KERESÉS search-close

gólya

86 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gólya"

11 éve várta, hogy gólya költsön az általa épített fészekben

Hosszú évekig várta, hogy gólya költsön az általa épített fészekben. Háza udvarán készített gólyafészket még 2008-ban egy férfi a Győr-Moson-Sopron megyei Kajárpécen. A madarak eddig csak átutazóban szálltak meg nála, az idén érkezett pár viszont költött is.

Egymásnak estek a gólyák

Nincs mit enniük a szárazság miatt, ezért egymásra támadtak a gólyák a Hajdú-Bihar megyei Mikepércsen. Aszályos időben ez nem ritka, néhány fióka is elpusztul, mert nem tudja etetni őket a fészkelő szülőpár. Most a nőstény gólya veszett oda, miután a többiek rátámadtak. A fészekben maradt 5 tojást a Hortobágyi Madárkórházba vitték, ezeket a többi fészkelő pár költi majd ki.

Saját fészkében pusztult el a gólya, valószínűleg egy másik gólya végezhetett vele

A saját fészkében elpusztult fehér gólyához riasztották a Madárkórház Alapítványt a mikepércsi rendőrök, húsvét vasárnap. A fészekben maradt öt tojást emelőkosaras jármű segítségével mentették ki a Madárkórház és az áramszolgáltató munkatársai.

Báró már sosem tér vissza

Valószínűleg elpusztult az ország egyik legismertebb fehérgólyája, Báró. Tavaly szeptember óta nincs róla hír, a jeladója néma.Az őrhalmi madár azért volt híres, mert sosem utazott telelni Afrikáig, csak a távolság felét tette meg: Izraelig repült. Utoljára szeptemberben, a libanoni határnál mérték be. Ez az a térség, ahol egyébként rendszeresen lövik a gólyákat, múlt héten állatvédők tüntettek is emiatt a budapesti libanoni nagykövetség előtt.

Visszatértek régi fészkükbe a kőszegi gólyák

Mindenütt jó, de legjobb otthon, vallja a kőszegi gólyapár. A madarak ugyanabba a fészekbe tértek vissza, ahol tavaly 4 fiókát neveltek fel. A Chernel-kert gondozói remélik, hogy idén is költenek a madarak. Olyan gólyákat is nevelnek itt, amelyek sérülés miatt nem tudnak repülni. Azok már a tojásrakáson is túl vannak.

Szórakozásból gólyákat lőnek le

Halomra lövik a gólyákat Libanonban az orvvadászok. Kedvtelésből, csupán csak azért végeznek az állatokkal, hogy aztán a tetemekkel fotózkodjanak és a képeket feltöltsék az internetre. Madárvédők petíciót írtak alá, és a libanoni nagykövetség elé vonultak, hogy elmondják követeléseiket. Azt szeretnék, ha büntetést kapnának azok, akik a madarakra lőnek.

Új lakók költöztek Tóbiás és Sára fészkébe

Új gólyák vették birtokba a gemenci mondhatni sztárpár, Tóbiás és Sára fészkét. Bár Tóbiás eddig minden évben az első feketególyák között tért haza, idén még nem érkezett meg, bekamerázott fészkére így egy másik gólya csapott le.

Kokárdával szálltak fel a gólyák

Szélnek eresztették a gyógyult gólyákat a hortobágyi madármentők. A madaraknak sérüléseik miatt kellett itt tölteniük a telet. Mostanra annyira felerősödtek, hogy szabadon engedhetik őket és csatlakozhatnak az Afrikából visszatérő társaikhoz. Búcsúajándékként egy-egy kokárdát kaptak gondozóiktól. A szabadon engedés további pillanatait megnézhetik ITT.

 

SZABADSÁG: Kokárdával eresztették útnak a gyógyult gólyákat

Szélnek eresztették a gyógyult gólyákat a hortobágyi madármentők. A madaraknak sérüléseik miatt kellett itt tölteniük a telet. Búcsúajándékként egy-egy kokárdát kaptak gondozóiktól.

Megérkezett az első gólya

A nyaranta Vassurányban költő Surihoz a helyiek szerint naptárt lehet igazítani, mert évek óta napra pontosan ugyanakkor foglalja el fészkét. Bár szakemberek szerint egy átmeneti lehűlést könnyedén átvészelne a madár, a Vas megyei faluban azt mondják, ha visszatér a kemény tél, etetni fogják Surit.

SURI: megérkezett az első gólya


szerző:
2019.02.16. 17:42
SURI: megérkezett az első gólya

A nyaranta Vassurányban költő Surihoz a helyiek szerint naptárt lehet igazítani, mert évek óta napra pontosan ugyanakkor foglalja el fészkét.

Egyre több gólya telel nálunk

Egyre több gólya marad télen is Magyarországon. Egyes madarak a sérüléseik miatt nem repülnek el, de vannak olyan gólyák is, amelyek megtehetnék, mégsem indulnak Afrika felé. Például az egyik madár már évek óta sem tette ki a lábát a Hortobágy területéről. Az ottani Madárkórház igazgatója szerint azért, mert megszokta, hogy az emberek etetik.

Ismét itthon telel Matyi, a gólya

A csirkenyak az egyik kedvence, de nem különösebben válogatós. Az emberek közelében még mindig óvatos, de fiókáit azért néha beviszi egy-egy potya ebédre a házak közé. Családját elengedi, ő azonban úgy tűnik, nem szeret annyit repülni, mert télire itt marad. Ő Matyi, az ásotthalmi tanyavilág kedvenc gólyája.

Gyakorlólábat kapott egy gólya

Orvosi spatulából, fecskendőből és ragasztószalagból készítették átmeneti művégtagot a gólyának a Hortobágyi Madárkórházban. Az állatot áramütés érte és olyan súlyosan megsérült, hogy az egyik lába elhalt, ezért volt szükség a beavatkozásra.

FÉLLÁBON: Így készül a gólya-műláb

Mutatjuk, hogyan készítik fel a szerencsétlenül járt gólyát a Hortobágyi Madárkórházban arra, hogy csonkult lába helyett megszokja majd az igazi protézist.

Báró már majdnem megérkezett

Már majdnem a telelőhelyére ért az ország egyik legismertebb gólyája! Báró már csak 150 kilométerre van a céltól a jeladó szerint.

Polgárőrök mentették meg a sérült gólyát

Gólyát mentettek a polgárőrök Szederkényben. Egy fiatal madár a falun átvezető főúton járkált, félő volt, hogy elütik. Ezért egy mellékutcába terelték, majd befogták. A megszeppent állatot ezután egy önkéntes madármentőnek adták át, aki szerint a kisgólyának nincs baja, csak még nem repül elég rutinosan.

Szitává lőtték a gólyát

Több fegyverrel lőttek rá egy gólyára, amit összesen nyolcszor találtak el Mezőnagymihály közelében Borsod Megyében. A törött szárnyú állatot a Hortobágyi Madárkórházba szállították. A röntgenfelvételt látva az orvosok megdöbbentek. Az ügyben ismeretlen tettes ellen feljelentést tesznek.

 

Elpusztult Fülöp, a gólya

Áramütés miatt elpusztult Fülöp, a bodrogkeresztúri gólya. Arról volt híres, hogy ősszel nem vándorolt Afrikába, hosszú éveken át a településen töltötte a telet. Híradónkban is többször láthatták. A madár 15 éves volt. Egyik reggel nekirepült a villanyvezetéknek, és azonnal elpusztult. A helyiek nagyon sajnálják kedvenc madarukat, most azt tervezik, kiállítják a tetemét.

 

Sörétes puskával lőtték a gólyát

A madár szárnya több helyen is eltört. Az út mellett botladozó gólyára a Hortobágyi Madárkórház orvosai találtak rá, akik azonnal ellátták. A törött szárnyát sínbe tették, így a gólya hamarosan felépülhet.

Horror a gólyafészekben

Felvételek készültek arról, hogy réti sas evett meg három gólya fiókát a Gemenci erdőben. A védett gólyák fészkét egy ideje épp azért figyelik kamerákkal, mert korábban gyanús körülmények között tűnt el néhány fióka. A szakemberek azt mondják, a szintén védett réti sas ritkán támad gólyákra, inkább halakkal táplálkozik, de most a folyók alig áradtak, így onnan kevesebb élelemhez jutott.

 

Aggódtak Báróért, de megjött

Már aggódtak érte, de megérkezett Báró, a gólya. Már mindenki azt hitte, elpusztult a jeladós fehér gólya, mert tavaly szeptember óta nem adott életjelet. Báró az elsők között szokott hazaérkezni őrhalmi fészkébe, most késett és csak a jeladója romolhatott el.

Hazajött Tóbiás, a fekete gólya!

Elsőként érkezett meg Afrikából Magyarországra gemenci fészkébe Tóbiás, a fekete gólya. A gólya péntek délután szállt le, a megérkezést élő internetes adásban követhették az érdeklődők. Tóbiás párja, Sára március közepén szokott megérkezni. Tóbiás nem csak abban rekorder, hogy rendszeresen a legelsőként érkezik haza, de 19 évével ő a legöregebb ismert, vadon élő fekete gólya az országban.

Összefogás Suriért


szerző:
2018.02.26. 18:50
Összefogás Suriért

Összefogott egy falu, hogy megmentsék Surit, a gólyát. A madár február 13-án érkezett haza a Vas megyei Vassurányba, a falu lakói azonban attól tartanak, hogy a héten lehullott hó miatt Suri nem talál élelmet, így naponta hordanak neki halat és csirkét.

Áramütéstől pusztult el több gólya

Megrázta őket az áram - három gólya pusztult el kedden Debrecenben. Két fiatal madár még élt, amikor a vezetékekre zuhant. Beakadtak és nem tudtak menekülni. A helyiek szerint órákig szenvedtek, mire a szolgáltató kiment, és leszedte őket a hálózatról, de addigra elpusztultak. Az E-onnál azt mondták, siettek, de nem volt szabad emberük.

Magasfeszültségű vezeték miatt pusztult el a gólya

Egy napos kora óta nevelte az árván maradt gólyát, most egy évesen elvesztette. Zokni, a dömösi gólya a hétvégén ért egy magasfeszültségű vezetékhez, azonnal elpusztult. Gazdáját nagyon megviselte a fokozottan védett madár halála. Azt mondja, igazi családtag volt. Most azt szeretné elérni, hogy az áramszolgáltató tegye biztonságossá az oszlopokat. Az E.ON közölte, dolgoznak ezen és sajnálják a történteket.

Műfészket kapott a gólyapár

Félt a madárinfluenzától, leverte a gólyafészket – úgy tudjuk ezzel magyarázta tettét egy Bács-Kiskun megyei kacsatermelő. Az éppen költés előtt álló madarak a közeli faluba, Jászszentlászlóra költöztek. De rossz fészkelő helyet választottak, a Kiskunsági Nemzeti Park munkatársai ezért egy új, műfészket raktak fel a párnak.

Meglőhették a gólyát


szerző:
2017.04.10. 18:12
Meglőhették a gólyát

Valószínűleg meglőtték azt a gólyát, amelyikre Berzéken találtak rá vasárnap a helyiek. Egy kertben szállt le, ahonnan nem mozdult. A szárnya lógott, és egy seb volt az oldalán. Az utcában lakók a Mályi Madármentő Alapítványtól kértek segítséget, a gólyát ellátták, és már jobban van. A rendőrség állatkínzás gyanúja miatt nyomoz.

Kokárdás gólyákat engedtek el

Kokárdával a nyakukban engedtek szabadon gólyákat a Hortobágyi Madárkórházban. Immár 10 éve, mindig ezen a napon engedik elrepülni a korábban megsérült madarakat, amelyeknek a kórház röpdéjében kellett átvészelniük a telet. Társaik most érkeznek vissza Afrikából, így gond nélkül csatlakozhatnak hozzájuk.

Megünnepelték Báró érkezését

Péntek délben megérkezett az első gólya, Báró. Tíz éve mindig ő érkezik haza elsőként tavasszal, fészke az őrhalmi iskola kéményén van. A településen ilyenkor ünnepséget is rendeznek, még Budapestről is odautaztak, hogy megfigyeljék a landolását. A szakemberek műholdas jeladón keresztül követték végig a gólya útját.

Megjött az első gólya

A gólyák szerint hamarosan itt a tavasz - a fészkében fotóztak le egyet a napokban Szombathelyen. Előfordulhat, hogy áttelelt a környéken, de az is lehet, hogy ő az első gólya idén. A Magyar Madártani Egyesület által követett madarak közül a Báró nevű már úton van, néhány nap múlva ő is elérheti Magyarországot.

Fókusz 2017-01-24


szerző:
2017.01.24. 19:00
Elpusztult Január, a gólya

Elpusztult Január, a Magyarországon telelő gólya. A madár betegsége miatt nem tudott Afrikába repülni, de már több telet is átvészelt idehaza. A mostani szokatlan hidegben viszont valószínűleg nem talált elég élelmet. Megfagyva találtak rá a járókelők. A Január nevet a madártani egyesület adta neki. Ők folyamatosan figyelték. Tetemét a Budapesti Állatkertbe vitték, ott derül majd ki, hogy pontosan miért pusztult el.

Fókusz 2016-12-29


szerző:
2016.12.29. 18:45
A fióka 7 méteres zuhanást élt túl

Anyja kidobta a fészekből, ezért emberek nevelnek egy gólyafiókát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mályiban, az ottani Madármentő Állomáson. A fióka 7 méteres zuhanást élt túl, zúzódásait kell kezelni. A Madármentő Állomás felvételei szerint egyre jobban van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hatalmas étvágya.

Vezetékbe akadt gólyát mentettek Karcagon

Élve sikerült kimenteni egy áramvezetékbe akadt gólyát Karcagon. A bajba jutott állatot az egyik utcában lakó nő vette észre, szólt az áramszolgáltatónak, akik perceken belül a helyszínre értek.

Két 15 éves fiú verte agyon a gólyát

Elfogták a brutálisan megkínzott jászapáti gólya gyilkosait. A rendőrség két 15 éves fiút gyanúsít, akik el is ismerték, hogy bántották az állatot. A gólyát hétfőn találták meg a jászapáti Szent Imre Katolikus Általános Iskola udvarán. Sérüléseiből arra lehet következtetni, hogy összerugdosták, mint egy focilabdát. A fiatalok állatkínzás és természetkárosítás miatt akár három év börtönbüntetést is kaphatnak.

Agyonverték a sérült gólyát

Agyonverték a gólyát – ezt mondta az állatvédő, aki rábukkant a madárra vasárnap Jászapátiban, egy iskola udvarán. A gólya szombaton még élt, az iskola vezetője szerint noha sántikálva, de ott járkált, vitt neki vizet és próbált segítséget szerezni a megsérült madárhoz, de hiába. A rendőrség állatkínzás gyanúja miatt nyomoz.

Megkínoztak, majd megöltek egy gólyát

Százezres jutalom a nyomravezetőnek! – óriási felháborodást váltott ki, hogy hétvégén megkínoztak, majd megöltek egy gólyát Jászapátiban.

Presszó küszöbén toporgott a gólya

Maca a gólya megmenekült! A Margit hídnál egy taxis tette autójába a halálosan kimerült madarat, aki most Dömösön egy beszélő szarka és egy csüngőhasú malac mellett gyógyulgat. Az internetezők kedvencét, a kaszaperi gólyát is megmutatjuk.

Milyen egy hasmenéses gólyamadár?


szerző:
2016.04.20. 15:30
Milyen egy hasmenéses gólyamadár?

Gábor épp azon elmélkedett fogmosás közben, mit fog csinálni akkor, ha majd a nyolcadik emeleten lakik Pesten. Ekkor még nem sejthette, hogy Norbi egy szó szerint magasröptű állatos sztorival fog rátromfolni.

Milyen egy hasmenéses gólya?


szerző:
2016.04.19. 23:21
Milyen egy hasmenéses gólya?

A kattintás után mindenre fény derül!

Lelőtt gólyát kerestek a házkutatáskor

Feljelentették a drávasztárai polgármestert, mert állítólag lelőtt egy gólyát, ami a háza előtti oszlopon fészkelt. A rendőrök házkutatást is tartottak nála, de sem fegyvert, sem madártetemet nem találtak. Közben azonban egy madár a párjával elfoglalta a fészket, de azt nem tudni, hogy az eredeti gólyapár tért-e vissza. A polgármester azt mondja, családjának sok bosszúságot okoznak a gólyák, de sosem lőné le őket.

 

Nemzeti színűre festették a gyógyult gólyákat

A hortobágyi madárkúrházból egyszerre nyolc gólyát engedtek szabadon nyolc évvel ezelőtt március 15-én. A jeles nap tiszteletére az állatok különleges jelölést kaptak.

Hazatért Báró, a gólya


szerző:
2016.03.05. 18:55
Hazatért Báró, a gólya

Őrhalom madara évek óta az elsők között érkezik vissza Magyarországra tavasszal. Idén több mint egy hete landolt fészkében, a helyi iskola kéményén. A Madártani Egyesület szakértője azt mondta: a Báróhoz hasonló idősebb madarak azért indulnak el hamarabb haza, nehogy egy másik gólya elfoglalja a fészküket.

Nem zavarja a hideg Januárt, a gólyát

Egyelőre nem zavarja a hideg idő Januárt, az Ipoly-völgyben telelő gólyát. A madár nem repült el ősszel társaival Afrikába, már tavaly is Ludányhalásziban maradt. Mivel eddig nem volt hideg, volt mit ennie, a szántóföldön talált élelmet magának. A helyiek szeretik, arra készülnek, ha beáll a fagy, minden nap tesznek ki neki táplálékot, nehogy legyengüljön.

Fekete gólya látogatta meg a Hortobágyi Madárparkot! Mutatjuk!

Bármilyen ritka is a fekete gólya, mi, magyarok elég jók vagyunk benne. Tegnap felbukkant egy a Hortobágyi Madárparkban is. Mutatjuk!

Törött szárnyú gólyát mentettek meg a kétpói szeméttelepen

Riasztották a természetvédelmi őröket, akik bekerítették a gólyát és elfogták. Megállapították, hogy egy korábbi sérülés okozta az idei születésű gólya szárnyának a törését, valószínű, hogy egy autó üthette el. Most Jászberénybe viszik az állatkertbe.

Szabadon engedték a gyógyult gólyákat

Visszaengedték a szabadba a Hortobágyi Madárkórházban meggyógyított gólyákat. A gondozók aggódtak, ugyanis ha a napokban nem tudták volna útnak indítani a madarakat, nagyon  lemaradtak volna a társaiktól, amelyek már úton vannak dél felé. A Madárkórházban ezért bíztak a jó időben és ma végre kedvezett az időjárás.
 

Kamera a kéményen, így figyelik a gólyákat

Az iskola kéményére szerelt kamerával figyelik a kocséri gólyákat. A madarak több mint 10 éve rendszeresen járnak vissza a Pest megyei településre. A kamerára az iskola egyik nevelőnőjének kezdeményezésére gyűlt össze több mint 300 ezer forint.
 

Kokárdát kaptak az elengedett gólyák

A Hortobágyi Madárkórházban még a gólyák is kokárdával a nyakukban repültek az ünnep tiszteletére. Most is, mint 15 éve mindig, március 15-ére időzítették a korábban betegség, vagy sérülés miatt befogott madarak elengedését. Ilyenkor érkeznek ugyanis vissza társaik Afrikából. A szabadságnak nem mindegyik gólya örült, volt, amelyik szívesebben maradt volna még a kórházban.

Itt maradt gólyáért aggódnak


szerző:
2014.12.25. 19:15
Itt maradt gólyáért aggódnak

Egy itt maradt gólya miatt aggódnak a szegediek, a madár az elmúlt napokban rendre feltűnik a város különböző részein. Bogarak, rágcsálók vagy éppen békák után kutat a fű között a vizes területeken.

Repülni tanítják a megtépázott fiókákat

A szokatlan hideg idén nyáron sem kímélte a lengyelországi gólyákat. Rengeteg madarat kellett kimenteni a lezuhant fészkekből.

Apró fiókákkal bővült a luxusfészek

Kikeltek tojásaikból a darányi gólya-valóságshow főszereplőinek, azaz Chuck és Ludmilla kicsinyei.

Meccsre jár és buszra vár Kelemen, a gólya

Afrika helyett egy baranyai kistelepülést választott otthonául egy fehér gólya.

Útnak indulhatnak a későnkelő gólyák

Elrepülhetnek a tavaly kikelt gólyák a Fenékpusztai Madármentő Állomásról.

Ádáz küzdelem a webkamerás luxusfészekért

Harcolnak a gólyák Darányban. Egy fiatal madár ugyanis szeretné megszerezni a fészküket, de a sztárgólyák nem hagyják magukat.

Adjunk nevet az új gólya-mátkának!

Új párra talált Nagyhalász internetes sztárgólyája. Az új asszonynak a netes játékon adhatnak nevet a madárbarátok.

Szabadon szárnyalnak a kokárdás gólyák

Meggyógyított gólyákat engedtek szabadon Hortobágyon. A madarakat hónapokig a hortobágyi madárkórházban kezelték.

Megérkezett Charlie, a hű gólya

A vörsiek hűséges gólyája egy évtizede minden esztendőben megjelenik, több ezer kilométerről, menetrend szerinti pontossággal.

Szorgosan járt a gólya a sztárokhoz 2010-ben is

Magyar és hollywoodi hírességek egyaránt örülhettek a gyermekáldásnak.

Szárnyszegetten: Gólyafiókák végveszélyben

Egyre több a magára hagyott kisgólya.Ha nem segítenek rajtuk, akkor éhen halnak.

Repülni tanulnak a webgólya-fiókák

A darányi sztárgólyapár fiókái már hetek óta gyakorolták a szárnymozdulatokat.

Igazi celebek: örökbe fogadtak a webgólyák

Egy darányi gólyapár, Chuck és Ludmilla egy árvízkárosult gólyafiókát fogadott fészkébe.

Nem élték túl a vihart a kisgólyák

Az eső és a hideg miatt Holdfény egy napos korában elpusztult, a többi tojás pedig ki sem tudott kelni.

Nem találják helyüket a gólyák

Gólyákért aggódnak Vértesacsán. Egy villanyoszlop tetején próbálnak fészket rakni, ám túl kicsi a helyük.

Párra lelt a kék gólya


szerző:
2010.04.26. 15:21
Párra lelt a kék gólya

Németország látványossága, a különleges színű madár egy átlagos, fehér tollú gólyával állt össze.

Íme a németek kék madara!


szerző:
2010.04.09. 08:39
Íme a németek kék madara!

Egy gólya tartja lázban Németországot napok óta. A madárnak ugyanis nem a megszokott fehér, hanem kék színűek a tollai.

Megérkeztek Darányba a webgólyák

Mostantól újraindul a gólya-valóságshow az interneten.

Kokárdás gólyák a Hortobágyon


szerző:
2010.03.15. 15:55
Kokárdás gólyák a Hortobágyon

Kokárdát tettek a nyakukra, így engedtek szabadon két gólyát a hortobágyi Madárkórházban hétfőn.

Nyílik a hóvirág, érkeznek a gólyák

Úgy tűnik, hogy itt a tavasz, de a szakemberek azt mondják, hogy március első felében néhány napra valószínűleg még visszatér a tél.

Hazatért az első gólya


szerző:
2010.02.23. 14:59
Hazatért az első gólya

A madarat kedden délelőtt látták Tüskevár felett körözni.

Végre tud járni a műlábas gólya

Dietmar a lábprotézis nélkül biztosan elpusztult volna.

Kovács Ági és az olimpikon gólyák

Furcsa az elsőéves évfolyam összetétele idén a testnevelésin. Kokó és Kucsera is gólyaesküt tett.

Mélyponton a baranyai gólyaállomány

Tavalyhoz képest több mint 10 százalékkal volt kevesebb idén a fészkelő gólyapárok száma.

Kettesre sem tudják a fizikát a műszakisok

Még a magasabb felvételi ponthatárokkal is sok felkészületlen hallgató kerül be a reálszakokra.

Plusz 12 ezer gólya


szerző:
2009.09.07. 12:11
Plusz 12 ezer gólya

Ennyien jutottak be a pótfelvételin valamelyik felsőoktatási intézménybe. A jelentkezők 87 százalékát vették fel.

Elengedték a gyógyult gólyákat


szerző:
2009.08.17. 17:22
Elengedték a gyógyult gólyákat

A három fióka egy viharban sérült meg, állatbarátok vitték be őket a vadasparkba.

Erősebb műcsőrt kapott a gólya


szerző:
2009.07.19. 17:51
Erősebb műcsőrt kapott a gólya

Azért készítettek új csőrt a madárnak, mert a korábbi elkopott és leesett.

Felcseperedtek a darányi kisgólyák

Kirepültek a darányi sztár gólyafiókák Totyi, Tekergő és Tóbiás.

Műcsőrt kapott a gólya


szerző:
2009.05.18. 18:16
Műcsőrt kapott a gólya

Az implantátumot két órás beavatkozás után rögzítették a madár fejéhez.

Rendőrök mentették meg a sérült gólyát

Járőrautóval szállították a hortobágyi Madárkórházba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való