - Nem volt egyszerű, de a műsor után a valóságban egymásba szerettek a párkereső show szereplői!

Előzetes letartóztatásba került Galambos Lajos

A zenész-vállalkozót lopással és vesztegetéssel gyanúsítják. A nyomozók szerint a birtokán, cégének telephelyén és az általa épített lakóparkban éveken keresztül illegálisan jutottak gázhoz, vízhez és áramhoz. A bíróságon megtörten azt mondta, hogy csőbe húzták. Most feleségével együtt 30 napra börtönbe kell mennie.

Előzetes: Bilincsben vitték a bíróságra Galambos Lajost

A népszerű zenész-vállalkozót tárgyalásra hozták, amelyen eldől, hogy előzetes letartóztatásba helyezik-e. Azért vették őrizetbe Boldogasszony pusztai birtokán feleségével és egy másik emberrel együtt, mert a gyanú szerint a birtokán, cégének telephelyén és az általa épített lakóparkban is illegálisan jutottak gázhoz, vízhez és áramhoz. Este hatkor az RTL Híradóból kiderül, hogy 30 napra börtönben kell-e maradnia Lagzi Lajcsinak.

Döntöttek: 30 napig rács mögött marad Lagzi Lajcsi

Vezetőszáron érkezik Galambos Lajos a Budaörsi Járásbíróságra. Lopással és vesztegetéssel gyanúsítják.  Az ügyészség szerint a mérőórákat kikerülve éveken keresztül minimális összegű rezsit fizettek egy Mocsa, boldogasszonypusztai  lakóházban és egy tatai apartman parkban, amelyek Galambos Lajos tulajdonában vagy érdekeltségében vannak.

Galambos Lajost őrizetbe vették a rendőrök

Áramot, vízet és a gázt is lopták a Lagzi Lajcsihoz köthető ingatlanoknál. Ez a gyanúja a rendőrségnek és emiatt vették őrizetbe a zenészt és feleségét is. A gyanúsítás ellen Galambos Lajos panasszal élt.

Fókusz 2015-09-23


szerző:
2015.09.23. 17:25
Fókusz 2015-09-23

Őrizetbe vették - Lagzi Lajcsit és feleségét. A rendőrség többek között áramlopással gyanúsítja. A zenész üzent a fogdából! Életfogytiglan - Sosem szabadulnak Dopeman nagyszüleinek gyilkosai. A rapper a jogerős ítélet kihirdetése után kameránk elé állt. Örök szerelem - Elzát anyja helyett születésétől fogva gondozója nevelte. A kismacskából azóta százhatvan kilós csúcsaragadozó lett, de az érzései nem változtak.

Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit!

A mulatós sztárt feleségével együtt mocsai birtokáról vitte be a rendőrség kedden. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ellenük. Galambos Lajos ügyvédjét telefonon értük utol.

A Muzsika TV bemutatja! 14-12-14

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a NagyFröccs című műsor a soron következő. A szórakoztató, könnyűzenei műsor különlegessége, hogy minden adásának más-más előadó a műsorvezetője. Az összeállításból kiderül például, hogy melyek Márió vagy Csocsesz kedvenc slágerei, előadói. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 14-12-07

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 14-11-30

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a a Zenés Randevú Balázs Palival című műsor következik, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 14-11-23

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a NagyFröccs című műsor adásaiból láthatnak ízelítőt. A szórakoztató, könnyűzenei műsor különlegessége, hogy minden adásának más-más előadó a műsorvezetője. Az összeállításból kiderül például, hogy melyek Márió vagy Csocsesz kedvenc slágerei, előadói. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klubon.

A Muzsika TV bemutatja! 14-11-16

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 14-11-09

A Muzsika TV bemutatja!: A Zenés Randevú Balázs Palival című zenés műsorban az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klubon.

A fényevéssel vádolt szülők ellen eljárás folyik

2013-ban a másfél éves Benjámint szülei egy természetgyógyász tanácsaira fénnyel etették. A kisfiú meghalt, a szülők ellen pedig vádat emeltek Egy időben Galambos Lajos is egy fényevő mester tanait követte, életveszélyes állapotba került. A sztár ügyvédjével az esetről beszélgetünk, valamint arról, hogy milyen büntetés szabható ki a vádlottak ellen.

A Muzsika TV bemutatja! 14-11-02

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a NagyFröccs című műsorból láthatnak ízelítőt. A szórakoztató, könnyűzenei műsor különlegessége, hogy minden adásának más-más előadó a műsorvezetője. Az összeállításból kiderül például, hogy melyek Márió vagy Csocsesz kedvenc slágerei, előadói. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klubon.

A Muzsika TV bemutatja! 14-10-26

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klubon.

A Muzsika TV bemutatja! 14-10-19

A Muzsika TV bemutatja!: Ma Zenés Randevú Balázs Palival. A műsorban az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klubon.

A Muzsika TV bemutatja! 14-10-12

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a NagyFröccs című műsor mutatkozik be. A szórakoztató, könnyűzenei műsor különlegessége, hogy minden adásának más-más előadó a műsorvezetője. Az összeállításból kiderül például, hogy melyek Márió vagy Csocsesz kedvenc slágerei, előadói. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 14-10-05

A Muzsika TV bemutatja!: A Dáridó Garden a Galambos Lajos nevével fémjelzett Dáridó 2014-es változata. A nézői igényeket figyelembe véve újította meg Lajcsi a közkedvelt műsort, így a jó hangulat biztosan garantált. A zenei csemegéket bemutató Dáridó Gardenben fellépnek a könnyűzene ismert alakjai, mulatós sztárok, de hallhatunk majd musical részleteket és természetesen a házigazda is dalra fakad. Az X-Faktor sztárja Muri Enikő elénekli majd slágereit, csakúgy mint Csonka András, de a fellépők sora velük még nem ér véget. A Dáridó Garden vendége lesz Bódi Guszti és a Fekete Szemek, Gergely Róbert, Komonyi Zsuzsa, Tabáni István, Mészáros János Elek, a Komáromi és a Nemzeti Lovas Színház, Peller Károly, Sipos Péter, Nyári Károly, Váradi Roma Café, és még sokan mások.

A Muzsika TV bemutatja! 14-09-28

A Muzsika TV bemutatja!: Ma Zenés Randevú Balázs Palival. A műsorban az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 14-09-21

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a NagyFröccs című műsor a soron következő. A műsorban a hazai mulatós zene legjobbjaival találkozhatunk. Az ország kedvenc mulatós slágerei Magyarország legkedveltebb mulatós előadóinak tolmácsolásában! Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 14-09-14

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 14-09-07

A Muzsika TV bemutatja!: A Dáridó Garden a Galambos Lajos nevével fémjelzett Dáridó 2014-es változata. A nézői igényeket figyelembe véve újította meg Lajcsi a közkedvelt műsort, így a jó hangulat biztosan garantált. A zenei csemegéket bemutató Dáridó Gardenben fellépnek a könnyűzene ismert alakjai, mulatós sztárok, de hallhatunk majd musical részleteket és természetesen a házigazda is dalra fakad. Az X-Faktor sztárja Muri Enikő elénekli majd slágereit, csakúgy mint Csonka András, de a fellépők sora velük még nem ér véget. A Dáridó Garden vendége lesz Bódi Guszti és a Fekete Szemek, Gergely Róbert, Komonyi Zsuzsa, Tabáni István, Mészáros János Elek, a Komáromi és a Nemzeti Lovas Színház, Peller Károly, Sipos Péter, Nyári Károly, Váradi Roma Café, és még sokan mások.

Fókusz Plusz 14-06-07


szerző:
2014.06.07. 19:30
Fókusz Plusz 14-06-07

Fókusz Plusz: Slágergyárosok - Tomboló közönség, hatalmas rajongótábor. A mulatós és a popzene legnépszerűbb előadói vallanak sikerük titkáról. Skótok a skótok? - Precízek a németek vagy sznobok a franciák? Nálunk élő külföldieket kérdeztünk arról, mi igaz a róluk szóló sztereotípiákról.

Fókusz 14-05-09


szerző:
2014.05.09. 18:30
Fókusz 14-05-09

Fókusz: Halálra rázta - Zavarta a sírása, ezért bántotta öthónapos kisfiát egy kaposvári férfi. Mozdulatok, amik végzetesek lehetnek! Zsarolták Lajcsit - Welsz Tamás pénzt akart kicsikarni Galambos Lajostól! A rejtélyes tragédia újabb meglepő fordulata! Velünk volt az erő - Darth Vaderrel és a rohamosztogasokkal ott voltunk a Csillagok Háborúja forgatási helyszínén!

Újabb csavar: Welsz megzsarolta Galambos Lajost

A vállalkozó és kollegái Galambos Lajcsitól és több, a médiában ismert személytől is milliókat akart kicsikarni. A történet egy dél-amerikai turnéval kezdődött, amelyre Lajcsit egy magyar férfi hívta egy panamai cég megbízásából.

Lali Galambos Lajos nyomdokaiba szeretne lépni

Lali még mindig mulatós zenei karrierjét építi, és sikerült kiharcolnia egy találkozást példaképével, Galambos Lajossal, akitől támogatást remélt. Lajcsi egyelőre továbbította az ügyét manageréhez, de vajon mi lesz a folytatás?

Éjjel-Nappal Budapest 13-11-06

Éjjel-Nappal Budapest: Lali nem hagyja magát lenyomasztani a kudarctól. A többiek gúnyolódása csak arra sarkallja, hogy csak azért is sztár legyen belőle. Amikor megtudja, hogy Lagzi Lajcsi a városban van, megpróbálja meggyőzni Gábort, hogy segítsen neki megismerkedni az énekessel. De Gábornak más tervei vannak. De nehezebb Lagzi Lajcsi közelébe férkőzni, mint Lali gondolta volna. A biztonságiak nemegyszer elküldik. De végül egy csel segítségével sikerül Lagzi Lajcsi öltözőjének közelébe férkőznie, és küzdőszelleméről meggyőznie a slágerkirályt. Lagzi Lajcsi menedzserének névjegykártyája újra reményt kelt Laliban. Anikót teljesen maga alá gyűrik az érzései, amivel az őrületbe kergeti Szandit. Még ha egyszerű lenne is minden, akkor sem merne belevágni egy kapcsolatba Marcival. Megpróbál kitérni a beszélgetés elől mindenféle átlátszó kifogással, hogy Marci ne tudjon a közelébe férkőzni. Alexa és Regina nem akarják tovább nézni ezt a csiki-csukit, ezért odacsalják őket egy klubba egy meglepetés romantikus randira. Anikó és Marci szép estét töltenek együtt, és Marcinak is sikerült megnyugtatnia Anikót. A többiek ujjongva üdvözlik az új álompárt.

Reflektor 13-06-07


szerző:
2013.06.08. 00:35
Reflektor 13-06-07

Reflektor: Molnár Andrea feleséget keres Szilveszternek. Galambos Lajos életveszélyes állapotba került.

Galambos Lajos fényevő guru áldozata lett

A zenész az elmúlt évek során mindent megtett azért, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegétől, de a hiúságának és a hiszékenységének köszönhetően ez csaknem az életébe került.

Dáridó Lajcsival 12-08-12

Dáridó Lajcsival: A szórakoztató zene koronázatlan királya, Lajcsi újra Dáridózik!

Dáridó Lajcsival 12-08-05

Dáridó Lajcsival: A szórakoztató zene koronázatlan királya, Lajcsi újra Dáridózik!

Dáridó Lajcsival 12-07-29

Dáridó Lajcsival: A szórakoztató zene koronázatlan királya, Lajcsi újra Dáridózik!

Dáridó Lajcsival 12-07-22

Dáridó Lajcsival: A szórakoztató zene koronázatlan királya, Lajcsi újra Dáridózik!

Reflektor 12-07-16


szerző:
2012.07.17. 01:15
Reflektor 12-07-16

Reflektor: Sztárokkal buliztunk a Balaton Soundon. Sztárok a jojó-effektus fogságában.

Dáridó Lajcsival 12-07-15

Dáridó Lajcsival: A szórakoztató zene koronázatlan királya, Lajcsi újra Dáridózik!

Dáridó Lajcsival 12-07-08

Dáridó Lajcsival: A szórakoztató zene koronázatlan királya, Lajcsi újra Dáridózik!

Fókusz 12-06-06


szerző:
2012.06.06. 20:55
Fókusz 12-06-06

Fókusz: Falnak csapódtak - Ákos amszterdami koncertjén árulta el, hogy nemrég súlyos autóbalesetet szenvedett. Sztárbúvóhelyek - Budapest, ahogy a hírességek szeretik. Hol esznek, alszanak vagy varratnak maguknak, amikor nálunk járnak? Tiltott mondatok - Hogyan ne fegyelmezzük gyermekeinket! Híres szülők és csemetéik mesélnek arról, náluk milyenek a nevelési módszerek.

Reflektor 11-12-09


szerző:
2011.12.10. 00:15
Reflektor 11-12-09

Reflektor: Galambos Lajos megtáltosodott. Közelebbről vizslattuk Kovács Ákos rajongóit.

Előzetesben marad Galambos Lajos


szerző:
2011.08.11. 15:35
Előzetesben marad Galambos Lajos

A Fővárosi Bíróság három hónappal meghosszabbította a NBH egykori főigazgatójának előzetes letartóztatását.

Fél Kettő 11-07-19


szerző:
2011.07.19. 14:25
Fél Kettő 11-07-19

Fél kettő: Csak egy éjszakára - Kik keresik a rövid kalandokat, és lehet-e folytatásuk? Én gyerekem/te gyereked - Gyerekek a régi házasságból egy családban. Xantus Barbarával beszélgettem. Parázson járt - A mulatós zenész és a természetfeletti. Vendégem volt Galambos Lajcsi.

Galambos Lajost elvitték a rendőrök

A fővárosi büntetés-végrehajtási intézetbe szállították Galambos Lajost, az NBH korábbi főigazgatóját csütörtök reggel.

Laborc Sándort is elengedték


szerző:
2011.07.05. 17:44
Laborc Sándort is elengedték

Szabadlábra helyezte a bíróság Laborc Sándort.

Kémkedéssel gyanúsítják Galambost

Az ügyészség pénteken kezdeményezte Galambos Lajos előzetes letartóztatását, a bíróság viszont házi őrizetet rendelt el.

Hazaárulás a vád Galambos ellen?

Hazaárulással gyanúsítják a Nemzetbiztonsági Hivatal volt vezetőjét a Magyar Nemzet szerint.

Őrizetben az NBH volt vezetője?


szerző:
2011.06.29. 11:56
Őrizetben az NBH volt vezetője?

A MTV Híradó információja szerint őrizetbe vette a Katonai Ügyészség Galambos Lajost, a Nemzetbiztonsági Hivatal volt vezetőjét.

Fél Kettő 11-05-31


szerző:
2011.05.31. 14:20
Fél Kettő 11-05-31

Fél Kettő: Mentőöv - Kiken és mennyiben segíthet a svájci frank árfolyamának rögzítése? Küzdelmes út - Kétszer is vesetranszplantáción esett át az RTL hangja, Both András. Visszatekintés - Hogyan látja élete első 50 évét Galambos Lajos? Vendégünk a volt művész.

Reggeli 11-01-25


szerző:
2011.01.25. 09:05
Reggeli 11-01-25

A mai Reggeliben különleges kalapokat mutattunk be, de nálunk járt Galambos Lajos, Doszpot Péter és Bodrogi Gyula is.

Fél Kettő 10-12-21


szerző:
2010.12.21. 14:25
Fél Kettő 10-12-21

Fél Kettő: Lajcsi karácsonya - Galambos Lajos és a családi ünnep. Nem válogat - Ismert emberek és a halálos kór. X-ek a döntő után - Vendégünk volt Király L. Norbi és Takács Nikolas.

Fókusz 10-10-18


szerző:
2010.10.18. 20:40
Fókusz 10-10-18

Fókusz: Padlógáz! - Beindult az X-Faktor élő show-ja, kulisszatitkok és a házi after party a döntősök luxusvilláiban! Lajcsi titka - A zenész először mutatja meg extrém járműveit, úthengertől a reptéri létráig!

Váratlan fordulat Galambos Lajos kertjében

A zenész extrém járművek tucatjait rejtegeti birtokán. Úthenger, tűzoltókocsi, kenyérszállító, katonai terepjáró, de még guruló reptéri létra is akad köztük. A Fókusz leplezte a páratlan gyűjteményt.

Lajcsi élete legszörnyűbb élményét élte át

Galambos Lajost még mindig felzaklatja, amit az autópályán átélt. Ő volt a szemtanúja annak a tragikus balesetnek, illetve gázolás sorozatnak, amikor egy autópályára tévedt gyalogost elütöttek, majd az úton fekvő emberen egymás után hajtottak át a következő autók.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való