KERESÉS search-close

finalisták

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "finalisták"

Így töltötték a finalisták az utolsó estélyüket

Zsuzsu, Hunor és Greg pezsgővel és egy igazán ünnepi vacsorával ünnepeltek, és átbeszélték, kinek mik voltak a legkedvesebb emlékei.

Végre feltárult a VV időkapszula!

Zsuzsu, Hunor és Greg végre felnyithatták a kapszulát, amiben ott lapultak a saját gondolataik, amiket még szilveszterkor írtak. Persze, nemcsak a finalisták, de a BeleValóVilág vendégei is visszaemlékeztek.

Vajon ki viszi haza a Konyhafőnök trófeát?

Több héten át tartó küzdelem után egy évvel ezelőtt ezen a napon ért véget az ország legnépszerűbb főzőműsora. A kétszeres anyuka és szépségkirálynő, Dobó Ági és Anger Zsolt, színész voltak azok, aki a gasztronómiára is művészetként tekintettek: ők ketten lettek  A Konyhafőnök VIP második évadának finalistái.

 

Hamarosan kiderül, ki nyeri a Nyerő Párost!

Pontosan két évvel ezelőtt mutattuk be a Fókuszban, hogy a Nyerő Páros első évadának megvolt a két finalistája. Egy igen izgalmas próbatétel eldöntötte, hogy ki csatlakozhat Peller Annáékhoz a döntőben. Mindössze 50 másodperc különbséggel Valkó Eszterék teljesítették jobban a közös feladatot.

Egykori versenytársaikkal főztek a finalisták!

Márk és Eszter is választhattak maguknak segítőket. Eszter a régi szériájából Mózessel és a Szuperdöntőben megismert Ottiliával küzdött a céljáért, Márk pedig egykori ellenfeleit (és azóta barátait) Ádámot és Lászlót kérte fel a segítőinek.

Ők lettek a Szuperdöntő finalistái!

Igazán nehéz döntést kellett meghoznia a zsűrinek, hiszen ki kellett választaniuk a top 4-ből azt a két versenyzőt, akik a Szuperdöntő fináléjába jutnak. Egyre közelebb a cél és az óriási nyeremény.

Lejárt az ellenszenvek szavatossága

Hetek óta mást se láttunk, hallottunk, mint Dennis és Dóri vitáit, illetve Robin és Laci kakaskodását. Mindenki egy Párbajon akarta bizonyítani a saját igazát. Most úgy tűnik, hogy bár mindenki feszült, mégis békesség honol a Villa falain belül, de ki tudja meddig?

Laci: Az utcagyerek és paraszt gyerek összecsap

A két finalista pezsgőt bont, és boldog, míg a két párbajozó gondterhelten agyal, hogy mi vár rájuk szombaton az utolsó Párbajon. Hiába invitálják őket közös koccintásra, visszautasítják.

Felkerültek a finalisták a falra

Dóri és Robin ünnepélyes keretek közt rakhatták fel képeiket a falra. A hosszabb verziót a ma esti Összefoglalóban láthatjátok!

ValóVilág finalisták a cél közelében

Már csak pár nap és bezárja kapuit a ValóVilág 7 Villája. Edinával, Anettel és Young G-vel az esélyekről beszélgettünk, no meg arról, hogy ki lehet a VV7 befutója. De vendégünk volt még a pénteki 8:08-ban Nyertes Zsuzsa és Pásztor Tibor is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül!

A három finalista legjobb élményeiről és álmairól is mesélt

Benji, Horányi Juli és Tóth Andi együtt emlékeztek vissza a legszebb pillanataikra. Különleges produkciókból és nagy pillanatokból egyikük X-életében sem volt hiány. 

Reflektor 13-12-12


szerző:
2013.12.13. 01:20
Reflektor 13-12-12

Reflektor: Az X-Faktor finalistáit faggattuk. Már csak néhány nap és kiderül, ki nyeri a 2013-as X-Faktort. Budapesten járt a Morcheeba. A világhírű zenekar tagjai exkluzív interjút adtak a Reflektornak.

VV: A Finálé színfalai mögött

Vasárnap este egy fantasztikus élő show keretében véget ért az öt és fél hónapon át tartó ValóVilág5, melynek Attila lett a győztese.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való