KERESÉS search-close

fiú

88 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fiú"

Szeretném veled megnyerni az X-Faktort ebben az évben!

Úgy tűnik, a nagy visszatérés nem volt hiábavaló. Egy újabb lépéssel közelebb került Krisztián ahhoz a lépcsőfokhoz, ahova tavaly is eljutott.

 

Nézd meg a produkciót!

Nyári Dia először mesélt a szülés élményéről

A Barátok közt színésznője július 16-án hozta világra első gyermekét. Az anyuka és a baba is jól vannak, azonban kiderült, egyáltalán nem úgy alakultak a dolgok a szülőszobán, ahogy azt eltervezték, ugyanis Diát sürgősségi császárral tolták be a műtőbe.

Istenes Bence a világ legboldogabb apukája

A Survivor műsorvezetője két évvel ezelőtt életének egyik legfontosabb óráiról mesélt, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Egy héttel azután, hogy megszületett a kisfia, kezdte csak elhinni, hogy tényleg apuka lett és szép lassan kialakult a hétköznapjaik ritmusa is.

Teó: „Soha nem tudtam, hogy kell jó apának lenni…”

Teó összeomlott. Gusztit eltiltották a fiúktól. Bori és Roland szexbalesetet szenvedtek.

Sosem késő a jó útra térni!

Bea és Gusztáv a fiukat, Pistit szeretnék jobb belátásra bírni. A 19 éves fiú állandóan keresi magának a bajt, és kétes ügyekbe keveredik, ráadásul a hiányzások miatt még az iskolából is kirúgatta magát. Vajon Pisti már a teljes életét elrontotta?

Mézes Norbert és a London Kids búcsúzott az X-Faktortól

Szombat este ismét két versenyző esett ki az X-Faktorból. Ez alkalommal Radicsi Gigi és Gáspár Laci mentoráltjai számára ért véget a verseny. 

VV Krisztián megmutatta kisfiát!

A büszke apuka közösségi oldalain posztolt közös fotót legkisebb gyermekével. A rajongók teljesen ledöbbentek az egykori valóságshow-hős nem mindennapi képén…

50. rész - A 17 éves fiú feltehetőleg a busz elé lökte a segíteni próbáló férfit

Cseh Renáta és a férje élete egycsapásra összeomlik, amikor a rendőrség letartóztatja a fiúkat, a 17 éves Dénest. A fiút azzal vádolják, hogy kirabolt egy diákot, majd a busz elé lökött egy a gyerek segítségére siető 48 éves férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. Habár a szülők hisznek abban, hogy a fiúk csak védekezett, Dénes 16 éves húga szerint a testvére egy bűnöző...

Ezt te sem bírnád szó nélkül! – A séró, mely önálló életet él!

Van, akit nagyon idegesített, és le is kevert volna neki egy pofont, más viszont jól szórakozott rajta. Az biztos, hogy két évvel ezelőtt Béla 13 centis felállított haja senkit nem hagyott hidegen, és az is, hogy nem lehetett nem megbámulni. A 16 éves tapolcai fiú egy jelenség lett, és nem csak az interneten keltett feltűnést, de még a Fókuszba is bekerült. Ehhez csak egy fésűre és egy ollóra volt szüksége.

34. rész - Egy kétségbeesett anya attól fél, hogy gyermekét a saját apja rabolta el!

Bence nem jött haza délután az iskolából, nyomtalanul eltűnt, senki nem látta és nem is hallott a kisfiúról. Édesanyja, Márta azzal gyanúsítja meg a volt férjét, hogy a tudta nélkül rabolta el a fiút, hogy csak ő nevelhesse a jövőben. A kétségbeesett anya attól fél, hogy volt párja arra készül, hogy a feleségével együtt, akinek nem születhetett gyereke, elhagyják az országot és kisfiát is magával akarják vinni...

24. rész - A 8 gyerekes család élete sötét titkot rejt!

Amikor a három gyerekes férfi és a négy gyerekes nő összeköltözik, eluralkodik a káosz. De a legnagyobb gond a legidősebb fiúval van, súlyos titkot rejteget! Dávid eltűnik, az édesanya pedig összeomlik. De van kiút?

12. rész - A 30 éves férfi nem szabadul az anyjától!

A 30 éves Molnár János szüleivel él együtt egy gyömrői házban. A kertész végzettségű fiúnak még nem nagyon volt barátnője, édesanyja világ életében túlféltette. Jani magánélete háttérbe szorult az eddigi években. Ez egy csapásra megváltozik, mikor az interneten megismerkedik Kenderesi Annával. A korán nyugdíjba vonult Máriának persze azonnal komoly gondjai akadnak fia barátnőjével...

4. rész - Egy anya attól tart, hogy magányos fia beleszeretett fiatalabb unokatestvérébe!

Hegedűs Krisztina nyugtalankodik: a sógornője, Petra állítólag látta, ahogy Krisztina fia, a 30 éves Balázs kikezdett 16 éves unokatestvérével. A család összeomlik, és Krisztina bár szeretne hinni fiának, hogy ez csak egy félreértés volt, de mégis kétségei vannak...

Letartóztatták Guy Ritchie és Madonna fiát

Kábítószer birtoklásáért letartóztatták Guy Ritchie és Madonna tinédzser fiát. Az eset még szeptember végén történt, de csak most hozták nyilvánosságra. Rocco-t otthona közelében tartóztatták le, miután a szomszédok ráhívták a rendőröket. A 16 éves fiút állítólag többször látták marihuánás cigit szívni, és amikor a rendőrség igazoltatni akarta, megpróbálta eldobni, de nem sikerült neki.

Robbantás a kegyhelyen

Tizenéves fiú követett el öngyilkos merényletet Pakisztánban egy vallási kegyhelynél. A tömegben robbantotta fel magát. 52 embert megölt, több mint 100-an megsebesültek. A támadásért az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta a felelősséget.

Előző rész (2015. november 5.)

Vajon javítani fog Tóbiás állapotán a szteroidszedés? Vajon mit tett Róbert 15 évvel ezelőtt? Liza Péter elől futva egy titokzatos fiúba ütközik bele az utcán.

Következő rész (2015. november 5.)

Vajon javítani fog Tóbiás állapotán a szteroidszedés? Vajon mit tett Róbert 15 évvel ezelőtt? Liza Péter elől futva egy titokzatos fiúba ütközik bele az utcán.

Előző rész (2015. október 27.)

Nóra megtudja, hogy ki a fiú, akinek Róbert rendszeresen pénzt küld. A frissen hazatért Tóbiás életveszélybe kerül otthon. Váratlan ismerős toppan be Krisztián életébe.

 

Következő rész (2015. október 27.)

Nóra megtudja, hogy ki a fiú, akinek Róbert rendszeresen pénzt küld. A frissen hazatért Tóbiás életveszélybe kerül otthon. Váratlan ismerős toppan be Krisztián életébe.

 

Jóslás ingával: fiú lesz vagy lány?

Néhány évtizeddel ezelőtt a 3D-s ultrahang még csak egy álom volt. A születendő gyermekek nemét csak a születés pillanatában tudták meg a szülők. De már akkor is „divat” volt kiingázni a leendő babák nevét egy cérnára kötött gyűrűvel. De vajon mennyire pontos az inga? Valóban meg tudja mondani, hogy fiú lesz-e vagy lány a baba? Erre kerestük a választ Radics Ágnes életútvezetővel.

Ez történt a 42. héten


szerző:
2015.10.16. 22:00
Ez történt a 42. héten

Zsófi megcsókolja az eszméletlen Tóbiást, aki pont ezután tér magához. Gizella megdöbbentő, de örömteli híreket kap Lindáról. Balázs egyre közelebb kerül Hannához. Vajon a régi szerelem újra lángra kap? Vajon mit szól mindehhez Ádám? Ludwig megtudja, hogy annak idején Róbert juttatta börtönbe. Vajon mit tervez most a fiával? Miklós megmondja Zsófinak, hogy Timi hibája volt a baleset. Kiderül, hogy Tóbiás számára a baleset nem maradt következmények nélkül. Laci kvíz estet rendez. Vilmos egyre inkább aggódik, hogy Mónika és Miklós között több van egyszerű barátságnál.
 

Robi fiúból férfivé érett


szerző:
2015.07.06. 23:00
Robi fiúból férfivé érett

A zenész édesanyja visszatér otthonába, így Robi ismét magára marad. Az anya jó tanácsokkal látja el fiát, aki úgy dönt, életében először hallgat rá, és bár hiányzik neki Edina, mégis ellenáll a kísértésnek. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Vádat emeltek a tolvaj ellen, aki látássérülteket rabolt ki

Egy tizenéves fiú tavaly augusztusban rabolt ki két látássérültet, az egyiknek letépte az aranyláncát, a másiktól néhány száz forintot „zsákmányolt.” A tolvaj meneküléséről egy térfigyelő kamera készített felvételeket, a rendőrök gyorsan el is fogták az elkövetőt. Kedden vádat emeltek a tinédzser fiú ellen.

ADA: „Nyilván egy babát össze-vissza csókolgatsz”

Ada fiai már 9 évesek, de még mindig szájra puszival köszönnek a műsorvezetőnek. Miért alakult ez így, és mit gondol Ada, hány éves korukig működik ez, kiderül az alábbi videóból.

Mikor tudatosul a gyerekben a nemiség?

Egy kanadai házaspár úgy döntött, harmadik gyereküket "nemsemlegesen" nevelik, így senkinek nem árulják el, hogy fiú vagy lány. Az egész ötlet mögött egyébként az az elv áll, hogy a nemi szerepek olyan terheket, elvárásokat tesznek a gyerekek nyakába, amelyek akadályozzák, hogy a személyiségük szabadon fejlődhessen, hogy tényleg azzá válhassanak, akik szeretnének lenni. Arról, hogy pontosan mikor tudatosul a gyerekekben a fiúk és a lányok közötti különbség és hogyan kezelje ezt az életszakaszt a szülő, szakértőnkkel beszélgettünk. Haumann Petrát pedig saját tapasztalatairól faggattuk.

A legfiatalabb magyar motorversenyző

Vendégünk volt a tizenkét éves Laczkó Máté, aki a legfiatalabb magyar motorversenyző. A fiatal fiú három évesen kapta meg az első motorját. A 8:08-Minden reggel műsorvezetőinek elmesélte az eddig elért eredményeit.

Prágában van az agydaganatos, brit kisfiú

A fiút szülei nemrég kilopták egy brit kórházból, majd Nagy-Britanniából. Állításuk szerint azért, mert a szigetországban nem kaphatja meg a megfelelő kezelést.

Dundika a férfiak gyűrűjében


szerző:
2013.02.08. 08:15
Dundika a férfiak gyűrűjében

A Szombat Esti Lázra készülő Dundikát az otthonában látogattuk meg, ahol élete két legfontosabb férfijáról, Majkáról és közös fiukról, a másfél éves Mariánról mesélt.

Ákos és fia titkos szövetséget kötött

Ákos legnagyobb kritikusa a fia. Ákos szinte mindenben kikéri Márton véleményét, akitől persze kap hideget és meleget is.

Egzotikus szerelem bontakozott ki a fővárosban

Dian Sharlyn egy légimagazin-fotózás kedvéért érkezett Budapestre egy londoni munka után. Hamar kiderült, hogy nem csak munka-, hanem szívügyi oka is van magyarországi látogatásának.

Villámkarriert futott be Kínában a magyar szívtipró

A focistából modellé avanzsált Ricsi nemrég hazajött Kínából, 5 hónap megfeszített munka után. Unatkozni egy csepp ideje sem volt.

Czutor Zoli szigorúan fogja lányát

3 fiút és 1 lányt felnevelni talán nem is lehet másként, csak szigorúan. A legfiatalabb Czutor-fiú 2 hónapja született, de Zoli érthető módon az egyedüli lányra, Szonjára is különösen odafigyel.

BK válogatás: Ki bújhat Peti bőrébe?

Az elmúlt hetekben számos találgatás látott napvilágot arról, hogy kik távoznak a Barátok közt fiatal szereplői közül. Az Illés Pétert megformáló fiú hamarosan búcsúzik is a csapattól.

A Dunában kutatnak az eltűnt portugál fiú után

Búvárok és rendőrök szálltak vízre a Duna budapesti-déli szakaszán: Goncalo Ferrazt keresik. Ugyanis a 22 éves portugál egyetemista május 11-én a folyóba ugrott az Erzsébet hídról. A fiút azóta sem találják.

Király L. Norbinak fia lesz!


szerző:
2012.05.12. 07:30
Király L. Norbinak fia lesz!

Az énekes és a barátnője, Niki őszre várják a babájukat, néhány napja pedig már azt is tudják, hogy a királyi trónörökös fiú lesz. Norbi büszkén számolt be a fejleményekről.

Csisztu Zsuzsa újra babát szeretne

A népszerű televíziós kisfia, Krisztián, már ötéves, úgyhogy a szülők úgy gondolják, lassan jöhet a kistesó is.

Pintácsi Viki kisfia a leukémiával harcol

Nemcsak a színpadon, otthon is tudja, milyen anyának lenni. Pintácsi Viki 3 gyermeket nevel, és álmában sem gondolta volna, hogy Viktorral, nemcsak kivételes sportteljesítménye, vagy színpadi szereplése miatt áll kamera elé.

Lerántotta a leplet az igazságról Tóth Gabi

Kuncogtak, folytatták egymás félmondatait. Tóth Gabi és szerelme a Fókusz riporterének mindent elmondott, amiről eddig csak álhírek voltak. Az énekesnő az év társasági eseményén jelent meg először párjával.

Csiszolatlan gyémántot rejtett a focipálya

Rico két hónapja még rúgta a bőrt és, edzője szerint ő volt a csapat egyik motorja. Őt lepte meg legjobban, hogy a fiú egyik napról a másikra sarokba dobta a stoplis cipőt, igézve belenézett egy divatfotós kamerájába, és máris Milánóban találta magát.

Életet lehelt az MTK játékosába


szerző:
2011.10.28. 19:00
Életet lehelt az MTK játékosába

Amíg a mentők nem értek ki, nem hagyta abba Zoli az újraélesztést. A 15 éves fiúnak az életét köszönheti az MTK veterán játékosa, a kétszeres válogatott Kovács Béla.

Megúszhatják, akik összeverték a jószívű nénit

Gyümölcsöt kaptak ajándékba, aztán nekiestek az idős néninek. Két 13 éves gyerek vert agyba-főbe egy köztiszteletben álló asszonyt. Mi lesz a két fiúval, akiket a koruk miatt nem lehet börtönbe zárni?

Se jogosítvány, se forgalmi, se biztosítás

Jogosítvány nélkül és forgalmi nélkül okozott balesetet egy 21 éves férfi a hármas főúton Emőd közelében hétfő este.

Fura-faktor: Nagyító alatt a különleges előadók

Vannak, akik állítólag azért kezdik el nézni az X-Faktort, mert imádják a fura figurákat, akik néha a mentorokat is teljesen lebénítják. Márpedig az ilyen fazonokból akad bőven a 2011-es X-Faktorban is.

Megbolodították a mentorokat és a közönséget

A X-Faktor 2 versenyzője, Judit és Bence különcségük ellenére meggyőzték a zsűrit. Hétvégén kiderül, vajon sikerül-e újabb vicces és meghökkentő produkcióval előállniuk, és továbbjutniuk.

Új életet kezdhet a magyar Maugli


szerző:
2011.09.20. 19:15
Új életet kezdhet a magyar Maugli

Torokszorító volt hallani a kutyák között nevelkedett Farkas Bercit, amikor úgy egy hónapja arról mesélt, hogy múltja miatt mindenhol kiközösítik, kutyának szólítják, és szerinte ő már soha nem találhat magának barátnőt sem.

Az út szélén is dúl a nemek harca

Arra voltunk kíváncsiak, vajon egy női vagy egy férfi hüvelykujjnak van-e több esélye az autópálya mellett. Az eredmény nagyon tanulságos. Bár a nemek harcában óriási a különbség, párban már elég jók a kilátások.

Mindent vitt a kaméleonarcú modell

Hogy a magyar modell lányok világszinten is sikeresek, arról már sokszor beszámoltunk, elég csak Mihalik Enikőre gondolnunk. De mi újság a fiúkkal? Róluk már jóval kevesebbet tudunk, pedig repülőjegyre nekik sem kell saját zsebből költeniük.

Kutyák nevelték a magyar Mauglit


szerző:
2011.08.22. 19:45
Kutyák nevelték a magyar Mauglit

4 éves koráig állatok között élt egy magyar fiú. A szenzáció annak idején még az újságokba is bekerült. 17 év után megtaláltuk Bercit, aki televízióban először meséli el hátborzongató történetét.

Megtalálták a Rábában eltűnt fiú holttestét

Megtalálták a vízi polgárőrök a Rábában annak a 15 éves fiúnak a holttestét, aki még kedden este merült el a folyóban.

Hátbaszúrta fiát


szerző:
2011.08.21. 13:40
Hátbaszúrta fiát

Emberölés kísérlete miatt indult eljárás egy 56 éves férfi ellen, aki szombat este hátba szúrta a fiát a Veszprém megyei Vöröstó községben.

Londoni zavargások magyar szemmel


szerző:
2011.08.09. 19:54
Londoni zavargások magyar szemmel

Átterjedtek a zavargások Londonról. Például Manchesterre, Liverpoolra és Birmingham-re. London elegánsabb részén és a turisták által kedvelt Camden Townban élők is félnek. Köztük egy magyar fiatalember is.

Véletlenül kerülte el a robbanást a magyar fiú

Csak a szerencsének köszönheti, hogy épp nem volt az oslói robbantás helyszínén egy magyar fiú.

Árván veszi fel a harcot a hitelek és perek sorával

Első 18 évében már egy egész életnyi tapasztalatot szerzett. Pedig Patriknak, ahogy a többi gyereknek is, csupán az lett volna a dolga, hogy egészségesen, vidáman felnőjön. Ám eddig beteg anyukáját ápolta, aztán eltemette, most pedig próbál életben maradni, árván.

Életével játszott az aknára bukkanó fiú

Éles, második világháborús szárnyas aknát talált egy fiú Csökmő határában.

Világháborús aknával flangált a gyerek

Második világháborús robbanószerkezetet talált egy gyerek, majd magával vitte.

Hat métert zuhant a mozgólépcsőről

Egy koncertről tartott hazafelé barátaival egy 18 éves amerikai fiú. Részeg volt, és hősködni kezdett a mozgólépcsőn. Zuhanás lett a vége.

Meztelen fotóval zsarolta virtuális partnerét

A megzsarolt a rendőrséghez fordult, és a kisvárdai kapitányság munkatársai a pénz átadásakor tetten érték a gyanúsítottat.

Fiút szült Natalie Portman


szerző:
2011.06.15. 17:20
Fiút szült Natalie Portman

A Fekete hattyú című film főszerepéért Oscar-díjat nyert színésznőnek ez az első gyermeke, akinek apját a film forgatásakor ismerte meg.

Vizsgálat a kórházban meghalt fiú ügyében

Ártatlannak vallotta magát az az orvos, aki ellen egy 14 éves fiú halála miatt indult eljárás.

Német tizenévesek gyújtották fel magukat

A 16 éves fiú a helyszínen életét vesztette, míg a 13 éves lányt súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

Plüssmacikkal segíti beteg kortársait a fiú

A 14 éves baranyai fiú a televízióban látta, hogy a szeretni való maciknak milyen testi-lelki gyógyhatást tulajdonítanak a kutatók.

Holtan találták meg az egyeki fiút

Megtalálták annak a 14 éves gyereknek a holttestét, aki vasárnap tűnt el a Hajdú-Bihar megyei Egyekről.

Szabó Győző szeretne időutazó lenni

Győző boldog párkapcsolatban él Rezes Judit színésznővel, akitől tavaly év végén kisfia született.

Majnem belehalt a lopásba


szerző:
2011.04.04. 23:20
Majnem belehalt a lopásba

Feszültség alatt lévő vezetéket vágott le vasárnap egy 17 éves fiú Nyíregyházán.

Vadászfegyverrel lőtte agyon feleségét

Pszichológus foglalkozik azzal a fiúval, akinek apja csütörtökön lelőtte feleségét, majd öngyilkos lett.

Jásztott, felmászott, ottmaradt


szerző:
2011.02.27. 18:44
Jásztott, felmászott, ottmaradt

A tűzoltók hoztak le egy külföldi fiút a margitszigeti Domonkos-rendi kolostor romjairól.

A két Bodnár együtt dalol


szerző:
2010.11.09. 15:49
A két Bodnár együtt dalol

Úgy tűnik valóra válik egy álom. Egy igazi, filmbe illő történet ez: apa és fia újra egymásra talál. És születik egy dal, amely kettőjükről szól, és végre elindíthatja a tékozló fiú karrierjét.

Sheryl Crow fia kisöcsit kapott


szerző:
2010.08.06. 07:30
Sheryl Crow fia kisöcsit kapott

Az énekesnő sohasem jelenik meg szerelmével a nyilvánosság előtt, annyira elrettentette korábbi szakításának emléke.

Egy szál pizsamában tűnt el egy kamasz

A 17 éves csolnoki fiút szombat óta keresték már a rendőrök, polgárőrök, és a település lakói, de nem akadtak nyomára.

Céline Dion két kistesót ajándékoz kisfiának

A kanadai énekesnő a karrier és a magánélet közötti összhang mintaképe. Ikrei öt hónap múlva érkeznek.

Vízbefúlt egy 15 éves fiú


szerző:
2010.07.20. 20:20
Vízbefúlt egy 15 éves fiú

Horgásztóba fulladt egy 15 éves fiú kedden késő délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Császlón.

Megtalálták a Velencei tóban eltűnt fiú holttestét

A 15 éves fiú holttestét a búvárok a parttól 20-30 méterre találták meg.

Gyerekhalál a tornateremben


szerző:
2010.05.19. 11:19
Gyerekhalál a tornateremben

Óra közben összeesett és meghalt egy 15 éves fiú egy dél-ukrajnai iskolában, osztálytársai szerint nem volt gond az egészségével.

Kettős transzplantációra vár a beteg fiú

Súlyos betegsége miatt 15 éve nem mozdult ki a szobájából egy szegedi fiú. Életét csak egy kettős, szív- tüdő transzplantáció mentheti meg!

Kínai tehetség


szerző:
2010.04.14. 15:30

Hazavágyik a kitoloncolt kisfiú


szerző:
2010.03.24. 18:38
Hazavágyik a kitoloncolt kisfiú

Most a csak magyarul beszélő gyermek román óvodába jár. Korábbi nevelőszülei vissza szeretnék hozni Magyarországra.

Segítség a meglőtt fiúnak


szerző:
2010.03.23. 13:12
Segítség a meglőtt fiúnak

Hét hónappal a csaknem végzetes lövés után a család megtöri a csendet, a Fókuszban állnak először nyilvánosság elé. A 13 éves Rolandot a saját házukban nyakon lőtték, lebénult.

Meghalt fiú: hibáztak az orvosok


szerző:
2010.03.02. 11:45
Meghalt fiú: hibáztak az orvosok

Egy háziorvos figyelmeztetést kapott, egy másik háziorvos ellen pedig etikai eljárást kezdeményez az ÁNTSZ, azután, hogy Jászberényben meghalt egy diák.

Meghalt a fiú, aki az órán rosszul lett

A gyereket akkor még újra tudták éleszteni a mentősök, de a kórházban már egyetlen percre sem tért magához.

100 bűncselekményt követett el 14 évesen

A miskolci fiú nemrég egy emődi ház kirablásával „jubilált”.

Mentőkutya találta meg az elkóborolt fiút

Az értelmi fogyatékkal élő 22 éves fiatalember édesanyja tudta nélkül leszállt a vonatról.

Rendkívül alattomos drog az öngyújtógáz

A szer tönkretette egy 14 éves fiú szervezetét - fél év után szörnyű kínok közt halt meg.

Beismerte az átverést a ballonos fiú anyja

Állítása szerint a népszerűségért rendezték meg a drámát. Az apa továbbra is tagad.

Vádat emelnek a ballonos fiú szülei ellen

Az ügyben eljáró seriff még nem közölte, pontosan mivel vádolják őket.

Rejtélyes módon tűnt el 18 éves fiú

A szülők úgy gondolják, gyermekük nem ment volna el önszántából.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!