KERESÉS search-close

fojtogatás

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fojtogatás"

Zavarta az ugatás, kutyafuttatóban támadt a lányokra

Egyiküket fojtogatta, a kutyáikat pedig megrugdosta - erről meséltek híradóknak azok a lányok, akikre két napja rontott rá egy férfi a debreceni kutyafuttatóban. Szerintük azért esett nekik, mert nem tudott aludni az ugatástól. A lányok a rendőröktől kértek segítséget, a támadó ellen garázdaság miatt indult eljárás. 

Párnával fojtogatták a nénit

Párnával fojtogatták, közben az arcát ütötték és a pénzét követelték a rablók. Ezt a 83 éves áldozatuk maga mesélte el Híradónknak. Az idős asszonyt napokig kórházban ápolták sérülései miatt. Négyen támadtak rá nyáron a Bács-Kiskun megyei Miskén.

Megölette volna saját gyerekét

Nem érzi magát bűnösnek – ezt mondta a bíróságon a kegyetlen tatai anya, akit azzal vádolnak, hogy leitatta saját apját, majd megbízta azzal, hogy fojtsa meg gyermekét. A férfi, aki egy rehabilitációs intézetben él, beismerte tettét.

„Addig akart ütni, amíg élek”

Addig akart ütni, amíg élek - ezt mondta az RTL Híradónak az a 35 éves nő, akit a gyanú szerint anyja 63 éves élettársa akart megerőszakolni két napja a Tolna megyei Zombán. A nő ellenállt, állítása szerint a férfi ekkor lánccal fojtogatta, majd egy baltával többször fejbe ütötte. A nő vérző fejjel menekült, anyja hívott rendőrt. A férfit a rendőrök hamar elfogták, a bíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte. Megrázó történet következik!

Futárnak álcázta magát a fojtogató

Futárnak álcázta magát, majd amikor ajtót nyitottak neki, fojtogatni kezdett egy idős nőt egy férfi tegnap Újbudán. A támadó egy BMX kerékpárral érkezett a házhoz, azt hazudta, hogy csomagot hozott, de mikor kinyílt a kapu, azonnal megtámadta a nőt. Az egész jelenetet rögzítették a ház biztonsági kamerái. Az épületben Lakos Imre, volt újbudai alpolgármester él családjával. Az ismeretlen férfi feltehetően be akart törni a házba, a rendőrök még keresik.

Fojtogatta a támadó a trafikost

Majdnem megfojtottak egy trafikost a Győr-Moson-Sopron megyei Halásziban. Egy ismeretlen akkor támadt az eladóra, amikor a nő kiment az üzletből a mosdóba. Hátulról esett neki, megszorította a nyakát, de az eladónak sikerült kiszabadulnia. Sokkos állapotba került, arra sem emlékszik, hogy közvetlenül az eset után egy vásárlót is kiszolgált. A támadó elmenekült, még keresik. A dohánybolt tulajdonosa nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Nyugdíjast fojtogatott a rabló

Fojtogatott majd kirabolt egy 87 éves nyugdíjast egy betörő Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Áldozatára hajnalban törte rá az ablakot, miközben az idős férfi aludt. Pénzt és ékszereket vitt el. A nyugdíjas Híradónknak azt mondta: olyan hirtelen történt minden, hogy még támadója arcát sem látta. A gyanúsítottat elfogták és már előzetes letartóztatásba helyezték.

 

Jókedvű volt az ápoló a gyilkosság napján

Szemtanúk szerint a gyilkosság napján is kifejezetten jókedvű volt az az ápoló, aki saját bevallása szerint megfojtott egy idős beteget a kamaraerdei idősotthonban. A férfi három nappal a gyilkosság után ment el orvoshoz és kért segítséget a pszichiátertől.

Dráma: feljelenti a hatóságokat Laura édesapja

Áprilisban egy édesanya megfojtotta saját gyermekét, majd 106 késszúrással döfködte össze a testét. A kislány édesapja azt mondja, mindezt elkerülhették volna, ha a hatóságok, a többszöri jelzés után közbelépnek és korlátozzák az anya láthatási jogait. Eljárás keretén belül szeretné, ha elismernék, hogy hibáztak. Az ügyről az édesapa és ügyvédje mesélt.

Meg akartak erőszakolni egy pécsi színésznőt

Fojtogatta, kirabolta és feltehetően meg akarta erőszakolni a pécsi színésznőt, Kulcsár Viktóriát egy férfi hétfőn hajnalban. Az eset kapcsán Végh József kriminálpszichológussal arra kerestük a választ, hogyan kerülhető el, hogy áldozattá váljunk.

Felmentették a fojtogató rendőrt

Újabb tömegtüntetések az Egyesült Államokban, miután ismét felmentett az esküdtszék egy rendőrt, aki egy fekete férfi halálát okozta. A rendőr nyáron fojtó mozdulattal teperte a földre a 43 éves túlsúlyos és asztmás Eric Garnert, aki hiába könyörgött, hogy nem kap levegőt.
 

Fojtogatják egymást a gyerekek az iskolában

Fojtogatják, kínozzák egymást a diákok az egyik pécsi iskolában, ezt állítják kétségbeesett szülők. Ők keresték meg az RTL Híradót, a mindennapi brutalitások miatt. Azt állítják, hiába fordulnak a pedagógusokhoz, semmi sem történik.

Zsineggel esett neki osztálytársa torkának

Társa nyaka köré zsinórt tekert, majd fojtogatni kezdte. A kötél elszakadt, így a fiú levegőhöz jutott.

Dunába fojtotották egy vita miatt

Elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint még februárban a folyóba fojtotta ismerőse adósát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való