KERESÉS search-close

gázrobbanás

92 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gázrobbanás"

Gázrobbanás plázában, bérházban

Hárman meghaltak, négyen pedig megsérültek, amikor gázrobbanás történt egy lengyelországi bérházban. A detonációnak akkora ereje volt, hogy a szomszédos épületek is megrongálódtak. Gázrobbanás volt Floridában is. Ott egy bevásárlóközpont repült a levegőbe. 23-an megsérültek, de egyikük sem életveszélyesen, ami a pusztítást nézve szinte hihetetlen.

Ketten sérültek meg egy gázrobbanásban, ami romba döntötte a társasház egy részét

Gázrobbanás döntötte romba egy társasház egy részét Veszprémben. Ketten sérültek meg könnyebben, amikor az épület egyik lakásában reggel detonáció történt. Utána ki is gyulladt a ház, aminek egyik fala kidőlt, a tető is tönkrement. Egy éppen arra haladó busz ablakai is betörtek. A lakásban anya és fia volt a robbanáskor. Úgy másztak ki a lángoló épületből, és a szomszédoknak is menekülniük kellett.

Ilyen volt a párizsi robbanás helyszíne

Még mindig kritikus állapotban van 10 ember a tegnapi párizsi gázrobbanás sérültjei közül. A négy halálos áldozattal járó detonáció okait még vizsgálják. Az olasz Rai televízió egyik munkatársa éppen a pékséggel szemben lévő hotelben aludt a tragédia idején, és felvette a robbanás után történteket.

DURVA FELVÉTELEK: közvetlenül a robbanás után

Igazi csatatér, kiabálás, sikítás, felborult autóroncsok, romok és tűz – ezt filmezte le a párizsi gázrobbanás helyszínén az olasz tévé munkatársa, aki éppen a szemben lévő hotelben lakott.

Gázrobbanás Párizsban

Négyen meghaltak, amikor felrobbant egy épület Párizs belvárosában. Két tűzoltó is az áldozatok között van. A vizsgálatok szerint egy pékségben gázrobbanás történt. A detonáció akkora volt, hogy a környékbeli házak súlyosan megrongálódtak.

Élve találták meg a csecsemőt a felrobbant ház romjai között

Élve találtak meg egy 11 hónapos csecsemőt az oroszországi házrobbanás helyszínén. Az orvosok szerint életveszélyes állapotban van, de minden esélye megvan, hogy felépüljön. A tegnap hajnali detonáció óta nyolc holttestet emeltek ki a romok közül. 36 emberről viszont semmit sem tudni.

Leomlott egy lakóház Magnyitogorszkban, 70 ember eltűnt

Túlélők után kutatnak a -25 fokos hidegben a kelet-oroszországi Magnyitogorszkban, ahol reggel leomlott egy 10 emeletes sorház egy része. A szerencsétlenséget valószínűleg gázrobbanás okozta. A hatóságok négy holttestet találtak eddig, de az épület lakóinak több mint a fele, csaknem 70 ember tűnt el.

Rosszul bekötött palack robbant

Rosszul bekötött palackból szivárgó gáz robbant be tegnap este egy Tolna-Mözs-i ház konyhájában. Az épületben egy idős férfi és középkorú lánya élt, mindketten megégtek a balesetben, az egyik szomszéd mentette ki őket a lángoló épületből.

Merénylet vagy robbanás?

Rejtélyes robbanás a venezuelai elnök beszéde közben. Az ottani állami tévé élőben közvetítette, ahogy Madurót testőrei védték és menekítették ki egy katonai díszszemléről. A caracasi kormány szerint Kolumbia és az Egyesült Államok által támogatott szélsőséges ellenzékiek dróntámadást intéztek ellene.

Gázpalack robbant Sióagárdon

Robbanás Sióagárdon! Csere közben kapott lángra egy gázpalack a Tolna megyei településen. A tulajdonosa a konyhából azonnal az udvarra vitte, ahol a készülék megsemmisült. Az asszony keze égett meg, őt a mentők látták el. Egy szakértő szerint a gázpalack otthoni cseréje nem veszélytelen, sok mindenre oda kell figyelni.

Gázrobbanás a garázsban


szerző:
2017.12.26. 18:09
Gázrobbanás a garázsban

Gázrobbanás rázta meg Debrecen egyik kertvárosi részét. Egy 49 éves férfi töltötte gázzal az autóját garázsában, amikor – eddig nem tudni miért  – az berobbant. A férfit súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

 

Néhol még mindig nincs gáz

Néhány lakásban már visszakapcsolták a gázt abban a pécsi társasházban, ahol kedden kora este robbanás történt. A detonációtól egy ember súlyosan megsérült, szomszédjainak pedig el kellett hagyniuk otthonukat. Csütörtök este már visszamehettek, de fűteni akkor még nem tudtak.

Halálos gázrobbanás Varsóban

Egy ember meghalt, legalább öten pedig megsérültek kedden este egy nagy gázrobbanásban, Varsó belvárosában. A detonáció egy társasház egyik lakásában történt, amelynek szinte egész berendezését kirepítette az ablakon.

Gázrobbanás Kínában, a reggeli csúcsforgalomban

Gázrobbanás Kínában. Ketten meghaltak, 46-an megsérültek. A detonáció egy hancsoui étteremben történt, egyelőre nem tudni miért. A közelben volt egy busz is: azon 20 utas sérült meg.

Az olimpián viselt ruhájával segített a bajba jutott családon

Gázrobbanás miatt otthonát vesztett családnak gyűjtött Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó. A riói olimpián viselt szabadidő ruháját is elárverezte. Összesen több mint fél millió forintot gyűjtött össze a Tolna megye Decsen élő Vaskó családnak. Házuk márciusban semmisült meg, most rokonoknál laknak, de már készülnek az újabb házuk építésére.

Megsemmisült a lépcsőház Oroszországban

Gázrobbanás miatt az egész lépcsőháza eltűnt egy négyemeletes társasháznak Oroszországban. Az első információk szerint négyen meghaltak a tragédiában és sok a sérült. A robbanás valószínűleg azért történt, mert az egyik lakó megpróbált rácsatlakozni a gázhálózatra – engedély nélkül.
 

Súlyos gázrobbanás Kecskeméten

Gázrobbanás Kecskeméten! Több lakás lakhatatlanná vált, amikor hatalmas robbanás történt egy panelépület második emeletén. A detonációtól 100 méteres körben több lakás ablaka is kitört. 28 embert kellett kitelepíteni. A felrobbant lakás tulajdonosát súlyos égési sérülésekkel, mentőhelikopter vitte kórházba. Három másik lakó füstmérgezést szenvedett. A fedél nélkül maradt emberek a közeli iskolában kapnak szállást.

DETONÁCIÓ: Hatalmas robbanás rázta meg a házat

Több lakás lakhatatlanná vált, amikor hatalmas robbanás történt egy panelépület második emeletén, Kecskeméten. Hatalmas füst tört a magasba a robbanás után. Ezt az amatőr felvételt egy szomszédos tízemeletes házból készítették.

Gázrobbanás döntötte romba

Gázrobbanás döntött romba egy kétemeletes házat Lengyelország dél-nyugati részén. A detonációban legkevesebb öten meghaltak, egy lakót még keresnek a hatóságok. Az épületben egyetlen ép lakás sem maradt. A tűzoltók kutyákkal vizsgálják át az összedőlt épületet, és hőkamerákat is bevetettek.

A szomszédok mentették meg


szerző:
2017.04.08. 18:05
A szomszédok mentették meg

Gázrobbanás okozott életveszélyes sérülést a békés megyei Csanádapácán. Egy nyári konyhában robbant fel egy gázpalack. Az épületben egy asszony volt, őt a szomszédok húzták ki a romok alól. Az asszony súlyosan megégett, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Lakóházak robbantak fel

Gázrobbanások döntöttek romba lakóházakat Angliában és Kínában is. A nagy-britanniai detonációnak csak sérültjei vannak, viszont Kínában már öt holttestet találtak a romok között. Ráadásul ott több ember után még mindig kutatnak.

Romba dőlt a családi ház


szerző:
2017.02.12. 18:00
Romba dőlt a családi ház

Gázrobbanás miatt összedőlt és kigyulladt egy családi ház a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron. Az ott élő nő életveszélyes állapotban, férje könnyebb sérülésekkel került kórházba. A robbanás akkora volt, hogy levitte az épület tetejét, bedőltek a falak, majd lángok csaptak fel a házban.  Még a szomszédos épületek is megrongálódtak. A helyiek úgy tudják, a család disznóvágásra készült, ezért több gázpalack is volt a házban, de a robbanás okát még nem lehet tudni pontosan.

Berobbant a gáztűzhelye

Megégett egy idős nő a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalason, amikor berobbant a gáztűzhelye. Éppen az ebédhez készülődött a kiskonyhában. A melléképület fala kidőlt, akkora volt a robbanás. A szomszédok siettek a segítségére, mielőtt a mentők megérkeztek.

Gázrobbanás Kismaroson


szerző:
2016.11.06. 18:10
Gázrobbanás Kismaroson

Berobbant a gáz egy melléképületben vasárnap kora reggel a Pest megyei Kismaroson. A detonációban egy idős férfi súlyosan megsérült, kórházban ápolják. A robbanást valószínűleg egy rosszul bekötött gázpalack okozta. A környező házakban is kisebb károk keletkeztek, volt ahol az ablakok törtek be, máshol pedig a cserepek mozdultak el.

 

Felrobbant a melléképület

Gázrobbanás Kecskeméten! Egy idős ember súlyos égési sérüléseket szenvedett, amikor felrobbant egy melléképület, ahol mustot készített. A 74 éves férfi odabent egy gázpalackkal működő rezsót használt. A palackból egész éjjel szivároghatott a gáz, így reggel, amikor a férfi, valószínűleg cigarettával a szájában benyitott, azonnal berobbant. Az idős emberről élettársa vágta le az égő ruhát, a sérültet mentőhelikopterrel vitték kórházba.

GÁZROBBANÁS KECSKEMÉTEN: Csak mustot akart melegíteni

Betört az ablak, lehullott a vakolat, a cserepek is félrecsúsztak a robbanástól. A robbanás egy kecskeméti kertes háznál történt, a tűzhely okozhatta a bajt. A melléképületben bor készült, ezt fűtötték a feketére égett rezsóval. A lángot még éjjel elolthatta a mustgáz, a rezsó viszont nem zárt le, a palackból folyamatosan szivárgott a gáz. Valószínűleg a tulajdonos reggel cigivel a szájában nyitotta ki a garázsajtót. Ekkor robbant be az épület. A tűzoltók a rendőrökkel együtt órákig gyűjtötték a nyomokat, azt vizsgálták, pontosan hogyan történhetett a baleset.

Menekültek az égő házból

Gázrobbanás Szigethalmon! Két gyerek és szüleik is kórházba kerültek, mert a konyhában egy gázpalack szivárgott, és - miután a gázkoncentráció elérte a kritikus szintet - felrobbant. A szomszédok menekítették ki a két gyermeket és a szülőket. Az apát életveszélyes, a többi családtagot első-másodfokú égési sérülésekkel vitték kórházba.

Mindenük odaveszett a robbanásban

Összedőlt egy családi ház péntek este a Hajdú-Bihar megyei Váncsod határában, miután berobbant a szivárgó gáz. A vályogházban hárman éltek. A szülők és 10 éves, fogyatékos lányuk. A robbanásban szinte mindenük odaveszett.

Adományokból tudják eltemetni fiukat

Négyszázezer forint gyűlt össze annak a fiúnak a temetésére, aki a komlói garázsrobbanás utolsó túlélője volt. Apja kért segítséget, miután 19 éves fia életéért hetekig küzdöttek, végül vérmérgezés miatt meghalt. A családnak nem volt pénze a temetésre. Most, hogy sokan segítettek, hogy el tudják temetni fiukat.

Megégett, amikor felrobbant a háza

Életveszélyesen megsérült az az idős férfi, akinek házában gázrobbanás történt csütörtök hajnalban Tótkomlóson. A detonáció után az épület kigyulladt. A 85 éves férfi égési sérülései miatt most is intenzív osztályon van. Azt, hogy mitől robbant be a gáz, még vizsgálják. Az épület egyik fala leomlott, életveszélyessé vált, ezért le kell bontani.

Percekig nem mert kijönni a lakásból

Percekig ki sem mert jönni a lakásból. Az ablakon kinézve még 20 centire sem látott, akkora volt a por. Ezt mondta az a kismama, aki kilenc hónapos gyerekével volt otthon, amikor a szomszédjában hétfőn délelőtt felrobbant a csepeli lakás. A detonáció romba döntött egy teljes épületrészt, egy idős asszony meghalt. Egyre valószínűbb, hogy gázrobbanás történt az épületben.

Robbanás és tűz a budapesti lakásban

Felrobbant egy lakás csütörtök éjjel Budapesten, a VII. kerületben. A detonáció után a harmadik emeleti lakás kigyulladt, a tűzoltók egy órán át küzdöttek a lángokkal. A mentők két súlyos sérültet vittek kórházba, mindkettejüket a tűzoltók mentették ki az épületből. Három lakás lakhatatlanná vált.

Nincs túlélője a bányarobbanásnak

Újabb robbanás történt az oroszországi Vorkuta szénbányájában, amely csütörtökön már részben beomlott egy gázrobbanás miatt. Akkor két bányász meghalt, és több mint húszan rekedtek a 780 méter mélyen futó tárnákban. A mostani, hat halálos áldozattal járó detonáció után kizártnak tartják, hogy a mélyben lehetnek még túlélők.

Felrobbant a szeszfőzde


szerző:
2016.02.14. 18:20
Felrobbant a szeszfőzde

Feldobbant egy szeszfőzde a Somogy megyei, Taranyon. A detonáció a levegőbe repítette a tetőt, az épület kigyulladt. A tulajdonos is bent volt, őt másodfokú égési sérüléssel vitték kórházba. Az első információk szerint gázrobbanás történhetett, de az eset körülményeit még vizsgálják a tűzoltók.

Az idős férfi ruhája is lángolt

Oltsák el a ruhámat - ezt kiabálta a férfi, miután otthonában berobbant a gáz szombaton Enesén. A detonációt a hátsó szomszéd hallotta meg, ő rohant át azonnal a 90 éves bácsihoz. Azt mondta neki az idős férfi, hogy a gázkályhát akarta begyújtani. Most életveszélyes állapotban, lélegeztető gépen van.

Robbanások a benzinkúton, három sérült

Tankolás közben robbant fel egy gáztartály pénteken este Szegeden. A kútkezelő súlyos, ketten könnyebb sérülést szenvedtek. A robbanáskor a kocsi földgáztartálya átrepült a szomszédos gázkútra és darabokra szaggatta azt. Az ott parkoló busz ablakai szilánkokra törtek. A rendőrség nyomozást indított.

DETONÁCIÓ: Tankolás közben robbant fel egy gáztartály

Szirénázó tűzoltóautók vonulnak a felrobbant töltőkúthoz, pénteken este kapták a riasztást. Reggel látszódtak igazán a rombolás nyomai. Ebből a kútból ennyi maradt: egy összeroncsolódott fémkupac. Pedig nem is ez robbant fel, hanem a másik kútnál tankoló autó tartálya.

Robbanás volt a bulinegyedben


szerző:
2015.08.01. 15:37
Robbanás volt a bulinegyedben

Egy büfé robbant fel péntek este a VII. kerületben. A detonáció miatt a helyiség kigyulladt, több autó is megrongálódott. Az egyiknek lyukat ütött az oldalára egy kirepülő tégla. A tűzoltók három gázpalackot is kihoztak a lángoló büféből. Csodával határos módon senki sem sérült meg a robbanásban. További részletek az RTL Híradóban!

Lángolt az utca


szerző:
2015.07.12. 18:55
Lángolt az utca

Felrobbant egy földalatti gázvezeték a kínai Hohhot városában. A detonációban senki nem sérült meg, de az anyagi kár jelentős. A lángoló vezetékről többen is készítettek felvételeket. A robbanás oka egyelőre nem ismert.

Így mentenének gázrobbanás után

Gázrobbanás történt, négyen meghaltak, húszan pedig megsérültek- ezzel indult egy mentési gyakorlat Székesfehérvárott. A mentők, rendőrök és tűzoltók úgy indultak a börgöndi reptérre, mintha valóban tragédia történt volna. Mivel a szombati gyakorlat szakmai továbbképzés volt, a kórházak is éles riasztást kaptak.

Idős házaspár halt meg a robbanásban

Két idős ember meghalt, amikor eddig tisztázatlan okból felrobbant egy gázpalack délelőtt a Pécshez közeli Nagykozárban, egy melléképületben. A tűzoltók már csak a holttesteket tudták kihozni az épületből, ahonnan két ép gázpalackot menekítettek ki.

Lakókat kérdeztünk a csütörtöki gázrobbanásról

A csütörtök délutáni gázrobbanásban kilenc ember sérült meg, közülük egy 2 éves gyerek még mindig életveszélyes állapotban van. Délután három órakor egy illegálisan tartott gázpalackot akart kicserélni az egyik lakó, amikor az felrobbant. Hubai Antal riportja.

Az első sokk után: lakók a gázrobbanásról

A csütörtök délutáni gázrobbanásban kilenc ember sérült meg, közülük egy 2 éves gyerek még mindig életveszélyes állapotban van. Délután három órakor egy illegálisan tartott gázpalackot akart kicserélni az egyik lakó, amikor az felrobbant. Hubai Antal riportja.

Előzetes: Illegálisan bekötött palack okozhatta a robbanást

Szabálytalanul bekötött gázpalack okozhatta a csütörtök délutáni robbanást Zuglóban. Részletek este hatkor az RTL Híradóban.

Gázrobbanás volt Zuglóban


szerző:
2015.03.12. 19:05
Gázrobbanás volt Zuglóban

Gázrobbanás volt  Budapesten. Kilencen megsérültek, köztük négy gyerek. Egyiküket a helyszínen újra kellett éleszteni, a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A katasztrófavédők szerint 5 lakás lakhatatlanná vált Zuglóban, az ott élőknek sikerült időben kimenekülniük.

Négy gyerek sérült meg a gázrobbanásban

Gázrobbanás volt  Budapesten. Kilencen megsérültek, köztük négy gyerek. Egyiküket a helyszínen újra kellett éleszteni, a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A katasztrófavédők szerint 5 lakás lakhatatlanná vált Zuglóban, az ott élőknek sikerült időben kimenekülniük.

Gázrobbanás Budapesten: 9 sérült

Kilencen, köztük négy gyerek sérült meg, amikor robbanás történt egy zuglói lakásban. Az egyik gyereket a helyszínen újra kellett éleszteni, a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Hatalmas pusztítást végzett a gázrobbanás

Egy édesanya és csecsemője vesztette életét a mexikói gázrobbanásban. Csütörtökön még hét áldozatról szóltak a jelentések a gyerekkórháznál. A szerencsétlenség akkor történt, amikor egy gázszállító teherautóból a klinika konyhájába fejtették át a gázt. Az egyik sérült nő férje azt mesélte: felesége még föl is hívta a nővérek figyelmét a gázszagra, ám semmi sem történt. Megrázó felvételek következnek!

Súlyos sérültje van a gázrobbanásnak

Egy idős férfi sérült meg a robbanásban, a feje és a végtagjai égtek meg súlyosan. Az épület lakhatatlanná vált. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a gázrobbanást.

Fókusz Plusz 14-08-23


szerző:
2014.08.23. 19:30
Fókusz Plusz 14-08-23

Fókusz Plusz: Túlélők - Vörösiszap katasztrófa, tűzijáték, gázrobbanás. Megtaláltuk a legnagyobb magyarországi katasztrófák sérültjeit. Ki ez a férfi? - Előadásaira szinte lehetetlen bejutni. Szórakoztat, megdöbbent vagy elgondolkodtat. Egy szédületes nap Pál Feri atyával.

Túlélték a tragédiát: Fájdalmas újrakezdés

A 7 éves Kristóf annyi ajándékot kapott, amennyit még talán be sem tud egyszerre fogadni. Jó látni az örömét, hiszen nagyon kemény és küzdelmes időszakon van túl édesanyjával, Évával, aki a napokban került végre haza a kórházból, 5 nehéz hónap után.

Fókusz 14-07-09


szerző:
2014.07.09. 19:45
Fókusz 14-07-09

Fókusz: Túlélte! - Megszólal a kisfiú, akit édesapja mentett ki az égő házukból. A családfő meghalt, Kristóf anyukája továbbra is kórházban. Bazi nagy bukta - Hogyan ünnepelték a gigagyőzelmet a németek, és hogy vannak a nálunk élő brazilok? Különös terápia - Gábor először önmagát gyógyította meg, azóta másokon segít. Daganat és cukorbaj is szerepel a listáján.

Bátonyterenye: Egy család tragédiája

Február 28-án hatalmas robbanás rázta meg a Kecskés család bátonyterenyei otthonát. Óriási lángok csaptak fel és minden porig égett. Az édesapa súlyos égési sérülésével nem törődve mentette feleségét, és 6 éves kisfiát, Kristófot.

Fókusz 14-04-17


szerző:
2014.04.17. 18:30
Fókusz 14-04-17

Fókusz: Életveszélyben - Emberfeletti nehézségekkel kell megbirkóznia Klein Dávid csapatának. A táborvezető rosszul lett. Hogy bírják a többiek? Kiszel-rejtély - Miért panaszkodnak Tünde ex-partnerei? Miből lett elege a legutóbbi fiúnak, Szabolcsnak? Mi állhat a háttérben? Nyávogó sztárok - Hogyan lettek a macskák az internet legnagyobb sztárjai? Mi lehet sikerük titka? A cicás sztárok tudják a választ.

Újabb gázrobbanás, egy 23 éves fiú meghalt

Hajnalban gázrobbanás történt egy négyemeletes ház földszintjén, Nyíregyháza belvárosában. A szemtanúk szerint az egész lakás teljes terjedelmében égett. A lakásban tartózkodó 23 éves fiú életét vesztette a robbanásban.

Gázrobbanás a Béke úton


szerző:
2014.01.13. 13:06
Gázrobbanás a Béke úton

Nem sokkal dél előtt gázrobbanás történt egy háromemeletes társasház egyik lakásában a főváros XIII. kerületében, a Béke úton, egy ember megsérült.

Kitelepítve


szerző:
2013.08.13. 15:29
Kitelepítve

Lassan minden idők legkülönösebb gázrobbanásának nevezhetjük a múlt heti, Tímár utcai tragédiát. A két ember halálát okozó detonáció körül a mai napig óriási a bizonytalanság.

Akár egy bombatámadás: jöhet rosszabb is?

Beomlott falak, beszakadt tetők, hatalmas por a Tímár utcai társasházban. Tapintani lehet a tragikus esemény utórezgéseit. A bajbajutott családokkal történt borzalom azonban még nem ért véget. A közelgő vihar fokozhatja a káoszt!

Segítség! Felrobbant a lakásom, hogyan kártalanítanak?

Az óbudai gázrobbanáshoz hasonló esetek után számtalan kérdés fölmerül. Mi történik például azokkal a lakókkal, akik lakása önhibájukon kívül sérül egy robbanás vagy tűzeset során?

Újabb gázrobbanás: két embert még mindig keresnek

A háborús tudósításokból ismert kép fogadta az érdeklődőket a budapesti Tímár utcánál: a sarki bérház szó szerint úgy néz ki, mintha bombatámadás érte volna.

Gázrobbanás: Van remény a sérülteknek!

Reményre ad okot az állapota annak a két munkásnak, akik a múlt héten szenvedtek életveszélyes sérüléseket.

Életveszélyben a gázrobbanás sérültjei

A miskolci balesetben egy 51 éves szendrői és egy 55 éves szikszói férfi súlyos, életveszélyes égési sérüléseket szenvedett.

Gázrobbanás a Nefelejcs utcában


szerző:
2011.04.06. 17:50
Gázrobbanás a Nefelejcs utcában

Két sérültet mentettek ki a romok alól a tűzoltók. A robbanásban egy lakás megsemmisült, két másik pedig megrongálódott.

Pusztító házrobbanás Szentesen


szerző:
2011.03.04. 18:50
Pusztító házrobbanás Szentesen

Egy ember életveszélyesen, egy pedig súlyosan megsérült, amikor kora délután felrobbant egy családi ház Szentesen.

Gázrobbanás Dabason


szerző:
2011.02.26. 20:40
Újabb gyanúsítottak a győri robbanásban

A detonációban súlyosan megsérült tűzoltót hétfőn megoperálták és jól van.

Életveszélyes állapotban a felrobbant ház lakója

A tűzoltók 3 embert hoztak ki a romok közül. Egy férfi testének 30 százaléka megégett, életéért küzdenek az orvosok.

Négyen sérültek meg a monori robbanásban

Kutyákkal is keresték, de nem találtak további sérülteket a péntek esti, monori gázrobbanás helyszínén.

Robbanássorozat egy lengyel sorházban

A gázrobbanásokban egy ember meghalt, nyolcan megsebesültek, a sorházból pedig több mint 6500 lakót evakuáltak az újabb detonációktól tartva.

Gázrobbanás Szurdokpüspökiben


szerző:
2010.11.15. 08:20
Gázrobbanás Szurdokpüspökiben

A családi ház konyhájában történt a robbanás, a detonáció következtében a nyílászárók kiszakadtak az épületből.

Megfúrt gázvezeték okozott robbanást

A gázvezeték felújításával megbízott cég egyik alkalmazottját gyanúsította meg a rendőrség a csütörtöki, Szegeden történt gázrobbanás kapcsán.

Robbanás egy miskolci fodrászatban

Kilenc embert hoztak ki a tűzoltók abból a házból, ahol felrobbant egy villanybojler reggel Miskolcon.

Gázrobbanás Csongrádon


szerző:
2010.08.18. 08:25
Csaknem 50 millió repült a levegőbe

A teljes tetőszerkezetet le kell cserélni azon a nyíregyházi társasházon, amelynek egyik lakásában csütörtökre virradóra gázrobbanás történt.

Gázrobbanások tragikus napja


szerző:
2010.06.24. 17:27
Gázrobbanások tragikus napja

Nyíregyházán egy nő meghalt, Turán egy 15 éves fiú életveszélyesen megsérült, amikor gázrobbanás történt.

Gázrobbanás egy nyíregyházi társasházban

Egy nő meghalt, amikor gázrobbanás történt Nyíregyházán egy négyemeletes társasházban.

Gázrobbanás Nagykanizsán


szerző:
2010.06.18. 20:28
Gázrobbanás Nagykanizsán

A DKG-EAST Zrt. nagykanizsai üzemében történt gázrobbanásban senki sem sérült meg, de az anyagi kár jelentős.

Öt halottja van a gázrobbanásnak Ausztriában

Megtalálták mind az öt eltűnt ember holttestét a csütörtök hajnali gázrobbanás helyszínén Sankt Pöltenben.

Gázrobbanás - közveszélyokozás miatt nyomoznak

Szabálytalanul tárolt gázpalack és szabálytalanul bekötött gázkonvektor okozta az aranyosapáti gázrobbanást.

Meglazult csavar miatt történt tragédia

A budapesti gázrobbanás miatt kilakoltatott lakók a hét végén már visszaköltözhetnek otthonaikba.

Gázrobbanás Kunszentmártonban


szerző:
2009.12.03. 12:15
Gázrobbanás Kunszentmártonban

A balesetben egy ember sérült meg súlyosan.

Gázrobbanás Kaposváron


szerző:
2009.10.12. 12:11

Romba akarta dönteni a házat


szerző:
2009.10.02. 18:00
Romba akarta dönteni a házat

A tulajdonos szándékosan robbantotta fel a lakását, ezért körözést adtak ki ellene.

Gázrobbanás Rómában


szerző:
2009.05.10. 10:38
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való