KERESÉS search-close

forró nyár

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "forró nyár"

Hőségre hangolva: tényleg 2019 lesz az eddigi legmelegebb év?

Olyan forró nyár jön, ami még a meteorológusokat is megdöbbenti. 2019 lehet az eddigi legmelegebb év. Brutális időjárást jósolnak a nyárra. Az internetet ilyen és ehhez hasonló szalagcímek lepték el. Utánajártunk, vajon tényleg ennyire forró lesz a helyzet?

Megbolondult az időjárás?

Majdnem 100 fok a különbség a bolygó két oldalán! Nálunk melegrekordok dőlnek, miközben fagyott cápákat dob partra az óceán. Ilyen a tél 2018-ban.

Melegebb nyarak, pusztítóbb viharok

Vasárnap felhőszakadás is lehet a hőségben, pénteken pedig Somogy megyében szélvihar tombolt. Több száz fa dőlt ki, autók is megrongálódtak, és távvezetékek szakadtak el. Kaposmérőn csak szombat reggel állt helyre az áramszolgáltatás. A meteorológusok szerint arra kell számítani, hogy a jövőben Magyarországon a nyarak melegebbek a viharok pedig még pusztítóbbak lesznek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való