KERESÉS search-close

felszólalás

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felszólalás"

26-an egyszer sem szólaltak fel az Országgyűlésben az elmúlt fél évben

Öt miniszter és 21 képviselő egyetlen egyszer sem szólalt fel az Országgyűlésben az elmúlt fél évben. A kormány szerint a minisztereknek nem is az a dolguk, hogy a parlamentben vitázzanak, őket legtöbbször a parlamenti államtitkárok képviselik. A néma képviselők között 17 fideszes van, köztük Bíró Márk, aki 2010 óta egyszer sem szólalt fel a törvényhozásban.

Van, aki 7 éve nem szólalt fel a Parlamentben

A fideszes Bíró Márk még mindig nem szólalt fel a Parlamentben, pedig már hét éve a kormánypárt országgyűlési képviselője. Havonta 747 ezer forint a képviselői jövedelme, de ahogy a korábbi években, úgy az idén sem beszélt. A Magyar Nemzet összesítése szerint 19 olyan országgyűlési képviselő van, aki a tavaszi ülésszakban egyszer sem kért szót. 13-an kormánypártiak, ketten szocialisták, négyen pedig a Demokratikus Koalíció képviselői.

VARGA GERGŐ: 4 és fél millió ember nyomorog ebben az országban!

Varga Gergő: „Ez a kormány vagy lemond, vagy a dicsőséges pesti nép kirángatja őket a parlamentből” -  hangzott el a szombat esti Szabadság téri tüntetésen, Budapesten. A teljes beszédet itt megnézheti.

Ashton Kutcher


szerző:
2017.02.02. 11:28
Ashton Kutcher

A színészek szakszervezetének díjkiosztóján, a Trump ellen való tüntetés mellett, a gyönyörű ruháké volt a főszerep. A felszólalók beszéde mellett, Natalie Portman megjelenése okozta a legnagyobb feltűnést. Varázslatos ruhája jól mutatta, hogy az Oscar-díjas színésznő terhessége vége felé járhat. Sokak szerint a február 26-ai díjkiosztóra már meg is lesz a baba.

Élő legendának tartja magát Madonna!

A Billboard gálán ismerték el az énekesnő egész éves teljesítményét, ami után köszönőbeszédével kisebb meglepetést okozott. Az alkalmat ugyanis arra használta ki, hogy felhívja a figyelmet rá, mennyivel nehezebb egy nőnek érvényesülnie a sztárvilágban. A közönség néma csönddel jelezte egyetértését.

Schiffer hallatta legtöbbet a hangját

Schiffer András, az LMP frakcióvezetője beszélt a legtöbbet, mintegy kilenc órát a parlamentben februártól júliusig.

Parázs vita Orbán felszólalásáról

Orbán Viktor megvédte a hazáját. Így értékelte a Fidesz a Strasbourgban elhangzottakat. A magyar ellenzéki pártok viszont bírálták a kormányfő szerdai szereplését.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való