KERESÉS search-close

foci vb

44 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "foci vb"

„Megfelelő súlyú lesz a válasz”

Nem árulja el a kormány, milyen géppel utazott a foci vb moszkvai döntőjére a miniszterelnök. Az atlatszo.hu adatai szerint az esemény idején az orosz fővárosban járt az a luxus repülő, amelyen Orbán Viktor Garancsi István milliárdos üzletember meghívására Bulgáriába ment, szintén focimeccsre. A miniszterelnök az állami rádióban az ügy kapcsán arról beszélt, a támadásokra a megfelelő súllyal fognak válaszolni. A DK szerint ezzel a független sajtót fenyegette meg.

Neymar exkluzív: A világ legdrágább és legmegosztóbb játékosa

Neymar de Silva Santos Jr. értéke alapján a világ legdrágább, viselkedése miatt a legmegosztóbb játékosa. Sokan imádják, sokan utálják őt, még itt Brazíliában is. Ahová a legjobb magyar amatőr kispályás futballcsapattal együtt azért utazott ki stábunk, hogy találkozzanak vele. És hogy utánajárjanak, miként alakult ki az a már-már kultikus áhítat, a neymarizmus, amit rajongók tízmilliói éreznek iránta.

Orbán: utolérhetjük a horvátokat

Bizakodó nyilatkozatot tett Orbán Viktor a magyar foci jövőjéről. Szerinte nincs olyan ok, ami lehetetlenné tenné, hogy a magyar futball utolérje a horvátot – ezt a tegnapi VB döntő előtt mondta a Nemzeti Sportnak Moszkvában. A kormányfő Horvátországnak szurkolt, ahogy Hollik István is. A KDNP-s politikus a meccs előtt azt írta Facebook-oldalára, hogy egy bevándorlóország játszik a keresztényekkel, és ennek fontos üzenete lehet Európa jövőjével kapcsolatban is.

Aki vesztett, az is ünnepelt

 Franciaországban és Horvátországban is az utcákra vonultak a drukkerek a tegnapi VB-döntő után. A francia köztársasági elnök a játékosokkal együtt az öltözőben ünnepelte, hogy 4-2-re legyőzték Horvátországot. Ezzel másodszor hódították el a trófeát. A vereség ellenére a horvátok egyáltalán nem búslakodtak, Zágrábban valóságos népünnepély kezdődött.

Rengetegen szurkoltak közösen

Rengetegen szurkoltak itthon is a futball vébé döntőjén. Megteltek a terek focidrukkerekkel. A legtöbben a budapesti Szabadság téren szurkoltak, itt egy talpalatnyi hely sem maradt szabadon. Stábunk itt rengeteg franciával találkozott. Pécsen pedig a Magyarországon élő horvátok együtt izgultak csapatuk győzelméért.

NÉZŐI: Így ünnepeltek Zágrábban

Horvát zászlók és őrjöngő tömeg Zágráb főterén. Itt éppen az első gólnak örülnek a szurkolók. Bár a csapatuk végül kikapott a fináléban, így éppen lecsúsztak a trófeáról, a horvát drukkereknek eszük ágában sem volt szomorkodni.

VB-LÁZ: Így örültek a franciák, no meg a horvátok!

Franciaország a futballvilágbajnok. Horvátországot győzték le 4-2-re a döntőben. Ezzel másodszor hódították el a trófeát. A vereség ellenére a horvátok sem búslakodtak, a fővárosban, Zágrábban valóságos népünnepély kezdődött, miután ez volt a csapat eddigi legjobb szereplése. Emanuelle Macron, francia államfő a játékosokkal együtt ünnepelt az öltözőben. Párizsban viszont az ünneplő drukkerek egy része összecsapott a rendőrökkel.

VB LÁZ: Így örültek a franciák

A franciák a tegnapi futball világbajnokságon másodszor nyerték el a trófeát. Párizsban óriási volt a hangulat, a diadalívre a játékosok fotóit is kivetítették.

GÓLÖRÖM: Így ünnepeltek a franciák

Franciaország a futballvilágbajnok. Horvátországot győzték le 4-2-re a döntőben. Ezzel másodszor hódították el a trófeát.

NÉZŐI: Ünneplés Eszéken


szerző:
2018.07.16. 15:22
NÉZŐI: Ünneplés Eszéken

A foci vb döntője után Eszéken is fesztivál hangulat volt, a horvát drukkerek a vereség ellenére cseppet sem voltak csalódottak.

FOCI VB: Fieszta Horvátországban


szerző:
2018.07.16. 15:12
FOCI VB: Fieszta Horvátországban

Bár a foci világbajnokság döntőjét a franciák nyerték, a horvátoknak sem volt oka csüggedni. Eszéken és Zágrábban is fesztivál hangulat volt, a horvát drukkerek a vereség ellenére cseppet sem voltak csalódottak.

Ezt üzente Vilmos herceg az elődöntőben kikapó angol válogatottnak

Horvátország nagy meglepetésre elverte Angliát az elődöntőben, így az angolok már csak a 3. helyért küzdhetnek Belgium ellen. No de mit szólt ehhez a focirajongó Vilmos herceg?

Orbán megy a vb-döntőre

Ismét a helyszínen nézi meg a világbajnoki döntőt Orbán Viktor miniszterelnök – számolt be róla a Magyar Idők. A kormányfő a tegnapi francia-belga meccset is a helyszínen nézte. Onnan Brüsszelbe utazott a NATO-csúcsra, de vasárnapra visszatér Moszkvába a döntőre.

ÉNB Lali focista frizkót vágatott magának!

Lassan végéhez érkezik a 2018-as foci-vb, így Lali még pont időben látogatott el egy hajszobrászhoz, hogy neymarosítsa magát - mutatjuk hogy sikerült!

Hogyan rúgjunk jól tizenegyest?

Felfokozott idegállapot, szapora pulzus, feszült idegek, közben százmilliók várják a tévéképernyőn és több tízezren élőben, a stadionban azt az egy rúgást. De vajon hova menjen? A 2018-as foci világbajnokságon is az egyik legizgalmasabb pillanat, amikor 11-eseket rúgnak. De vajon mi a legjobb technika a rúgáshoz és a védéshez?

Kojak egy sarlatán?!


szerző:
2018.07.02. 08:12
Kojak egy sarlatán?!

A mi kis házi jósállatunk, Kojak eddig nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeinket, de hátha most! Vajon mi lesz a mai Brazília-Mexikó összecsapás eredménye? Kojak jósol!

Maradona- műsor meccs közben

Elképesztő műsort adott elő Diego Maradona az argentin válogatott számára sorsdöntő Nigéria elleni csoportmeccs közben, Szentpéterváron. Az isteni Diegó, ahogy szerényen becézik hazájában, és a világ más részein, táncolt, önkívületi állapotba került, magába roskadt, a végén pedig csaknem elájult.

 

Kojak jósol: Nigéria vs. Argentína!

Vajon mi lesz a Nigéria-Argentína meccs végkimenetele? Kojak jósol!

Tényleg bejöhet Kojak vesztes-jóslása?

Tegnap Anna és Márk úgy tűnt, megfejtették Kojak titkát. Vajon tényleg igaz lehet, hogy a tengerimalacunk a veszteseket érzi? Argentína vagy Horvátország?
 

Foci és szex: akadályozzák vagy kiegészítik egymást?

Egy labdarúgó akkor is a legmagasabb szinten tud teljesíteni, ha előző este a hálószobában is a maximumot nyújtotta? A világbajnokságok idején évtizedes vita tárgya, hogy a különböző országok focistáinak csak a pályán engedjék-e az aktív mozgást vagy az ágyban is.

Megfejtettük Kojak titkát?


szerző:
2018.06.20. 07:22
Megfejtettük Kojak titkát?

Kojak, házi meztelen tengerimalacunk eddig sosem találta el a foci-vb meccseinek eredményét - lehet, hogy most rájöttünk a titkára?

Megbundázták a foci-vb-t?!


szerző:
2018.06.19. 07:35
Megbundázták a foci-vb-t?!

Kojak, jövőbelátó meztelen tengerimalacunk eddig nem teljesített jól: egy meccs végeredményét sem találta el. Lehet, hogy ő jól látja az eredményt, de megbundázták a meccseket? És mit tippel mára? Most kiderül!

Kojak jósol - Portugália vs. Spanyolország!

Kojak, a jövőbe látó meztelen tengerimalacunk az első vb-meccs végkimenetelét nem találta el tegnap, de a mai szeánsznál már magabiztosabb volt - íme az ő tippje!

Kezdődik a futball világbajnokság

Zenei gálát rendeztek a Vörös téren, biztonsági okokból lakásukba kényszerítették a helyieket egy stadion környékén, másfél millió vendégszurkolót várnak Oroszországba. Ma kezdődött a futball világbajnokság. Ahogy az előző vébéken, most is már az első nap főszerepet kaptak a jós állatok.

Meztelenül mutatkozott be a Reggeli új műsorvezetője!

A Reggelinek új "műsorvezetője" van: Kojak, a meztelen tengerimalac, aki különleges képességekkel rendelkezik: meg tudja jósolni a foci-vb meccseinek eredményeit! Íme az első jóslata!

Robbie Williams lesz a foci-vb sztárfellépője

Hivatalosan is felkértek egy kék szemű, hófehér macskát, hogy ő legyen a foci világbajnokság jósállata. Eközben Robbie Williams egy videóüzenetben jelentette be, hogy ő lesz a csütörtöki megnyitóünnepség sztárfellépője a moszkvai Luzsnyiki Stadionban.

Meglepően keveset tudnak a vb-ről a focistafeleségek!

Futács Gitta modell és gasztro blogger, valamin Róka Adrienne, Kabát Peti párja kevesebbet tudnak a foci-vb-ről, mint gondoltuk volna!

Fociőrült hírességek - a Magyar Művész Válogatott tagjai!

Körzetük az színház, a TV, a színpad. Ismert emberek, közéleti személyiségek – ők a művész válogatott tagjai, igazi foci fanatikus hírességek! Vendégünk Kiss Péter Balázs, a Barátok közt színésze, és Inti a TNT-ből!

Minden a VB-ről - testközelből!


szerző:
2018.06.11. 07:20
Minden a VB-ről - testközelből!

Barthos Zoltán életművész már volt kint Oroszországban az előkészületek idején, illetve a VB-ra is visszamegy - a részletekről ő mesél!

Hogyan élik meg a focistafeleségek a VB időszakot?

Nemsokára indul a foci-vb - ez a csoda most egy hónapig tart, de vannak, akiknek az életében végig szerepet játszik ez a sport. Érkezzenek a focistafeleségek, Futács Gitta modell és gasztro blogger, valamint Róka Adrienne, Kabát Peti párja!

Foci: még sport vagy csak üzlet?

Ez műsorunk utolsó adása a nyári szünet előtt, de a jövő héttől felvált minket egy világtéboly: a futball VB – 32 éve Magyarország nélkül, ez mondjuk a 40 évesnél fiatalabbnak megszokott, de az idősebbeknek megszokhatatlan, mivel az 1930 óta rendezett világbajnokságok történetében Magyarország 2 második helyével még mindig a 10-11. helyen áll a korábbi Csehszlovákiával holtversenyben. 32 éve sehol.

Küzdelem a focirasszizmus ellen

Kemény tilalmakkal készülnek az orosz hatóságok a közelgő focivilágbajnokságra. Tilos az alkohol a stadionokban, és azok környékén, tilos a drónok reptetése, tilos a fegyverkereskedelem, sőt még a tűzgyújtás is sütögetésre, nehogy lángra kapjon valami.

„Méregkoktélt” kevert az angoloknak

Durva tréfát eszelt ki egy volgográdi bár. Az oroszországi foci vb-n ebben a városban játszik majd az angol válogatott, ezért szurkolóinak egy Novicsok nevű koktélt találtak ki. A névválasztás szándékos, a Novicsok ugyanis egy ideggáz, amivel megmérgezték Nagy-Britanniában Szergej Szkripál kettősügynököt és lányát, márciusban. A brit kormány Moszkvát vádolta meg, amit a Kreml visszautasított.

Orbán Viktor és Gáspár a VIP páholyban

Ismét fiával együtt ült a díszpáholyban Orbán Viktor. A tavalyi foci vb-döntő után most a Bajnokok Ligája döntőjét is fiával együtt nézte meg a miniszterelnök. Sajtófőnöke szerint ez magánprogram volt. Az Európai Labdarúgó-szövetség ugyanakkor azt közölte az RTL Híradóval, hogy a magyar miniszterelnököt hívták meg a szombati meccsre. Az általunk megkérdezett sportújságíró szerint nagyon ritka, hogy egy állami vezető a családtagját is elviszi egy ilyen mérkőzésre. A PM azt szeretné tudni: ki fizette Orbán Viktor és Orbán Gáspár útját.

A ValóVilág nyerte a nagy kattintás versenyt!

A ValóVilág6 mindent vitt. A legnagyobb internetes keresőoldal szokásos év végi listáján egy év eleji RTL II-es műsor bizonyult a legtrendibbnek – az esztendő folyamán ez a kifejezés volt a legkeresettebb, figyelembe véve az összes kategóriát.

Fókusz 14-07-14


szerző:
2014.07.14. 19:30
Fókusz 14-07-14

Fókusz: Öröm és dráma - Együtt szurkoltunk a nálunk élő németekkel és argentinokkal, szem és torok nem maradt szárazon. A fantasztikus négyes - A kezdőcsapat még mindig a képernyő elé csábítja a Barátok közt rajongóit. Dagonya - Sem az eső, sem a sár nem tudta elriasztani a bulizni vágyókat a Soundon, új tánc is született.

Fókusz 14-07-09


szerző:
2014.07.09. 19:45
Fókusz 14-07-09

Fókusz: Túlélte! - Megszólal a kisfiú, akit édesapja mentett ki az égő házukból. A családfő meghalt, Kristóf anyukája továbbra is kórházban. Bazi nagy bukta - Hogyan ünnepelték a gigagyőzelmet a németek, és hogy vannak a nálunk élő brazilok? Különös terápia - Gábor először önmagát gyógyította meg, azóta másokon segít. Daganat és cukorbaj is szerepel a listáján.

Bombanők a foci isteneinek oldalán

Brazíliát elöntötték a jó nők. Kicsit „Dunába vizet” helyzet ez, hiszen már eddig is sok csodálatos külsejű hölgy szambázott a Copacabanán. A brazilok ugyanis nemcsak a focistáikra lehetnek büszkék, hanem a szupermodelljeikre is.

Amiért a hölgyeknek is érdemes nézni a foci vb-t

Brazília. Az ország, amelyről szinte mindenkinek a foci jut eszébe. A labdarúgás azonban nem csak a férfiakat bűvöli meg, hanem minden bizonnyal a hölgyeket is. Igaz, az ő figyelmüket inkább a focisták izmos teste köti le.

Foci-láz: indul a brazil őrület

Brazília. Az ország, melynek nevéről szinte mindenkinek a foci jut az eszébe. Pedig a labdán kívül más gömbölyű idomok is vannak, például a fenséges Copacabana strandon.

Megbundázott vb-rendezés és elnöki szék?

Felmerült, hogy az ázsiai ország csalt és megvásárolta a vébé rendezési jogát.

Te vagy az életem 10-10-21

Te vagy az életem, 83. rész - Quique és Martin megmentik Esperanzát. Complici bíró megtudja, hogy José dolgozik. Martin házába siet, ahol találkozik Constanzával. Kiderül, hogy régi jó ismerősök, ezért beleegyezik, hogy ha 15 napon belül összeházasodnak, nem veszi el Martintól a gyerekeket. Quique jegyet nyer a foci VB-re. Nieves tanácsára eladja a jegyet, hogy az árából Monitával Las Vegasba utazhassanak. Esperanza azonban visszautasítja az ajánlatot.

Reggeli 10-07-13


szerző:
2010.07.13. 08:50
Reggeli 10-07-13

Bárdos András, a nagy hódító? Andrásról az utóbbi időben furcsa pletykák keringenek. A legtöbb állítás szerint nagy csajozó hírében állt, aki egy-egy randi érdekében nem átallott kihasználni ismertségét. Elmesélte, mi az igazság…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való