KERESÉS search-close

galamb

36 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "galamb"

Zé: „Csak röviden Jenő… mindenkinek jobb lesz”

Miután Jenő megdicsérte versenyzőjét, Zé alaposan utána nézett Juliska ételének...

Tanulj te is Lórán Barnabás galamb-tragikomédiájából!

Részlet a 21. évad nyolcadik részéből:

Barnabás dobott, talált és kiütött egy galambot. Ezután felkapott, kocsiba szált és orvoshoz vitt egy galambot. De jött a csavar: a galamb feltámadt és összefosott mindent... Mit tesz az ember két gyerekkel, egy idegbeteg galambbal egy kocsiba zárva?

Nézd vissza itt a teljes adást!

Simon beparázott a Séf kedvencétől

A színész Márktól megkapta a galamb combot, és már ettől kiborult, azonban amikor Zé megsúgta neki, hogy ez a Séf egyik kedvenc alapanyaga, akkor még nagyobb súlyt érzett a vállán.

Panelházak közt lövöldöznek a galambokra

Panellakásból, légpuskával lövi valaki galambokat az egyik lakótelepen Győrben egy helyi bolttulajdonos szerint. A forgalmas környéken buszmegálló és bababolt is van. Az üzlet tulajdonosa felháborodva kereste meg Híradónkat, ugyanis rendszeresen agyonlőtt vagy megsérült galambokat talál nyitáskor az üzlete előtt.

EXKLUZÍV: Anikó dedikált lábú galambja hazatalált!

Miki és Norbi a székház lépcsőjéről engedtek el egy Anikó Show-s galambot. A srácok a galamb lábára erősítettek egy cetlit Nádai Anikó aláírásával, és Miki egészen hazáig küldte a szárnyast. A galambász fiú visszajuttatta a fényképes bizonyítékot arról, hogy a galamb hazatalált Kunhegyesre, ami több mint 150 kilométerre van Budapesttől. 

Miki:

Norbi és Miki már öt éve barátok. Miki galambászik, rengeteg galambja van otthon, de Norbi szerint ez nem a legjobb hobbi. A galambok annyira elveszik Miki idejét, hogy a fiú nem is csajozik, és a találkozókról is rendszeresen elkésik. Norbi azért jött az Anikó Show-ba, hogy megkérje barátját, a galambok helyett a csajokkal foglalkozzon.

Egyben sült galamb, póréhagymás-gombás fügetortácskával és marinált körte variációkkal

Tomi tányérjával nem volt megelégedve a séf, a középdöntőben sokkal szebb tálalást várnak el tőlük. Ráadásul a részletekre se figyelt rendesen.

Galamb zöld körágyon

Az első feladatban Kriszti lenyűgözte a zsűrit a fine dining talalásával, azonban Zé szerint a szép tányérral picit félrevezette őket, hiszen az ízekben nem volt meg a kellő robbanás. Hiányolta az igazi ízeket.

Őszi galambmell


szerző:
2016.09.26. 20:15
Őszi galambmell

Márk az első feladatban, noha a körettel nem nyűgözte le Rozináékat, az étel fő eleme, a galamb jól sikerült, hiszen szaftos maradt.

A kóstolás után jöhetett a tanácskozás: mi lesz a galambok sorsa?

Miután végigkóstolták a versenyzők galamb kreációt, Rozina, Zé és Ákos elvonultak, hogy megbeszélhessék, hogyan teljesítettek az első feladatban a versenyzők. Nagy volt a tét, hiszen a legügyesebb versenyző előnyhöz jutott.

Így értékelte a zsűri a galambételeket

Miután letelt az idő, mindenkinek egyenként kellett a zsűri elé állnia: Kriszti, Ottilia, Márk, Pietro, Zsolt és Gábor ételét is végigkóstolták Fördős Zéék, majd pedig értékelték is őket - nemcsak az ízeket, de a találást is.

Ottilia a figyelmeztetés ellenére is másolta a séfet!

Fördős Zé többször is bejelentette: noha a versenyzők végignézhették, ahogyan a séf megalkotja a galamb ételét, a feladat nem az, hogy lemásolják. Sőt, kifejezetten tilos. Ottilia ennek ellenére mégis úgy indult neki a receptjének, ahogyan Sárközi Ákos. Ez csak akkor tudatosult benne, amikor maga a séf figyelmeztette.

Gábor a gasztronómia túloldaláról érkezett

Gábor hobbiszakácsként jelentkezett a Konyhafőnökbe és minden vágya, hogy tanulhasson. Épp a galamb ételén munkálkodott, amikor odapattant hozzá Zé, aki kiderítette: Gábor bizony egy teljesen más területről érkezett, hiszen a Csatornázási Műveknél dolgozik.

Zsolt már a feladat elején kizökkent

A versenyzőket lesokkolta Zé bejelentése, miszerint nem az a feladat, hogy lemásolják a séf galamb költeményét, hanem meg kell alkotniuk a saját galamb ételüket. Zsolt tanácstalannak tűnt a feladat kezdetekor, hiszen nem erre számított.

Galambmell Pietro-módra

Pietro az első feladatban azt a kritikát kapta, hogy étele elemei egyáltalán nem illenek össze. Egy nagyon jó gnocchit tálalt a kötelező galambbal. Vadragus ízesítésű mártása azonban nagyon tetszett Rozinának.

Mediterrán galamb

Zsolt galamb ételében voltak olyan elemek, amelyek azonnal a kukában landoltak, azonban a sült banán darabok krémes állagával, és fűszeres ízükkel betalált a zsűrinél. A galamb és a köretek aránya azonban nem sikerült jól.

Galambmell céklás-banános tortácskával

Ottilia az első feladatban annak ellenére is másolta a séf ételét, hogy ez tilos volt. Az értékelés során ezt is felrótták neki, sőt a séf nem volt hajlandó megkóstolni Ottilia banántortáját.

Galambragu Olaszországból

Gábor galamb receptje tetszett a zsűrinek, Zé szerint nagyon finom ízekkel dolgozik, azonban a tálalás még nem tartozik az erősségei közé.

Sárközi Ákos egy igazi galamb költeményt alkotott

A séf feladta a leckét a versenyzőknek, hiszen már az első adás során egy lenyűgöző ételt készített: kakukkfüves galambmellet banános tortácskákkal, színes céklahasábokkal, kurkumás burgonyapürével és vörösboros mártással. A remekmű elkészítését a versenyzők is végignézhették, sőt be is segítettek a séfnek.

A főétel - galamb mell nyári zöldségraguval - elkészítése kicsit ingerültre sikerült: hajszálak úszkáltak a raguban, kacsák égtek oda és a kukták még a főnöknek is visszadumáltak.

Galambra vadásznál? Gordonnal megteheted!

Mi a legjobb módja a kártevőírtásnak? Ha megesszük őket! Persze, nem kell félni, Gordon nem a városi galambokat akarta a tányérján látni, ennél azért egy picivel messzebb utazott a finom vacsoráért.

Egy csapat rendőr vette kezelésbe a galambokat

Gordon ismét hölgyeket kapott maga mellé, de nem is akármilyeneket. Ámde hiába a rendőri felügyelet, a madarak így sem sültek át a kívántak szerint, rossz volt a magaviseletük ugyebár.

Egy galamb és egy bűvész legszomorúbb napja :((

Schandl Barbara szinte az összes hibalehetőségnél lyukra futott a produkciója bemutatásakor. A bűvészmutatvány közben elkóborolt kellékgalambot csoportmunkával sikerült előkeríteni, mielőtt valamelyik reflektoron meggrilleződött volna.

Galamb okozta a félelmetes zajt


szerző:
2015.09.27. 18:20
Galamb okozta a félelmetes zajt

Napokig tartottak félelemben egy családot a szellőzőnyílásból érkező különös hangok Miskolcon. Kopogás, kaparás, vergődés hallatszott. Azt sejtették a háziak, hogy valamilyen állat lehet a szellőzőben, ezért az állatvédőknek szóltak, azok pedig a speciális mentőknek. Végül a szellőzőben egy galambot találtak.

Kőhalmi szemléltette, hogyan alszanak az állatok

Részlet a 14. évad 5. részéből

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Olimpiai lovas távolugrás, krokett, galamblövészet és rúdtánc?

Hajdanvolt olimpiai sportágak az akadályúszástól a lovas távolugrásig és a krokettől a racketsig. Olyan különleges és vicces versenyszámok, amelyekre már kevesen ismernek, és még kevesebben űznek.

Galamb ütötte ki a magyar túraautóst

Hihetetlen baleset az autósport történelmében: Michelisz Norbert stabilan vezette a Túraautó-világbajnokság idei első futamát, amikor egy galamb „beleszállt az autójába”.

Megfizethetetlen házikedvencek


szerző:
2012.01.20. 19:22
Megfizethetetlen házikedvencek

Vajon mit tud az a macska, amelyik annyiba kerül, mint egy ház? Vagy a kutya, amelyiknek az árából egy évig is nyaralhatnánk egy karibi szigeten? Megkérdeztük a gazdájukat, hogyan kell vigyázni egy olyan négylábúra, amelyik hetente megkeresi egy menedzser fizetését.

Csepregi Éva barátai megtollasodtak

Az énekesnő mostanában új hobbinak hódol: galambokat tart az otthonában. Ki kutyát, ki macskát, ki galambot tart, nincs ezzel semmi baj – feltéve, ha elég megértőek a szomszédok.

Reflektor 11-11-25


szerző:
2011.11.26. 00:20
Reflektor 11-11-25

Reflektor: Csepregi Éva mostanában új hobbinak hódol: galambokat tart az otthonában. Filmet forgattak a világszerte népszerű dj, David Guetta életéről. Bródy János dalokat ír, lemezt készít, koncertre készül, pedig tíz évvel ezelőtt úgy tűnt, vége mindennek.

Örökös harc a galambokkal


szerző:
2011.02.20. 16:43
Örökös harc a galambokkal

A madarak ürüléke mellet az állatok tetemei is problémát okoznak egy kaposvári társasház lakóinak.

Megkeserítik életüket a galambok

Félszáz galamb miatt nem tudnak szellőztetni, takarítani, aludni egy barcsi társasház lakói.

Galambreptetés százmilliókért


szerző:
2011.01.13. 16:41
Galambreptetés százmilliókért

Rekordáron, csaknem 1 millió négyszázezer euróért kelt el egy versenygalamb kolónia Belgiumban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való