KERESÉS search-close

gázolás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gázolás"

Az encsi boltosnő, akit meglincseltek, mert gyereket gázolt

Éva jól ismerte azokat, akik néhány hete brutálisan bántalmazták őt: kiverték a fogát, ütötték-verték, a kocsiját pedig össze-vissza törték. A kis autóval, néhány perccel korábban elütött egy kislányt, aki kiszaladt elé az útra egy másik kocsi takarásából. A boltosnő teljesen összeomlott…

Gyalogos gázolások országszerte

Alig két óra leforgása alatt három halálos gázolás is történt hétfő este. Budapesten a 19. kerületben gázoltak halálra egy nőt, aki át akart szaladni az úton. A Heves megyei Vámosgyörkön egy 59 éves, úton fekvő asszonyt ütött el egy kocsi, ő is azonnal meghalt. A Borsod megyei Szerencsen pedig egy 85 éves idős nőt gázolt halálra egy furgon sofőrje.

Nem volt kivilágítva a kerékpáros, halálra gázolták

Halálra gázoltak egy kerékpárost a Bács-Kiskun megyei Helvéciánál. Egy 48 éves férfi, világítás nélkül próbált átmenni az úton, egy autós azonban nem vette észre és elütötte. A férfi a helyszínen meghalt.

Vadat gázolt a férfi, őt is elütötték

Elütött egy őzet, és miközben kereste, halálra gázolták. Hétfő éjjel történt a baleset Kőszegnél. A sofőrt elgázoló kocsi vezetője nyilatkozott az. Azt mondta, nem látta a váratlanul elé lépő férfit, akit ráadásul személyesen ismert. Fékezés nélkül ütötte el.

Még nem tudták kihallgatni az érdi gázolót

Kórházban van, az állapota miatt még nem tudták meghallgatni a rendőrök az érdi gázolót. Tegnap délelőtt ütött el egy idős férfit az út szélén, aki szörnyethalt. Autójával ezután egy furgonnak is nekicsapódott, ő és a másik autó sofőrje is súlyosan megsérült. A baleset feltételezett okozója ivott és drogot is fogyasztott az eddigi vizsgálatok szerint.

Gyalogost gázoltak halálra Kecskeméten

A férfi buszról szállt le, majd át akart menni az úton, amikor elütötte a kocsi. A sofőrnek nem esett baja. Ezen a szakaszon nincs közvilágítás, még vizsgálják, hogy ez közrejátszhatott-e a balesetben. Egy hónapon belül ez már a második halálos gyalogosgázolás Kecskeméten.

Megverték az asszonyt, miután gyereket gázolt

Nem vétett a szabályok ellen, nem ment gyorsan, ezt mondta híradónknak az az asszony, akit megvertek a baleset helyszínén, miután elgázolt egy kislányt október elején Encs-Fügödön. Az elütött gyerek már jól van.

TRAGIKUS: így hajtott át a tömegen a vonat az ünnepségen

Az indiai Pándzsáb államban ünneplők épp a hatalmas görögtüzet nézték, miközben petárdák durrogtak körülöttük - több százan voltak, amikor jött a vonat. A szerelvények megállás nélkül hajtottak át a görögtüzet figyelő síneken állókon. Ötvennyolcan meghaltak, több tucatnyian megsérültek. A felvételeken jól hallatszik, hogy a mozdonyvezető csak akkor dudált, amikor már késő volt.

Nem mer hazamenni a gázoló

Nem mer hazamenni a nő, aki szombaton ütött el egy 5 éves kislányt Encsen. A gyerek egy teherautó mögül szaladt a kocsi elé, a sofőr már nem tudott megállni. A család ezután rontott a mentősökre és az asszonyra - úgy megverték, hogy kitört egy foga. 

Buliból jöhetett az áldozat

Földön fekvő férfit gázolt halálra egy autó hajnalban Miskolcon. A baleset az egyetem melletti főúton történt, nem messze egy szórakozóhelytől, ahol előző este bulit tartottak. A férfi keresztben feküdt az úttesten, sötét ruhában. A sofőrnek esélye sem volt megállni.

 

Autópályán gázolták el a 80 éves férfit

Halálra gázoltak egy nyugdíjast az M1-es autópályán kedd éjjel. A 80 éves férfi gyalog sétált át az autópályán, amikor egy kisbusz elütötte. Halálos baleset volt Somogy megyében is, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze frontálisan.

Buszhoz siető idős asszonyt gázolt halálra

A nő az útmenti házak közül szaladt ki a kocsi elé, hogy elérje a túloldali megállóban várakozó buszt. Úgy tudjuk, a sofőr intett neki, hogy ne siessen, mert megvárja, ő mégis kifutott az úttestre. Rohamkocsit és mentőhelikoptert is küldtek a baleset helyszínére, de az asszony életét már nem tudták megmenteni.

Vád alatt a zebrán gázoló buszos

Halálos baleset okozása miatt vádat emelt az ügyészség a buszsofőr ellen, aki zebrán gázolt halálra egy fiatal nőt még februárban. Annak ellenére nem adott elsőbbséget a gyalogosnak, hogy a mellette lévő autós megállt a zebra előtt.

Danit egyenesen a műtőbe szállították a balesete után

Miután Lili egész nap hiába várta Danit, felhívta őt, a fiú helyett azonban egy rendőr vette fel a telefont…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dani súlyos balesetet szenvedett

Tamara kémkedni kezdett üzleti versenytársai után. Joe és Reni randira mentek. Lili izgatottan várta Dani hazatértét.

Majdnem gázolt a buszsofőr

Nem adott elsőbbséget a zebrán közlekedő gyalogosoknak egy buszvezető. Nem rajta múlt, hogy nem történt baleset Kecskeméten. Egy tanulókocsi fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a helyijárat egy többsávos úton fékezés nélkül átrobog a gyalogosok előtt.

Két embert ütött el a zebrán

Péntek este egy jól kivilágított gyalogátkelőhelynél ütötte el két embert egy autós. Egyre gyakrabban történnek hasonló balesetek. A közelmúltban ugyancsak Szombathelyen egy idős nőt, Nagykanizsán egy fiatal anyát gázoltak halálra a zebrán.

17 métert repült a babakocsi, benne az elütött gyerekkel

A gázoló több évet is kaphat. Most emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint részegen ütötte el a gyerekét toló kismamát két évvel ezelőtt Szentendrén. Ráadásul elhajtott a helyszínről. Később visszament és elvegyült a bámészkodók között. Ott szúrták ki a rendőrök.

Megrázó felvétel a gázolásról

Sokkoló felvételt tett közzé egy gázolásról a rendőrség. Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy négy gyalogost üt el egy autós Szentendrén. A két gyerek és a két nő már a zebrán volt, amikor a szélső sávban megjelent a gázoló. Az utolsó pillanatban fékezett, de már nem tudott megállni és a gyalogosok közé hajtott.

BRUTÁLIS: gázolásos videót hozott nyilvánosságra a rendőrség

Kommentár nélkül közölt egy gázolásos videót a rendőrség. A felkavaró képsorokról egyelőre nem tudni, hogy prevenciós jelleggel osztotta-e meg a police.hu. A videón az látható, ahogy egy autós négy embert sodor el a zebrán, szerencsére nem történt halálos gázolás.

Forrás: police.hu

 

Nem engednék szabadon a gázolót

Az ügyészség azt javasolja, továbbra is tartsák házi őrizetben azt a férfit, aki tavaly májusban kocsijával egy másiknak ütközött, majd a Dózsa György úti trolimegállóba vágódott. A balesetben ketten haltak meg. Az RTL Híradó úgy tudja, a nyomozás néhány héten belül lezárulhat, és a nemrég elkészült műszaki szakértői vélemény szerint is gyorshajtás okozta a tragédiát.

FELHÁBORÍTÓ: rákanyarodott a vakvezető kutyára

Majdnem elgázoltak egy vakvezető kutyát és gazdáját Budapesten – erről felvétel is készült, ugyanis az eset éppen a kutya vakvezető vizsgáján készült.

 

Idős férfit gázolt halálra a villamos

Villamos gázolt halálta egy idős férfi délelőtt Budapesten. Valószínűleg figyelmetlen volt, ezért történhetett a baleset. A tűzoltók emelték le róla a villamost - már nem lehetett megmenteni az életét.

Centiken múlott az élete


szerző:
2018.08.01. 18:15
Centiken múlott az élete

Centiken múlt, hogy nem gázoltak el egy gyalogost Pécsen. Egy busz fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy autós majdnem elsodorja a zebrán átkelő nőt. Pár nappal korábban egy másik pécsi gyalogátkelőhelyen is csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Részeg volt a cserbenhagyó

Halálra gázolt egy középkorú nőt, egy másikat súlyosan megsebesített egy részeg férfi Balatonfenyvesen. A 24 éve sofőr a baleset után elhajtott a helyszínről. Nem jutott messzire, árokba csapódott a kocsijával.

Lélegeztetőgépen van az elütött kislány

Túl van az életveszélyen, de továbbra is lélegeztetőgépen tartják azt a 4 éves kislányt, akit családjával együtt tegnap gázoltak el Keszthelyen. Strandra menet egy zebrán történt velük a baleset. Anyja és nővére is kórházba került. Egy 86 éves német férfi volt a gázoló, ő azt mondta, nem vette észre az úton átkelő családot.

Az út közepén gyalogolt, halálra gázolták

Belehalt a sérüléseibe az a 40 éves román férfi, akit szerda késő este ütött el egy busz Kecskemét és Nagykörös között. Az áldozat az egyik sáv közepén gyalogolt, amikor a busz, ami éppen egy teherautót előzött, elgázolta. A busz vezetője azt mondta: esélye sem volt, hogy elkerülje a balesetet.

Gázoló ítélete – „talán kevesebben vezetnek részegen”

„Az, hogy ilyen szigorú ítéletet kapott a szentendrei úti gázoló, talán eléri, hogy kevesebben száguldozzanak majd részegen az utakon”. Az egyik áldozat, a 21 éves Janza Richárd edzője mondta ezt az RTL Híradónak, aki a fiú családjával együtt még mindig nem tette túl magát a 2 fiatal halálán. A szerdán 7 és fél év börtönre ítélt gázoló lakhelyelhagyási tilalom mellett, enyhébb büntetésért fellebbezett.

Véletlenül elütötte a férjét

Saját férjét gázolta el egy asszony. Az idős férfi egy robogón ült, felesége autóval követte. A motor azonban váratlanul lerobbant, a nő pedig elgázolta férjét, aki az autó alá került.

Bocsánatot kért a két fiatal halálát okozó sofőr

Nem tett vallomást a halálos baleset okozásával vádolt férfi, aki nagy sebességgel, ittasan csapódott kocsijával egy, a piros lámpánál várakozó autóba még 2017. márciusában. A vétlen autóban a 21 éves Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakos és a vele egyidős barátja halt meg.

A zebrán gázolták halálra

Rendszeres a gyorshajtás azon az úton, ahol tegnap halálra gázoltak egy nyugdíjas nőt Szombathelyen – ezt mondta egy szemtanú Híradónknak a baleset után. Tegnap délelőtt a zebrán ütötték el a 74 éves nőt, aki a kutyáját sétáltatta. Hiába van 40 kilométeres sebességkorlátozás, elképzelhető, hogy a gázoló gyorsabban hajtott és emiatt nem tudott időben megállni.

 

Halálos baleset és gázolás

Megint nagyon sok baleset volt az utakon. Meghalt annak az autónak a sofőrje, ami teherautóval ütközött. Két nő pedig súlyosan megsérült, amikor autójuk lesodródott az útról. Budapesten pedig gyalogost gázoltak éjszaka.

Anyja szeme előtt ütötték el a gyereket

Futóbiciklivel egy autó elé szaladt, szülei szeme láttára gázoltak el egy óvodást Szombathelyen tegnap délután. Egy szemtanú azt mondta, az út szélén parkoló kocsik közül kifutó gyereket a sofőr valószínűleg nem láthatta, ezért nem tudott időben megállni.

Félmeztelenül sétált, elgázolták

Gyalogost gázolt halálra szombat éjjel egy autós. A fiatalember félmeztelenül sétált a sötétben, amikor a kocsi elütötte.

 

Részegen, bedrogozva gázolhatott

Részegen, kábítószer hatása alatt vezetett a sofőr, aki elgázolt két gyalogost tavaly a fővárosban. A férfi ellen most emeltek vádat. Az egyik gyalogos, egy idős ember meghalt, a másik maradandó sérüléseket szenvedett, a gázoló mentőt sem hívott hozzájuk.

HALÁLOS: Gyalogost gázoltak el az éjjel

Halálos baleset történt éjszaka Budapesten. Éjfél körül a XIII. kerületi Jászai Mari téren gyalogost gázolt el egy autó. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az autó vezetője – egy 20 év körüli fiatal – nem sérült meg.

Szándékosan hajtott járókelők közé, 10 ember meghalt

Tíz ember meghalt és 15 megsebesült, amikor egy furgon szándékosan a járókelők közé hajtott a kanadai Torontóban. A sofőr ezután megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták. Egyelőre nem lehet tudni, mi volt az indítéka a büntetlen előéletű 25 éves egyetemistának.

Kábítószer hatása alatt állt a gázoló

Drogozott mielőtt autóba ült, így gázolt halálra egy idős asszonyt a rendőrök szerint egy 26 éves férfi még péntek este Dunakeszin.

Zebrán gázolt a luxusautós

Zebrán gázolt el egy idős nőt, majd segítség nélkül továbbhajtott egy terepjáró sofőrje péntek este Dunakeszin. Az asszony a kórházban belehalt sérüléseibe. Az autóst Fóton fogták el a rendőrök, miután több parkoló kocsinak is nekiütközött. A 26 éves fiatalt őrizetbe vették.

Válságos állapotban az elgázolt kisfiú

A Híradó információja szerint megműtötték, de továbbra is válságos az állapota annak a négyéves fiúnak, akit vasárnap este anyjával együtt elgázoltak Nagykanizsán. A gázoló a baleset után nem állt meg segíteni, de úgy tudjuk, hogy biztonsági kamerák felvételei alapján már másnap hajnalban megtalálták a rendőrök.

Elgázolta a kisfiút, az édesanyját, majd továbbhajtott

Életveszélyes állapotban került kórházba az a négyéves kisfiú, akit anyjával együtt elgázolt egy nő Nagykanizsán. Az autó vezetője az ütközés után elhajtott a helyszínről és hazament. A rendőrök hajnalban fogták el. A kisfiú és édesanyja egy zebrán ment át, amikor az autós odaért. Fékezett ugyan, de nem állt meg. Információink szerint két gyereke is vele volt a kocsiban, tanúi lehettek a gázolásnak.

Halálra gázolták az édesanyát

Az óvodába tartott a gyerekeihez, amikor halálra gázoltak egy fiatal édesanyát a Nógrád megyei Rimócon. A sofőr egy másik kocsit akart kikerülni, de lesodródott az útról, és elütötte a járdán sétáló 22 éves nőt.

Az úton feküdt, halálra gázolták

Út közepén fekvő férfit gázolt halálra egy terepjáró szerdán este, Bócsán. A 70 éves férfi a kerékpárja mellett hevert, azt még nem lehet tudni, miért. A férfit sokan szerették a faluban, szomszédai azt mondták Híradónknak, hogy valószínűleg volt tanyájáról tarthatott hazafelé, amikor megtörtént a baleset.

 

Gázolt az önvezető autó


szerző:
2018.03.20. 18:09
Gázolt az önvezető autó

Gyalogost gázolt halálra egy önvezető autó. Először történt ilyen baleset. Az Über cég által működtetett járműben ült ugyan sofőr, de az autó önvezető módban volt, amikor elütötte a nőt, aki kerékpárját tolva átment volna az úton. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe. Az über felfüggesztette önvezető autóinak tesztelését.

Két embert elütött, majd kidöntött egy jelzőlámpát

Két embert elütött, majd kidöntött egy jelzőlámpát egy autós Budapesten szombaton este. A baleset idején szakadt a havas eső. A kocsi az Erzsébet híd pesti oldalán, a zebrán ütött el egy nőt, majd több mint 50 métert csúszott az úton és egy férfit is elsodort. A sofőr elmenekült a helyszínről, de később visszament. Mivel alkoholt fogyasztott, a rendőrök vérvételre vitték.

 

Két embert gázolt el a zebrán

Zebrán gázolt teherautójával egy sofőr Budapesten. Kanyarodás közben ütött el két embert, amikor neki és a gyalogosoknak is zöld volt a lámpa. Egy 41 éves nő a teherautó alá szorult, már nem tudták megmenteni az életét. A sofőrt őrizetbe vették a rendőrök.

Sírva nézte a gázolás felvételét a mentős

Bűnös a 16 éves lányt elgazoló mentős! Egy év 8 hónap felfüggesztett börtönre ítélte a békéscsabai bíróság azt a mentőst, aki 2016 novemberében gázolt halálra egy 16 éves lányt. A mentő egy eszméletlen szívbeteghez sietett megkülönböztető jelzéseit használva, az egyik kereszteződében elé tekert a kerékpáros. A sofőr nem tudta elkerülni az ütközést.

Egyre több gyalogost ütnek el

Egyre több gyalogost ütnek el, legtöbbször a zebrán. Csak Pest megyében januárban 5-en haltak meg gázolás miatt. Sok autós nem adja meg az elsőbbséget, a gyalogosok pedig sokszor figyelmetlenül lépnek az úttestre. A rendőrök most egy sokkoló gázolást szimuláltak.

 

Megvalósulhat a fiatal szakács álma

Egy lépéssel közelebb került álmaihoz - ezt mondta az a férfi, akit tavaly nyáron gázolt el a villamos Budapesten. Életveszélyesen megsérült, és szinte az összes ujját amputálni kellett a kezéről. Gál Zoltán történetét két hete mutattuk be az RTL Híradóban, azóta rengeteg segítséget kapott nézőinktől. Így most már ki tudja fizetni azt az összeget is, ami az úgynevezett bionikus kézhez szükséges. Ezzel a speciális szerkezettel ugyanis már újra tudna főzni a kedvenc éttermében.

Zebrán gázolta halálra a busz

Szörnyethalt az a 23 éves nő, akit kedden este a zebrán ütött el egy helyi busz. Úgy tudjuk a sofőr nem vette észre a gyalogost, ezért történt a baleset. A helyiek szerint veszélyes a három sávos átkelő, és sok a figyelmetlen autós. Az esti tragédiát a térfigyelő kamerák is rögzítették, a rendőrök most szemtanúkat keresnek.

Bionikus kézre gyűjt a szakács

Minden álma, hogy egyszer újra főzhessen a vendégeknek egy étteremben – ezt mondta Híradónknak az a fiatal szakács, akit tavaly nyáron gázolt el egy villamos Budapesten. A férfi azt mondja: a megoldást egy úgynevezett bionikus kéz jelentené, de a másfél milliós önrészt nem tudja kifizetni. Ezért családja gyűjtést szervezett.

 

Egy óra leforgása alatt két embert is halálra gázoltak

Hajdúdorog közelében egy kerékpárost ütöttek el. A férfin volt láthatósági mellény és a biciklin is volt világítás. Egy autós mégsem vette észre és halálra gázolta. Nyárlőrincnél egy román férfi akart átmenni a 44-es úton, amikor elütötték. Ő is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

„Tönkretette az életünket”

Tönkrement az életük a tragédia miatt - ezt mondta híradónknak az a fiatalasszony, akinek a szeme láttára gázolta el édesanyját és babakocsiban ülő 17 hónapos kislányát egy kamion Tiszaújvárosban 2015. szeptemberében. A lengyel kamion sofőrjét tavaly három év fogházbüntetésre ítélték, ma másodfokon helybenhagyták ezt az ítéletet.

Tagadja, hogy drogosan gázolt

Fékezés nélkül, több mint 60 kilométer/órás sebességgel ütött el egy 85 éves férfit a zuglói gázoló. A baleset 2016 november hetedikén történt. A vád szerint a 23 éves nő vezetés előtt kábítószert fogyasztott.

Kábítószert találtak a cserbenhagyó gázoló vérében

A sofőrt egy napon belül elfogták. A rendőröknek azt mondta, észrevette, hogy elütött valakit, de mikor meglátta az élettelenek tűnő testet, pánikba esett és továbbhajtott. Később egy másik kocsival visszament a faluba, és látta a helyszínelő rendőröket, de szólni akkor sem mert.

A gázoló megállás nélkül hajtott tovább

Egy fél szemére vak, hazafelé gyalogló férfit gázoltak halálra szerdán este a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajóvámoson. A gázoló megállás nélkül hajtott tovább. A férfire háromnegyedórával később találtak rá a zuhogó esőben, már nem tudtak segíteni rajta. A gázolót a rendőrség egy nap alatt elfogta.

Kétszer is elgázolták, meghalt


szerző:
2018.01.03. 18:05
Kétszer is elgázolták, meghalt

Négykézláb mászott át az úton, kétszer is elgázoltak egy férfit tegnap Győr közelében a 83-as főúton, meghalt. Már a felezővonalnál járt, amikor egy kocsi nekiment és átlökte a szembejövők oldalára, ahol egy kisteherautó is elütötte.

Elgázolta saját férjét

Saját férjét gázolta halálra egy nő a Csongrád megyei Üllésen. Információnk szerint a tragédia előtt a házaspár veszekedett: a férj rá is támadt feleségére, aki ezután beült a kocsijába, hogy elmeneküljön.

A tragédia után is átjárnak

Sokan továbbra is a halálos baleset helyszínénél mennek át a síneken Tatabányán, pedig nincs kijelölt átkelő. Csütörtökön ott gázolt halálra a vonat egy 12 éves gyereket, ő a síneken játszott.

Három embert is halálra gázoltak

Sötétben gázoltak halálra több, szabálytalan közlekedőt. A Pest megyei Abonyban, egy úton fekvő embert, Bács-Kiskun megyében Szentkirálynál egy biciklist, a fővárosban pedig egy villamos ütött el egy sínen fekvő férfit.

Halálra gázolta a gyalogost

Csak a csattanásra figyelt fel. Ezt mondta Híradónknak az a sofőr, aki Szatymazon halálra gázolt tegnap este egy világítás és láthatósági mellény nélkül sétáló asszonyt. Egy másik autós pedig segítségnyújtás nélkül magára hagyta azt az idős embert, aki elektromos kerékpárjával nekihajtott az autójának.

Elgázolták a gázolót


szerző:
2017.12.03. 18:05
Elgázolták a gázolót

Szerencsétlen baleset történt vasárnap hajnalban. Előbb egy földön fekvő férfit gázolt el egy motoros, aki emiatt elesett majd a mögötte érkező autó őt ütötte el. A balesetet a motoros zúzódásokkal megúszta, a földön fekvő gyalogosnak viszont eltört a lába.

 

Balesete után halálra gázolták

Az egyik balesetet megúszta, utána azonban egy másik autós halálra gázolt egy férfit éjjel az M0-ás autóúton. Az autós először a szalagkorlátnak ütközött, majd megpördült, ekkor azonban még súlyosabb sérülések nélkül szállt ki a kocsijából. Néhány másodperccel később azonban egy másik – szabályosan közlekedő – kocsi elgázolta.

Elfogták a cserbenhagyót

Egy másik megyében fogták el a cserbenhagyót – a zalaegerszegi férfi elgázolt a zebrán egy idős házaspárt Sárváron szerdán este. Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, pedig életveszélyes sérüléseik voltak. A rendőrök egy nappal később Zalaegerszegen találták meg.

Nagyon sokat ihatott a gázoló

Három liter bornak megfelelő alkoholt ihatott a szentendrei úti gázoló a baleset előtt. Lezárták a nyomozást a két ember halálával végződő tragédia ügyében. Márciusban a részeg férfi autójával száguldozott, és fékezés nélkül csapódott egy piros lámpánál várakozó kocsiba. Az abban ülő két fiatal meghalt, egyikük Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos volt.

Kirabolták, elítélték, felmentették

Nagy vitákat kavart öt évvel ezelőtt Andrea ügye. Ő az a nő, akit egy motoros páros kirabolt a piros lámpánál, úgy hogy betörték autója ablakát. Ő az a nő, aki üldözőbe vette a táskájával menekülő tolvajokat. Őt hibáztatták aztán az egyik tolvaj haláláért. Öt év kálvária után felmentették minden vád alól.

Szörnyethalt a biciklis

Szörnyethalt az a biciklis, akit egy furgon gázolt el előzés közben reggel a Borosod megyei Sajószentpéter közelében. A középkorú férfi láthatósági mellény nélkül kerékpározott a ködben, egy szemtanú szerint az út közepén.

Halálra gázolta, majd otthagyta

Cserbenhagyó gázolót keresnek a rendőrök Borsodban. Egy 39 éves férfit találtak holtan szombaton Gibártnál az út mellett. A gyanú szerint egy fehér Ford Transit gázolta halálra. A sofőr azonban nem állt meg miután elütötte. A rendőrök sorra járják a környékbeli településeket, és minden ilyen kisteherautót ellenőriznek.

Gázolás – hiába kiabáltak a lánynak

Zenét hallgatott a telefonján, ezért nem vette észre a közeledő HÉV szerelvényt az a lány, akit csütörtökön gázolt el egy reggeli járat Kistarcsán. A szemtanúk szerint többen is kiabáltak neki, hiába. Információink szerint a bokája roncsolódott, a mentők súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba. Orvosai egyelőre még nem döntöttek arról, hogy szükség van-e amputációra.

Hat embert gázolt halálra a fiatal lány

Hat ember meghalt, tizenkettő pedig megsebesült szerda este az ukrajnai Harkovban, amikor egy ismert helyi üzletember 20 éves lánya karambolozott. Tettéért tíz év börtönt is kaphat.

 

Átgázolt a kizuhant sofőrön

Házi őrizetbe került az a férfi, a gyanú szerint elgázolta ismerősét szombat hajnalban Izsófalván, majd cserben hagyta áldozatát, aki meghalt. A bíróságon most kiderült: egy többfős társaság a meghalt férfi gyerekének születését ünnepelte. Megrázó történet következik.

 

 

Házaspár halt meg a balesetben

Férj és feleség halt meg egy balesetben mára virradóra a Somogy megyei Szőlősgyöröknél. Fának csapódtak autójukkal, miután kikerültek egy kerékpárost. Nógrád megyében, Dejtáron egy gyalogost gázoltak halálra.

Több halálos baleset is történt az utakon az elmúlt egy napban

Péntek este egy ittas sofőr hajtott bele egy kerékpárosba Nádudvar közelében. A biciklin ülő férfi azonnal meghalt. A sofőrről kiderült, hogy ittas volt és a megengedettnél többel hajtott.

A zebrán ütötték el a lányt

A külső sávban megálltak a gyalogosnak, a belsőben nem – súlyos koponyasérüléssel került kórházba egy fiatal lány Szombathelyen. A zebrán ütötte el őt egy autós tegnap este.

Busz gázolta halálra az idős nőt

Szörnyű baleset Dombóváron, egy 76 éves nőt gázolt el a járdán egy busz délelőtt. A szemtanúk szerint a jármű elindult a szemben lévő megállóból, de közben irányíthatatlanná vált, felugratott a járdára. Az idős asszony nem élte túl a gázolást, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Szándékosan gázolhatta el az őrt

Tragikus veszekedés a szüreti bálon! Elütött és húsz méteren át vonszolt egy kocsi egy biztonsági őrt Letkésen! A férfi súlyosan megsérült, többször is meg kellett műteni. A szombati bál után három fiatalember veszett össze az őrökkel, akik rendőrt akartak hívni, de a fiatalok autóba ültek és a gyanú szerint szándékosan elgázolták az egyik őrt. A rendőrök még vasárnap hajnalban mindhármukat elkapták.

Cserbenhagyó gázolót kaptak el

Sufniba rejtették azt az autót, amivel halálra gázoltak egy férfit hajnalban. A baleset Pilisszentkereszt és Dobogókő között történt. Az összetört autót végül nem messze a volt belügyminisztériumi üdülő hátsó udvarán találták meg. Dunaújvárosban pedig szintén hajnalban zebrán gázoltak el egy nőt.

Dózsa György úti gázoló: továbbra is házi őrizetben?

Decemberig biztosan házi őrizetben marad a Dózsa György úti baleset gyanúsítottja. Ráadásul mostantól nyomkövető lesz rajta – erről is döntött a bíróság, miután egyesítették az ügyet a sofőr ellen korábban indult eljárással. Akkor egy biciklissel keveredett vitába. A bíróság szerint a Mercedessel száguldozó sofőr újra bűncselekményt követne el, ha nem hosszabbítanák meg a házi őrizetet. Ő viszont Híradónknak azt mondta: ez abszurdum.

Villamos gázolt halálra egy gyalogost

Villamos gázolt halálra egy gyalogost kedden délelőtt, Budapesten. A nő a piroson akart átmenni, a villamos vezetője már hiába fékezett. Az asszony a jármű alá szorult, a tűzoltók szedték ki. A kereszteződésben hat lámpa is van a gyalogosoknak. Egyelőre vizsgálják, hogy az áldozat miért mehetett át a piroson.

Elütött biciklis: azt mondja, nem látta a szirénát

Megkülönböztető jelzést használó autó ütött el vasárnap este egy kerékpárost Budapesten. Egy fővárosi kórház sürgősségi vérszállító autója balra akart kanyarodni a József körúton, amikor elgázolta a 20 éves férfit, aki súlyosan megsérült. Az RTL Híradó úgy tudja, a kerékpáros azt mondta a rendőröknek, azért tekert tovább, mert szerinte nem használt kék lámpát és szirénát az autó. Ezt még vizsgálják. Pénteken a BKV egyik forgalomelhárító autója gázolt halálra egy férfit Budapesten.

Néhány óra alatt négyen haltak meg az utakon

Egernél egy 61 éves férfi vesztette életét, miután a vizes aszfalton megcsúszott kocsijával. Később derült ki, hogy az autón téli gumi volt, ez okozhatta a balesetet. A Pest megyei Ráckevén egy kerékpárost, Kaposváron egy gyalogost gázoltak halálra a zebrán. Halálos baleset történt délelőtt az M1-es autópályán is. Ott két kamion ütközött össze.

Fókusz 2017-09-01


szerző:
2017.09.01. 17:20
Megállóba csapódott a furgon

Elgázolt két embert egy villamosmegállóba csapódó furgon, Budapesten. Úgy tudjuk, egy figyelmetlen autós hirtelen sávot akart váltani a Nagykörúton és nekiment a furgonnak, ami ezután csapódott a megállóba. Ott épp sokan voltak, mert alig egy perccel korábban érkezett a villamos. Az egyik szemtanú azt mondja: a furgonos sokkot kapott.

Buszmegállóban várakozók közé hajtott

Újabb tömeges gyalogosgázolás. Ezúttal a franciaországi Marseille-ben hajtott két buszmegállóban is a várakozók közé furgonjával egy férfi. Egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült. A rendőrség szerint nem terrortámadásról van szó.

Folyik az embervadászat Spanyolországban

A terrortámadás újabb gyanúsítottja után indult hajsza Spanyolországban. Kiderült, hogy mégsem ölhették meg a barcelonai merénylethez használt autó sofőrjét. Most egy 22 éves, szintén marokkói származású férfit keresnek a spanyol hatóságok. Kiderült, hogy terroristák még nagyobb merényletet terveztek, gázpalackokkal teli teherautót akartak felrobbantani egy forgalmas helyen.

Terrortámadás Barcelonában


szerző:
2017.08.17. 22:00
Terrortámadás Barcelonában

A katalán város főutcáján egy kisteherautó hajtott a járókelők közé. Egy ember biztosan meghalt, 32-en megsérültek, közülük többen súlyosan. A belügyminiszter úgy fogalmazott, sajnos biztosan nő majd az áldozatok száma. A rendőrség megerősítette, hogy a terroristák egy másik teherautóval is támadásra készültek. Az egyik merénylő egy török étteremben barikádozta el magát, és túszokat is ejtettek. Szemtanúk beszámolója alapján a furgon nagy sebességgel hajtott a tömegbe, hogy minél több embert elüthessen.

Kisteherautó hajtott a tömegbe Barcelona központjában

Terrortámadás Barcelonában. A katalán város főutcáján, a La Ramblán egy kisteherautó hajtott a járókelők közé. Többen meghaltak és sokan megsérültek, pontos számokat az áldozatokról egyelőre még nem lehet tudni.

Lincshangulat a gázolás után

Majdnem meglincseltek egy sofőrt, aki elgázolt egy útra kirohanó 2 éves kisfiút a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ópályiban. A baleset után rengetegen rohantak ki az utcára, és felelősségre akarták vonni a gázolót, aki megijedt és továbbhajtott. Úgy tudni, nem ment messzire, hanem egy közeli utcából hívta a mentőket és a rendőröket. Stábunk elment a faluba, ahol a helyiek megerősítették, hogy lincshangulat alakult ki. A kisfiú életveszélyes állapotban került kórházba.

Zuglói gázoló: azt hitte, egy kutyát ütött el

Azt gondolta, hogy egy kutyát ütött el, a kokaint pedig a baleset után fogyasztotta - információink szerint ezzel védekezik a zuglói gázoló. A nő tavaly novemberben okozott halálos balesetet, a napokban emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint a drogot a gázolás előtt fogyasztotta, ezért nem vette észre időben a 85 éves áldozatot, pedig lett volna ideje megállni. A nő továbbhajtott, majd egy szépségszalonba ment. Január óta házi őrizetben van.

Rács mögött marad a gödöllői gázoló

Szeptemberig biztos, hogy rács mögött marad a gödöllői gázoló – így döntött a bíróság. Napra pontosan egy évvel ezelőtt a férfi egy autót akart ellopni a városban. A kocsi tulajdonosa odafutott és belekapaszkodott az ablakba. A tolvaj ennek ellenére gázt adott. Egy árokba hajtott, ahol a kocsi súlya agyonnyomta a fiatal nőt, aki tegnap lett volna 25 éves. Édesanyja azt mondta, szeretne egyszer a férfi szemébe nézni.

Drogozott a belvárosi gázoló

Híradónk információi szerint drogot találtak annak a nőnek a szervezetében, aki még 2015 márciusában négy gyalogost gázolt el egy autóval a Budapesten, a Deák téren. A 24 éves vádlott ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint a nő barátja autójával kocsikázott a városban, annak ellenére, hogy nem tudott vezetni, és jogosítványa sem volt. A József Nádor téren két autót is összetört, majd a Deák téren négy embert ütött el.

Biciklist gázolt a vonat


szerző:
2017.07.03. 18:10
Biciklist gázolt a vonat

Halálra gázolt egy személyvonat egy biciklist tegnap Győrben. Az 57 éves férfi a piros jelzés ellenére hajtott át a vasúti átjárón úgy, hogy közben a sorompó is le volt engedve. A MÁV-nál azt mondják, hogy ezek a balesetek megelőzhetőtek lennének, ha mindenki betartaná a KRESZ szabályokat és jobban figyelne.

Terhes kismama is meghalt miatta

Négy évet kapott nem jogerősen az a fiatal férfi, aki a bíróság szerint halálos balesetet okozott 2014. november elsején Nagyvenyimnél. A karambolban hárman haltak meg, köztük egy várandós kismama. A családtagok szerint a büntetés túl enyhe, védője szerint azonban fel kellene menteni a sofőrt. 

Vonat gázolt halálra egy 15 éves gyereket

Vonat gázolt halálra egy 15 éves gyereket a Heves megyei Ludas határában vasárnap este. Úgy tudjuk a sorompót megkerülve, a piroson akart átbiciklizni. A mozdonyvezető dudált és vészfékezett, de nem tudott megállni és elütötte. A fiú azonnal meghalt.

 

15 éves fiút gázolt el a vonat


szerző:
2017.06.12. 13:38
15 éves fiút gázolt el a vonat

15 éves fiút gázolt el egy vonat Ludason vasárnap éjjel. A fiatal a tilos jelzés ellenére kerékpárjával behajtott a vasúti átjáróba, ahol az érkező vonat elgázolta. A fiú a balesetben életét vesztette.

Küzdenek a 12 éves fiú életéért

Most is küzdenek annak a 12 éves fiúnak az életéért, akit rendőrök gázoltak el csütörtök délután Miskolcon. A fiú egy busz takarásából futott az útra, szemtanúk szerint eközben a rendőrautó a záróvonalon átlépve, épp előzte a buszt. Azt állítják nem szirénázott és fényjelzést sem használt. Mivel rendőrök is érintettek, a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja a történteket.

Férje úthengere gázolta halálra

Saját kertjében gázolt halálra egy nőt egy úthenger Szigethalmon. Férje, aki útépítéseken dolgozott, éppen az úthenger motorját próbálta beindítani a kertben, amikor - az még nem tudni, miért - elszabadult, az asszony pedig valahogyan alá került. Próbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni. A rendőrség egyelőre senkit nem gyanúsított meg, de vizsgálják, hogyan történhetett a baleset.

 

Két baleset egy helyen


szerző:
2017.05.07. 18:05
Két baleset egy helyen

Két baleset történt szinte ugyanott Kecskemét közelében. Egy kerékpárost és egy gyalogost gázoltak el autósok a megyeszékhelyt Kadafalvával összekötő úton. A helyiek szerint azért sok ott a baleset, mert nincs kerékpárút, hiányzik a zebra és a járda is.

Sokkot kaptak a gázoló fiatalok

Sokkot kaptak a fiatalok, akik halálra gázoltak egy gyalogost tegnap késő este Budapesten, a Váci úton. Az eddigi adatok szerint nem ők hibáztak. A férfi át akart szaladni a többsávos úton, de oldalról nekiszaladt egy autónak, az úttestre zuhant ekkor hajtott át rajta a fiatalok kocsija. A helyszínen meghalt. Nem sokkal később Vecsésen egy nő akart átszaladni egy szintén többsávos úton, őt egy taxi gázolta halálra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!