KERESÉS search-close

gödör

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gödör"

Tűzoltók mentették ki a gödörbe szorult lovat, Julit

Gödörbe szorult Juli, a ló Somogyszentpálon – a tűzoltók mentették ki. Az állat egy szűk, de annál mélyebb lyukba csúszott bele vasárnap délután.

 

Tűzoltók mentettek meg egy macskát Budapesten

Az állat egy több mint 10 méter mély gödörbe esett. Alpinista technikával sikerült felhozni a felszínre, ahol már állatvédők várták a szerencsétlenül macskát. Az állatnak az ijedtségen kívül nem lett baja. A mentésről készült teljes felvételt megnézhetik ITT.

CICAMENTÉS: Árokba zuhant macskát mentettek a tűzoltók

Több, mint tíz méter mély gödörbe esett egy macska vasárnap Budapesten. A tűzoltók alpinista technikával mentették ki a szerencsétlenül járt állatot. A cicának az ijedtségen kívül nem esett baja, a felszínen már állatvédők várták.

Óriási dráma a Holtak zsákmányszerzésén!

A Holtak Szigetén tartott zsákmányszerzés során egy előnyért küzdöttek a játékosok, amit a következő párbajon használhatnak fel. Vera és Nóri azonban teljesen kiborultak a játék során, amiért mindkét srác ellenük fordult.

Közös vagy egyéni vécé? Ez gerjesztette az első konfliktust az Agila törzsben

Robi számára az volt az egyik legfontosabb kérdés a szigetre érkezésükkor, hogy ki hol fog vécézni. Nóri és Jérémy teljesen elzárkóztak a közös vécé gondolatától, elvetve Robi felvetését.

Összenyomott egy munkást a ráomló föld

Tragédia Pusztacsaládon: két és fél méteres földfal omlott egy munkásra a Győr-Moson-Sopron megyei településen. A férfi mellkasát összenyomta a föld súlya és megfulladt. Úgy tudni, csatornát ástak, amikor a baleset történt. A 30 éves férfi azért mászott le a 2 méternél is mélyebb gödörbe, mert beleejtett valamit.

Súlyosan veszélyeztették a munkások életét

Súlyosan veszélyeztették a munkások életét, ezért történt a tragédia. Ezt állapította meg a kormányhivatal a januári, Bősárkányban történt balesettel kapcsolatban. Egy csatornázáson dolgozó férfi meghalt, amikor beomlott a munkagödör, és a föld maga alá temette. A cég hibázott, mert a gödör nem volt kitámasztva, ezért bírságot kaptak.

 

Titokzatos gödör miatt perelnek

Évek óta pereskedik a hivatalokkal egy szatymazi család, miután kiderült: telkükön egy több száz négyzetméteres gödör van és nekik kellene ezt betemetni, annak ellenére, hogy nem ők ásták ki. A katasztrófavédelem azután kötelezte őket a munkára, miután bejelentették a hatóságnak az engedély nélkül ásott gödröt.

Gödör nyílt a háló alatt

Leszakadó padlóra riadt fel álmából egy család a Baranya megyei Bogádon. Másfél métert zuhantak a bútorok a hálószoba alatt lévő gödörbe. A gondot egy csőtörés okozta. A több köbméternyi víz alámosta a pincét, ami miatt süllyedni kezdett két épület. A pincében a tűzoltók nem szivattyúzhattak, mert félő volt, hogy rájuk omlik az egész. Az épület lakhatatlan, a házban lakó családból senki sem sérült meg, átmenetileg barátokhoz költöztek.

Két méter mély gödör a buszok mellett

Két méter mély gödör mellett kell araszolniuk a buszoknak egy pécsi utcán. A kerék és a szennyvízvezetéknek ásott gödör széle között csak centik vannak. Több utas szerint ez balesetveszélyes.

Gödör felett nyílt ki a busz ajtaja

Másfél méter mély gödörre nyílt a buszok ajtaja az egyik budapesti buszmegállóban – értesült a 444.hu. A Bartók Béla úton felújítási munkák miatt bontották fel a burkolatot. Az egyik megállóban a buszok utolsó ajtaja épp egy munkagödörnél nyílt ki. A balesetveszély miatt a megállót péntekre néhány méterrel arrébb helyezték, de még mindig van olyan sofőr, aki a lyuknál áll meg. Tavaly Kaposváron meghalt egy utas, miután beesett a busz alá, mert egy fa miatt, nem tudott akadály nélkül leszállni a járműről.

Nem vigyáztak a kisgyerekre, meghalt

Felfüggesztett börtönt javasol az ügyészség annak a két férfinak, akiknek a gondatlansága miatt halt meg egy 3 éves kisfiú tavaly októberben Somogyszilen. A gyermek az udvaron játszott, a rá vigyázó rokon felügyelet nélkül hagyta. Így esett bele az út másik végén lévő szennyvízaknába és megfulladt. Az akna tulajdonosa ellen is vádat emeltek, mert rosszul fedte le a két méter mély gödröt.

Tehenek az internet csapdájában


szerző:
2015.11.12. 18:08
Tehenek az internet csapdájában

Az internet csapdájába esett két szürkemarha szerdán Marcali mellett. Az állatok egy másfél méter mély gödörbe estek bele, amit több száz méter hosszan ástak ki, hogy internetkábelt fektessenek bele.

Egy hat és egy négy éves kisgyerek halt meg a nagyszüleik udvarán

Valahogyan bemásztak az udvaron egy árnyékszéknek ásott, mély gödörbe, és ott feltehetően tüzet gyújtottak. Olyan súlyosan megégtek, hogy már nem tudtak segíteni rajtuk. Híradónk megpróbálta kideríteni, pontosan hogyan történhetett a baleset. De a helyiek is csak találgatnak.  Stábunk beszélt azzal a két férfival, akik kiemelték a gyerekek holttestét a gödörből. A rendőrség azt vizsgálja, terhel-e valakit felelősség a tragédiáért.

Előzetes: Egy hat és egy négy éves kisgyerek halt meg a nagyszüleik udvarán

Valahogyan bemásztak az udvaron egy árnyékszéknek ásott, mély gödörbe, és ott feltehetően tüzet gyújtottak. Olyan súlyosan megégtek, hogy már nem tudtak segíteni rajtuk. Híradónk megpróbálta kideríteni, pontosan hogyan történhetett a baleset. De a helyiek is csak találgatnak.  Stábunk beszélt azzal a két férfival, akik kiemelték a gyerekek holttestét a gödörből. Megrázó részletek este 6-kor a Híradóban.

Több köbméternyi föld omlott egy munkásra

A férfi társával a csatornát szerelte, amikor megmozdult a föld, és beomlott a gödör. Az egyik férfi még ki tudott menekülni, de társa lent rekedt, és meghalt. A helyiek úgy tudják, hogy a munkások nem tartották be az előírásokat, és nem használták azt a kitámasztó szerkezetet, ami megakadályozta volna, hogy a gödör beomoljon.

Júlia beleesik a gödörbe.


szerző:
2015.02.02. 21:30
Ráomlott a gödör fala két gyerekre

Ráomlott egy gödör fala két gyerekre kedden este Jászfényszarun. A gyerekek felügyelet nélkül játszottak és csak néhány percet voltak a föld alatt, de a hat éves Erik életét már nem lehetett megmenteni.

Előzetes: Két kisgyerekre omlott rá egy gödör

Ráomlott egy gödör fala két gyerekre kedden este Jászfényszarun. A gyerekek felügyelet nélkül játszottak és csak néhány percet voltak a föld alatt, de a hat éves Erik életét már nem lehetett megmenteni. Húga a csodával határos módon nem sérült meg a balesetnél.Részletek az RTl Híradóban.

Gödörbe fulladt egy gulyás


szerző:
2011.08.09. 15:43
Gödörbe fulladt egy gulyás

Valószínűleg egy borjút akart kimenteni egy vízzel teli gödörből az a gulyás, akinek holttestét kedden találták Ágasegyháza határában.

Gurulva emlékeznek romagyilkosságokra

Egy olyan guruló emlékművet avattak fel Budapesten, amely a 2008-as és 2009-es romagyilkosságok áldozatainak állít emléket.

Nem sikerült a kislány újjáélesztése

Emésztőgödörbe esett és megfulladt egy két éves kislány a Borsod megyei Hejőpapiban.

4 napig a filmek körül forog a világ Pesten

Elkezdődött a 42. magyar filmszemle. A versenyben az RTL Klub két alkotása is indul.

Lengyel Havizaj a Gödörben


szerző:
2011.01.30. 04:25
Lengyel Havizaj a Gödörben

A Havizaj fesztivál lengyel művészeket mutat be az úgynevezett experimentális zene rajongóinak.

Bosszúságok a veszélyes kátyúk miatt

Egyre több a kátyú az utakon a téli időjárás miatt, javítani azonban nem lehet őket a mínuszokban.

Magának ásott vermet


szerző:
2010.09.22. 15:44
Magának ásott vermet

Tűzoltók szabadítottak ki szerdán egy német férfit Tenerife homokos tengerpartjából.

Kimentették Mózest a mélyből


szerző:
2010.09.16. 13:15
Kimentették Mózest a mélyből

Beleesett a gödörbe egy teve az amerikai Oregon államban.

Árokba zuhant lóért küzdöttek a tűzoltók

Huszonhat fővárosi tűzoltó dolgozott azon, hogy megmentse egy árokba esett ló életét.

Nyomoznak a gödörbe fulladt gyerek ügyében

A kislány 4 másik gyerekkel egy félkész hulladéklerakónál játszott, amikor a tragédia történt.

Emberölés a gyanú a gyermekhalál ügyében

A négyéves kislány szerdán fulladt bele egy vízzel teli gödörbe Szendrőn.

Fesztivál a toleranciáért


szerző:
2010.05.31. 18:47
Fesztivál a toleranciáért

Koncertekkel, programokkal, kiállításokkal várják az érdeklődőket az "Athe Sam!" Roma Összművészeti Fesztiválon.

Munkagödörbe hajtott egy busz


szerző:
2010.05.19. 07:18
Munkagödörbe hajtott egy busz

Munkásokat szállító autóbusz hajtott egy munkagödörbe Szolnokon kedd éjjel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való