KERESÉS search-close

festés

50 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "festés"

Greg platinaszőkévé változtatta Renit

Nem fodrászok, hanem Greg alakította át Renit a Párbajra... azonban a szőkeség nem feltétlenül volt boldog a végeredménytől.

Merre jár most a Konyhafőnök zsűrije?

A Konyhafőnök VIP Fináléja és Király Peti győzelme után a zsűri is elmerült az ünnepekben, a pihenésben és az utazásban. Meglestük, mit csinál most Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő.

Betegek és művészek is festettek

Pszichiátriai betegek és profi művészek, többszázan alkottak együtt a 24 órás PsychArt képzőművészeti maratonon Budapesten. Simon Lajos pszichiáter azt mondta, ezt azért rendezik meg évről évre, hogy az egészségesek megtapasztalhassák: nem kell félni a pszichiátriai betegséggel élő emberektől.

Archív fotókból készül a várostörténeti montázs Dunaújvárosban

Megújul a dunaújvárosi Római körút előtti bástyafal, amelyre archív városfotók kerülnek fel. Az alkotást helyi fiatalok készítik a helyi kortárs intézet közreműködésével.

A látogatók előtt készül a kép

Egy héten keresztül a látogatók előtt készül egy festmény a Hopp Ferenc Múzeum kertjében. Az Isten-Nő című tárlathoz egy indiai festőművész készít egy hatalmas képet, amely egy három arcú Istennőt ábrázol. A fiatal művész képei egyébként már most keresettek, legutóbb egy fekete-fehér alkotásáért 40 ezer dollárt, csaknem 12 millió forintot fizettek.

 

Segíts te is Aleskának!


szerző:
2018.06.11. 14:26
Segíts te is Aleskának!

Sáfrány Emese a napokban újra ecsetet ragadott, ám most a ti segítségeteket is kéri…

Leonardo da Bandi meghódítja Mona Lucát?

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 14-ei epizódjaiból!
 

Leonardo da Bandi meghódítja Mona Lucát?

Habár a fiatalok „randija” kudarcba fulladt, Bandi így is megdobogtatta kiszemeltje szívét.

Kíváncsi vagy Kovács Dóri festményeire?

A DJ új hobbit talált magának, az általános iskola óta először, most újra ecsetet ragadott és festeni kezdett. Tanár segítségével különféle csodákat alkotott, amiket be is hozott Annáéknak. Nektek melyik festmény tetszett a legjobban?

Aleska a légtorna után a festéssel barátkozott meg

Újabb művészeti ágban próbálta ki magát Aleska. A légtornász lány egykor már hódolt az újdonsült hobbijának, most pedig egy újabb szintre szeretné emelni a dolgokat. De lássuk miről is van szó!

Story Extra 2017-10-10


szerző:
2017.10.10. 15:40
SÁFRÁNY EMESE:

Emese szinte évente választ magának új hobbit. Két éve a légtornász edzéseket is csak szabadidős programként látogatta. Azóta pedig már világ- és Európa bajnoki ezüstérmes. Ha ebből indulunk ki, a festészettel is messzire juthat!

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Úristen! Jim Carrey lerántotta a leplet függőségéről!

A nagy nevettető olyan titkokat árult el, amire gondolni sem mertünk, valamint egy teljesen új oldalát mutatta meg, amit eddig még sosem láthattunk! Vigyázat, meglepő és intim dolgok következnek!

Story Extra 2017-08-04


szerző:
2017.08.04. 17:25
Peller Anna testén a festék is jól áll!

Pál Gergely test-festőművész számára semmi sem akadály, több ezer női test után, most Peller Annát is kipingálta. Dudás Barbara kétszeres világ- és Európa bajnok sminkművész pedig mesélt alkotásairól, majdnem lekésett versenyekről és persze magáról a testfestés művészetéről.

Sárközi Ákos szabadidejében festéssel foglalkozik

Különös hobbijáról vallott a Konyhafőnök VIP séfje, Sárközi Ákos: szabadidejében festéssel foglalkozik. Elsőre kissé talán meglepő, hogy nem csak a konyhában érzi otthonosan magát, de jobban meggondolva van benne logika: mindkettőt művészetnek tekinti. Otthona egyik sarkában van a „műterme”, ahová el tud vonulni: festés közben általában kemény rockot hallgat.

Teljesen átalakult a falu kocsmája!

Erika a fejlesztési miniszter érkezése előtt kipofozta a kocsmát, azonban Teca ennek cseppet sem örült...

Teremfestéssel a közösségért

Jótékonyságból festenek ki iskolákat, óvodákat és bölcsődéket, azért, hogy közösséget építsenek, és örömöt szerezzenek. A "Teremfestés" programban már félszáznál is több osztályterem és csoportszoba újult meg. A mozgalmat egy budapesti férfi indította. Brigádja havonta egyszer felkerekedik, és ha kell, hajnalig fest. A Facebookon lehet pályázni a munkájukra, amiért a csapat egyetlen forintot sem fogad el.

Új külsővel hódit Dmitrij és VV Soma

Állítólag a pasik sokkal bevállalósabbak és divatkövetőbbek, minta csajok. Ez lehet a magyarázat arra a jelenségre is, ami az X-Faktor és ValóVilág powered by Big Brother sztárjával történt a napokban.

Szilvi és Botond randija rosszul sül el

A lány elhívta Botondot randizni, azonban az esti italozásra kénytelen volt másokat is meghívni. Mivel a srác egyik munkatársa, Andrea is feltűnően közeledett Botondhoz, a fiú lemondta az estét...

Ecsettel a bombák ellen

Ecsettel harcolnak a békéért. Nemzetközi összefogás lett a Tanúságtétel programból, ami Horgas Péter tervező kezdeményezésére indult. Gyerekek és felnőttek viszik vászonra azt, hogy ők hogyan látják az aleppoi bombázásokat. Így emlékeznek a szíriai háború áldozataira és küzdenek a békéért. A különálló képeket összevarrják, így lesz belőlük egy óriási festmény. A kezdeményezéshez rengetegen csatlakoztak. Most Szabadkán készülnek újabb alkotások.

Leleplezés! Íme a remekművek...

Elkészültek az alkotások, amiket közösen mutattak be egymásnak a festők a modelleknek. Garantált a nevetés!

A villalakók hozták a formájukat

Fontos feladatot kaptak a pancserek. A górék festőt választottak maguknak, akik vászonon örökítették meg "uralkodójuk" képmását. Lássuk, hogy ment!

Fókusz 2016-05-27


szerző:
2016.05.27. 17:25
Ez a lány teljesen beindította Gábor fantáziáját

A farmerlegény első látásra 'beleszeretett' a váratlan vendégbe, akit Szilveszter gazda hozott a tanyára. Gábor fogadni mert volna, hogy le kell festenie a lányt, de abban nem volt biztos, hogy vajon akt lesz-e majd az alkotása...

Házon kívül 2016-04-06


szerző:
2016.04.06. 23:30
Szobát festetnél? Hívd Trabarnát!

Részlet a 17. évad 1. részéből:

Ha a jó munkásembernek nem füllik a foga a melóhoz, akkor nincs más választás: a megbízónak kell ecsetet ragadnia. Így volt ezzel Barna is, aki akár még egy jó bizniszt is indíthatott volna a dologgal.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Festéssel fogy Danics Dóra anyukája

Az X-Faktor negyedik évadának nem csak egy győztese lett. Danics Dóra mexikói nyereményútjára édesanyját vitte magával, aki haza se akart jönni a messzi távolból. Bach Szilvia valami nagyon különlegeset hozott magával Észak-Amerika déli részéről.

 Egyedi ajándékötlet: selyemfestés házilag

Talán a legjobb ajándék, amit mi magunk, saját kezűleg, egyedileg készítünk el. Erre lehet nagyszerű alternatíva a saját festésű selyemsál… Ebben segítettünk Sul Regina, selyemfestővel, hogyan fogjunk hozzá!

Tűzfalon a hajléktalan férfi rajza

Bontsuk le az előítéletek falát – ezt a címet adta rajzának egy hajléktalan férfi, amelyet mostantól mindenki megnézhet Budapest belvárosában, ugyanis felfestették egy hatalmas tűzfalra. A pályázaton egy vers is első díjas lett, abban arra figyelmeztet a művész, hogy bárkiből lehet hajléktalan.

Ettől az ember esze megáll, de a kutyáké is!

Bemutatjuk, hogy az emberek kreativitásánál, már csak a kutyák türelme és türőképessége határtalanabb.

Beach-manikűr: mi a körömdivat a strandon?

Tombol a nyár, sorra jönnek a programok és nyaralások. Hogy ne csak a szettünk legyen trendi, egy manikűrös, Szálkai Hajnalka elmondta, milyen körmökkel hódíthatunk a vakáció alatt.

Hogyan tovább? A sztárfocisták különös utóélete

Van, aki thai masszázson gondolkodott, vagy épp gyári munkás lett. Még a sztárfocistáknak is gondolkodniuk kell azon, mihez fogjanak, ha idő előtt végetér a pályafutásuk. Pölöskei Péter, a Pécs egykori csatára például egyszercsak az NB3-ban találta magát, ezért úgy döntött, festeni kezd. Képei szerinte milliókat érnek, nem is esett olyan jól neki, amikor egy műértő kurátornak megmutattuk őket. Polgár Géza riportja.

Közfoglalkoztatottakat dolgoztat

Közmunkára ítéltekkel újíttatja albérletét Fodor Ibolya. Egy nézőnk szólt arról, hogy a munkások egyebek között festenek és kőműves munkákat végeznek a képviselő új lakásában. Stábunknak sikerült beszélnie az egyik munkással, aki elismerte: valójában Fodor Ibolya egyesületénél kellene dolgoznia.  Fodor Ibolya tagadja, hogy ilyen történne.

Istenes Bence ecsetet ragadott


szerző:
2015.04.21. 01:35
Istenes Bence ecsetet ragadott

A műsorvezető nem tagadja, hogy kézügyessége hagy némi kívánnivalót maga után, ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy ha éppen kedve szottyan, ecsetet ragadjon, és egy igazi remekművet hozzon létre.

Reflektor 15-04-20


szerző:
2015.04.21. 01:30
Reflektor 15-04-20

Reflektor: Az Agyeldobás főpróbáján jártunk. Istenes Bence ecsetet ragadott.

Kaley Couco férjével festegetett

Az Agymenők Penny-je férjével, Ryan Sweeting-gel az esős napokat festéssel töltik kutyáikkal.

Muri Enikő nyitott egy új kapcsolatra

Miközben az énekesnő sikert sikerre halmoz, a magánélete egyelőre nem alakul szerencsésen. Enikő úgy érzi, nem rajta múlik a dolog, ő ugyanis nyitott lenne egy új kapcsolatra.

Für Anikó pályát tévesztett


szerző:
2012.06.08. 07:30
Für Anikó pályát tévesztett

A színésznő, Scherer Péter és Harcsa Veronika ecsetet ragadtak és festeni kezdtek.

Magyar művész a mesebeli esőerdők vonzásában

A világ egyik legegzotikusabb országában, Trinidad és Tobagóban egy magyar művészre bukkantunk, aki megörökítette az erotikában gazdag utcai karnevált. István képei még a londoni olimpián is ott lesznek.

Körömfestésben is ászok vagyunk


szerző:
2012.01.16. 19:20
Körömfestésben is ászok vagyunk

A legegyszerűbb festéshez néhány perc is elég, de a köröm-szobrászat akár egy napot is igénybe vehet. Persze ezt nemcsak végigülni, de megálmodni is nehéz. Aki eddig nem tudta volna, ebben is, mi magyarok, a világ legjobbjai közé tartozunk.

Megmutatjuk Dolly kevésbé ismert oldalát!

Az énekesnő hangját bármikor, bárhol felismerjük, de a pályafutásán kívül alig tudunk róla valamit.

Tanulók mázolják ki a lakóházakat

Diákok festik ki nevelőszülők otthonait Békésben, nyári gyakorlat keretében.

Fejével tör Picasso babérjaira Paulik Fecó

Nagyon jó viccei vannak. Ezt állítják Paulik Fecóról az osztálytársai. Ezen kívül ő festi a legszebb szivárványt úgy, hogy mosolyog közben, pedig sem a kezét, sem a lábát nem használhatja.

Önkéntesek keze alatt szépül a kórház

A Hunyadi Mátyás Szakközépiskola tanulói ingyen vállalták, hogy 2700 négyzetmétert kifestenek a kórházban.

Átfestették Debrecen jelképét


szerző:
2011.02.13. 16:22
Átfestették Debrecen jelképét

A Debreceni Református Nagytemplomban Kossuth-emlékhelyet alakítottak ki, és digitális információs pultot is telepítettek.

Óriási margaréták egy fővárosi bérházban

A felújításkor rosszul sikerült betonozás miatt pingálták ki egy budapesti bérház gangját.

Kung Fu, a pandabobtail


szerző:
2010.06.30. 11:28
Kung Fu, a pandabobtail

Új őrület hódít Kínában: egyre többen festetik be a kutyájukat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való