KERESÉS search-close

finalista

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "finalista"

TOP 5 - Ezek voltak Hunor legemlékezetesebb pillanatai

Mindkét finalista visszanézhette az öt legikonikusabb történetet a Villa-életükből.

TOP 5 - Ezek voltak Zsuzsu legemlékezetesebb pillanatai

Mindkét finalista visszanézhette az öt legikonikusabb történetet a Villa-életükből.

Hunor: „Nagy köszönettel tartozok a Rolinak!”

Hunor egy vlog bejegyzésben összegezte, milyen élmény is volt számára a VV9. És természetesen azt is elmondta, miért neki kell megnyernie a játékot.

Zsuzsu: „Rájöttem, hogy mennyire erős vagyok!”

Zsuzsu egy vlog bejegyzésben összegezte, milyen élmény is volt számára a VV9. És természetesen azt is elmondta, miért neki kell megnyernie a játékot.

Most minden titokról lehull a lepel: megmutattuk az eredményeket az X-Faktor finalistáinak!

Az X-Faktor idén nem csak nézettségi rekordokat döntött, hanem a nézők is igen aktívak voltak: összesen 3 310 451 alkalommal nyilvánították ki véleményüket az 5 élő show alatt. De vajon kik voltak a legnépszerűbbek az élő show-k indulásakor? Az eredményeket megmutattuk a finalista versenyzőknek és két mentornak!

Ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri a finalistákról!

Mit gondolnak a már kiesett játékosok a túlélő fogalmáról? És vajon milyen véleménnyel vannak a két finalistáról? A videóból minden kiderül!

Az első interjú VV7 győztesével

Robin utolsóként költözött be a Villába, a játék során a legtöbbször igyekezett kimaradni a vérre menő konfliktusokból. Majd szépen-lassan kiállt magárért, és már nem félt sem az erős játékosoktól, sem a Párbajtól. Tele van tervekkel, és hálás a sorsnak, amiért szinte bemenekült a VV7-be.

Ezért kell Dennisre szavazni!

A főnyereményért küzdő két finalista kampánybeszédet mondhatott magáért. Dennis kezdte a sort.

Dennis is Finalista


szerző:
2015.02.28. 22:47
Dennis is Finalista

Laci alulmaradt, de Dennisszel kezet fogott, és azt kívánta neki, most már nyerje meg a VV7-et. Sőt, szurkolni is fog neki.

Az X-Faktor győztesének első napja

Riporterünk Danics Dóra nyomába eredt, hogy kiderítse, hogyan és persze kivel tölti az X-Faktor nyertese az első szürke hétköznapját. A Finálé utáni első nap persze nem is volt olyan szürke.

Fókusz 12-06-01


szerző:
2012.06.01. 20:50
Fókusz 12-06-01

Fókusz: Véghajrá meglepetéssel - Teljesítettük a Csillag Születik döntőseinek egy-egy kívánságát. Hogyan készülnek a döntőre az ország kedvencei? Bekamerázva - VV Attila rajongókat kalauzolt a ValóVillába. Miért volt vele Kinga? Megint együtt vannak? Viharos szakítás - Extrém körülmények között mesélt szakításáról Görög Zita. Kiderül, miért adta fel 8 év után.

CSISZ-döntősök: Üzenetek a „palackban”

Keresztes Ildikó Marosvásárhelyről küldött videó üzenetet, Keleti Andrea még meglepetés sütit is hozott a Quantum XXL-nek, Vásáry André pedig Mészáros János Eleknek küldött bíztató szavakat.

Reflektor 12-02-27


szerző:
2012.02.28. 00:35
Reflektor 12-02-27

Reflektor: ValóVilág 5 Finálé a színfalak mögött. Muri Enikő fülig szerelmes?

X-Ajándék a Fókusz nézőinek


szerző:
2010.12.23. 19:35
X-Ajándék a Fókusz nézőinek

Az egész napos rohanás ellenére a Fókusz nézőinek is készítettek a faktorosok egy kis ajándékot, boldog karácsonyt kívánva ezzel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való