KERESÉS search-close

festékszóró

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "festékszóró"

Festékszóróval akciózott az ellenzék

Újabb összellenzéki akció. Kivonultak az ellenzéki pártok képviselői az országgyűlés hétfői üléséről, hogy a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság épületénél tiltakozzanak a túlóratörvény bevezetése ellen. Menet közben több kormányzati plakátot is megpróbáltak lefújni festékszóróval. A kormány szerint az ellenzék akciója csak figyelemelterelés.

Közmunkára ítélték a festékszórózó tüntetőt

312 óra fizikai közmunkára ítélték nem jogerősen azt a férfit, aki festékszóróval sztrájk feliratot fújt a Kossuth téri zászlórúdra egy kormányellenes tüntetésen. A tüntetőt gyorsított eljárással állították bíróság elé, ahol ügyvédje azzal védekezett, hogy a firkálás csak politikai véleménynyilvánítás volt, nem rongálás. A bíróság ezt az érvelést nem fogadta el.

Metróra támadtak a graffitizők

Graffitizők támadták meg a hármas metrót kedd este a Pöttyös utcánál. Lekapcsolták az áramot a szakaszon, emiatt leállt a szerelvény. Mialatt az utasok leszálltak, annyi szürke festéket fújtak szét, hogy a festék-köd miatt a környékbeliek kihívták a tűzoltókat. Azt hitték, hogy kigyulladt a metró. A rendőrök egy graffitist elkaptak, a többieket még keresik.

Festékszóróval estek neki saját falujuknak

Rongálás miatt indított eljárást két tinédzser ellen a rendőrség a Zala megyei Reziben. A fiúk gyakorlatilag végig graffitizték a települést: kezdetleges mintákat és feliratokat fújtak házfalakra, buszváróra, közlekedési táblákra és kocsikra is.

Megrongálták a holokauszt-kiállítást

Festékszóróval rongálták meg a holokauszt-túlélőket bemutató kiállítást. A fővárosi Madách téren felállított fotókon idős emberek portréi láthatók unokáikkal vagy dédunokáikkal. A fényképeken a szereplők rövid története is olvasható, ezzel akarták ugyanis személyesebbé tenni az alkotásokat.

Unatkoztak a lányok, megrongáltak több autót

Vádat emelt az ügyészség az ellen a két 15 éves ellen, akik tavaly májusban több százezer forint kárt okoztak. Festékszóróval fordított horogkeresztnek tűnő ábrákat, és más feliratokat fújtak kocsikra és házfalakra. Akár egy év börtönt is kaphatnának tettükért, de valószínűleg megússzák próbára bocsátással.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való