KERESÉS search-close

fogadalmak

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fogadalmak"

Miről fogadkoznak újévkor a sztárok?

Fogyni fogok, hízni akarok, leszokom a cigiről, többet pihenek, kevesebbet stresszelek! Jön az újabb év, vele együtt pedig az újabb fogadalmak, amiből a sztárok sem maradhatnak ki.

TENYA ÚJÉVI FOGADALMA: nem fog edzeni éjszaka

A Celeb vagyok izomkolosszusa, Tenya nem csak újévkor, de év közben is tesz fogadalmakat. Társulatával például egy táblára írják fel a közös célokat, amiket teljesíteniük kell. De egyéni tervei is vannak.

Mit fogadtak meg a sztárok az újévre?

A hírességek is eltöprengenek szilveszter éjjelén: érdemes-e megfogadni dolgokat az újévre? Most beavatnak minket a nagy eskütételekbe!

Story Extra 2018-01-03


szerző:
2018.01.03. 16:20
DOMBÓVÁRI ISTVÁN: A konditeremben értük utol

Sokan kezdenek őrült diétába, vagy futnak a konditerembe újévi fogadalomként. Stábunk véletlenül botlott bele Dombóvári István humoristába, aki kameránk előtt is fegyelmezetten csinálta a gyakorlatokat, de kicsit azért kételkedett magában.

Story Extra 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 17:25
Sztárok és az újévi fogadalmak

Beköszöntött az újesztendő, így eljött a fogadalmak ideje. Kedvenceink is megtették ígéreteiket, ám sokan bajban vannak, ha a betartásukról van szó! Na de lássuk, ki mit tervez az elkövetkező időszakra.

Búcsúztatunk és köszöntünk

Mielőtt éjfélt ütött az óra december 31-én, több hazai és külföldi sztár is gondolkodóba esett. Számot vetettek 2016-tal és ez alapján fogadalmakat találtak ki maguknak az újévre. Páran olyan bátrak voltak, hogy ezekről a fogadalmakról le is rántották a leplet. Lássuk!

X-Faktor mentorok és újévi fogadalmak

Az X-Faktor, most már így kell mondani, tavalyi sorozatának mentorai vajon tesznek fogadalmat, és ha igen, mit? Ez a nap kérdése.

Sütő Enikő imádja a változást, de miért?

A modell és szépségideál, sokáig még az autójával is félreállt, ha fekete macskát látott az úton. Most azonban már otthonában is egy ilyen cica várja. De mi az oka az éles váltásnak? Enikő fogadalmairól és az újrakezdésről is kifejtette véleményét. Sőt, még a női és férfi agy különbségeit is boncolgatta.

Kiss Endi nyíltan beszélt fogadalmakról, családról és a Hooligansről

A Hooligans zenekar dobosa az otthonában fogadta a Story Extrát, ahol nyíltan mesélt fogadalmairól, babonáiról és gyönyörű kislányairól. Sőt, azt is elmesélte, hogy miért iszik mindenből pontosan 8 kortyot és miért ücsörög az ajtóban, ha otthon hagy valamit.

Ungár Anikó a mágia és a fogadalmak bűvkörében

A legtöbbünknek határozott véleménye van, hogy kell-e egyáltalán fogadalmat tenni, és ha igen, akkor várjunk-e fordulópontra, mint amilyen például az újév. A mágikus ügyekkel foglalkozó Ungár Anikót faggattuk a témáról.

Fókusz 2016-01-04


szerző:
2016.01.04. 18:55
Fókusz 2016-01-04

Így mulattak ők - Hogyan szilvesztereztek hírességeink? Házi videók, amiket külön nekünk készítettek. Kudarc vagy siker? - Szembesítettük a hírességeket egy évvel ezelőtti fogadalmukkal. És mi a titka annak, hogy célkitűzésink valóra váljanak? Felrobbantották a netet - Az illegális autóversenytől Sebestyén Balázs kisfiáig, jönnek az elmúlt egy év legnépszerűbb Fókusz-videói.

Hírességek az újévi fogadalmak sűrűjében

Szembesítettük a hírességeket egy évvel ezelőtti fogadalmukkal. De miért mondanak csődöt a legtöbben? És mi a titka azoknak, akiknek tényleg sikerül valóra váltaniuk álmaikat?

LALI: „Sejk akarok lenni”


szerző:
2016.01.04. 18:00
LALI: „Sejk akarok lenni”

Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija mindig a csajokon agyal, ezek után nem meglepő, hogy az újévi fogadalmai is mindig az ellenkező nem körül forognak. Így volt ez tavaly, és így van ez most is.

1 deka tízóraira!


szerző:
2015.04.12. 15:59
1 deka tízóraira!

Legyen akár újév vagy a fürdőruha szezon kezdete, a nők többsége ilyenkor határozza el – de úgy igazán -, hogy megszabadul a fölösleges kilóktól. A fogyókúrának ma már számos módja létezik, Vanda ezúttal egy orvosi zsírbontó módszerrel ismerkedett meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való