KERESÉS search-close

foci eb

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "foci eb"

KAP sztár focistákkal neveli a gyerekeit

Részlet a 18. évad 5. részéből:

Kovács András Péter nem egy nagy foci rajongó, de a nyáron őt is elkapta a hév. Főleg akkor, amikor rájött, hogy a gyerekeit mindenre ráveheti, ha közben a sportolókra hivatkozik...

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

450 milliót fizetett Nagy Ádámért a Bologna

Az olasz Bologna csapatához igazolt Nagy Ádám, az idei labdarúgó Európa-bajnokság magyar felfedezettje. Az olasz klub másfél millió eurót, több mint 450 millió forintot fizet a magyar középpályásért eddigi klubjának, a Ferencvárosnak. A 21 éves játékos egy éve került be a válogatottba, az Eb előtt már több külföldi oldal is, a torna lehetséges felfedezettjeként írt róla. A Bologna mellett több európai csapat is érdeklődött iránta.

RONALDO: Kedves figura, vagy elviselhetetlen pojáca?

Ronaldo több mint 10 éve a nyilvánosság előtt éli az életét, mégis tele van titkokkal. Párról lerántjuk a leplet Koppányi Gergely futballszakértővel.

KIDERÜLT: Ezért idegesíti Aureliot Ronaldo

Cristiano Ronaldo megítélése enyhén szólva is ellentmondásos. Van, aki imádja, van, aki utálja. De még aki utálja, az is elismeri, mekkora játékos.

Fókusz 2016-07-11


szerző:
2016.07.11. 18:55
Drámai döntő, utcai balhé

Drámai döntő az Európa-bajnokságon: a portugál válogatott legnagyobb sztárja nélkül is legyőzte a házigazda franciákat. A meccs elején lesérült Cristiano Ronaldo a partvonalon kívülről valósággal fanatizálta csapattársait, akik a hosszabbításban be is lőtték a győzelmet jelentő gólt. A stadionon kívül a futballhuligánok pedig még egyszer utoljára csatatérré változtatták Párizs utcáit.

Magyar színekben pompázott az Eiffel-torony

Véget ért a labdarúgó Európa bajnokság, ezért a párizsi Eiffel toronyra az összes részt vevő nemzet színeit kivetítették. Köztük természetesen a magyar zászlót is, ami az alábbi videó 18. másodpercénél látható.

Fieszta Lisszabonban, Budapesten is ünnepeltek

Soha nem nyert még labdarúgó Európa bajnokságot Portugália. A Magyarországgal majdnem azonos méretű országban vasárnap éjszaka több százezren ünnepeltek az utcán. Budapesten is sok portugál nézte kivetítőn a meccset. A hangulat elképesztő volt.

Szívmelengető pillanatok – egy kisfiú vigasztalja a síró francia szurkolót

Miután a házigazda Franciaország 1-0-ra elveszítette a labdarúgó Európa bajnokságot, több francia szurkolónál eltört a mécses. Az Euronews felvételein látható férfit hiába próbálja a barátja vigasztalni, könnyek között temeti arcát a kezébe. Aztán hirtelen megjelenik a képen egy portugál mezbe öltözött kisfiú, aki végül vigaszt nyújt a felnőtt férfinek.

Így örültek a portugál szurkolók Párizsban – Videó!

Miután a portugál válogatott megnyerte a franciaországi labdarúgó Európa Bajnokságot, a szurkolók a Budapestről már jól ismert vonulásos ünneplésbe kezdtek Párizs főutcáján. A Champs-Élysées-n éneklő drukkereknek minden okuk megvolt az örömre. Portugália még soha sem nyert nagy nemzetközi tornát. Ráadásul a statisztika is ellenük szólt. A franciák ellen a legutóbbi 10 meccsüket elvesztették, a legjobb játékosukat, Cristiano Ronaldot pedig bő 20 perc után le kellett cserélni.

Fókusz 2016-07-08


szerző:
2016.07.08. 18:55

Fókusz 2016-07-07


szerző:
2016.07.07. 18:55

Könnyek a pálya szélén!


szerző:
2016.07.01. 18:00
Könnyek a pálya szélén!

Shakira futballistafeleségként természetesen végigizgulta a foci Eb-t. A spanyol válogatott Picquét a közönségből buzdította nagyobbik fiával, Milánnal. A kiesést is a lelátón élték meg: előbb durcásan vették tudomásul az olasz vezetést, majd az itáliaiak második gólját követően már az énekesnő nyugtatása sem volt elég - a kis Milánnál eltört a mécses.

Sérült ujjal védett a nyolcad döntőben Király Gábor

A belga válogatott elleni mérkőzést még ép ujjakkal kezdte a magyar válogatott kapusa, de a 36. percben, egy szerencsétlen mozdulatnál gyűrűsujjának középső ízülete kiugrott. A szürke mackónadrágjáról elhíresült kapus a sérülés után még 55 percet játszott, de azt mondja, az adrenalintól nem érzett semmi fájdalmat, így tudott a játékra koncentrálni.

Story Extra 2016-06-29


szerző:
2016.06.29. 17:25

A legoptimistább szurkoló


szerző:
2016.06.29. 16:42
A legoptimistább szurkoló

Riporterünk többeket megkérdezett arról, mit szólnak a belga-magyar meccs 4-0-ás végeredményéhez, Dóri szerint van még esélyünk.

„Lesajnált” izlandiak győzték le Angliát

Az internetes poén szerint Izland focistái azok, akik kizárásos alapon szóba jöhettek 330 ezer honfitársuk közül. A lesajnált izlandiak a brit média szerint hétfőn megszégyenítő vereséget mértek a világsztárokból álló angolokra, akiket most a fél világ gúnyol, kinevet.

Igazi sztárok lettek a magyar focisták

Egy héten belül Európa egyik legjobb bajnokságába igazol Nagy Ádám, a magyar válogatott középpályása. Ezt mondta Híradónknak a játékos menedzsere, aki szerint a válogatott balhátvédjéért, Kádár Tamásért is sorban állnak Európa elitcsapatai. Az Európa Bajnokságról hazatért focisták igazi sztárok lettek. Autogramokat osztogattak, és szelfiztek a drukkerekkel hétfőn a Hősök terén, a tiszteletükre rendezett ünnepségen.

 

Tízezrek ünnepelték a magyar válogatottat a Hősök terén

"Ria, Ria, Hungária", "Szép volt fiúk", "Magyarország, ollé, ollé" rigmusok kiáltásával melegítettek a rajongók  a csapat buszának megérkezése előtt az ünnepségre.

 

 

 

RTL II: „Ehhez Dárdai és Storck kellett”

Volt önbizalma a válogatottnak és sikerült elérni, hogy a teljesítményüket a szurkolók is elismerjék. A szakértők szerint alapvetően ezzel magyarázható a csapat sikeres szereplése. Mindebben pedig hatalmas szerepe volt Dárdai Pálnak és Bernd Storcknak, az egymást váltó szövetségi kapitányoknak. A szakértők azt mondják: az Eb-szereplésből sokat profitálhatnak az ősszel kezdődő VB selejtezőkön is.

RTLII: Így ünnepeltek a magyarok Toulouse-ban

A toulouse-i stadionban is olyan volt a szurkolók hangulata, mintha nyert volna a magyar válogatott. A meccs után felállva éljenezték a csapatot, miközben a játékosok közül többen is könnyes szemmel álltak a pályán. A nemzetközi sajtó szerint, nemcsak a csapat, hanem a magyar szurkolók is kitettek magukért.

RTL II: Hazajött a futball válogatott franciaországi Európa-bajnokságról

Hatalmas tömeg várta a csapatot Budapesten a Hősök terén. Hiába a vasárnapi vereség, és az ezzel járó kiesés, győztesként ünnepelték őket. Óriási taps fogadta a játékosokat és a szövetségi kapitányt. Bernd Storck azt mondta a szurkolóknak: hasonló biztatást várnak a vb-selejtezőkön is. Mint fogalmazott: ígérni nem tud semmit, de mindent megtesznek. Előzőleg a repülőtéren Király Gábor és Gera Zoltán arról beszélt: remélik ez csak a siker kezdete.

Hősök lettek:  hazaérkezett a magyar fociválogatott

Szerényen, de a tegnapinál sokkal jobb hangulatban nyilatkoztak a magyar válogatott játékosai és szövetségi kapitánya Ferihegyen a megérkezés után. Azt mondták hálásak a szeretetért, amit a szurkolóktól kaptak, és mindent megtesznek, hogy még jobbak legyenek.

Egy ország élteti a magyar válogatottat

Foci szempontból nagyon klassz két héten vagyunk túl. És az egészben talán az a legjobb, hogy megint van remény arra, hogy lesz itt jó foci. Az is biztos, hogy az itthon és Franciaországban drukkolók egyaránt kitettek magukért, és ezekben a percekben is éppen éltetik a magyar válogatottat a Hősök terén. Ott van közöttük riporterünk, Török Réka is.

Fókusz 2016-06-27


szerző:
2016.06.27. 18:55
Ünneplő tömeg várta a magyar focistákat

Megérkezett a Franciaországból hazatért magyar futballválogatott busza a budapesti Hősök terére, ahol hatalmas ünneplő tömeg várta őket. Az RTL Híradó riportere élőben jelentkezett a helyszínről.

MEGHATÓ: Ez történt a 4-0-ás eredmény után a stadionban

A szurkolók így köszöntötték a magyar válogatottat a vereség után. Kilyén Tamás felvétele.

TEGNAP ÉJJEL: Mintha nyertünk volna

A szurkolók cseppet sem tűntek csalódottnak, a meccs után is buzdították a magyar válogatottat. Reméljük ezt a videót Dzsudzsákék is látják, és tudják, az egész ország mögöttük áll.

FLASHMOB: Ilyen volt a hangulat a Bazilika előtt

Budapesten és vidéken ezrek figyelték a meccset, a Bazilika előtt még zenés flashmobot is tartottak, hogy biztassák a válogatottat.

Az éjjel soha nem érhet véget!


szerző:
2016.06.27. 10:31
Az éjjel soha nem érhet véget!

A szurkolók állva tapsolták a magyar válogatottat a meccs után, majd énekelve indultak haza.

Rajzfilm készült a gólokról


szerző:
2016.06.27. 10:17
Rajzfilm készült a gólokról

Így lőtte be utolsó két gólját a belga válogatott a magyaroknak. Látványos animáció a mindent eldöntő pillanatokról:

A játékosok és Storck is köszöni a biztatást

A szurkolóknak mondott köszönetet a meccs után Bernd Storck szövetségi kapitány. Azt mondta, reméli, boldoggá tudták tenni az embereket, és valamit vissza tudtak adni az elképesztő támogatásból. Szerinte minden játékos remek teljesítményt nyújtott, és mostantól a következő világbajnoki selejtezőkre kell koncentrálni.

Búcsúzott az Eb-től a magyar válogatott

Magyarország elbúcsúzott az Európa-bajnokságtól, miután 4-0-ás vereséget szenvedtünk a belga válogatottól. Ennek ellenére a meccs után ismét óriási volt az ünneplés országszerte. A második félidő végére teljesen elfogyott Dzsudzsákék ereje, egymás után 3 gólt is kaptunk. Berndt Stork szövetségi kapitány a mérkőzés után úgy nyilatkozott: emelt fővel távozik a magyar válogatott, mert megmutatta, hogy képes fejlődni.

Szép volt, fiúk!


szerző:
2016.06.27. 07:35
Szép volt, fiúk!

Ezt harsogták a szurkolók a magyar vereség után. Volt olyan hely, ahol felállva tapsoltak a magyar válogatottnak. Budapesten és vidéken ezrek figyelték a meccset, a Bazilika előtt még zenés flash-mobot is tartottak, hogy biztassák a válogatottat. A magyar szurkolók szomorúak, de elégedettek a csapat teljesítményével. 

EB: Így várták a meccset a Szabadság téren

És Ön hogy szurkol?

Tartanak a magyar csapattól a belgák

Brüsszelben is készülnek a szurkolók. A belga hatóságok ott azt javasolták, hogy a drukkerek a terrorkészültség miatt lehetőleg ne nézzék szabadtéren a meccset. A Híradónknak azonban többen is úgy nyilatkoztak: a figyelmeztetés valószínűleg nem tartja vissza a Belgiumban élőket. A Brüsszelben élő magyarok úgy látják: a belgákat meglepte a magyar csapat teljesítménye, és tartanak tőlük.

Fociláz: hiánycikk a magyar zászló

A meccs iránti érdeklődést mutatja, hogy elfogytak a szurkolói kellékek a boltokban. Hiánycikk a magyar zászló, a válogatott mez és a nemzeti színű arcfesték is. Az ország szinte minden nagyobb terén kivetítőkön lehet nézni Dzsudzsákékat. Van, aki már délben kiült, hogy a legjobb helye legyen.

Foci Eb: a nyolc közé jutás a tét

Történelmi meccset játszik vasárnap este a magyar labdarúgó válogatott. Belgium ellen a legjobb 8 közé jutás lesz a tét az Európa-bajnokságon. Magyarország ötven év után először jutott tovább egy nagy torna csoportköréből. A magyar szurkolók már Tolouse-ban vannak. Újra ők lehetnek többen a stadionban: 10 ezer magyart és 8 ezer belga drukkert várnak. A válogatott tagjai azt mondták: nem az utolsó meccsükre készülnek az Eb-n.

LIBABŐR: A legextrémebb szurkoló

Magányosan is lehet szurkolni - a Balance művészeti-projekt tagja a Szabadság híd tetején buzdítja a magyar csapatot. Ezt a mutatványt azonban csak az ismételje meg, aki profi akrobata! A Balance Project felvétele.

Az Eb számunkra véget ért


szerző:
2016.06.26. 15:22
Az Eb számunkra véget ért

A magyar labdarúgó-válogatott 4-0-ra kikapott a belga csapattól az Európa-bajnokság vasárnap esti nyolcaddöntőjében, Toulouse-ban, s ezzel búcsúzott.

Büntetőkre is felkészülünk Belgium ellen

Gera Zoltán portugálok ellen lőtt gólja lett a csoportkör legszebb találata az UEFA által hirdetett internetes szavazáson. A magyar csapat 37 éves játékosa olyanokat előzött meg, mint a Real Madrid sztárjai: Cristiano Ronaldo és Luka Modric. Gera és a csapat már meg is érkezett a vasárnapi, belgák elleni nyolcaddöntő helyszínére, Toulouse-ba. Kleinheisler László szerint felkészültünk a hosszabbításra és a tizenegyesekre is.

A magyar-belga meccs idején robbantott volna

A Magyarország-Belgium mérkőzés alatt akart öngyilkos merényletet végrehajtani egy férfi, akit éjszaka vettek őrizetbe a belga hatóságok. Erről a Belga RTL értesült.

Így edz a magyar válogatott a belgák elleni meccsre

A Fókusz riportere, Kilyén Tamás ott lehetett Dzsudzsákék pénteki edzésén, a helyszínről küldött videót.

Fókusz 2016-06-24


szerző:
2016.06.24. 18:55
RTLII: „Senkitől sem fél a magyar válogatott”

Senkitől sem fél a magyar válogatott, amely vasárnap este Belgium ellen lép pályára az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. Ezt nyilatkozta az Eb-n szerdán bemutatkozó 22 éves Bese Barnabás. Pintér Ádám pedig arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy a saját játékunkat kell játszani és akkor bármi lehet vasárnap. Egy szakértő szerint, ha Belgiumot sikerül legyőzni, akkor szinte a négyben vagyunk, mert utána könnyebb ellenfél jöhet a negyeddöntőben.

A magyar foci feltámadásáról írnak

Szemtelenül jó magyar csapat, az Európa-bajnokság legizgalmasabb meccse, a magyar foci feltámadása - csak néhány szalagcím a világsajtóból a válogatott fordulatos és gólgazdag mérkőzése után Portugália ellen. Senki nem számított arra, hogy csoportelsőként jutunk tovább, ráadásul vereség nélkül - ehhez képest most már a magyar csapat további menetelését sem tartják kizártnak.

Ronaldo hisztije és Király mackója a neten

Eddig is keményen dolgoztak az interneten a mémgyárosok. De a szerda esti magyar-portugál mérkőzés után elárasztották a világhálót a Ronaldo hisztijéről, Dzsudzsák Balázsról és Király Gáborról készült poénok. A neten szinte minden a magyar válogatottról szólt csütörtökön.

Ezrek ünnepeltek az utcákon

Budapesten és Lyonban is ezrek ünnepelték a portugáloknak lőtt három magyar gólt. A stadionban húszezer és a lyoni utcákon is több ezer magyar szurkoló drukkolt a magyar válogatottnak. A már hagyománnyá vált budapesti ünnepi vonuláson autók tetején, és még a babakocsikban is mulattak a kisebb—nagyobb szurkolók.

„Senkitől sem fél a magyar válogatott”

Senkitől sem fél a magyar válogatott, amely vasárnap este Belgium ellen lép pályára az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. Ezt nyilatkozta a válogatottban szerdán bemutatkozó 22 éves Bese Barnabás. Pintér Ádám pedig arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy a saját játékunkat kell játszani és akkor bármi lehet vasárnap. A Híradónknak nyilatkozó szakértő szerint, ha Belgiumot sikerül legyőzni, akkor szinte a négyben vagyunk, mert utána könnyebb ellenfél jöhet a negyeddöntőben.

Csoportelsők vagyunk a legjobb meccs után

A foci EB eddigi legjobb meccsét játszotta a magyar válogatott. Dzsudzsákék 3-3-as döntetlent játszottak a jóval esélyesebb Portugáliával, és első helyen jutottak tovább csoportjukból. A magyar csapat harmadik gólja után a portugálok csillaga, Cristiano Ronaldo toporzékolt a pályán. A magyar játékosok azt mondták, egyelőre nem ünnepelnek, erre ráérnek az Európa-bajnokság végén.  

Story Extra 2016-06-23


szerző:
2016.06.23. 17:25

Így járta a csárdást Ronaldo


szerző:
2016.06.23. 13:48
Így járta a csárdást Ronaldo

Megszületett a magyar-portugál meccs legviccesebb mémje. A sztráfocista dührohama már önmagában is megért egy misét, de csárdával újragondolt verziója kétség kívül elvitte a pálmát.

Beindult  a mémgyár a magyar-portugál után is

Olyan hatalmas várakozások előzték meg a magyar-portugál meccset, hogy már a tegnapi mérkőzés előtt is rengeteg mém született, és a fél ország szürke mackónadrágba öltözött. Szerencsére azonban a gólzápor és a parádés mérkőzés bőven adott lehetőséget az alkotóknak, hogy folytassák áldásos tevékenységüket.

ÖRÖMÜNNEP: Így örültek a szurkolók a magyar-portugál után

Riporterünk a Szabadság téren több ezer szurkolóval együtt nézte végig a magyar-portugál meccset. A parádés mérkőzés után nem volt egyszerű interjút készíteni a felfokozott hangulatú emberekkel, a többség annyira örült, hogy csak skandálni és énekelni tudott.

FOTÓK: Örömünnep a körúton


szerző:
2016.06.22. 22:47
FOTÓK: Örömünnep a körúton

A magyar-portugál meccs gólzápora után ünneplők tömegei lepték el a körutat.

Így dühöngött Cristiano Ronaldo

Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo is nehezen viselte a mai meccs izgalmait. Dzsudzsák Balázs második vezető gólját a sztárfocista egy dühkitöréssel nyugtázta.

MAGYAR-PORTUGÁL: Így örültek a szurkolók

Tapsolás és elképesztő hangulat. Rengetegen nézték a magyar-portugál meccset a Szabadság térről. És ilyen volt a hangulat, amikor a magyar csapat gólt lőtt. Szerencsére volt belőle 3 is. Horváth Éva felvétele.

RTLII: Csoportelső a magyar válogatott

A nap legfontosabb híre, hogy döntetlent és gólzáport hozott a magyar - portugál meccs az EB-n. 3 - 3 lett a végeredmény, így csoportelsőként és veretlenül jutottunk tovább. Máris az Európa-bajnoság egyik legjobb mérkőzéseként emlegetik az esti küzdelmet.

Veretlenül és csoportelsőként jutottunk tovább

Döntetlent és gólzáport hozott a magyar - portugál meccs az EB-n. 3 - 3 lett a végeredmény, így csoportelsőként és veretlenül jutottunk tovább. Máris az Európa-bajnokság egyik legjobb mérkőzéseként emlegetik az esti küzdelmet. A magyar szurkolók ezúttal is ellepték a helyszínt, most Lyon-t. A meccs előtt a francia városban még közös imádság is volt. Budapesten pedig ismét lezárták a belvárost a szurkolók ünneplése miatt.

Tóth Gabi kulisszavideóval szurkol a fiúknak

Míg az RTL Klub stúdiójában javában zajlik az X-Faktor válogatója, addig a srácaink Lyonban küzdenek a portugálok ellen. Kukkants be a kulisszák mögé, és nézd meg, hogyan szurkolnak büszkeségeinknek.

Tömegek szurkolnak a válogatottnak

Szabados Ágnes a szurkolók tömegében nézi a mérkőzést, ő is nagyon készült mára. Milyen a hangulat?

Fókusz 2016-06-22


szerző:
2016.06.22. 18:55

EB-lázban az ország


szerző:
2016.06.22. 18:52
EB-lázban az ország

Ellepték Lyont a magyar drukkerek, akik optimistán várták az esti, portugálok elleni mérkőzést. Az első félidő végén Magyarország Portugália 1:1. A magyar csapat viszonylag nyugodtan készülhetett a mérkőzésre, hiszen tegnap este óta már biztos, hogy bejutott a legjobb 16 közé. 50 éve nem volt példa arra, hogy a válogatott csoportjából tovább jusson. A portugálok sztárja, Ronaldo viszont elég ideges volt napközben. Nyilatkozat helyett egy tóba dobta az őt kérdező riporter mikrofonját. Nekik ugyanis mindenképpen nyerniük kell.

Király Gábor divatot diktál

A fokozott hangulatot mutatja, hogy a jobbnál jobb internetes képekre, vagyis a mémekre már a meccs végéig sem kell várni, már a felkészülésről születtek népalkotások. A másik őrület pedig a Király Gábort idéző szürke mackónadrág. Sokan ugyanis ma abban mentek dolgozni, a magyar válogatott és Király Gábor tiszteletére.

 

A mémekre már a meccs végéig sem kell várni

A fokozott hangulatot mutatja, hogy a jobbnál jobb internetes humoros képekre, vagyis a mémekre már a meccs végéig sem kell várni, már a készülésről születtek népalkotások. A másik őrület pedig a Király Gábort idéző szürke mackónadrág. Sokan ugyanis ma abban mentek dolgozni, a magyar válogatott és Király Gábor tiszteletére.

KÉSZÜLŐDÉS: Teljes lázban a szurkolók

Fergeteges a hangulat Lyonban! A helyszínen szurkoló magyarok már kora délután elkezdtek készülni az esti magyar-portugál meccsre. A hatóságok 30 ezer magyar szurkolót várnak, akik a város széléről sétáltak be a stadionhoz. A magyar focicsapatért imádkoztak a szurkolók a lyoni Szent János-székesegyházban, sokan a templomba is mezben mentek. A misét Kiss Rigó László szegedi-csanádi megyéspüspök tartotta magyarul délután 1-kor.

RTLII: Magyarország a legjobb 16 között

Bejutott a magyar válogatott az Európa-bajnokság legjobb 16 csapata közé, miután este Németország legyőzte Észak-Írországot. Most már akkor is továbbjutunk, ha szerdán kikapnánk Portugáliától. A meccsre olyan sok magyar szurkolót várnak Lyonba, hogy a rendőrségnek át kellett szerveznie a drukkerek útvonalát. A jó játéknak köszönhetően egy hét alatt megduplázódott a magyar fociválogatott összértéke, a játékosokért pedig meghatározó klubok érdeklődnek.

Rengeteg magyar szurkoló lesz Lyonban

Olyan sok lesz a magyar szurkoló szerdán Lyonban a portugálok elleni Eb-meccsen, hogy a rendőrségnek át kellett szerveznie a drukkerek útvonalát a stadionhoz. Nem csak a szurkolók lelkesedésén érezhető a várakozásokon felüli Európa-bajnoki szereplés. Egy hét alatt megduplázódott a magyar fociválogatott összértéke, annyira jól játszanak. Szerdán Portugália lesz az ellenfél. Ha nyerünk, csoportelsőként megyünk tovább. De már ma meglehet a továbbjutás, ha Németország legyőzi Észak-Írországot.

DÖNTETLEN: A magyar-izlandi meccs a szurkolók szemével

A Fókusz riportere a magyar-izlandi meccs másnapján kérdezte a szurkolókat arról, hogy hogyan élték meg a szombati döntetlent.

Foci-eb: 30 izlandival együtt néztük meg a szombati meccset!

Úgy döntöttünk csavarunk egyet a klasszikus magyar szurkolós riporton, és 30 izlandival néztük meg a szombati meccset Debrecenben. Oda járnak az orvosira. Vidám kis csapat, de a végén ők is szomorkodtak.

Stieber Zoltán édesanyjával szurkoltuk végig a szombati meccset!

Lovaskocsival érkeztek a szurkolók az osztrák-magyar meccs egyik sztárjának, Stieber Zoltánnak hazájába, Sárvárra. Stieber anyukája is megérkezett, akit mindenki ölelgetett.

Fókusz 2016-06-20


szerző:
2016.06.20. 18:55
Mindent megvesznek, aminek köze van az EB-hez

Mindegy mi az, csak nemzeti színű legyen, vagy a focihoz kapcsolódjon. Az RTL Híradónak nyilatkozó marketing szakértő szerint, most szinte bármit el lehet adni, ami a foci EB-ről szól. A szakember azt mondja, ilyenkor az embereket a lelkesedés hajtja, és sokkal könnyebben rábeszélhetőek a vásárlásra. És ezt az üzletek ki is használják.

Hatalmas bulival ünnepeltek a magyar szurkolói faluban

Fergeteges bulin ünnepelték a drukkerek a szombati Izland elleni pontszerzést a magyar szurkolói faluban, Puy Saint Vincentben. Egy emberként énekelték a „Nézését meg a járását”, ami a szurkolóknak különösen kedves, mivel ugyanezzel a nótával ünnepelte a magyar válogatott tavaly ősszel a norvégok legyőzését is.

Hatalmas ünneplés Szegeden és Debrecenben

Nemcsak Budapesten, hanem több nagyvárosban is ünnepeltek a szurkolók. A debreceni egyetemi sportpályán a meccs végén állva tapsoltak a szurkolók. Szegeden egy lélek nem volt az utcákon este hat után.

Újabb rekordokat ért el a magyar válogatott

Magyarországon igazi fociláz van a magyar csapat keddi győzelme óta. Ráadásul a focistáink nemcsak győztek az osztrákok ellen, hanem újabb egyéni rekordokat is felállítottak a meccs során.

Orbán Viktor a helyszínen szurkolt

A miniszterelnök és három miniszter is a helyszínen szurkolt kedden a magyar válogatottnak. Az MSZP, a Jobbik és a Demokratikus Koalíció elnöke a tévé előtt drukkolt. A Parlamentben egy nappal az első magyar meccs előtt fejezték be a munkát, pedig az elmúlt öt évben júliusig dolgoztak a képviselők.

Az első forduló után a magyar csapat vezeti a csoportját

A tabella állása szerint, Magyarország egy nyert mérkőzéssel és az így kapott 3 ponttal az első, mögöttünk Portugália majd Izland - a két csapat kedden este döntetlent játszott egymással. Az utolsó pedig, nulla ponttal, Ausztria. És még egy érdekesség, hogy a Guardian összeállítása szerint Magyarország a 10. legerősebb csapat jelenleg az tornán.

Hajszálon múlik, folytathatják-e az oroszok

Újabb orosz szurkolói balhé volt Franciaországban. Egy bárnál különböztek össze az angolokkal, de végül hamar helyreállt a rend. Az UEFA felfüggesztett kizárással büntette az oroszokat a múlt heti marseille-i zavargások miatt, így most egy hajszálon múlik, hogy folytathatják-e az EB-t.

Európa szerte a magyar sikerről beszéltek

Nemcsak az utcákat özönlötték el a szurkolók, hanem például a Facebookot is a gratuláló és bíztató képek, megjegyzések. Az internet népe egy emberként örült a válogatott sikerének. A nemzetközi sajtó közben Király Gábor mackónadrágjával van elfoglalva, és volt olyan műsor, ahol a Barcelonához hasonló megmozdulásként emlegették a csapat teljesítményét.

Tízezer magyar szurkolt a stadionban

Valósággal szétrobbant a stadion. Ezt mesélték magyar szurkolók a Franciaországban forgató kollégáinknak a meccs után. Több mint tízezer magyar nézte végig a stadionban a mérközést. Botrány nem volt, egy magyart vettek őrizetbe, mert valamilyen tiltott eszköz volt nála. A meccs előtt kifejezetten barátságos volt a hangulat az osztrák drukkerekkel.

STIEBER ZOLTÁN:

A Labdarúgó Szövetség mai sajtótájékoztatóján ott volt Stieber Zoltán, a második magyar gól szerzője is, aki rendkívül szerényen nyilatkozott játékáról.

2-0 és ami utána jött


szerző:
2016.06.15. 17:02
2-0 és ami utána jött

Ezrek ünnepeltek Budapest utcáin a magyar fociválogatott meccse után tegnap este. A szurkolók megbénították a Nagykörút forgalmát. Leálltak a villamosok, autóval alig lehetett közlekedni, mindenki a válogatott 2-0-s győzelmét ünnepelte. A magyar csapat 30 év után szerepelhet újra világversenyen, tegnap a jóval esélyesebb Ausztriát győzték le.

Örömmámor a meccs után


szerző:
2016.06.14. 21:21
ÖRÖMMÁMOR: Így ünnepeltek a szurkolók

Győzelemmel tértünk vissza 44 év után a foci EB-re. Ennek természetesen nemcsak a magyar válogatott, hanem a szurkolók is nagyon örültek. A meccs közben és után is.

Eb: Norvégia mellénk áll

Térden állva kért bocsánatot a norvég magyar nagykövettől az a kárörvendő sportriporter, aki előre ivott a medve bőrére, és álom sorsolásként emlegette a norvég magyar előselejtezőt. Megígérte, hogy elintézi, Norvégia a magyaroknak szurkoljon. A Fókusz szerkesztő riportere, Jász Zoltán pedig beépült a magyar Eb szurkolók közé, és a Bordeaux-i stadion környékén Pamkutyával is találkozott.

Fókusz 2016-06-14


szerző:
2016.06.14. 18:55
44 év után EB meccsen a magyar válogatott

44 év után újra Európa Bajnokságon a magyar csapat - futballválogatottunk az osztrákokkal játssza első meccsét. Tízezrek várták Bordeaux-ban is, hogy gyepre lépjen a válogatott, rendbontás sehol nem történt, az osztrák és a magyar szurkolók eddig inkább barátkoztak egymással. Akiket kérdeztünk, mind arra tippeltek, a mieink nyernek.

FOCI EB: Ebben a szettben szurkol D. Tóth András

D. Tóth András, a Fókusz műsorvezetője épp Bordeaux-ban van, ottani élményeiről mesélt a Fókusz riporterének.

VOKSÁN VIRÁG: „Argentínát is eléggé esélyesnek tartom”

44 év után újra Európa legjobbjai között. 3 esélyünk biztosan van. De ez mire lesz elég? Remekel a válogatott és továbbjutunk, vagy helyt állunk, de csomagolunk? Erre kerestük a választ, szigorúan nem szakértőktől. Voksán Virággal is latolgattuk az esélyeket.

OSZTRÁK-MAGYAR: Így hangolnak a drukkerek a meccsre

Már a debreceni huszárok is megérkeztek Bordeaux-ba, több ezer magyar drukker várja a labdarúgó válogatott esti mérkőzést. 44 év után játszik újra Európa-bajnokságon a magyar csapat. AZ RTL Klub stábjának több drukker is nyilatkozott kint. Többen parkolókban töltötték az éjszakát, miután 30-40 órát utaztak Franciaország felé. A francia városban sok az osztrák drukker is. Ők és a magyar szurkolók békésen sörözgettek és énekeltek egymás mellett.

 

FOTÓ: Így is lehet


szerző:
2016.06.14. 14:52
FOTÓ: Így is lehet

Az UEFA twitter oldalán jelent meg az alábbi fotó. Az 1942ben alapított L' Orleans kávézóban békésen söröznek egymás mellett osztrák és magyar drukkerek.

 

Fókusz 2016-06-13


szerző:
2016.06.13. 18:55
Feltartóztatták a magyar szurkolókat

Már megérkezett a magyar szurkolók egy része Franciaországba - több szurkolói buszt azonban feltartóztattak az olasz hatóságok, pirotechnikai eszközöket koboztak el a drukkerektől. Kedden játssza első meccsét a magyar válogatott, ám az osztrákok elleni csoportmérkőzés előtt egy nappal két futballista is kieshet a magyar csapatból: Lovrencsics Gergő és Kádár Tamás az edzésen sérült meg.

Szesztilalom a foci Eb helyszínein

Legyen általános szesztilalom a foci Eb helyszínein. Erre szólította fel a francia belügyminiszter a rendező városokat az utóbbi napok erőszakhullámára válaszul. Óhaját tettek követték, elsőként a lyoni prefektúra vezetett be a szigorú rendelkezéseket az ivászat letörése érdekében.

FOCI-EB:

George F. Hemingway, a  Budapest Honvéd FC klubtulajdonosa azt mondja, ő optimistábban gondolkozik, mint a legtöbb ember. Szerinte reális esélye van a magyar válogatottnak arra, hogy továbbjusson: tisztességesen helyt fognak állnak és pontokat is szereznek majd.

FOCI-EB: "Nem sok esélyünk van"


szerző:
2016.06.12. 20:43
FOCI-EB:

Véber György volt válogatott labdarúgó azt mondta, hurrá-hangulat van, ilyen volt Mexikó előtt is, majd leforrázva jöttünk haza. A sportember szerint az már nagyon komoly teljesítmény lenne, ha a magyar válogatott 3-4 pontot elérne a tornán. Akkor már lehetne mondani, hogy a válogatott nemcsak egy pillanatnyi sikert ért el, erre pedig óriási szüksége lenne a magyar futballnak.

Újra balhéztak az angol szurkolók

Az angolok meccse még csak szombat este lesz az Eb-n, de már kétszer kellett könnygázzal megfékezni az angol szurkolókat a marseille-i rohamrendőröknek. A csütörtök esti tömegverekedés után pénteken is tomboltak. A szurkolói balhék mellett a sztrájkok is sok gondot okoznak Franciaországban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való