KERESÉS search-close

feszültség

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "feszültség"

Zsani, a „tetves lány”


szerző:
2019.06.04. 18:00
Zsani, a „tetves lány”

A 16 éves lány anno ő maga vezette be édesanyját a live videózás rejtelmeibe, de ma már nagyon bánja. Anyukája ugyanis eléggé ráfüggött a dologra, ráadásul a vicc kedvéért csúnya dolgot terjeszt saját lányáról. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dráma a konyhában: Bogi revansot vett Kozin

Miután a csapatos feladatoknál Kozi elvette Bogiék tésztáját, a lány szerette volna ezt visszaadni neki. Éppen emiatt a középdöntő kapujában a csapattársának adta a hátrányt.

Bea mindenkit meglepett: üvöltve irányította csapattársát

Bea egyáltalán nem örült neki, hogy Tomival kellett egy csapatban főznie. Éppen emiatt, egy pillanatra sem hagyta, hogy a fiú akarata érvényesüljön.

Az egyik versenyző visszaszólt a séfeknek?

A két séf lement a pultokhoz, hogy megnézzék, hogyan haladnak a versenyzők az ételeikkel. Az azonban még őket is meglepte, amikor a tanácsukkal azonnal szembement az egyik versenyző.

Vallási feszültség Srí-Lankán

Megtorlástól tart a Srí-Lankai muzulmán kisebbség a húsvéti robbantásos merényletek után, és többen rendőrőrsön kerestek menedéket. A merényletsorozatban, amit iszlám szélsőségesek hajtottak végre, több mint 250-en vesztették életüket, pedig a titkosszolgálatoknak pontos információik lehettek a támadásról.

Már a Párbaj reggelén feszült volt a Villa-hangulat

Valaki szemetet dobott Reni ruhái közé, majd jött a szokásos Zsuzsu-Reni harc, miközben Hunor megmutatta, hogyan is teperné le Zsút az asztalon…

Ilyen egy feszült reggel a Villában!

Amíg Zsuzsu és Reni marták egymást a fürdőben, addig Hunor és Roli a teraszon feszültek egymásnak.

Reni nem bírja tovább a játékot?

A Párbaj utáni buli jó hangulatban indult, később azonban Reni ráébredt valamire, amitől teljesen befordult...

Így alakult Adri és Lacika kapcsolata a Villában

Úgy tűnik, a párbajozók között mindig is volt egy kis feszültség.

Miért folyamatos a feszültség Kovács Dóri és Király Peti között?

Hatalmas a feszültség a Konyhafőnökben! Kovács Dóri és Király Peti 5 évig alkotott egy párt, így nem meglepő, hogy sokkal több mindent engednek meg egymással szemben a műsorban. A Story Extrának elsőként mesélnek arról: milyen magukat visszanézni a tévében, megbántak-e valamit és azt is elárulják, hogy mi is a kettejük közti folyamatos feszültség oka.

Áll a balhé! Zsuzsu nekiment Csokinak...

Miután Csoki elhatározta, hogy felhasználja szuperképességét, összehívta a villalakókat az udvarra, ám Zsuzsunak egyáltalán nem tetszett a dolog. El is mondta véleményét...

X-Faktor: fokozódik a feszültség!

Egy évvel ezelőtt a mentorok szerinti leggyengébb és legerősebb produkció távozott szombat este az X-Faktornól, ami azt is jelentette, hogy Bereznay Dániel Gigit hibáztatta a kiesése miatt.

X-Faktor: izgalmas pillanatok, és drámai jelenetek!

A helycserés válogatás nagyon idegtépő volt az X-Faktor táborban két évvel ezelőtt. Az utolsó pillanatban is volt, akinek fel kellett állni a biztosnak érzett helyről. Sőt egyikük már másodszor került ilyen helyzetbe, így ki is akadt mindenki: Gáspár Laci, a lány szülei, az énekes, és a többi mentor is.

Az X-Faktor: dráma, és ami mögötte van!

Az X-Faktor készítői egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy Nagy Krisztián feladta a versenyt. Hogy miért érezte úgy a fiatal férfi, hogy túl nagy falat neki az X-Faktor, azt ő maga mondta el a Fókusz kamerájának.

„Ne nézzél már hülyének!”

A túl sok ellenségeskedés miatt a villalakók a riportszobába lettek száműzve egy kis „összemelegedés” reményében, ám a feszültség így is tapintható volt a levegőben…

Megszólalt Fanni feltételezett gyilkosának nagybátyja

VV Fanni holttestét továbbra sem találják, így egyre feszültebb mind a sértett, mind a gyanúsított családja. Brodmann Péter, B. László nagybátyja, egyben korábbi védője először nyilatkozott a Fókusznak, és rögtön megragadta az alkalmat, hogy oda szúrjon a másik oldalnak.

„Úgy ki kellett volna őket innen penderíteni már...”

Laciék bukták a legtöbb pénzt a legutóbbi játékon. Niki értetlenül állt a történtek előtt, és biztosra vette, hogy Viviék taktikából pontoztak úgy, ahogy.

Kefir egyre ingerültebb


szerző:
2018.09.03. 20:14
Kefir egyre ingerültebb

Mariann úgy érzi, hogy ha rajta múlik, megnyerik a következő kihívást is, de ehhez az is szükséges, hogy Kefir is partner legyen a játékban.

Angelina Jolie szítja a feszültséget?

Tovább dúl a háború Angelina Jolie és Brad Pitt között, és egyre inkább bizonyossá válik, hogy a feszültséget a színésznő szítja. Angelina olyannyira messzire ment már, hogy az még ügyvédjének is sok.

Rüsztem pasa: „Ettől a perctől a házasságunk nem más, mint egy érdekszövetség!”

Mihrimah láthatóan belehabarodott az őt gyógyító spanyol orvosba, aki szinte már-már viszonozta a szultána féltve őrzött érzelmeit. Azonban Mihirmah elkövette azt a hibát, hogy azt hitte, Rüsztem ebbe nem fog beleszólni. Ennek ellenére a pasa majdnem megölte a férfit, mikor meglátta a házukban, és féltékenységében még a szultánának sem kegyelmezett. 

Magyarország utolsó gettójában járt a Fókusz stábja

Magyarország egyik utolsó gettójában egyre jobban nő a feszültség. Sajtóhírek szerint ki akarják innen szorítani a problémás lakókat. A Fókusz stábja is kíváncsi volt arra, hogy mi a helyzet észak-kelet Magyarország egyik legnagyobb városában, ezért ellátogattunk a helyszínre, a Hámán Kató utcába.

 

Máté:

Az összeomlás szélére kerültek A Konyhafőnök versenyzői. Az óriási nyomás, a feszültség, az egyre keményebb feladatok, na és persze a karnyújtásnyira lévő döntő mindenki idegrendszerét megviseli. Mátéét is.

Óriási balhék A Konyhafőnökben!

Vitatkozás, ordibálás és sírás? Ezek a szavak jutnak eszükbe először A Konyhafőnök versenyzőinek, ha a középdöntőre gondolnak. Ekkora csetepaté azonban még egyetlen szériában sem kerekedett…

„Sovi, nyugodj már le!”

Sovitól már mindenki megszokta, hogy túlpörög a konyhában, azonban a középdöntő kapujában akkora feszültség volt benne, hogy minden eddiginél erősebben tört ki rajta a pánik. Beszélni sem tudott, amikor Zé és a Séf odamentek hozzá.

Tenya újra bepróbálkozott Tóth Andinál?

A Celeb vagyok, ments ki innen! szerelmi vallomása óta újabb adok-kapok alakult ki Andi és Tenya között. Az üzengetést és az újabb találkozót egy közös musical esélye pattintotta ki.

Joe Lalinak: „Amióta visszajöttél, megint csak feszkó van…”

Lali megérkezett Budapestre, de a hazatérése problémásan indult. Hatalmas egész napos pótszilvesztert akart tartani, de senki nem akart vele bulizni, ráadásul Orsival is összeveszett. Lali a fejébe vette, hogy újra összehozza Joe-t és Tamarát, ami nem várt bonyodalmakhoz vezetett.

Karácsonyi feszültségoldás

Nemcsak örömöt, sokaknak rengeteg feszültséget jelent a karácsony. Különösen az előkészületek járhatnak idegesítő nyűggel. Erre találta meg a megoldást néhány londoni fiatal.

Fókusz 2017-12-13


szerző:
2017.12.13. 17:20
Ez van, ha a Villában egyszer elszabadulnak az indulatok!

Három éve, pont ezen a napon, egy evőversenyt tartottak a villalakók. A fekete csapatot Dennis, a fehéret Laci képviselte. Miután a verseny lezajlott, a két csapat tagjai levezetésképpen gyorsan össze is vesztek egymással, és persze egyelőre csak gondolatban, de egyből elkezdték dobálni egymásra a kiválasztó jelet.

Fókusz 2017-10-30


szerző:
2017.10.30. 17:20
Áron: „Nem jó, hogy ha stresszelsz minket Anna!”

A sárgáknál is akadt egy kis feszültség, hiszen Anna annyira aggódott, hogy folyamatosan Zalut és Áront sürgette. A fiúknak végül a sarkukra kellett állniuk.

Ilyen egy elsősegélynyújtó tanfolyam Piros és Gizi módra!

A feszültség egyre csak fokozódik a két nő között…

Fókusz Plusz 2017-09-09


szerző:
2017.09.09. 18:50

Fókusz Plusz 2017-08-26


szerző:
2017.08.26. 18:50
Előző rész (2017. augusztus 15.)

Vajon hogy alakul Ábel és Nóra találkozója? Vajon sikerül Hannának és Péternek legyűrni a köztük lévő feszültséget? Hogy birkózik meg Emília a könyvét ért kritikákkal? Sári egyre otthonosabban érzi magát Alizéknál.

Következő rész (2017. augusztus 15.)

Vajon hogy alakul Ábel és Nóra találkozója? Vajon sikerül Hannának és Péternek legyűrni a köztük lévő feszültséget? Hogy birkózik meg Emília a könyvét ért kritikákkal? Sári egyre otthonosabban érzi magát Alizéknál.

Csúnya véget ért a hercegek vacsorája!

Hiába testvérek, hiába nőttek fel együtt, egyre nagyobb a feszültség a hercegek között. Mihrimah egy békülős, minden kibeszélős estét szeretett volna tarani, ahol a szereteté és az őszinteségé lett volna a főszerep. Kár, hogy a vacsora végén Selim és Bayezid már nemcsak szavakkal bántották egymást, hanem a veszekedés tettlegességik fajult.

Előző rész (2017. július 07.)

Péter és Natasa közt nő a feszültség. Nóra és Ábel szorosabbra fűzik a kapcsolatukat. Stella megpróbálja közelebb hozni egymáshoz Gizellát, Lászlót és Pirost. Miklós bevallja Bandinak, hogy ő a felelős András haláláért.

Következő rész (2017. július 07.)

Péter és Natasa közt nő a feszültség. Nóra és Ábel szorosabbra fűzik a kapcsolatukat. Stella megpróbálja közelebb hozni egymáshoz Gizellát, Lászlót és Pirost. Miklós bevallja Bandinak, hogy ő a felelős András haláláért.

Karola és Szilárd szexszel temetik a múltat

Karolát sokkolta, mikor reggel a rendőrség kihallgatta őt. Miután Karola hazaért a rendőrségről, Gréti biztosította arról, hogy ez önvédelem volt, Karolát mégsem hagyták nyugodni a nevelőotthonban töltött régi borzalmas idők emlékei...

Doma:

Rozs Erika és Gaál Viktor párterápián feszültek ismét egymásnak a házasok. Adrienn meg van róla győződve, hogy Domának az a problémája, hogy nem akar vele lefeküdni. A férj azonban egész mást állít...

Adrienn úgy érzi, Doma megalázta őt

Doma levélben foglalta össze gondolatait a párterápia után, viszont Adrienn nem volt kíváncsi rá. Inkább kifejtette férjének, hogy mennyire megbántotta őt a szavaival.

Érezhető a feszültség Rita és Zoli között

A nászúton zajló vita hosszú távon is rányomta a bélyegét a házasok kapcsolatára. Ritának már egyáltalán nincs kedve beszélgetni Zolival, aki továbbra is úgy érzi, hogy neki van igaza. Soós István úgy látja, kezdik lezárni az esélyt hogy bármi is legyen kapcsolatukból.

Fókusz 2017-03-27


szerző:
2017.03.27. 17:25
Igor és Karola egy lőtéren vezette le a feszkót

Karola délután elkíséri Igort a lőtérre. Megtudja, hogy Igor azért foglalkozik ezzel a sporttal, hogy a szorongását kompenzálja, de Karolában a lövészet pont az ellenkező hatást váltja ki.

A feszültség nagy, az ételek borzalmasak

A Zocalo nem csak a belső viszályok miatt csúszik lefelé a lejtőn. Miután Gordon megkóstolta az ételeket, szembesítette a tulajt és a szakácsot, hogy mekkora bajban is vannak. Az ételek ugyanis förtelmesek.

Vivi, a legstresszesebb villalakó újra akcióban!

Miközben Vivi pakolta Zsolti cuccait, Soma újra akcióba kezdett, és poénkodással próbálta oldani a feszültséget. A srác rosszkor szólalt meg, ugyanis Vivi nagyon feszült volt a közelgő Párbaj miatt. Később Zsolti beszélt a lánnyal, és megígértette vele, hogyha kiesik, akkor sem törik össze!

 

Zsolti és Krisz végre kibeszélték magukból a feszültséget?

A titkos szavazás alatt, Zsolti rögtön tudta, hogy Krisztiántól kapta a "legelviselhetetlenebb" szavazatot. Miután mindenki kitombolta magát, elvonultak, hogy kettesben megbezsélhessék, miért is van harag kettejük között.

Elszabadultak az indulatok a titkos szavazáson!

Ki a legszerethetőbb? És a leggyávább? A legelviselhetetlenebb? Hiába zajlott titokban a szavazás, az eredmények hallatán nem kis feszültség alakult ki a Villában.

„A csapattal nem volt problémánk, a konyhafőnökkel viszont igen!”

A kibővült kék csapatnak Tomi vezetésével kellett főznie a Gundel étteremben, ami viszont nem volt feszültségmentes. A közös munkáról és a csapatban kialakult összetartásról kérdeztük őket!

A bulinegyed nem igazán buli az ott lakóknak

Mi tehet valaki, ha hetente háromszor üvöltöznek, verekednek, és kimondhatatlan dolgokat művelnek az ablaka alatt a beton részeg bulizók? A budapesti belváros bulinegyede már évek óta az egyik legkedveltebb magyar turistalátványosság. Csakhogy, ami az ide látogató szomjas vendégeknek móka, az az ott lakóknak hatalmas bosszúság. Miért nincs megoldás és mit mondanak a kocsmatulajdonosok? 

Óriási ellentét a zöld csapatban: Móni és Roland egymásnak feszültek

A zöld csapat tagjai közül Móni és Roland nem igazán értették meg egymást a konyhában. Miközben Roland hiányolta, hogy feladatokat osszanak rá, Móni semmiben sem bízott, amit a csapattársa készített.

Soma:

Miutén Soma ráosztotta, hogy tekernie kell, Mici kijelentette, hogy nem hajlandó. Végül Krisztián megnyugtatta és rávette a feladatra. Tekerés közben Somával újra egymásnak feszültek.

Zseraldin: „Nagyon csalódott vagyok, hogy nem én mentem vissza”

Egy igazi macskaháborúnak lehettünk szemtanúi a ValóVilág vasárnapi Párbaján. Mici és Zseri nem kímélték egymást, még a műsorvezető sem tudta kordában tartani az indulatokat.

Előző rész (2016. október 17.)

Vajon mit kell tennie Miklósnak a szabadságáért? Hogyan próbálja oldani a feszültséget Margó? Vajon mit tud meg Emília Félixről? László úgy dönt, mégis csak költözni szeretne.

Következő rész (2016. október 17.)

Vajon mit kell tennie Miklósnak a szabadságáért? Hogyan próbálja oldani a feszültséget Margó? Vajon mit tud meg Emília Félixről? László úgy dönt, mégis csak költözni szeretne.

Feszült pillanatokat eredményezett a váratlan Kiválasztás

A villalakók nem voltak felkészülve a hirtelen jelölésre, ráadásul eléggé felfokozott érzelmi állapotban érte őket a hír. A Kiválasztás után a kellemetlen beszélgetések vették kezdetüket...

Vicces és megható percek a Kicsi Óriásokban

Könnyek is hullottak, tapsvihar is kitört, a zsűri pedig állva tapsolt! Szombaton bravúros, vicces és megható perceket szereztek nekünk ismét a Kicsi Óriások.

Hogyan élhetünk stressz nélkül?

Sokan szeretnék kevesebb feszültséggel élni az életüket. A stressz egy külső inger, amire a szervezetnek válaszolnia kell, de van egy jó hírünk!

Egyre nő a feszültség a Nyerő Páros tagjai között

Valódi érzelmek és igazi viták – akár csak a való életben. A Nyerő Párosban a szereplők legbensőbb titkaiba is beleshetünk. Vajon hogyan látja a kapcsolatokat egy szakértő, és milyen jövőt jósol a pároknak.

Éhségsztrájkolnak a magyar határnál

Mostanra több ezer ember gyűlt össze a magyar-szerb határ szerb oldalán Horgosnál, hogy megpróbáljanak bejutni az Európai Unióba. A lassú ügyintézés miatt egy kisebb csoport éhségsztrájkba kezdett. A Helsinki Bizottság szerint borítékolható, hogy az egyre növekvő tömeg miatt a feszültség robbanni fog. Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó szerint nincs lehetőség gyorsabb ügyintézésre, mert az nem lenne biztonságos, és nincs rá több emberük.

Roland és Bori edzése szexbe torkollik

Bori és Roland egy bootcamp edzésen akarják levezetni a felgyülemlett feszültséget. Amikor a kemény versengés ellenére sem tudnak győztest hirdetni, annyira felcukkolják egymást, hogy az agresszív hangulat szexbe fordul át.

Elkezdődött a bontás a Városligetben

Újra feszült a helyzet a Városligetben. Kedden elkezdték bontani az egykori Hungexpo épületeit. A ligetvédők szerint az építők nem védik meg a fákat a munkálatoktól. Az építtető szerint szeretnék, csak nem tudják, mert nem tudják bevinni az ehhez szükséges építőanyagokat. A tüntetők ugyanis kívülről elbarikádozták a bejáratot.

Éhinség és balítélet


2016.03.30. 09:52
Éhinség és balítélet

Két dolog bibliai igazságként feszül a Farm világában, mégpedig az, hogy friss a levegő és a feszkóra való késztetés az emberekben. Így első körben talán ennyit a margóra, egyébként pedig az éhezés tovább rombolja a társaság uniós törekvéseit. Tanulság: a korgó gyomor bomlasztja a demokráciát.

Tovább fokozódik a feszültség a Farmon

Miután felkerült a piros kendő Danira, csoportokban folytatták a tervek szövögetését a farmerek.. A kiválasztott srác egyelőre nagyon biztos a dolgában...

Következő rész (2016. március 17.)

Ágnes feszültségekkel teli vacsorát ad vendégeinek. Gizellához vagy Lászlóhoz húz Ottó szíve?  Elkészül-e Bözsi és Vilmos az első vendég fogadásáig? Mikor szakadnak el Zsófi idegei?

Roland és Dávid legjobb barátok lesznek?

Dávid unatkozik, mivel Kristóf elment, Marci nem ér rá, és az utóbbi időben Millával sem könnyű a helyzet. Dávid Rolanddal tölti a napot, és úgy érzi: új barátra tett szert.

Diplomáciai feszültség a meggyilkolt kém miatt

Az orosz külügyminisztérium visszautasította a vádat, miszerint Vlagyimir Putyin utasítására mérgezték volna meg kilenc évvel ezelőtt a Londonban élő orosz ex-kémet, Alexander Litvinyenkót. Londonban bekérették az orosz nagykövetet az ügy tisztázására, David Cameron brit miniszterelnök pedig bejelentette, hogy zárolni fogják mindazok számláját, akiknek köze lehetett a gyilkossághoz.

Orvosok: külföldre, vagy más pályára mennek?

Tartós nagyfeszültség a magyar egészségügyben, szánalmas fizetések, rossz körülmények, külföldön dolgozó magyar orvosok tömegei – ezt nagyjából mindannyian tudjuk. De az orvosok elvándorlásának pontos tényeit és adatait nemigen ismerjük. Hogy hányan, hova, miért mentek-mennek el. Ma mindehhez közelebb fogunk jutni. Varga Júlia, az MTA Közgazdaságtudományi Intézetének tudományos főmunkatársa 9 évig kutatta a magyar orvosok külföldre vándorlását és magyarországi pályaelhagyását.

Karácsonyi időbeosztás okosan

A karácsonyt megelőző pár nap, vagy adott eetben hét, sokaknak valódi rémálommá változtatja az ünnepi készülődést, a ráhangolódást, ugyanis azok a bizonyos előkészületek, mint a bevásárlás, főzés, a fa beszerzése, befaragása, feldíszítése komoly terheket ró a családtagokra, és akkor még nem beszéltünk a háromnapos instant rokonlátogatásokról, ami sokszor komoly logisztikázással és nem kevés feszültséggel jár… Arra voltunk kíváncsiak, hogy sztárvendégeink, Györgyi Anna és Hajdu Steve mennyire tudatosak ebben, valamint, szakértőt is hívtunk, Hamar Domonkost, akitől azt szeretnénk megtudni, hogyan is kell ezt jól csinálni, vagyis karácsonyi időbeosztás okosan!

Mik a török játszma tétjei?

Katonai konfliktus Oroszországgal, kötélhúzás az Unióval, több mint kétmillió szír menekült, kurdok, belső feszültségek. És: mindeközben a NATO második legnagyobb katonai erejével bíró Törökország a sokszereplős szíriai polgárháború kellős közepén találja magát.

Ez történt a 49. héten


szerző:
2015.12.04. 21:25
Ez történt a 49. héten

Nóra és Júlia kapcsolata rendeződni látszik. Liza karrierje komoly veszélybe kerül. Rudinak nem marad pénze az adóssága visszafizetésére, ezért Róbert azt veszi el tőle, amit valaki olyannak szán, aki nagyon fontos neki. Miklós és Róbert kapcsolata egyre feszültebb és minden eszközzel próbálnak elégtételt venni egymáson. Gizi élete újabb fordulatot vesz, de könnyen lehet, hogy ez az út a lejtő aljára vezet. Ludwig új bérlőt ajánl Attilának, de Ágnes közbelép és megakadályozza a tervet. Amikor Ludwig ezt megtudja, összevesznek, és a veszekedéssorozat végén megbocsáthatatlan dolgot tesz a feleségével.
 

Előző rész (2015. december 3.)

Vajon a Róbert és Rudi közt feszülő ellentét végleg tönkre teszi Aliz és Luca kapcsolatát? Sikerül Attilának kitérnie Ludwig gyanús ajánlata elől? Képes lesz-e Nóra ismét megbocsátani Róbertnek?

Következő rész (2015. december 3.)

Vajon a Róbert és Rudi közt feszülő ellentét végleg tönkre teszi Aliz és Luca kapcsolatát? Sikerül Attilának kitérnie Ludwig gyanús ajánlata elől?  Képes lesz-e Nóra ismét megbocsátani Róbertnek?

Pedagógusok:  elégedettség vagy egyre növekvő feszültség?

A hivatalos szöveg: elégedett tanárok, jó hangulat, emelkedő bérek. Aki ezt másképpen látja, feszült tanárokról, rossz légkörről, bérezési trükkökről beszél. A hivatalos szöveget az államtitkár mondja, szerinte minden rendben, de egy szakszervezet a miniszterelnökhöz fordult és sztrájkot akar. Mindkettőjüket meghallgatjuk.

Hogy működnek csapatban a Konyhafőnök Juniorok?

Fokozódik a feszültség a Konyhafőnök Juniorban, hiszen alig pár nap választja el a versenyzőket a döntő hetétől, itt már senki sem szeretne kiesni. A héten csapatban küzdenek a továbbjutásért a kis kukták: ezúttal a kék csapat volt a vendégünk, vagyis Bogi, Zádor és Jázmin.

Növekvő tét és feszültség a Hungary's Got Talent-ben

Érthető a feszültség a Hungary's Got Talent színpadán, hiszen egyre nagyobb a tét. Az élő show-ba ugyanis csak 30 produkció juthat tovább, így érthető, hogy néha a zsűri tagok is összetűzésbe keverednek.

Ez történt a 45. héten


szerző:
2015.11.06. 22:00
Ez történt a 45. héten

Tóbiás veszélyes játékba kezd a gyorsabb felépülés érdekében, míg Zsófi pénzt akar kizsarolni Miklósból Tóbiás rehabilitációjára. Vajon sikerrel jár? Ádám hazajön és Hanna tartozik neki egy vallomással. Bár Liza eleget tett a megállapodásnak, amit az anyjával kötött, Ágnes mégsem akarja a döntését elfogadni. Liza az anyjával való veszekedés után a joghurtoskocsiban tölti az éjszakát, majd másnap, Péter elől menekülve belefut egy helyes fiúba. Ki lehet ő? Hanna újabb befektetést talál magának, ami komolyan érinti azt, hogy Ádám hol lakik a jövőben. Júlia és Nóra között nem enyhül a feszültség.
 

Egyre nő a feszültség a Konyhafőnök versenyzői között

A héten csapatokban kell bizonyítaniuk a Konyhafőnök versenyzőinek, és ez bizony plusz kihívások elé állítja a versenyzőket, ami plusz feszültséget is okoz. Innentől kezdve ugyanis, már nem csak az egyéni teljesítményükön múlik a siker, vagy a kudarc, hanem a csapattársakon is. Itt kiderül, hogy mennyire tudnak összedolgozni, hiszen a tét a döntőbejutás. Izgalmas főzéseken vannak túl a piros csapat tagjai is: Márk és Kolos is, akik között láthattuk is, többször volt feszültség a feladatok során.

Németország: menekült-feszültségek

Bajban lenne Merkel kancellár? Aki 10 éve vezeti Európa legsikeresebb és töretlenül fejlődő országát. Amely ország most ünnepelte az újraegyesítés 25. évfordulóját, miközben menekülők százezrei igyekeztek határai felé. Erre reagálva Merkel néhány hete azt találta mondani, hogy Németország minden menekültet befogad. A folyamat el is kezdődött, látható segítőkészséggel fogadták az érkezőket, egy új összetett szó, a Willkommenskultur, azaz a befogadás kultúrája világszerte ismert lett – majd, amikor kiderült, hogy ekkora tömeggel, ennyi idő alatt még Németország és ezen belül főleg Bajorország is nehezen bír, társadalmi és politikai feszültségek kezdődtek.

Mégis lehetett egyeztetés


szerző:
2015.09.21. 18:50
Mégis lehetett egyeztetés

Elképzelhető, hogy helyi szinten mégis egyeztettek a horvát és a magyar hatóságok arról a vonatról, amely pénteken érkezett közel ezer menekülttel Magyarbólyba. Ezt ma a kormányszóvivő mondta. Kovács Zoltán pénteken éjszaka azt állította: minden előzetes egyeztetés nélkül érkezett a vonat a magyar határállomásra. Ezért vették őrizetbe a mozdonyvezetőt, és ezért fegyverezték le a vonaton utazó 40 horvát rendőrt. Az MSZP szerint a miniszterelnök főtanácsadójának pénteki nyilatkozata keltett diplomáciai feszültséget.

Gokartok V8-as hanggal?


szerző:
2015.09.20. 12:15
Gokartok V8-as hanggal?

Egy autóversenyen általában robbanásig feszül a hangulat, azonban a Hell Kart Centerben erről szó sincs, hiszen a gokartok elektromos árammal üzemelnek. Robbanás tehát nincs, feszültség annál inkább!

Éhesek, ezért egy flakon vízért is ölre mennek

Már napközben is érződött a feszültség a határ szerb oldalán. Egyik stábunk az egész napot ott töltötte. Azt tapasztalták, hogy egyre nagyobb a bizonytalanság a menekültek között, akik éhesek és fáradtak. Volt, hogy egy flakon vízért is szinte harcolniuk kellett. A többség sátrat állított, így próbáltak pihenni, és folyamatosan abban reménykedtek, hogy a magyarok megnyitják előttük a határt.

Válsághelyzet: áttörték a kerítést Röszkénél

A készenléti rendőrség felsorakozott egy kordon mögött és könnygázt is bevetett.  Páncélozott autók, vízágyú, több mint 100 TEK-es kommandóst és katonákat rendeltek a határhoz. Az újságírók becslése szerint körülbelül ezer menekült gyűlt össze az átkelőnél és folyamatosan azt kiabálják, hogy nyissák meg a határt.

Pattanásig feszült a helyzet Leszboszon

Menekültek és helyiek összecsapását akadályozták meg rohamrendőrök a görög szigeten, Leszboszon. Hétfőn több ezer szír és afgán követelte, hogy gyorsítsák fel a bejegyzésüket, mert tovább akarnak utazni. A helyiek egyre ingerültebbek velük, mert szerintük tönkretették a sziget fő bevételét adó turizmust. Leszboszon legalább 20 ezer menekült zsúfolódott össze.

Menekülnek: áttörési kísérlet Röszkénél, egyre nagyobb tömeg a Keletinél

A regisztrációra váró menekültek többször is kísérletet tettek az áttörésre, a rendőrök pedig kétségbeesetten próbálták őket visszatartani. A többség sikerrel futott el, és a környező szántóföldekre, illetve a kukoricásba menekült. Így volt ez hétfőn is, akkor több százan indultak útnak gyalog a déli határtól nyugat felé.

Gyalog indultak Budapestre


szerző:
2015.09.07. 21:30
Gyalog indultak Budapestre

Továbbra is nagyon feszült a helyzet a magyar-szerb határon, Röszkénél. Menekültek egy csoportjának este sikerült áttörni a rendőrsorfalat a tábornál, és több száz menekült gyalog indult el az M5-ös autópályán. Ráadásul a forgalommal szemben indultak el Budapest felé, a sztráda egy szakaszát lezárták. Azt kifogásolják, hogy a túlzsúfolt táborban továbbra is lassú az ügyintézés, miközben minél hamarabb szeretnének Németországba jutni. Egy ideig a rendőri fellépés ellenére sem hátráltak meg. Később azonban rájöttek, hogy túl messze van Budapest, ezért mostanra a menekültek nagy többségét visszavitték a röszkei táborba.

Továbbra is feszült a helyzet Röszkénél

Úgy tűnik, hogy vasárnap este óta most Röszkén a legfeszültebb a helyzet, ahová sok menekült érkezett. Rengetegen vannak a határtól 800 méterre lévő gyűjtőponton, aminek közvetlen közelében ott van kollégánk, Lőrinc Ferenc.

Tolongtak a menekültek a meleg ruhákért

Sok a beteg gyerek is, megfázással küzdenek, lázasak és köhögnek. A segélyszervezetek mindent megtesznek azért, hogy akik a szabad ég alatt éjszakáznak, kapjanak megfelelő ellátást.

Éjjel-Nappal Budapest 15-09-02

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi a fejébe veszi, hogy Pétertől, az egyéjszakás kalandjától esik teherbe, aztán majd Joe-val neveli fel a gyereket. Beállít Péterhez, és lefekszik vele, miután gondoskodott róla, hogy az óvszer megsérüljön. Ezalatt Joe nem tud tovább ellenállni Viola csábításának, és lefekszik a lánnyal. Amikor Barbi elmegy a boksz-klubba, és rajtakapja őket, egy világ dől össze benne.

Napi Doktor: Mitől fájhat a hátunk?

Szinte nincs olyan felnőtt ember, aki ne találkozott volna már a hátban érezhető fájdalommal. Az okok szerteágazóak lehetnek, a kóros testtartástól a feszültségig számtalan eredete lehet a kínzó érzésnek. Vendégünk a témában Korponyi János, okleveles gyógymasszőr, csontkovács volt.
 

Éjjel-Nappal Budapest 15-09-01

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi sajnáltatja magát a tegnapi katasztrofális randija miatt. Mivel a többi lakótárs nem tudja, vagy nem akarja őt felvidítani, Joe készségesen felajánlkozik, mégpedig úgy, hogy elviszi Barbit bokszolni. A boksz-klubban aztán (Barbi szerint) egy percig közel kerülnek egymáshoz, azonban Viola megzavarja a pillanatot.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-31

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi reggel ki akarja csempészni Pétert a lakásból, aki immár másodszor is nála aludt, de lebukik Lali és a lakótársak előtt. Mindenki azonnal arra gondol, hogy Barbi csak spermaszerzésre akarja használni Pétert, Barbi azonban felháborodottan utasítja vissza ezt a feltételezést. Péter újra randira hívja Barbit, aki biztos benne, hogy a fiúnak komolyak a szándékai.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-28

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi nem bírja nézni, ahogy Regina Gréta miatt szenved, ezért elhatározza, hogy egy zumba órával fogja elterelni a barátnője figyelmét – Reginának azonban semmi kedve hozzá, és durván elküldi Barbit. Amikor Regina mégis meggondolja magát, Barbi azonnal túlzásba is viszi, és össze akarja hozni a jóképű Péterrel. Joe reggel megrémül, amikor meglátja Viola kékre vert szemét.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-27

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel lesz Alexa rádiós interjúja az új daláról, de Alexa még mindig bizonytalan, hogy továbbra is folytassa-e a karrierjét, mivel attól tart, hogy akkor örökre elveszítheti a fiát, Bencét. A kezdeti nehézségek ellenére azonban Robinak és Bécynek a rádióban sikerül rábeszélni Alexát arra, hogy interjút adjon. Alexa jól szerepel, és még érzelmesen köszönti a fiát is.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-26

Éjjel-Nappal Budapest: Miután Bécy előző nap pénzt kínált Bence nevelőszüleinek, Alexa megharagudott Bécyre, és Robinál aludt. Nagyon maga alatt van, de Robinak sikerül őt meggyőznie, hogy újra próbáljon meg beszélni Katalinnal és Jánossal. Ám a nevelőszülők újra visszautasítják Alexát. Reggel Regina izgatott, mert az új kiszemeltjével lesz randija.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-25

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa a Bence szüleitől kapott ultimátum után szilárdan elhatározza, hogy feladja a zenei karrierjét. Bécy teljesen ledöbben: nem dobhat el mindent, pont most, amikor már hamarosan megjelenik a dala! Ám amikor Alexa megmakacsolja magát, Bécy úgy dönt, ő maga veszi a kezébe a dolgokat. Pénzt ajánl az örökbefogadó szülőknek azért, hogy ne kényszerítsék Alexát arra, hogy adja fel a karrierjét.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-24

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa reggel nagyon le van törve, attól tart, hogy Katalin tényleg meg fogja tőle tagadni, hogy láthassa Bencét. Mikor Barbival is összeveszik emiatt, felkeresi Katalint a panzióban, hogy kérdőre vonhassa. A beszélgetés során beigazolódnak Alexa félelmei: Katalin azt akarja, hogy Alexa változtasson az életmódján, és adja fel zenei ambícióit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való