KERESÉS search-close

gázpalack

81 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gázpalack"

Főzés közben robbant be a gázpalack

Felrobbant egy ház a Szabolcs megyei Gávavencsellőn. Egy idős férfi otthon volt, amikor a detonáció történt. A szerencsének köszönhetően túlélte a balesetet, most kórházban ápolják. A helyiek azt mondják, épp főzhetett valamit, amikor felrobbant a gázpalack.

Nem tudott kimenekülni égő házából egy idős férfi

Megpróbált kimenekülni a tűzből, de nem tudott. Egy idős férfi halt meg a Pest megyei Törtelen, miután kigyulladt a melléképület, amelyben lakott. A tűzben egy gázpalack is felrobbant. Testvére azt mondta: próbálta megmenteni bátyját, de akkorra már hatalmas lángok csaptak ki az ajtón.

Kigyulladt a háza, füstmérgezésben vesztette életét

Halálos lakástűz a Somogy megyei Nagyszakácsiban. Egy 45 éves férfi háza égett, egy gázpalack is felrobbant. A tulajdonosra oltás közben, a füsttel teli konyhában találtak rá, akkor még élt, nem sokkal később viszont leállt a légzése, és már nem lehetett megmenteni az életét.

Összeveszett a feleségével, magára robbantotta a lakását

Gázpalackkal robbantotta fel a saját otthonát egy férfi a Borsod megyei Járdánházán egy négylakásos társasházban. Összeveszett a feleségével, ezért nyitotta ki a palackot és gyújtotta magára a gázt. Nagy szerencséje volt, hogy nem sérült meg a robbanásban, és a szomszédok közül sem esett senkinek baja.  A férfi letartóztatásáról ma döntött a bíróság, ha bűnösnek találják évekre börtönbe kerülhet.

Rosszul bekötött palack robbant

Rosszul bekötött palackból szivárgó gáz robbant be tegnap este egy Tolna-Mözs-i ház konyhájában. Az épületben egy idős férfi és középkorú lánya élt, mindketten megégtek a balesetben, az egyik szomszéd mentette ki őket a lángoló épületből.

Alig pár másodpercen múlt az élete

Alig pár másodpercen múlt az élete – ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki flexelés közben tüzet okozott a Pest megyei Tápiószentmártonban. Édesanyja garázsában, a család autóját próbálta rendbe hozni, amikor egy szikrától kigyulladt a melléképület. Közben egy gázpalack is felrobbant. Édesanyja sokkot kapott, két rendőr mentette meg a lángok elől.
A férfi hosszabban is elmeséli, hogyan menekült meg.

BEROBBANT GÁZPALACK: A garázs és az autó is megsemmisült

Alig pár másodpercen múlt az élete – ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki flexelés közben tüzet okozott édesanyja garázsában, Tápiószentmártonban. A család autóját próbálta rendbe hozni, amikor egy szikrától kigyulladt a melléképület. Közben egy gázpalack is felrobbant.

Mesterlövészek lőttek ki egy túlhevült gázpalackot

A XV. kerületben egy családi ház udvarán álló műhely gyulladt ki, a tűzoltók két gázpalackot hoztak ki, de az egyik annyira felforrósodott, hogy félő volt, hogy felrobban. Összesen 14 lövést adtak le rá, így sikerült a veszélyt elhárítani. A tűzben senki sem sérült meg, de az anyagi kár több százezer forint.

 

Robbanásokra riadtak álmukból

Mesterlövészek lőtték ki a gázpalackokat, miután kigyulladt egy garázs a Heves megyei Abasáron. A lángok hajnalban csaptak fel az épületben, ahol nyolc palackot tároltak. Félő volt, hogy mind felrobban, ezért volt szükség a tűzoltók mellett a mesterlövészekre is.

KIGYULLADT CSALÁDI HÁZ: Gáz- és oxigénpalackot lőttek ki a mesterlövészek

Ötvenöt embert kellett átmenetileg kitelepíteni otthonából a Heves megyei Abasáron hajnalban, mert tűz ütött ki a településen. Egy családi ház garázsában csaptak fel a lángok, és pillanatok alatt még két másik házra is átterjedtek. Az épületekben több gázpalack és oxigénpalack is volt.

Felrobbant a gázpalack a tűzben

Húszan menekültek a kigyulladt épületből. Egy élelmiszeripari nagykereskedés telephelye kapott lángra hétfőn délután Székesfehérváron. A tűzben egy gázpalack is felrobbant, de senki nem sérült meg. A hatalmas füst az egész környéket beterítette. Mire a tűzoltók odaértek, már az egész tető lángokban állt.

Gázpalack is felrobbant a tűzben

Teljesen kiégett egy autó, amikor tűz ütött ki egy kocsi beállóban Sopronban. A tulajdonos éppen akkor ért haza, amikor a hőtől egy gázpalack is felrobbant. A detonációtól kitörtek a közeli ház ablakai is.

10 gázpalack robbant fel

Egymás után robbantak a gázpalackok a Baranya megyei Hosszúhetényben! Vasárnap este lángok csaptak fel egy hétvégi házban, ahol a tulajdonos összesen tizennégy gázpalackot tárolt. Hogy az épület mitől gyulladt ki, azt egyelőre nem lehet tudni.

A szobában robbant fel a palack

Valószínűleg szivárgott, ezért robbant fel egy szobában tárolt gázpalack reggel Szegeden. Az otthon tartózkodó idős nőnek szerencséje volt: a szomszéd szobában várta rokonait, így csak könnyebben sérült meg.

Több gázpalack is felrobbant


szerző:
2017.11.12. 18:00
Több gázpalack is felrobbant

Egymás után robbantak fel a gázpalackok. Kigyulladt egy diófeldolgozó üzem szombat délután A Szabolcs megyei Tarpán. Az 1500 négyzetméteres csarnokban a minden elégett, az ott tárolt dió éppúgy, mint a gépek. Még nem tudni mi okozta a tüzet.

 

Sokan összefogtak a bajba jutott családért

Fia mentette ki a ház romjai közül azt a férfit, aki mellett szerdán két gázpalack is felrobbant Tokodon. Az RTL Híradónak beszélt először a tragédiáról. Az 5 lakásos társasház lakhatatlanná vált, kirobbant az egyik szoba fala, a ruhák es a bútorok elégtek. Rengetegen összefogtak a családért. Vasárnap délelőtt Tatabányáról 4 adományokkal teli autóval érkeztek a településre.

Robbanás a társasházban


szerző:
2017.09.27. 18:03
Robbanás a társasházban

A falak kidőltek és az egész szint égett, miután gázpalackok robbantak fel szerda délelőtt egy 5 lakásos társasházban Tokodon. Ketten kórházba kerültek, egyikük a sokk miatt, a másiknak pedig égési sérülései lettek. Egyelőre senki sem mehet vissza az épületbe, a felső szintet, ahol a detonáció volt, biztosan bontani kell. A házban lakó öt család közül csak kettőnek volt biztosítása.

Egy ember megégett a robbanásban

Egy ember megégett, amikor robbanás történt egy győri lakatosüzemnél. A detonáció délelőtt volt a műhely melletti pihenőben. Valószínűleg egy gázpalack robbant fel. A csarnok teteje lerepült, a szétszóródó darabok több, a közelben parkoló autót is megrongáltak. Az üzem szinte teljesen összedőlt. Úgy tudjuk, az üzem tulajdonosa az a férfi volt, akit hétvégén ért halálos baleset a Fertő tónál rendezett kerékpáros versenyen.

Ablakon át mentették a nénit

Ablakon át mentettek ki szomszédai egy súlyos beteg asszonyt lángoló házából a Nógrád megyei Vizsláson. A nő az égő épület ablakából kiabált segítségért. Óriási szerencse, hogy senki nem sérült meg, hiszen két gázpalack is felrobbant az épületben. A házban összesen kilenc palack volt, köztük több oxigéntartály, az asszony ugyanis súlyos légzési nehézségekkel küzd. Volt olyan palack, amit mesterlövész lőtt ki, nehogy felrobbanjon.

Videón a felrobbant Wartburg

Kigyulladt, majd felrobbant egy út mentén álló kocsi Pécsen. Mindezt videóra vette az egyik szemtanú. Kiderült, hogy az autóban lévő gázpalack robbant fel. A lángoló Wartburg közelében többen is bámészkodtak, egy nagyobb karosszériadarab majdnem eltalált egy nézelődő gyereket. Kiderült, a kocsi tulajdonosa éppen szerelte az autót, amikor az füstölni kezdett. Ezután otthagyta a Wartburgot. Még vizsgálják a tulajdonos felelősségét.

Tűzoltók mellett robbant fel egy gázpalack

Felrobbant egy gázpalack a tűzoltók közelében, miközben egy égő házat oltottak Kőszeg közelében. Senki nem sérült meg, a faház viszont szinte teljesen leégett. Az épületben volt egy másik PB-palack is, de azt még időben kihozták és lehűtötték.

Ölben hozta ki az égő palackot

Hősként ünnepelnek egy tűzoltót Kínában, miután megakadályozta, hogy felrobbanjon egy társasház. Ölben vitt ki az épületből egy lángoló gázpalackot. A tűzoltó később azt mondta, bár megégette őt a palack, mindenképpen biztonságosabb helyre akarta vinni.

Tanteremből lőtték ki a palackot

Egy iskola ablakából lőttek ki egy oxigén és egy gázpalackot reggel Pécsen. A két készüléket egy lángoló garázsból hozták ki hajnalban a tűzoltók. Félő volt, hogy felrobbannak, ezért több lövést adott le rájuk a rendőrség mesterlövésze. A gimnáziumban épp nem volt nulladik óra, így szabad volt a terem ahonnan kilőtték a palackokat.

Robbanás Szegeden: öt sérült

Súlyosan megsérült két gyerek és három felnőtt Szegeden, amikor robbanás történt a család házában kora délután. A detonációtól még a tető is megemelkedett. Valószínűleg egy gázpalack robbant fel. Mind az öten kórházba kerültek. A gyerekeket égési sérüléseik miatt Budapestre szállították. A szomszédok segítettek az utcára kirohanó családnak.

Bejglisütés közben robbant fel

Bejglisütés közben robbant fel egy gázpalack a Baranya megyei Óbányán. A konyhában tartózkodó asszony súlyos égési sérüléseket szenvedett. Megégett az arca és a karja, kórházban van, de lánya szerint állapota már javul. A robbanás után a lángok gyorsan terjedtek, a tető teljesen leégett. A ház életveszélyes.

Menekültek az égő házból

Gázrobbanás Szigethalmon! Két gyerek és szüleik is kórházba kerültek, mert a konyhában egy gázpalack szivárgott, és - miután a gázkoncentráció elérte a kritikus szintet - felrobbant. A szomszédok menekítették ki a két gyermeket és a szülőket. Az apát életveszélyes, a többi családtagot első-másodfokú égési sérülésekkel vitték kórházba.

Lángoló ruhában rohant ki

Lángoló ruhában rohant ki az utcára egy idős férfi, miután felrobbant a háza a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Milotán. A férfit életveszélyes égési sérülésekkel vitték kórházba. Amíg a tűzoltók dolgoztak, csaknem 50 embernek kellett elhagyni az otthonát. A robbanást valószínűleg a konyhában lévő gázpalack okozta.

Felrobbant a gázpalack, leégett a ház

Felrobbant egy gázpalack, leégett egy családi ház csütörtök este a Nógrád megyei Őrhalomban. A házban egy 58 éves férfi élt, füstmérgezéssel vitték kórházba. A ház lakhatatlanná vált, az áldozatnak barátai ajánlottak fel szállást. A szomszédok szerint a tulajdonos kutyája azóta nyüszít, hogy kórházba vitték a gazdáját.

TŰZ: A miséről rohantak ki az emberek, hogy segítsenek szomszédjuknak

A csütörtök esti miséről rohantak ki az emberek a Nógrád megyei Őrhalomban, hogy segítsenek egy bajba jutott szomszédjuknak. A templomhoz közeli utcában gyulladt ki egy kis lakóház. A tulajdonos éppen kísérte ki szomszédját a házból, amikor visszafordult, már lángolt az épület. A gazda még berohant, de bent rosszul lett, a tűzoltóknak kellett kihozniuk. Az egyedül élő férfi konyhájában lévő gázpalack is felrobbant, a tűzoltók már csak a szétrepedt készüléket hozták ki a szabadba. A férfit kórházba kellett vinni, háza porig égett. A helyiek próbálnak meg segíteni. 

Sértetlenül túlélte a ház felrobbanását

Összedőlt házából sértetlenül mentették ki a tulajdonosát. A 92 éves férfi otthonában egy gázpalack robbant fel szombat hajnalban a Hajdú-Bihar megyei Polgáron. A szomszédok szerint a robbanás olyan erős volt, mintha földrengés rázta volna meg az utcát. Még a rendőrök és a tűzoltók is megdöbbentek, hogy az idős férfi milyen szerencsésen megúszta a robbanást. Azt, hogy mi okozta, még vizsgálják.

Kigyulladt a ház – két halott

Ketten meghaltak szerda délután a Fejér megyei Nagyvelegen, amikor kigyulladt egy családi ház. A tűzoltókat a szomszédok hívták, akik észrevették, hogy füst szivárog a tető alól. A házban egy férfi és egy nő volt, az egyik szobában találták meg őket. A tűz valószínűleg akkor keletkezett, amikor megpróbálták kicserélni a gázpalackot.

Tűzoltó mellett robbant fel a gázpalack

Felrobbant egy gázpalack egy tűzoltó mellett Budapesten. Egy négyszáz négyzetméteres házat oltottak. Néhány méteren múlt, hogy nem lett baja. Másutt is volt dolguk a fővárosban. Egy lakásban vegyi anyag okozhatott hatalmas füstöt, ráadásul vadkendert is találtak. A termesztőt még keresik.

Kigyulladt gázpalack miatt menekültek

Kigyulladt gázpalack miatt volt tűz, ezért 45 embernek kellett elhagynia a lakását kedd délután Kiskunfélegyházán. Munkások dolgoztak az épületben: ablakot cseréltek, ők használták a gázpalackot, ami meggyulladt. Egyelőre nem tudni, miért. Az egész házat elborította a füst. A lángoló palackot tűzoltók vitték ki, később mesterlövész lőtte ki a veszélyes tartályt.

A család mellett robbant fel a gázpalack

Bográcsozás közben robbant fel két gázpalack Debrecenben egy családi ház udvarán. Úgy tudjuk, miután kicserélték, rosszul rögzítették az egyik palackot, a gáz belobbant. A lángok a családi ház tetejéig csaptak fel, ami azonnal kigyulladt. Öten laktak a házban, nem sérültek meg, de az otthonuk lakhatatlanná vált.

Felforrósodott gázpalackot lőttek ki

Kameránktól egy méterre léptek akcióba mesterlövészek délelőtt Biatorbágyon. Tűzoltási gyakorlatot tartottak. A feladat az volt, hogy a riasztás után lőjjenek ki két gázpalackot, mert azok felforrósodtak. A gyakorlattal egy időben Fehérgyarmaton éles helyzetben riasztották a mesterlövészeket, ott is két gázpalack miatt.

LÁTVÁNYOS: Kameránktól egy méterre léptek akcióba

Két mesterlövész feküdt percekig a földön, hogy megkapják az utasítást. Gyakorlatot tartottak, de a puskákban a lőszer éles volt. Egy gázpalack volt a célpont, mindketten eltalálták.

Bennégett a házban az idős asszony

Kigyulladt a háza, meghalt egy 76 éves asszony Zalában. Valószínűleg a kályhából kipattanó szikra okozta a tüzet, és a nyári konyha, ahol a nő élt, percek alatt lángba borult. Felrobbant egy gázpalack is, a szomszédokban ekkor tudatosult, hogy baj van. Három másik gázpalackot a tűzoltók hoztak ki az épületből. Az asszonyt azonban már nem tudták megmenteni.

Felrobbant a palack, életveszélyben az idős nő

Életveszélyesen megsérült egy 82 éves balástyai asszony, amikor felrobbant egy gázpalack a tanyáján. Az épület percek alatt lángba borult. A tüzet órákon át oltották, a tulajdonost a kórházba vitték. Úgy tudjuk, az idős asszony a balástyai rémként ismert sorozatgyilkos anyja. A férfit 2004-ben ítélték tényleges életfogytig tartó börtönre, mert meggyilkolt négy nőt.

Meghalt a robbanásban


szerző:
2015.10.28. 18:15
Meghalt a robbanásban

Meghalt egy ember, amikor leégett egy lakókocsi a Pest megyei Diósd határában egy cég telephelyén. Felrobbant benne egy gázpalack is, azonban sem a tüzet, sem a robbanást nem hallotta senki.

Égő házból mentették ki az idős asszonyt

Rendőrök mentették meg egy idős asszony életét Bács-Kiskun megyében, miután csere közben felrobbant a gázpalackja Tiszaalpáron. A lángoló épületbe a szomszédokkal együtt rohantak be segíteni a rendőrök és szomszédok.

Leégett az autófényező műhely teteje

A lángok csütörtök este csaptak fel az épületben, ahol robbanásveszélyes festékek, lakkok és gázpalackok is voltak.

Több milliós a kár a Soroksári úton

Több millió forint a kár abban az autókereskedésben, ami szerda délután égett le a Soroksári úton. 15 autó égett ki és a lángok elpusztították az autószerelő műhelyt is. A tűzoltók csaknem egy órán keresztül oltották a tüzet és négy ipari gázpalackot is kihoztak a műhelyből.

Porig égett egy bútorraktár Pilisjászfalun

A lángok egy 300 négyzetméteres üzemben csaptak fel, és félő volt, hogy átterjednek a szomszédos autószerelő műhelyre is. Onnan kilenc gázpalackot hozta ki a tűzoltók, így azok szerencsére nem robbantak fel. A tüzet reggel nyolcra sikerült megfékezni, de a raktár teljesen leégett. A kár több millió forint.

Kamerák is felvették a robbanást

Egy ember meghalt és többen megégtek egy ausztrál kávézóban, amikor kedden egy kisteherautó belerohant a kávézó udvarán tárolt gázpalackba, ami azonnal felrobbant. A robbanást több utcai kamera is rögzítette.

Idős házaspár halt meg a robbanásban

Két idős ember meghalt, amikor eddig tisztázatlan okból felrobbant egy gázpalack délelőtt a Pécshez közeli Nagykozárban, egy melléképületben. A tűzoltók már csak a holttesteket tudták kihozni az épületből, ahonnan két ép gázpalackot menekítettek ki.

Lángolt az engedély nélküli szeméttelep

Órákig lángolt a szeméttelep Zuglóban, ráadásul néhány ott tárolt gázpalack is felrobbant. A környéken élők is a detonációkra ébredtek, volt, aki felvételeket is készített. Kiderült, hogy a területet bérlő cégnek nincs engedélye a szemét tárolására. Ráadásul nem ez volt az első tűz a telephelyen.

Előzetes: Hatalmas tűz a főváros közepén

Órákig lángolt a szeméttelep Zuglóban, ráadásul néhány ott tárolt gázpalack is felrobbant. A környéken élők is a detonációkra ébredtek, volt, aki felvételeket is készített. Részletek este hatkor az RTL Híradóban.

Tűz ütött ki az autószerelő műhelyben

Gázpalackok robbantak fel Érden egy autószerelő műhelyben. Egy ember súlyosan megégett. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy éppen az egyik kocsin dolgozott, amikor valamiért berobbant az autóban a benzin. A tűzoltók négy gázpalackot hoztak ki a műhelyből. Ezeket próbálták hűteni, de végül úgy döntöttek biztonságosabb, ha egy mesterlövész kilövi a palackokat.

4 gyerekkel volt az égő házban


szerző:
2015.04.10. 18:10
4 gyerekkel volt az égő házban

4 gyerek volt benn abban a házban, ami csütörtök délután gyulladt ki Nyíregyházán. Az édesanya, amint megérezte a füstöt, kimentette a gyermekeit a szobából, ahol egy gázpalack is volt. Egy bátor szomszéd berohant érte és kihozta a palackot. Végül senkinek sem esett baja. A ház tetejéből szinte semmi nem maradt.

Előzetes: Kigyulladt egy ház Nyíregyházán

4 gyerek volt bent a házban, amikor az épület csütörtök délután kigyulladt Nyíregyházán. Az édesanya, amint megérezte a füstöt, kimentette a gyermekeit a szobából, ahol egy gázpalack is volt. Azt egy bátor szomszéd hozta ki az égő házból. Próbálták oltani a tüzet, de végül csak a tűzoltóknak sikerült megfékezni a lángokat. A ház tetőszerkezete szinte teljesen kiégett. Hogy hol húzza meg magát a 9 gyerekes család, elmondjuk hatkor az RTL Híradóban.

Nem tudják, miért volt az égő házban

Háztűzben halt meg egy húszas éveiben járó fiatalember hajnalban Tiszaigaron. A lángoló épületből a férfi holtteste mellett egy átforrósodott gázpalackot is kihoztak a tűzoltók akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre, mert az erős szél miatt attól lehetett tartani, hogy a lángok a környező épületekre is átterjednek. A rendőrök most azt próbálják kideríteni, hogy a szerencsétlenül járt férfi mit keresett az égő házban, amelynek tulajdonosai börtönben vannak.

Raktártűz: 40 tűzoltó órákig küzdött

Hatszáz négyzetméteren lángolt egy mezőgazdasági épület a Veszprém megyei Nemesvámoson. Negyven tűzoltó oltotta órákig a tüzet és több gázpalackot is kihoztak az égő épületből. A területen asztalosműhely, iroda is működött, ezek teljesen megsemmisültek. Egy autószerelőműhely és a raktárak is lángra kaptak. A kár százmilliós is lehet, és valószínűleg egy kiskutya bent égett az épületben.

Veszélyes gázpalackok

Egy helytelenül tárolt gázpalack okozhatta a zuglói gázrobbanást csütörtökön. Ennek kapcsán felvetődik a kérdés, hogy mire kell odafigyelni a gázpalackok tárolásánál, illetve használatánál, hogy ne okozzanak bajt? 

Lakókat kérdeztünk a csütörtöki gázrobbanásról

A csütörtök délutáni gázrobbanásban kilenc ember sérült meg, közülük egy 2 éves gyerek még mindig életveszélyes állapotban van. Délután három órakor egy illegálisan tartott gázpalackot akart kicserélni az egyik lakó, amikor az felrobbant. Hubai Antal riportja.

Bennégett a lakókocsijában


szerző:
2015.02.14. 18:01
Bennégett a lakókocsijában

Bennégett az otthonául szolgáló lakókocsiban egy hetvenéves férfi Bonyhádon. A szomszédja vette észre, hogy lángol a jármű. A lakókocsiban még a tűzoltók érkezése előtt felrobbant egy gázpalack. A rendőrség kizárta, hogy bűncselekmény történt volna.

Berobbant a szivárgó gáz


szerző:
2014.12.13. 18:05
Berobbant a szivárgó gáz

Halálos lakástűz. Meghalt egy idős férfi péntek este a Komárom-Esztergom megyei Szákszenden, miután kigyullad a családi háza. Valószínűleg a konyhai gázpalackból szivárgott a gáz, ami a helyiségben lévő kályha miatt felrobbant.
 

Gázpalackok robbantak a garázsban

Gázpalackok robbanására ébredtek a lakók Kondoroson, ahol egy ház garázsa gyulladt ki. A szomszédok maguk is megpróbálták eloltani a lángokat, de végül feladták. A tűzoltók a garázsból több gáz- és oxigénpalackot hoztak ki, ezeket mesterlövészek lőtték ki, hogy fel robbanjanak.
 

Gázpalack robbant, a szomszédok mentették ki a tulajdonost

Múlt éjjel történt a robbanás egy sümegcsehi házban, az épület középső szintje teljesen kiégett. Az ott lakó 61 éves férfit a szomszédok mentették ki a tűzből. Életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők, testének egyharmada megégett.
 

Égett a ház, felrobbant egy gázpalack

Két gázpalackot még időben kihoztak a tűzoltók egy lángoló családi házból délelőtt Mátraverebélyen. Az épület teljesen leégett, de úgy tudjuk, a lakóknak nem esett bajuk. Szombat éjjel két másik családi házhoz is riasztották a tűzoltókat. Gyulán felrobbant egy gázpalack, egy férfit kórházba kellett vinni.

 

Gázpalackok robbantak a lakónegyedben

Húsz gázpalack robbant fel egy lakónegyedben a perui fővárosban.

Mesterlövészek hárították el a gázrobbanást

Leégett egy melléképület, melyből egy háztartási gázpalackot a tűzoltók kimentettek, viszont 2 palackot mesterlövészek lőttek ki.

Halálos gázrobbanás Abádszalókon

Meggyújtott gázpalack okozta azt a tüzet, amiben vasárnap délután meghalt egy 56 éves férfi a Szolnok megyei Abádszalókon.

Felrobbantotta házát a kilakoltatás előtt

Magára robbantotta a házat egy 61 éves férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mályiban kedden.

Gázpalack robbant egy műhelyben


szerző:
2011.02.04. 14:30
Gázpalack robbant egy műhelyben

Hét ember sérült meg csütörtökön délután a Borsod megyei Mezőnyárádon bekövetkezett műhelyrobbanásban.

Gyújtogatás Kalocsán


szerző:
2010.12.13. 08:20
Gyújtogatás Kalocsán

Megpróbáltak felgyújtani egy házat hétfőn hajnalban, Kalocsán.

Robbanás Miskolcon


szerző:
2010.10.11. 17:18
Robbanás Miskolcon

Egy fűtésre használt propán-bután gázpalack robbant fel egy kétszobás lakásban Miskolcon hétfőn délután.

Gázpalackok mellett lángoltak a raklapok

Összesen 11 gázpalackot hoztak ki a tűzoltók egy tárolóból, ami mellett raklapok lángoltak.

Gázrobbanások tragikus napja


szerző:
2010.06.24. 17:27
Gázrobbanások tragikus napja

Nyíregyházán egy nő meghalt, Turán egy 15 éves fiú életveszélyesen megsérült, amikor gázrobbanás történt.

Vaklárma volt a manhattani bombariadó

A riadalmat keltő autó vezetője jelentkezett, és tisztázta, hogy miért voltak a palackok a kocsijában.

Még mindig nincs kész a felrobbant ház

Nincs teteje, beázik, és három hete már egyáltalán nem is dolgoznak rajta.

Robbanás döntötte romba a házat

Az aranyosapáti épületben egy gázpalack robbant föl. A tűzoltók 4 embert mentettek ki a házból.

Gázpalack robbant Szolnokon


szerző:
2010.02.05. 12:49
Gázpalack robbant Szolnokon

Sérülés nem történt, de a kár milliós nagyságrendű is lehet.

Lopás közben betontömb esett rá

A férfi éppen egy gázpalackot akart ellopni Hódmezővásárhelyen.

Négy lakást tönkretett a robbanás

Le kell bontani 4 lakást és 1 tárolót annak a háznak a szomszédságában, amelyik szombaton este dőlt romba Nagykanizsán.

Földig rombolta a gázpalack a lakóházat

Az édesapa életveszélyben van, mert testének körülbelül 50 százaléka megégett.

Házrobbanás Nagykanizsán


szerző:
2009.11.28. 18:59

Présház robbant Simontornyán


szerző:
2009.11.15. 14:09

Robbanás egy vecsési házban


szerző:
2009.10.14. 13:51
Robbanás egy vecsési házban

A szerencsétlenségben egy idős nő életveszélyesen megsérült.

Lakástűz és füstmérgezés Mátészalkán

A tűzoltók otthonából egy 87 éves asszonyt mentettek ki.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való